- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Amit nem említettem,az hogy a mozgásmegjelenítés is fejlődött,és maga a tv is szép a nemes egyszerűségével.Bejön ez a fekete keret,kikapcsolva olyan mitha csak egy kijelző lógna a falon.
Ami hiányzik még az az info gomb a távról....ezt miért kellett levegyék.Akkor meg is kérdezném,hogy lehet megnézni,hogy a tv milyen felbontást használ épp?Azt hiszem a b7-n se volt már infogomb... -
helgi
aktív tag
Ahhoz, hogy beégés nyomai látszódjanak, mennyit kell mennie? 24 óra alatt ugyan az a kép?
-
válasz
Akhilles01 #26588 üzenetére
Minden beeg. Meg a beeges is beeg az agyadba. Szerintem ne vegyel oled-t!
-
renatto
őstag
válasz
Akhilles01 #26571 üzenetére
Sem a fekete csíkok miatt sem a feliratok miatt nem látok semmit, pedig rengeteg filmet nézünk és csak felirattal. Mondjuk a HDR filmeknék a fehér - felirat - annyira zavaró este, hogy többnyire szürkén van.
-
Gaben360
senior tag
Csak nem bírtam magammal.és a Joy-napok alkalmából megvettem az 55 b8-at szombaton.
Sok időm még nem volt kiélvezni,csak a beállításokra volt időm hétvégén,azért egy kis konzolozás belefért,némi youtube,és néhány 4k-s filmbe belenézni.
Ugye egy 910v-ről váltottam,tehát nem az első oled"élményem"és mégis.....
A 4k és a hdr még rátesz 2 lapáttal a full hd oledre,pedig az sem szar,én szerettem nagyon,de ez azért més világ.Az Aquamant néztem kb a feléig,hát az döbbenet volt,konkrétan.A one X is sokkal jobban muzsikál vele.
Ami hiányzik kicsit,azaz ívelt kijelző,de hamar meg lehet szokni a síkot is.Gyorsabb a tv,nem is kicsit.A hangja sem rossz egy tv-het képest,ebben a 910v elmarad sajnos.A panel homogén,banding nincs,viszont a bal oldalán szürkénél látszik hogy sötétebb kb 20cm szélesen,de ez más tartalomnál nem látszik,így nem is foglalkozok vele,csak ha rosszabb lesz később.Már vagy 2x frissített mióta beüzemeltem.Nagyjából ezek az első benyomások 2 nap alatt,hogy milyen full hd-ról 4k-ra váltani. -
törölt tag
válasz
A fehér szín miatt nem kell aggódni. (De ha például sárga feliratokat használsz és sokat, akkor éves távlatokban lehet belőle probléma.)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ha nem hagyod rajta ugyan azt a feliratot órákig akkor nem
-
Akhilles01
junior tag
A felíratok is beégnek?
-
helgi
aktív tag
válasz
UberMutant #26586 üzenetére
Oh, igen, folytonos ellentmondás...
Viszont, ti hogy használjátok? PC-ről néztek filmet? Ilyenek is érdekelnének. Tulajdonképp most még PC-ről néznék filmeket, 3D-st- is, Hetente kb 3 filmet néznénk rajta, plusz a tv adásokból napi 2 órát. Ez lenne az átlag kb. -
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #26577 üzenetére
Ez a PH-fórum oled topikja, itt azért 1000x annyi információt kapsz erről mint másutt.
Egy átlag felhasználó észre sem veszi a beégést mivel nem tesztábrázik.Egy 1-2%-os degradáció nem látszik normál kontent esetében.
Szerintem pedig nagyszámú 2016-os készülék van beégve csak nem veszik (még) észre. -
tlala
addikt
Ja, amúgy sziasztok, belépnék én is a klubba egy LG 55B8-cal, a hétvégén vásároltam.
Egy 8 éves Panasonic plazmát váltott, emlékszem anno a plazma topicban sem lehetett jóformán semmi másról olvasni, csak a beégésveszélyről.
Nekem soha nem volt semmi bajom vele, még PC-ről járatva sem - most az volt a búcsú oka, hogy már nem volt gazdaságos a javítása. -
válasz
daneel_hu #26575 üzenetére
Ez az egesz egy baromi nagy cirkusz. Most mar tenyleg tobb millioan hasznalnak oled-et es ha igaz lenne az osszes remhir a technologiaval kapcsolatosan akkor az mar kiderult volna de nem.
