Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
gologolo
üzenetére
Pont az a lényeg, hogy semmit sem kell átkódolni, a TV szinte minden formátumot ismer
Serviio hibája volt, lehet hogy még meg van az az, hogy alapértelmezett nincs kikapcsolva az átkódolás, ami rontja a minőséget. Mindenképp kapcsold ki vagy használj Plex-et, ami minden elintéz alapból. -
gologolo
tag
válasz
Chaser
üzenetére
PC azért kellene mert azon keresztül megy az 5.1 hangrendszer! Ez servios vonalon működne?
Felraktam a progit de nem használtam még ilyet, esetleg valami írás született a progi új verziójának használatára?
70/25Mbps a kapcsolatom, gép UTP-vel TV viszont wifivel csatlakozna a hálózathoz amihez a router elég messze van. Elég ez a sebesség a servionak a magas bitrátás 1080p-s anyag real time átkodolásához? T-s stock routerünk van (nem optikás) gondolom erősebb elosztó az alap. -
janos666
nagyúr
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ha jól rémlik, még a 2016-os (?) panelek közt volt pár selejt, amikbe gyakorlatilag instant be tudott égni ilyesmi logó is, ha magas OLED Fény beállítással villantak elő (pl. felhúzta koppig amíg betöltött a szoftver és utána állt át a kiválasztott képmódra, ha már eltűnt a logó), emiatt maradt meg riogatásképp, hogy "jajj ne, be fog égni a Youtube logó", mert volt pár fénykép neten, ahol beragadt ez a logó (de szerintem még ott se volt végül teljesen tisztázott, hogy pár nap normál használat és pár "refresh" után kifakult volna-e vagy sem, illetve ha nem, szerintem kicserélte nekik a szervíz).
-
válasz
UberMutant
üzenetére
A nagy Netflix piros logó elején max 10mp ideig van kinn, amig betölti a filmválasztót. Szerinted hányszor kell elindítani a Netflixet, mire ez a 10mp összeadódik és beég?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ugyanez igaz a HBO GO-ra is) -
válasz
jookomak
üzenetére
sajnos a reklám nem segít, csak az, ha nem nézegetsz tesztképeket. kumulatív a károsodás és sajnos a nagy N a netflix elején nem sok jóval kecseget.
Azt tudod, hogy megint a barnáknak áll a szezon... szóval jobb,ha a távirnyát szivacsba burkolod, vagy tolsz némi nyugtatót meccs előtt. gamepass androidról castolva is jól ment, de azért a natív app talán még jobb lenne -
jookomak
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Gyakrabban van annál reklám, mintsem sokat ártson. Főleg, hogy a különböző csatornák logójai mások, máshol vannak, és az eredményjelző is eltér egy picit. Különben meg az első idióta steelers vereségnél úgyis repül a távirányító a tv-be
( na jó, nem, túl drága mulatság)A gamepass app-ot nagyon várom, egy fire sticket akartam venni, de így felesleges, lévén minden alkalmazás van natívan webosra.
-
Chaser
legenda
válasz
jookomak
üzenetére
Olednek van egy csunya szokasa, nem az egyben azonos tartalom a mervado, illetve nem csak az, ha egy hud sokat volt jelen nyomot hagyhat, nyilvan tenyleg sokat kellene ugy tolni, en nem foglalkozom vele a kelletenel jobban
Servio nagyon jo, tv playere is, kulso hdd is, atmenetileg 4k hdr filmeket azon neztuk, keves a belso halozat, de az nem a tv hibaja
Pc-s playert sztem nyugodtan elfelejtheted, itt nem kamu a "smart tv" jelzo
Tav is nagyon jo, de majd rajossz, en sem adtam meg ennyit tv-ert, de nem banom, megeri az arat - mondjuk 400-at bem adnek erte
- -
-
-
jookomak
őstag
Úgy néz ki ma vagy holnap csatlakozom hozzátok, érkezik egy LG 55B8.
