Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).