Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58401) Lortech válasza fokukac (#58398) üzenetére


Lortech
addikt

Az "emberek" nagy része azt se tudja, mi az a booking.com.
Van értelme a szervezett utaknak, sokaknak fontos a magyar nyelvű idegenvezető, aki hasznos infókkal látja el őket, és aki a szervezett kirándulásokon is jelen van és segíti őket. Főleg az idősebb emberek nagy része annyit nem beszél "külföldiül", hogy ne adják el. Elkésnek, eltévednek, nem jutnak hozzá infókhoz, nem képesek utánajárni a dolgoknak előre, probléma esetén nem tudnak mihez kezdeni. Magyarul panaszkodni, azt tudnak. :)
Amúgy meg tényleg egyszerűbb katalógusból kiválasztani az utat és készen kapni mindent, és egy jó tanácsadó azért tud hasznos dolgokat, pl. tudja hogy adott kategóriában adott preferencia szerint melyik hotelt érdemes.

[ Szerkesztve ]

Thank you to god for making me an atheist

(#58402) ToBeY válasza Lortech (#58401) üzenetére


ToBeY
nagyúr

És a helyiek sem beszélik az angolt valami jól így idegenvezető nélkül maradt a pantomimezés (legalábbis a törököknél)

(#58403) szőröscica válasza fokukac (#58398) üzenetére


szőröscica
addikt

+1

Soha nem szorakoznek utazasi irodaval, nagyon 19. szazadi. Idosebb korosztalyt megertem, nekik igy egyszerubb. :)

(#58404) bitpork válasza szőröscica (#58403) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

sógornőm vista alkalmazott. Azért nagyon nem mind1 hogy ők végigutazzák az összes általuk ajánlott utat, lecsekkoják a szobákat a kiszolgálást mindent h a magamUramhaszolgádnincsen-ben jelenlévő rizikófaktor eltűnjön. Szerintem ennyit megér.
Legutóbb valami 3 hetes nagyhajós földközi úton volt. Utálja is rendesen mert amíg mások nyaralnak, neki jegyzettömbbel a hajó minden szegletét, minden megálláskor az összes ajánlott programot végig kell járnia és jobban elfárad mintha itthon az irodában ülne.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#58405) EQMontoya válasza bitpork (#58404) üzenetére


EQMontoya
veterán

Jah, aztán csinálnak olyanokat, hogy "bocsiii, mégis másik, azonos színvonalú hotelben lesztek, mert több helyet adtunk el, mint amennyi van", meg néha csődbemennek és ráb@szol (évente van egy ilyen országos hírű móka), stb.

Same rules apply!

(#58406) emvy


emvy
nagyúr

Ha az USA-bol rendelek egy laptopot (eBay-en), akkor

- kaphatok rendes szamlat?
- ha kapok szamlat, akkor leirhato koltsegkent?
- mennyi AFA-t meg vamot kell meg szamolni?

while (!sleep) sheep++;

(#58407) bitpork válasza emvy (#58406) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Ha tudsz kérni a laposhoz VTSZ számot akkor bármelyik vámügynökség megmondja telefonon :K

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#58408) gaborbol válasza emvy (#58406) üzenetére


gaborbol
őstag

Ha nem kispista az elado hanem akkor kapsz rendes szamalat garanciaval.
Nem tudom milyen bizniszed van, de koltsegkent biztos le lehet irni.
A vetarhoz hozzaadod a csomagfeladasi dijjat. Itteni afat nemfizetsz, de 10% (?) koruli vamot meg a 27%-os afat odahaza.

(#58409) bobsys válasza emvy (#58406) üzenetére


bobsys
addikt

mennyi AFA-t meg vamot kell meg szamolni?

((vetelar+postakoltseg) x vam merteke) x 27% AFA

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#58410) Winner_hun válasza emvy (#58406) üzenetére


Winner_hun
félisten

- ha számlaképes az eladó akkor igen
- egyszer kérdeztem könyvelőtől, megoldható, aktuális devizaárfolyamra biztosan szükség lesz
- 27% áfa, vám 3-7%, de lehet hogy számítástechnikai eszközre nincs (régről valamaiért így rémlik), illetve némi kezelési költség

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#58411) bobsys válasza bitpork (#58404) üzenetére


bobsys
addikt

Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van :) Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).

Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#58412) tildy


tildy
nagyúr

yay, szeptember 4tol uj helyen :D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58413) EQMontoya válasza tildy (#58412) üzenetére


EQMontoya
veterán

Grt!