Sose volt még felsőkategóriás tv-m, és úgy döntöttem, hogy ezúttal nem kötök kompromisszumot és meglepem magam vele. Netflix, amazon prime, NFL gamepass lesz a fő forrás, illetve PS4 és 1080p (2160p) filmek.
Elég sokat olvastam a témában, remélem a tinting/banding nem fog feltűnni. Tv adás nem lesz, úgyhogy a beégéstől egyáltalán nem tartok. Játszani nem játszom olyan sokat egyhuzamban egy játékkal, így a hudoknak sem lesz esélye.
Windows 10-zel a fentebb említett Serviio a legegyszerűbb megoldás tartalmat megosztani? Vagy van a winnek valami beépített protokolja, amit lát a tv? Vagy jobban járok egy külső vinyóval?
HDMI összekötés a laptoppal úgy érzem nem célszerű egyelőre, régi gép, nem tud 24p natív lejátszást. -
Chaser
legenda
válasz
gologolo
üzenetére
én semmit nem hókuszpókuszoltam', gyári player kvázi tökéletes, sztem a kodiról hackelték át, hasonló a menü is, van egy film aminél kodi nem tudott megbirkózni a felirattal, az lg player sem ( : de ahol kodi mondjuk elhasalt, ez nem, nálam out of the box' van a tv, kértem beállításokra ajánlást, nem kaptam, sdr tartalmaknál tökéletes, hdr-nél kell majd játszanom kicsit, ne legyen túlszaturált
pc-t nyugodtan ki lehet hagyni, illetve felteszel rá egy servio-t és lesz belőle server, nálunk is úgy van -
gologolo
tag
Chaser: köszi, jó lesz ez

Utánnanéztem ennek a mdvr-nek és a honlapján azt írta hogy az mpc-hc amit én használok az alapból támogatja. Letöltöttem, futtattam az install.bat-ot, van ezen kívül szükség valamire? Egyáltalán le kell ezt külön szedni?
Megnéztem ezt a chroma 4:4:4 mintázási módot is. Nem egészen egyértelmű, ezt a TV I/O állításainál tudod 4:4:4-re beállítani vagy a GPU gyári szoftverénél? Nem volt még modern TV-m amit PC-hez kapcsoltam volna ezért nekem ezek mind új dolgok. Eddig 24"es monitoron néztem mindent.
Csak hogy értsem, jó volt a felvetésem, amikor a PC szolgáltatja a tartalmat az egyes pixelek hogy jelenjenek meg natívban azt a PC GPUja végzi és kisebb felbontás esetén a felskálázást is. Stimmt, vaagy? -
PuMbA
titán
válasz
janos666
üzenetére
Nálam elég furcsán viselkedik a 4K Samsung TV-m, amit FullHD Samsungoknál nem vettem észre. PC-n Full RGB-re és a TV-n is kézileg Full RGB-t megadva a sötét részletek valamennyire elvesznek a belső lejátszóhoz képest, pontról pontra ugyanazzal a képbeállítással a TV-n. Gondolom ha 16-235-re raknám a PC-t és a videólejátszót, akkor ugyanazt kapnám, amit a TV belső lejátszója, de azt állítgatni nincs kedvem állandóan meg vissza 0-255-re. Azóta belső lejátszót használom, mert nincs időm ezekre a tökölésekre.
-
janos666
nagyúr
Semmivel nem másabb a fekete szint állítgatás PC-vel, mint HDMI-s lejátszókkal. Annyi a fontos, hogy ugyan azt kell beállítani mindkét oldalon, aztán extra apróság eldönteni melyik lehet ideális a működő kombinációk közül (legtöbbször lejátszónál YCC, PC-nél Full RGB, de még ez sincs kőbe vésve, pl. egyre jobban terjednek az olyan asztali dedikált "okos" lejátszók, amik gyakorlatilag kis ARM CPU+GPU SoC-os Linux OS-es gépek, amiken ugyan úgy nincs natív YCC, mint x86 PC-ken se, csak oda-vissza konvertálással).