Mondjuk a pixel hibaim kicsit elgdondolkodtattak, de vegul is az lcd tv-men is volt 2 raadasul azok teljesen be is doglottek.
-
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #26572 üzenetére
8000 óráig semmiféle fényerőveszteséget nem mértek.
Ha ez igaz, akkor a szélesvásznú filmek kevésbé okozhatnak gondot.
Kérdés, hogy mi van 8000 óra után?… + kinek mennyi tévénézést jelent a 8000 óra. Nálam cirka 3 év.
A hivatalos álláspont szerint 100 000 óra alatt feleannyi fényerőre csökkenhet a panel fényereje.
De azt sem tudjuk, hogy ez mit jelent pontosan, mekkora igénybevételnél? Mi van azokkal a felhasználókkal akik szinte sosem nézik a tévét 20-as oled fény felett...Szerintem az jó jel, hogy 8000 óra alatt nem volt veszteség.
-
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #26568 üzenetére
Szerintem sem túlzás az 1-es, mert a technológia velejárója és egyelőre nem tudnak mit kezdeni vele.
Szívem szerint 0-ást adnék rá, de lehet ők meghatározták, hogy csak 1 és 10 között osztályoznak.A RTINGS "oled burn-in" tesztekek a 2018-as is ugyanúgy elhasalt volna, maximum nem égették volna ki úgy a pixeleket mint a 2017-es B7 esetében. De abban biztos lehetsz, hogy látszott volna rendesen.
Ez a technológia csak akkor védett ha teljesen vegyes tartalmat használsz és mindig mást.
Ha hosszútávon visszatérő statikus elem van a képernyőn, akkor - idővel - gond lehet.
De kiég a panel a kandallós tűz csatornától is, és abban pont nem a tűz a statikus elem. Ezeket a dolgokat nem mondják el. -
bandi0000
nagyúr
válasz
rá lehet nagyítani esetleg
-
válasz
Nem mert a fekete nem vilagit. Max a homogenitas fog hosszabb tavon serulni. Neha nezz teljes kepernyos tartalmat!
-
Akhilles01
junior tag
4k filmeknél a fekete kávák alol felől, ellen mit lehet tenni? Az insta beégés nem?
-
-
alaves
addikt
válasz
renatto #26565 üzenetére
Amúgy jópofák ezek az rtings-esek, hogy a 2018-as OLED-ek beégés rizikójára is csak 1-est adnak.
Szerintem azért ha a 2016-osok 1, akkor 2017-esek 1.2, a 2018-asok 1.8 (logó védelem, nagyobb subpixel méretek). Talán a 2019-esek az elégséges osztályzatot majd kiérdemlik -
renatto
őstag
válasz
Azur76 #26564 üzenetére
Ha nem vagy megelégedve vele, mindenképp. És gondolom ez lehet, mert az a tv nincs egy éve a piacon, ha jól látom. Minden téren jobb lesz szerintem, de igazán szembetűnő film, tv, sport esetében lesz. Itt egy összehasonlítás.
-
Azur76
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy megéri e 55Q6fn-ről 55B8-ra váltani?
A felhasználás vegyes, kevés tv műsor, ott is csak foci.
Inkább Xbox one x, Hbo Go ill hd,4k filmek külső lejátszórol.
Sajnos a környezetemben senkinek sincs oled tv készüléke, így elég nehéz hiteles infókat gyűjteni, a topicot végigolvasni kicsit hosszú lenne.
A válaszokat előre is köszönöm! -
bandi0000
nagyúr
válasz
Akhilles01 #26559 üzenetére
Mindig is jelen volt, elvileg mindegyik Olednél, balamelyiknél jobban valamelyiknél kevésbé, elvileg ez is garis dolog, de annyire nem izgat, főleg hogy ugyan így de más formában lcd/led/ips tv nél is jelen vannak
-
janos666
nagyúr
Ez vicc.
Akkor lehet, hogy mégis a "macro block" miatt vették el a 240Hz módot.