Mostanság amúgy megint beindult a piac, keresett mindenki: amazon, msci, bloomberg...

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#58414) bitpork válasza tildy (#58412) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Csak nem felvonó tervezőknél ;]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#58415) tildy válasza bitpork (#58414) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem, kis cég.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58416) BlacKSouL válasza Tothgera30 (#58394) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ódehogy, mi örültünk hogy a balatoni körút vonalán végig tudtunk menni a Szegedi Róza ház érintésével. Évi7-800 km tekeréssel ez nekünk bőven elég. Velencei körbe aztán 4 nap alatt a balcsi körbe. Nem teljesítmény, hanem kiránduló túra. Sok megállással, ivással, evéssel, strandolással. Edzés nélkül a napi 60-70 is elég.
Juteszembe Badacsonyban frissteraszt, illetve feljebb Imre pincét ajánlom, utóbbit zsíroskenyérfröccsre.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#58417) bitpork válasza BlacKSouL (#58416) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Mindig is tudtam h a magyarok népe egy szellemi felsőbbrendűséget tudhat magáénak, de hogy még a zsíros kenyérből is tudunk fröccsöt készíteni... hiába mindig tanulok újat.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#58418) Tothgera30 válasza tildy (#58412) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Gratulálok.

#58416 BlacKSouL: Balcsi körről jöttek haza haverék is, bár ők egy nap alatt lenyomták, és nem siettek. Sajnos dolgoznom kellett, így ez számomra kimaradt. Bár ahogy hallom az árak még mindig kissé eur osztrák/német árfolyamhoz vannak forintosítva. Amúgy ha van egy másfél órám, akkor 30km-eket szoktam menni, az szinte bármikor belefér, kezdd heti 1-2 alkalommal, 20-30km-ekkel, és hamar fogod növelni a távot és az átlagot.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#58419) BlacKSouL válasza bitpork (#58417) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Most mondanam hogy nem erted de ugyis erted.

Tothgera30: nem mondom hogy lehetetlen, csak hogy mi nem tudjuk, nem is akarjuk egyelore. Amikor tudok akkor megyek heti 2-3x 20-30 km-t, de tavaly ota hiaba nyomtam le parszaz km-t, ugyanazokon a szakaszokon ugyanugy megszenvedek a koron. Ahol mi tartos 22-24 km/h-t tudunk menni, ott sokan ketszer annyival huznak el mellettunk. Nem irigylem, de vizszintes uton 30-nal tobbet tartosan nem tudok menni. Ott mar nekem a fizikai hatar van. Aztan a sulyom miatt az emelkedon szenvedek, egyesben, viszont hegynek le nyerek :) viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#58420) parandroid válasza Tothgera30 (#58418) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Bár ahogy hallom az árak még mindig kissé eur osztrák/német árfolyamhoz vannak forintosítva."

Azért nem egészen, de tény, hogy magyar viszonylatban drága minden. Sőt, érzésre mintha a horvátoknál is kicsit drágább lenne, vagy legalábbis kb ugyanaz a szint. Viszont lehet azért jó helyeket találni. A mai tapasztalat alapján a napi ajánlat a Vadaskert Csárda a Keszthely-Cserszegtomaj-Hévíz körzetben járóknak. Profi személyzet, ami manapság a Balaton környékén már ritkaság, sokoldalú étlap, amiről direkt több kategóriába is beleválogattunk (haltál, vad-, illetve szárnyasételek), és mind igen jó volt. Alkoholmentes sörből viszont a szokásos szegényes magyar választék, de ez sajnos mindenhol így van (vagy ízesített lötty, vagy Dreher, ami alkoholmentesből sehol nincs a kommersz német 0,0%-s sörökhöz képest). Kellemes meglepetés volt, bár újabban igen odafigyelünk, hogy olyan helyre menjünk, ami ránézésre is igényesebb, illetve aminek láthatóan múltja, és stabil forgalma van, mert az utóbbi időben óriásit esett az általános színvonal errefelé. :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#58421) szőröscica válasza parandroid (#58420) üzenetére


szőröscica
addikt

Én sosem voltam nagy Balaton-rajongó, igazából az útiköltséget leszámítva szerintem minden téren hátrányban van Horvátországhoz képest, de még Olaszország sem sokkal drágább.

Kisgyerekes családdal lehet még alternatíva a déli part, a sekélység miatt.