-
chros
őstag
válasz
gologolo
üzenetére
En majdnem mindent PC-rol hajtok madvr-rel, a TV PC modban igy van chroma 4:4:4 es 3dlut SDR tartalomhoz. Csak akkor hasznalom a TV belso lejatszojat, ha egy adott anyagot nem erek el HDR-ben PC-rol es a TV-rol igen.
Nem minden tokeletes, de szamomra ez a legjobb verzio.
Es azt tudnod kell, hogy lehet sok fele problema, igy csak garanciaban szabad venni, Oled sem tokeletes: tinting, banding, chrominance overshoot, teglalap, ellipszis... (csak hogy emlitsek parat). -
Chaser
legenda
válasz
gologolo
üzenetére
de tud, kiterjesztett módban, kérdés tudja-e a 4k-t a vga
egyébként nyugodj meg, 720p is nagyon szép, nagyon meglepődtem, b8-nál legalábbis biztosan, nagy bitrátás 1080p-t meg egéz közelről is lehet nézni, nagyon szépen megoldja a skálázást, 4k-nál fél méterről sem sok mindent vettem észre amibe beletudnék kötni -
renatto
őstag
válasz
allein
üzenetére
Nekem van Androidos Sony TV-m és jól elvagyok vele, az LG rendszere jobb szerintem, gyorsabb, de az Android is jól működik, bár néha nehézkesebb. Philips van az ismerőseim között, a menüre ők is panaszkodnak és ha jól tudom nincs DV támogatás és talán a belső médialejátszója sem túl acélos. Az Ambilight viszont sokat dob/hat az élményen. Már ha nem tök sötétben szeretsz filmezni... 65OLED803/12 volt 450k még tegnap is... Szóval nálam LG/Sony, de ezen az áron már inkább vennék 2 ilyet mint 1 Sonyt.
A Panasonic teljesen távol áll tőlem már... -
allein
addikt
válasz
allein
üzenetére
Esetleg a Philips 903 típus, jó lenne megnézni élőben.
Szerk: Volt androidos Philipsem
szoftver gyengén teljesített. Nem értem, hogy miért nem lehet egy jó saját szoftvert fejleszteni. -
renatto
őstag
-
allein
addikt
-
Joshi
titán
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek van olyan, hogy 3 különböző Hdmi eszköz kábel csere után is néha vagy a hang szakad meg, vagy mintha a hdr kapcsolna ki, de nem folyamatos a hiba, ma pl vagy 4 szer szakadt meg 1s re a hang PS el...
Elég idegesítő, de félő hogy mivel nehéz reprodukálni, nem tudnak vele semmit se csinálni55B7V
-
gologolo
tag
válasz
KatonaT
üzenetére
Full HD/ 4k, mikor mi elérhető maximálisan. A tv még nincs meg, csak ilyennel tervezek, de tudni szeretném hogy kompromisszumos-e a dolog a képminőség terén mert elég nagy befeketetést igényelne hiszen a jelenlegi monitorom max 1980*1200 felvontásra képes így azt is cserélnem kéne. (Gondolom a GPU nem tud olyat hogy a minitorra 1080p jelet küld a Tv-re meg ugyanazt 4k-ba.)
-
gologolo
tag
Sziasztok, na csak megtaláltam a helyes topikot!

Adott egy LG C8 Oled és egy videókártya amiről kiküldöm rá HDMI-n a 4k-s jelet. Mi a véleményetek romlik a kép minősége ha nem a TV saját procija végzi a dekódolást / 1080p filmeknél a felskálázást (pendriveos megoldás ugye), vagy nyugodtan használhatom így a TV-t pc-ről küldve a jelet minden további minőség romlás nélkül? Azért gondoltam így mert a PC-s 5.1-em nagyon jó kis darab és nem mondanék le annak a hangminőségéről + netflix nincs, netes 1080p/4k releaseket szeretek nézni a mai napig, mert ezt tartom a legjobb minőségnek és ott minden fenn van.
-
VTom
veterán
Sziasztok,
LG 55B8PLA-hoz lehet csatlakoztatni USB-s vezeték nélküli fülest? Használ ilyet valaki? -
válasz
janos666
üzenetére
Én annyit tennék hozza a témához ha meg lehet..