(Pedig jobban örülnék, ha én dönthetnék erről. Őszintén én sohasem vettem észre a villódzást, csak mikor a tesztábrát néztem, de a frekvenciát nem érintő javítás már végképp elég jó nekem, ettől jobban örülnék ha tudnám agresszívebben villogtatni, mint választható opció...)"ez a fenyero csokkenes hogyan befojasolja a kalibralas eredmenyet"
Csak a maximális fényerőt korlátozza, szóval míg tudod, addig annyival magasabbra húzod az OLED Fény-t. Mondjuk egy ponton túl emiatt elkezd SDR-ban is beütni (vagy még hamarabb / erősebben dolgozni) az ABL, de sötét szobában ez nem gond a 8-as sorozatnál sem.
HDR-nél gond a 8-ason (gyárilag egy fix csúcsfényt feltételez a tone mapping), elvileg nem lesz az a 9-esen (paraméterezhetővé teszik). -
helgi
aktív tag
Sziasztok, mi a véleményetek az LG 65EF950V tv-ről?
-
chros
őstag
válasz
janos666 #26558 üzenetére
Akkor inkabb ugy gondolom, hogy kepmod fuggo: Vincent a C9 unboxing videojaban csodalkozott, hogy megsem allithato: [link]
Erdekes, hogy 60Hz forrassrol beszeltek: epp nezek NBA rajatszast, s semmi gondom a 60fps progressive tartalommal, smooth like butter
Arra meg kivancsi lennek ha mukodik, hogy ez a fenyero csokkenes hogyan befojasolja a kalibralas eredmenyet. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #26381 üzenetére
Úgy látszik valamit elnagyolt az rtings a C9-ről, mert több fokozatos a BFI: Vincent féle C9 videó, amik elvileg így alakulnak: https://www.avsforum.com. Lehet, hogy nem minden képmódban enged több fokozatot, vagy talán a bemeneti forrástól függ (vagy a legelső tesztpéldányokon még a firmware volt buta...)?
Szóval talán mégis lesz lehetőség 2:3 judder nélkül nézni 24fps anyagot BFI-vel (fokozattól függően).Amúgy jó vicc, hogy új feature-ként jegyzik azt, hogy kettévették a menüben a zajszűrőt és gradiens simítót, vagy hogy feloldották az önkényes zárat a Game/Játék mód beállításairól.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Akhilles01 #26554 üzenetére
Jah jah eléggé az idegeire mentem mindenkinek itt annak idején, ami mostanában zavaró az a függőleges sávosodás sötétebb részeknél, tv nél nem igen zavar, csak pont az egyik játék 70% ban sötét...
Na persze ezzel se kell foglalkozni mert a többi dologban bőven kárpótol a tv
Ne foglalkozz vele, jelenleg és talán a jöbőbe is cserélni fogják a panelt ha beég, én annak idején jó pár 100 óra fortnittal megküldtem, de nem volt baj, a tesztek szerint 2000 óra után jelentkeznek a beégések a statikus elemek miatt
De pl a comedy central logója se maradt ott még pedig annál is 1200+ óránál tartok
-
Chaser
legenda
válasz
Akhilles01 #26554 üzenetére
légy oly kedves, használd a "válasz" gombot, nem véletlenül van ott
-
Akhilles01
junior tag
A HUD-ok miatt hány óra/napot ajánlassz egy játekkal?
-
Akhilles01
junior tag
Igen? Téged láttalak pár topikban régről.skeptikus voltál mint én, neked elhiszem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Akhilles01 #26552 üzenetére
nehogy azt hidd, ha nem csak 1 játékkal játszol akkor sztem 2 év kell h beégjen
Én minden nap játszok rajta már 1 éve de még nincs beégés
-
Akhilles01
junior tag
Az kemény h monitornak használod, 1 éves és még csak most kezd baszakodni? Ilyen feltételekkel en is lerendelem, mondjuk én nem merném monitornak használni de a ps4 az biztos megadja majd neki :S
-
alaves
addikt
A képen az image retention látható és tapasztalatom szerint csak ezt képes eltávolítani a pixel refresh. A többi elváltozással semmit nem csinál, sőt a 25%-os téglalap elváltozást kimondottan a pixel refresh idézi elő, ha olyan a panel (a gyártósorrol lekerült, nem teljesen kihűlt panelt teszik a tesztpadra).
Egyébként 20-25 OLED fényt használva én még sosem láttam az 55B7V-n image retention-t, viszont ha megfigyelitek 80-100 OLED fénynél pl. a menü is nyomot hagy egy pillanatra.Az önálló fénykibocsátású pixelekkel rendelkező kijelző a legjobb (OLED, plazma), a többi csak utána jöhet minden tekintetben.