(#58422) parandroid válasza szőröscica (#58421) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Tekintve, hogy itt lakunk 20 km-re Keszthelytől, mi gyakrabban keveredünk le a oartra. Ezzel együtt fürödni talán 5 éve fürödtem utoljára a tóban, akkor is hajóról. Ma is hajózni voltunk, igaz nem ismerőssel, és nem vitorlással, csak sztenderd egyórás sétahajókázás. Előtte séta, fagyi, utána étterem, aztán itthon medencében fürdés. Tegnap a helyi fürdőben pancsoltak a gyerekek, a héten még lesz egy Kehidakustány nagy valószínűséggel, no meg naponta itthon fürdés, szombaton meg bográcsgulyás-party. Jövő hétre elfogynak a vendégek, magunk maradunk, át kéne ugrani a szlovén szomszédokhoz raftingolni...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#58423) FehérHolló


FehérHolló
veterán

Tudtok esetleg valami jó/megbízható repüléstervező honlapot?

Skynet is real. It's called Google.

(#58424) BlacKSouL válasza parandroid (#58422) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Keszthellyel elvesztettük a barátságot. Második éve hogy amikor itt szállunk meg a körtúrán, hajnalra elromlik az idő, és Keszthelytől Badacsonyig felhős, szeles, hideg időben kell tekernük. Szóval ez még nem statisztika, de kettőből kettő rossz(abb) idő. Déli parttal mindig szerencsénk van, de ez a Keszthely-Gyenesdé-Vonyarc-Szigliget szakasz rossz emlék. Fáztam a bringán..Jövőre át is tervezzük. Keszthely mint megálló kimarad.
Mindazonáltal arra is rájöttünk, hogy a Balaton körül az uralkodó szélirány a szembeszél ;] (nem, nem a menetszélre gondolok)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#58425) fokukac válasza BlacKSouL (#58424) üzenetére


fokukac
nagyúr

Nem vagyok itt pár napig, és erre mi történik? Bleki visszatér, és sír az időjárásról?
Ki gondolta volna... :D

Szóval voltam Prágában Guns koncerten, és jó volt.
Meg ittam sört is, az is jó volt. Meg ettem knédlit is, és bár a szlovák sítáborokban anno utáltam, Prágában még azt is jól csinálják. :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#58426) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

Valami undorító ez az egész, persze jó poén lerúgni valakit illuminált állapotban, esetleg polytraumás sérülést okozni. Külön taps jár a segítőknek, mert ugye a sörit elhozni fontos, de odamenni, megkérdezni hogy miért fekszel, vagy hívni egy EC-t már nem menő. A világ megértett a pusztulásra.

#58419 BlacKSouL: Értelek. Az utak miatt én is montival terveztem menni, azzal tartósan 26-28km/h-val vágtatok. Otival nem gyerekjáték, össze lehet egy körön szedni 4-5 defektet, eleve mikor Szlovákba tekertük át, én Cyclocross hívőként azzal toltam, így a göröngyös aszfalton engedtem lefelé, persze outi-s barátom is próbált jönni mögöttem, de neki esés lett a nap fénypontja. Bár ha akarod, ha nem, napi pár km után is meglesz a fejlődés, jövőre már nagyobb átlagot fogsz produkálni. Mikor én kezdtem komolyabban cangázni, 5-10km után elfáradtam, most pedig maratonokon középszinten teljesítek, ha épp olyan kedvem van.

#58420 peterkeT: Kicsit ódzkodom a Balatontól, mint nyaralóhely, így ha nem célzottan megyek, akkor nekem általában kiesik. Ahogy említetted, a színvonal néhol nagyon lent van, persze tisztelet a kivételnek.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#58427) emvy


emvy
nagyúr

3995/55. :C

while (!sleep) sheep++;

(#58428) EQMontoya válasza emvy (#58427) üzenetére


EQMontoya
veterán

Grat, jó nagy baba!

Same rules apply!

(#58429) emvy válasza EQMontoya (#58428) üzenetére


emvy
nagyúr

Hat, nem is fert ki. :)

while (!sleep) sheep++;