Küzdöttem evvel a jelenséggel én is, de nem akartam elhinni h átlépi a 100as határt valami.. pedig a filmek akadoztak, nem tudott bufferelni sem normálisan. Kezdem bele rágni magam mi lehet az ok és nálam van is magyarázat. És nem a 100as LAN
Tömören: Észrevettem hogy a hdd amin van a film nagyon pörög, 90% feletti terheltseg de semmi nem írta h miért. Végül arra jutottam h két ok volt: 1. a Serviio indexelt, nézte át az egész meghajtót 2. Windows is ugyan ezt csinálta saját magának, plusz vírusirtó is.
Amikor kikapcsoltam ezeket meg is szűntek az ilyen jellegű gondok, mondjuk annyit meg hozzátennék hogy sokkal erősebb gépem lett plusz a router is sokkal jobb. -
janos666
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Tippnek kösz, de inkább úgy értettem a kérdést, hogy akinek volt ezzel gondja, hogy egy adott film tényleg akadozott 100-as LAN-on a TVjén, az írja meg melyik film melyik időpont körül, nem csak vak tippeket vártam, hogy mi lehet az, ami akár akadozhat elvileg.

Szolgálati közlemény: Bocs, tudom, én kezdtem az off szálat, de ne vigyük el oda, hogy magukról a filmekről beszélünk, nem csak mint technikai kérdés. Bocs, de visszatöröltem vele együtt a "tűrhető offtopic" tartalmat is.
-
renatto
őstag
-
renatto
őstag
-
janos666
nagyúr
A video stream max 100 Mbps, a totál pedig 128 13. és 14. oldal, de nem tudom a gyakorlatban használják-e ma a 109 Mbps felettit (ahol a külső zónára kell tolni a lényeget ás bentre a salangot).
De ez a lemez olvasás minden sávval, DLNA esetén csak az ODD(/HDD)-ről kell ilyen gyorsan olvasni, a hálózaton nem kell áttuszkolni az összes hangsávot, csak amit a TV-n kiválasztottál.
A DTS-HD hang akár 24.5 lehet a 100-as mellé, de akkor mindkettőnek pont egyszerre kell csúcsot lőnie a váltakozó bitrátából.
Szóval elvileg túl tud lógni, de nem sokkal, egy szép nagy előreolvasási buffernek ezt el kéne tudnia fedni, ha csak pár másodpercre ugrik az elvi maximum közelébe, de aztán max ~90%-on van.Írjatok már nekem egy címet (release formában akár), hogy mivel nem birkózik meg LAN-on a TV. Kipróbálnám kíváncsiságból.
-
ROLI22
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Majdnem
Sajna leghamarabb csak jövő héten tudom behatóbban tesztelni -
Borisz76
nagyúr
válasz
allein
üzenetére
Minden olyan TV szekrény ami elbírja az adott készüléket az önbeálló gumigörgős kerékkel mobil lehet.....4-6-8 db kell alá. Mérettől függően.
-
allein
addikt
Sziasztok. Használ valaki mobil TV állványt, mit tudtok ajánlani? 65" méretű készülékhez.
-
ervin1979
tag
C8 esetében hol találom a 120%os zoom visszaàllitàst .
Livezoomban nem tudom elmenteni ha visszaàllitom 100%ra.
