Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mobilinternet
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).