Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Benoe77
üzenetére
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam. Én csak azért kérdeztem hogy mivel amcserikában sok Sony OLED-et adnak el, talán az LG-vel való összehasonlítás is reálisabb. Remélem így már érthető.
Természetesen nem a hírhedt piros Sport csatorna logós beégésre gondolok, mert azt amcserikában általánosan benyalták az OLED-ek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencuz74
csendes tag
válasz
Benoe77
üzenetére
Igen az ár miatt gondoltam így, mivel az FZ800 beesik 500ezer forint alá (
), és az azért nem egy B8 kategória, hiába belépő Pana oled, Sonyra meg relative nagy a kedvezmény a többihez képest, leginkább itt az AF8-ra gondolok hiszen az van egy ligában a C8-al.Ellenben A1-et kicsit meredeknek tartom a C8-hoz hasonlítani, mégiscsak van több mint 1 év a két tv között.... @G_P
-
-
Partizan182
senior tag
válasz
Benoe77
üzenetére
3D ugye csak SDR, oda bőven elég a jelenlegi fényerő fele is. Szvsz vastagság-növekedés is tizedmilliméter nagyságrendű lehet, semmivel nem lett karcsúbb a 7-es széria mint a 6-os volt.
Itt kizárólag a piaci igényekről (illetve annak hiányáról van szó), 100%-osan üzleti döntés volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), és az azért nem egy B8 kategória, hiába belépő Pana oled, Sonyra meg relative nagy a kedvezmény a többihez képest, leginkább itt az AF8-ra gondolok hiszen az van egy ligában a C8-al.

A tanulság, ha van ilyen ajánlat, azonnal oda kell menni és megvenni.

Vhiktor