-
Chaser
legenda
válasz
UberMutant #26548 üzenetére
1. nem propagáltam semmit, nem vagyok oled fan, sem qled fan, a fanoknak van egy nagy baja, elvakultak, és érdekes megnyilvánulásaik vannak, az objektivitás valahogy nem erősségük
2. azért mert ez oled topik, akkor az összes egyéb technika sz@rfosch szerinted?
3. legjobb tudomásom szerint egy kérdés hangzott el valakitől, amiben már fosch volt a qled
azt kellene felfogni - tudom, nehéz -, ha ez qled topik lenne, akkor sem kellene sz@rfoschozni az oledet, mert nem az, de a qled sem, mind a kettő messze van a tökéletestől, és mindkettőnek vannak előnyei is
az meg az emberi hülyeség mintapéldája, h akár drágábban képes eladni a tv-jét a samsung jó marketinggel, az emberi butaságra építenek, ettől nem bennük van a hiba... -
UberMutant
őstag
nem nagyon értem , hogy mire számít az, aki a ledes vackokat propagálja egy oled topikban.
-
Chaser
legenda
válasz
UberMutant #26542 üzenetére
én annak örülnék ha nem személyeskednél, megvehetném a 65-ös b8-at is, de nem voltam elragadtatva attól amiket olvastam róla, amennyiért most adják az 55" b8-at oké, de nem 4-500-ért
daneel_hu
ha ilyen "sz@r" lenne minden tv azt sztem senki se bánná ( :Zolom89
számdra lehet, de az szubjektív, persze lehetne olcsóbb, de jelen esetben a képminőségről van szó, és temetni azért nem kell azt sem -
Zolom89
senior tag
válasz
Chaser #26541 üzenetére
Akkor vedd meg valamelyiket és elvezd, használd egezséggel
ettől függetlenül a qled egy szar számomra.. várj egy kicsit át fogalmazom, pontosítom. Ha a Qledet a Samu nem úgy akarna beállítani pénzügyi szempontból szóval az árával hogy egyenértékű az OLED-el semmi bajom nem lenne vele, tökéletes középkategóriás tv
-
daneel_hu
addikt
válasz
Chaser #26541 üzenetére
Amikor az E8-ast választottam, akkor az MM-ben csak az oledek és a qledek néztek ki tévének... legalábbis a tévék között.
Az összes többi valami beazonosíthatatlan fostermék volt.
Talán volt egy SONY 85"-ös ami még vállalható volt, de az is csak a mérete végett.
Azóta láttam 85" közeli (talán épp pont 85-ös) qled-et is, azért ezek nem szarok bárki bármit mond. -
Chaser
legenda
válasz
UberMutant #26538 üzenetére
nagyon örültem volna, ha azt a "sz@r" kiállított q9-et tegnap hozzám vágják, ha csak a panelt látom valószínűleg nem tudtam volna eldönteni h éppen a b8-at nézem vagy a a q9-et, illetve a q9 színei valamivel talán szebbek voltak, pedig sokkal világosabb helyen volt mint a b8, mindkettő technolgiának vannak hátulütői bőven, maradjunk annyiban, akármelyiket is veszem, nem fogom "lesz@rozni" a másikat
-
Zan
aktív tag
válasz
Egy pixelfrissítés most úgy tűnik, hogy megoldotta a dolgot. De tényleg kíváncsi lennék, hogy mitől lett ez ott tegnap este.
-
törölt tag
válasz
"pedig igaza van, mert ez egy OLED topik. szar a qled és drága is."
Topiktól függetlenül elhatárolódom az ilyen ostoba és korlátolt kiszólásoktól.
-
Chaser
legenda
válasz
Akhilles01 #26534 üzenetére
azért nem kell ledegradálni a qledet sem, q9 az elég korrekt, annak is vannak nyűgjei, az olednek is
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Akhilles01 #26534 üzenetére
Érdemes
Ha meg baja lenne gari. -
Akhilles01
junior tag
Sziasztok, tervezek venni egy LG OLED55C8 at. Aktívan használnám rajta a 4k filmeket, konzolomat, Napi 8 óra meló, kb 7-8 óra alvás között-után folyamatosan, Hétvégéken egész nap. ÉRDEMES ilyen körülmények között ezt a TV-t megvenni, vagy maradjak inkább a fos QLED-nél?