Köszi -
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Beta-t meg nem raktam fel ... ediig:

A B8-ra is van fix engeneering mode-ban. -
janos666
nagyúr
Többet végig kéne nézni, hogy tippelgethessünk, eddig ezer oka lehet, pl.:
- a B és C+ közti különbség,
- alapvetően nem szokta ezt frissíteni a letölthető csomag, és neked a fiatalabb vas magasabb verziószámmal jött ki a gyárból,
- te már feltettél közben egy még újabb (beta) csomagot, ami frissítette ezt, majd visszatettél egy régebbit, de az ezt nem downgrade-elte,... -
Madwe
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Az a lényeg, hogy a tévé közepe szemmagasságban legyen - de a szemmagasságot nem egy egyenes vízszintes vonalként kell húzni, figyelembe kell venni a dőlésszöget is! ha az átlag tévénézési pozícióban pl hátradőlve van az ember és kicsit felfele néz a feje, akkor ahhoz érdemes belőni - röviden, ahova nézel kényelmesen ott legyen a közepe

-
Chaser
legenda
válasz
Zolom89
üzenetére
szívesen, hallottam egy jó barátomnál kétszer is több órán át, elég meggyőző, műfajtól függetlenül, persze ha direkt elektronikus zene menne arra van jobb választás is ennyiért, de mondjuk ott sem ilyen körítéssel, gyári kábeljei is jó minőségűek, arra sem kell külön költeni
ribarszki
iránymutatóra gondoltam, onnan már elboldogulok, nem foglalkozom vele különösebben, nagy eséllyel majd cserélem 65-ösre, egyelőre kipróbáltam az oled világát, ahogy mondtam sdr adásnál kvázi tökéletes - nekünk -, hdr-nél nem az igazichros
direkt olyan az biztos, de ilyen fillérb@szás olednél azért csúnya
főleg h amiket eddig kipróbáltam funkciók terén, mind elég meggyőzőek, még analóg jacket is tettek a tv-re, pedig az már rég nem standard, de nagy eséllyel elég lesz a 100mb-es csatlakozó is, olyan rengeteg időm/kedvem nem volt ezzel foglalkozninem állítottam át semmit, első pár napban random begyorsultak a mozgások, aztán ez teljesen meg is szűnt, beállításoknál még nem is jártam ( :
-
chros
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
"ma láttam, h csak 100mb-es lan van a tv-n, ez azért durván csúnya ilyen tv-nél"
Ez valszeg direkt ilyen!
"úgy vettem észre első pár napban, h begyorsulnak jelenetek teljesen random, zavaró volt, de ez utána teljesen megszűnt, a panelnek kellett bejáródnia? gondolom igen"
Ezt nem hiszem, lehet, hogy csak atallitottal egy kapcsolot.
"nem vettem észre sehol inhomogenitást"
Ez remek, akkor csak elvezd!

-
janos666
nagyúr
13. Oled / FW Version (ez gondolom a T-CON firmware)
nálam v04.10.55 főverzió alatt ez 10.00.00.40, érdekelne ha meg tudná nézni valaki .50 előttivel.
A következő firmware szerintem kb. ugyan úgy fog kinézni nálam, mint most is, mert csak a TRC-t hivatott visszakalapálni, ami nálam most is CalMAN-el van behúzva. Pont az segít picit, ha átváltok kalibrálatlan Mozi módba, olyankor sötétebb a sötét jelenet és úgy kevésbé látható a felfénylés (mindig is mondtam, hogy szerintem nem véletlen, hogy sötétebb lett a "fix", az is rejtegeti a dolgot). -
Chaser
legenda
válasz
Zolom89
üzenetére
veszel egy edifier s2000 pro-t, tud bt/optika/távot, zenére is nagyon jó, koncert élményt is produkál, design is oké, de ez szubjektív, 106-7e értelmesebb helyeken, ha nagyon akarsz később még veszel mellé egy aktív subot is, sztem nem szükséges
____
b8-hoz tud valaki ajánlott beállításokat adni sdr és hdr módhoz?