(#58430) BlacKSouL válasza Tothgera30 (#58426) üzenetére


BlacKSouL
addikt

A 28-as trekking kereket a gumin ajánlott 3,5-4,5 bar középútjára, 4-re állítottam be, de az olcsó teló miatt így is csak kb minden 3. bucka, göröngy esetében volt némi csillapítás elöl. Bizonyos méretű vagy sűrűségű hibákat egyszerűen nem tudja lekövetni. Néztem hogy akik nálam gyorsabban száguldottak ott ugyanúgy, hogy vették ezeket, de úgy tűnt ez csak nekem volt probléma :)
Tavasszal elkezdem a gyakorlást, aztán közvetlen a túra előtt szoktam menni néhány ráhangoló kört, sajnos most a megelőző 3 hét kényszerűségből ki kellett, hogy maradjon, így kiestem a ritmusból kissé. Jövőre meg tervezem hogy a versenysúlyom kissé lejjebb viszem úgy 90 alá, mert most 100 fölött az csak csak a lejtőn segít ;]
Igen, a Balaton nagyobbik része - már ami publikus közterület, és nem a körbeépített terület részét illeti - jelenleg erős retro életérzést kínál. Néhány felkapottabb pont kapott egy kis ráncfelvarrást, Siófok, Füred, meg a nagyobb zsúfoltabb pontok mindig modernizálódnak, de amúgy mind az épületek, mind a szolgáltatások, mind az egész milliő ami körülveszi az embert az olyan szocreál fíling. Mindehhez az árak viszont próbálják követni az emelkedéseket, és a kettő együtt nem mindig mindenkinek jön be. Nekünk most ez majdnem mindegy volt, illetve nem néztük, csak láttuk, hogy hol lehetne fejlődni, de azt is észrevettük, hogy szombattól szerdáig elég kevesen voltak. A korábban ismert megszokott tömeg, zsúfoltságnak nyoma sem volt. Az idő is bizonytalan volt, meg valószínűleg az emberek is kicsit visszavettek, de volt ahol szinte kihalt volt minden.
Ugyanakkor meg épülnek, meg épültek olyan villák, nyaralók, házak, apartmanok, hogy a fentiek mellett csodálkoztunk hogy honnan van itt ennyi pénz? Mert hogy van az biztos, csak mi látunk belőle keveset.

Amúgy van ahol lepusztult minden, van ahol csak a régi dolgokat újítgatták, de attól még az épületek, a környezet olyan 70-80-as éveket idéz. Viszont nem tudom, hogy ha mindent felújítanának átépítenének modernre, meg csillivillire, az segítene-e, illetve elriasztana-e néhány kevésbé igényes nyaralót, aki jelenleg pont a retro miatt jár oda. Nem tudom eldönteni, hogy pl. Velencén is a plázs dobott-e a helyen. Valamennyit igen, persze, de mégse az igazi. Mivel lehetne vonzóbbá tenni a Balaton ezen részét? Aki nem magánynaralóban akar lenni, hanem a nyilvános részeken is jobban akarja magát érezni.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#58431) bitpork válasza emvy (#58427) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Egészséget kívánunk! Lassan de biztosan érik a kocsi csere is akkor :)

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#58432) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#58430) üzenetére


BlacKSouL
addikt

És azt meg furcsállom, hogy pl. egy indexen még egy félmondatos cikket se láttam pl. a Szalagról. Persze tudom, rétegsport, meg nem is érdekel túl sok embert, csak a sok ökörség mellett egy egymondat elfért volna róla. Mindegy, én élőben követtem, csak úgy fura.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#58433) Tothgera30 válasza BlacKSouL (#58430) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Olyan nagy tapasztalatom a bringautakkal és úthibákkal nincs, mivel én 2.25-ös Schwalbe gumikkal nyomom, elől Rocket Ron, hátul Thunder Burt, 2.0-2.2bar körül. Illetve RockShox Sid RL teleszkópom van, az nagyjából mindent kimozog, tehát én nem igazán érzem. Súlyból viszont én is fejlődnék, mivel 183/77, és az utóbbi két évben nullára redukálódott az edzés, amit a héten újrakezdtem, remélem hamar visszanyerem versenyformámat. Pont ezt akartam írni, olyan 70-es 80-as évek jellegű a nagy része (csak az árak 2010 utániak), az emberek hozzáállása, a lehetőségek (tesómék tavaly egy "garázsban" aludtak 10k/fő áron), és társai. Bár én jó pár éve az igénytelenség, a túristák és az árak miatt szakítottam a Balatonnal, az Í-re a pontot (bocsánat, vesszőt) pedig az tette fel, hogy mindig kifogtam az esős, szeles viharos időjárásokat, és mivel nagyon kevés szabadidőm van, nem mindegy hol és hogy töltöm el, és persze nem utolsó sorban az árak is lényegesek.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#58434) fokukac válasza emvy (#58427) üzenetére


fokukac
nagyúr

gratula..! sok boldogságot..! :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#58435) emvy válasza bitpork (#58431) üzenetére


emvy
nagyúr

No way, kishatizsakkal mentünk 3.5 hét nászútra is...

while (!sleep) sheep++;

(#58436) EQMontoya válasza emvy (#58435) üzenetére


EQMontoya
veterán

A csomag amúgy is olyan, mint a gázok. Mindig kitöltik a rendelkezésre álló teret.

Same rules apply!

(#58437) fokukac válasza EQMontoya (#58436) üzenetére


fokukac
nagyúr

mint a nők, meg a cuccaik a lakásban... :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#58438) EQMontoya válasza fokukac (#58437) üzenetére


EQMontoya
veterán

Új lakás, de a helyhiány a régi? :)

Same rules apply!

(#58439) Lortech válasza emvy (#58427) üzenetére


Lortech
addikt

gratula, nojon nagyra!

Thank you to god for making me an atheist

(#58440) tildy válasza emvy (#58427) üzenetére


tildy
nagyúr

Nagyon gratulalok. :C

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58441) tildy válasza fokukac (#58437) üzenetére


tildy
nagyúr

Akkor te meg nem laktal Esmeinnel :D:D:D ( Mondjuk lehet jobb is) Mindene, minene szana szejjel a lakasban, a ruhai sokszor a szoba kozepen. Kerdezd csak meg Viszlatot :D Na de most, hogy kesz a kuckoja, ilyen tobbet nem lesz:D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58442) fokukac válasza tildy (#58441) üzenetére


fokukac
nagyúr

Kiraktad a lakásból a kerti kiházba? :P

-----------------------

Más téma: megkaptam az új ájfónt én is. nagyon szexi, meg sokkal gyorsabb, mint az 5s, tényleg.

És végre 32 Gigás, lesz helyem, gondoltam én... Erre megnyitom szűzen, és mi fogad? Hasznos új apple appok, de tényleg. Alig foglalnak olyan 3-4 gigát :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#58443) gaborbol válasza emvy (#58427) üzenetére


gaborbol
őstag

Grat! A tenyleg szep nagy baba.

[ Szerkesztve ]

(#58444) concret_hp


concret_hp
addikt

gratula az újszülöttek szülőinek :))

valaki elmagyarázná nekem, hogy ha éveken át nem karcosodott a szemüvegem, akkor mitől lett pár hónap alatt rajta nagyon sok karc úgy, hogy alapvetően nem változott semmi a használatában :F de tényleg olyan karcos h elkezdtem azon gondolkodni, hogy bevállalok egy szemműtétet, pedig annyira nem sok dioptriás a szemem, meg nem is annyira zavar az egész, de nincs kedvem újat csináltatni :DDD

vagy fullba vagy sehogy :D

(#58445) föccer válasza concret_hp (#58444) üzenetére


föccer
nagyúr

Elhasználódott, elkopott a karcálló réteg.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#58446) tildy válasza fokukac (#58442) üzenetére


tildy
nagyúr

o kerte, en meg orommel adtam oda a bonuszom ra.
Kapott egy ilyet:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58447) tildy


tildy
nagyúr

Kicsit mas. Kozben befutott egy ujabb munkaajanlat is, en meg itt ragodom, mert bar aaranyosak voltak az elso helyen es mar szoban el is fogadtam , a szerzodest megkaptam, bar meg nem irtam ala, megis az ujabb helyet valasztanam, mert mind anyagilag, midn szakmailag jobbnak tunik.Meg a duplaannyi (6 honapos) probaidovel szemben is.
Ahh ugy utalok ilyen szituban lenni, de fntosabb a karrierem, ugyhogy a masodik ceg a nyero. Hogy is mondja az az angol mondas, when it rains it pours....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#58448) concret_hp


concret_hp
addikt

könnyűszerkezetes házakkal milyen jellegű szívás lehet a hagyományos verziókhoz képest? gyorsabban amortizálódik? X év után szerkezeti problémák lesznek stb?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#58449) fokukac válasza tildy (#58446) üzenetére


fokukac
nagyúr

Én csak vicceltem, de ezek szerint tényleg... :D
Gratula :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#58450) bitpork válasza concret_hp (#58448) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

A fa elemeket pár évente kezelni kell tűz ellen és különböző rágcsálók és élősködők ellen. Különben semmivel sem rosszabb. Na jó ha jön valami hurrikán-tornádó akkor szopacs, de ha megfelelően van kivitelezve , semmit nem venni észre a téglához hasonlítva.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.