-
allein
addikt
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata a Philips OLED készülékkel kapcsolatosan? Nekem személy az ambilight feature nagyon tetszik. Volt több ilyen Philips készülékem is.
-
czombos
tag
Q6FN az olyan ha nem pont szemből nézed akkor elkezd nagyon durván fakulni a színe.
LG B8 sokkal jobb TV képminőség es szoftver tekintetében is.
-
eSzeL84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.. 350 bruttóért LG OLED 55 B8, vagy 400ért 65 Samu QLED Q6FN?
Kizárólag mozizni, 4K-s anyaggal, dedikált, elég nagy méretű (5m-re van a kanapé a TV-től, én egy babzsákon akarok közelebb ülni...) moziszobába.. nagyon örülnék max. 450ért egy 65-ös B8-nak.. de itthon el van szállva árban a 65-ös.. RTINGS pedig kb. minden helyett azt ajánlja..
Nagyon köszönöm!
Üdv:
eSzeL -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok!
Előjött egy érdekes bug a tv-men. 55B8.
tv adást nézve, akármelyik adón vagyok, a 2es sorszámú adóra nem tudok közvetlenül távirányítóval visszaváltani. érzékeli h lenyomom a gombot, ki is írja h 2, de nem vált vissza, és nem is listázza ki, a 20. adóval kezdi. ha megnyomom az 1est vagy bármelyik mást oda vissza vált gond nélkül, végigteszteltem, 3 távrival is, de mind ugyanaz. tudom ez legyen a legnagyobb bajom a tv-vel, de na... járt már így valaki? -
daneel_hu
addikt
Nem garancia meghosszabbítás, hanem biztosítás. (!)
Illetve amennyiben a jótállási időn túl vagy, akkor némileg hozhat gyógyírt egy ilyen biztosítás, de csak a biztosítási esemény bekövetkeztekor az avult értéken számol.Tehát teszemazt ha 3 év múlva szétmegy az oled tévéd, akkor az akkori értékét fizeti ki.
Mondjuk ha 1 millió br volt az ára most, akkor 3 év múlva kaphatsz érte majd cc 200 rongyot vagy még annyit sem.
Maga a biztosítás nem terjed ki beégésre, vagy egyéb pixelhibákra - ez fontos.Én kötöttem mert törésre is fizet, és van otthon 2 rosszcsont.
Bár ha bevallod, hogy 12 év alatti kisgyermek törte szét, akkor még így sem fizet.De van olyan lehetőség amikor a vásárláskori vételárat fizetik ki.
(nem emlékszem milyen esetben de van ilyen) -
Chaser
legenda
válasz
ribarszki #26508 üzenetére
az korrekt
nem tudja valaki b8-nál meg lehet-e nézni az üzemórát? néztem egy kiállítási darabot, elég jó áron adnák, de nem tudom későbbiekben az lg nyöszörögne-e amiatt, h esetlegesen sok üzemóra van benne, ma akartam hívni őket de elmaradt
ránézésre hibátlan a kijelző, de elég sok fény volt benne, nem nagy multis jellegű üzlet ablakok nélkül, az eladó szerint okt-nov környékén került be hozzájuk a tv és azóta megy nyitvatartási idő alatt, azt mondta csak szervizes távval v ilyesmivel lehet üzemórát csekkolni -
janos666
nagyúr
válasz
ervin74 #26514 üzenetére
Kb. ugyan ilyen az 55C8-am, ha középről és viszonylag közelről nézem (illetve a képedhez hasonlóan picit lentről, mert nem mindig egyenes a hátam, van hogy lecsúszok annyit, hogy nem középre esik a szemmagasság). De ha kitolom a fejem oldalra (gyakorlatban előre és közben oldalra hajolok már törzsből, nem csak a fejem mozog, szóval közelebb is kerülök, már nem látom be egyszerre az egész képernyőt), akkor nem látom ilyennek a peremet (lehet, hogy van benne némi szögfüggetlen homogenitás is, de szabad szemmel kivehetőre csak a ferde szög hozza).
-
tlala
addikt
LG OLED55B8-at tervezek venni.