gyári alapon használom, 55-ös, sdr-nél nagyon korrekt alapon is, hdr-eknél úgy látom kissé túlszaturált
volt itt egy b8 teszt, ott írtak is beállításokat, de ahogy láttam kommentekben azt leköpködték ( : pár beállítást láttam is, ha nem kapok mást kipróbálom azokat
nagyon kellemeset csalódtam a tv-ben, 720p-ben is remek képe van, természetfilmeket néztünk úgy, ahogy néztem magas bitrátás 1080-akba már közelről sem tudnék belekötni, a 4k hdr az meg mindent visz, de úgy nem sok filmet fogunk nézni, 1080p is bőven tökéletes
media player is remek, semmi nem okozott neki gondot, a tesztben ma láttam, h csak 100mb-es lan van a tv-n, ez azért durván csúnya ilyen tv-nél ( : dlna-n keresztül legdurvább 1080p bitrátás filmekig nem volt gond, de a 4k-sok nyiknyikölnek', utp-re kötve kevésbé, de ott is bajos, itt már valszeg a kábel v a jelenlegi modem lesz a hunyó, usb-ről tökéletes, ahogy láttama teszt kommenteknél, 4k hdr-nek elég a 100mb-es net
táv is korrekt, nagyon is
viszont, futárral jött, kibontották előttem, aztán kicsit meghőköltek, én meg majdnem infarktust kaptam ( : h ketté van törve a panel, de nem, nem volt benne valami kiemelő bizbasz', ketten alig tudták kiszenvedni a dobozból a panelt - vesztenivalóm nem lett volna, nem fizettem előre :d -, erről tud nekem valaki képet csinálni, mi is az pontosan? valami lágy "kötél", vagy hungarocell párna?
a tv teljesen újnak tűnt, úgy vettem észre első pár napban, h begyorsulnak jelenetek teljesen random, zavaró volt, de ez utána teljesen megszűnt, a panelnek kellett bejáródnia? gondolom igen
nem vettem észre sehol inhomogenitást, vagy eltérő színeket, focimeccset' csak az egyik 4k-s filmnél láttam, de mindenhol szép ződ' volt a fű -
mimic1979
aktív tag
-
krx21
nagyúr
válasz
junior19
üzenetére
Hát igen, mert ha az 1. mérést sem tekintjük 100%-nak, akkor mit tekintünk annak?
Meg a mérések közötti idő eltérést is jó lenne azért tudni? Vagy a különböző táblázatok, különböző képernyő területek vagy időpontok?Ja, most látom, a közepe a 100% és akkor a többi az egyéb terület, okés!

-
janos666
nagyúr
Néha előbukkan még azért a "macro blocking" a C8-on (04.10.55). Ma a Westworld S02E02 00:52:03-nál néztem egy nagyot, vissza is tekertem, megnéztem léptetve és folyamatában is többször. Feltűnően furán világít a fekete képből előtűnő fehér arc.
-
blakey
titán
válasz
mimic1979
üzenetére
Miért 444/10bit 30 Hz, főleg a 30 Hz érdekel? Jobb lenne a 60Hz. Gondolom Himedia ahol nincs 444 esetében 60Hz, ez a 30Hz elég gyenguszka GUI esetében, akkor inkább 420/10 bit 60Hz
PC mód esetében csökken az input lag, tehát akkor jó ha az adott bemenetet játékra használod, filmhez maradhat HDMI vagy Blu-ray ha az tetszik. PC/játék módoknak van jelentősége a címkék esetében. -
renatto
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nekem sokáig egy 80cm magas állványon volt, tehát a tv alja 85cm-en volt. (Xbox Kinect miatt volt ilyen magasan). Így viszont 220-ról (ülve) eléggé felfelé kellett nézni a TV középhez, kb a felirat volt szem magasságban. Épp ezért nem rég lecseréltem egy 20cm-el alacsonyabbra és így majdnem pont szemmagasságban van a TV középvonala (~100cm, picit felfelé azért). Így jóval kényelmesebb, még ha félig fekve nézem is.
-
Bubukain
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Szemmagasságba
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Serviio hibája volt, lehet hogy még meg van az az, hogy alapértelmezett nincs kikapcsolva az átkódolás, ami rontja a minőséget. Mindenképp kapcsold ki vagy használj Plex-et, ami minden elintéz alapból.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Panasonic teljesen távol áll tőlem már...
szoftver gyengén teljesített. Nem értem, hogy miért nem lehet egy jó saját szoftvert fejleszteni.

szerintem is gáz azért, qurva gigabites kártyát nem kellene kispórolni. Függetlenül attól, hogy AC wifit tudják.

Vhiktor