A különféle, lényegében biztosítás jellegű "+2 év garancia meghosszabbítások" A Médiamarktban és az Euronicsnál megérik az árukat? -
-
Plebi
senior tag
válasz
adamssss #26490 üzenetére
A többiek szerint igen, de nálam nagyjából mindegy volt, mert a tv 1 napos korában már bejelentettem. Cserét nem tudtam kérni a boltban mert nem volt náluk, átkérni nem akartam, egyszerűbb volt javíttatni és eddig minden okés. 1 hetet használtam még utána, akkor kijött, hogy a kép jobb fele sokkal világosabb, ha majdnem fekete a kép, emiatt is cserés lehetett volna, de az új panellel a pixelhiba is megszűnt és a "banding" is eltűnt.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak #26483 üzenetére
Mivel az enyém FHD, bizony jól kivehető volt 2 méterről is, természetesen homogén felület mellett.
-
janos666
nagyúr
"magyarul nem az okot szuntettek meg, hanem a tunetet probaltak moderalni"
Szerintem is-is. Vannak róla fényképek, hogy másképp keveri (dithereli) most a sötét árnyalatokat. Továbbá akkor is sokat, csak minimálisan észlelhetőre csökken a jelenség, ha kalibrálással visszahúzd a tone görbét (frissítés után kalibrálva).
Az elsötétedés vagy véletlen mellékhatás, amit lusták voltak visszasakkozni, vagy szándékos, hogy még tovább leplezze a maradék kis villódzást (talán olyan véletlen, amit később direkt úgy hagytak, hogy segítsen az is "nem, baj, ne foglalkozzunk vele, mert talán jobb is így"). -
chros
őstag
válasz
janos666 #26479 üzenetére
"Csak tippelek, mert időrendben ez már a második B8 firmware azóta, hogy a C+ modellek megkapták a "macro block fix"-et és ugyan ezt tapasztaltam a C8-on, hogy a sötétszürkék a kelleténél sötétebbek lettek"
Es jol tippeltel: a B8 is megorokolte a "macro block fix"-et (gamma valtozas) a v04.10.65 firmware-rel.
En visszatertem v04.10.25-re. Valahogy zavaro volt valami az update utan, csak nem tudtam megmondani mi, olyan, mintha sotetebb lett volna a kep.
"Szerintem jobb az eredmény a fix után újrakalibrálva, mint a fix előtt kalibrálva."
Ugyan nem vacakoltam mar a fix utani masodik 3dlut-tal, de ezzel elmeleti szinten nem ertek egyet (aztan, hogy ez gyakorlatban mit jelent, az mas kerdes
):
- LG kezdetben kiadta az eredeti firmware-t optimalis gamma-val
- majd tobb, mint fel ev mulva, megvaltoztattak a gamma-t, hogy elrejtse a nem vart hibat:
-- magyarul nem az okot szuntettek meg, hanem a tunetet probaltak moderalni -
válasz
Firebazsika #26509 üzenetére
"a tápcsere megoldja a problémát?" ---> Nagy valószínűséggel, igen. /tesztelni is fogják szerintem/
-
Firebazsika
újonc
Sziasztok!
Az előző kuponnapok alkalmával lettem boldog(?) tulajdonosa egy 55B8-nak. Egy két nap használat után vettem észre, hogy a TV jobb hátuljából kellemetlen, magasfrekvenciás tekercszaj, változó intenzitású zúgás hallatszik. Ha halk hangerő mellett néztük a TV adást, akkor kifejezetten zavaró, az egész szobát betölti.
LG szerzvizzel felvettem a kapcsolatot, gyorsan reagáltak, most tápcsere alatt a készülék.
Neten, az AVSforumon találtam külön topikot a problémának szentelve, de azok többnyire C8-ról írnak. B8 esetén ez mennyire általános? Illetve mik a tapasztalatok, a tápcsere megoldja a problémát?
Köszi a jelzéseket:
Bazsi
-
-
-
chros
őstag
En 65B8-ra szavaznek
ha akcios aron sikerul talalni.
Tinting pedig mindegyiknel elofordhlhat, ugyhogy csak emiatt nem kell dragabbat venned.
Itt egy erdekes poll, hogy ki latja valos tartalommal: 240 user-bol fele valaszolt igennel. Es ez meg mindig nem jelent semmit, mert lehet, hogy a masik fele nem nez focit, kosarlabdat, jeghokit, stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest