Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
egy kis kardasián savazás

-
Integra
titán
jézus szive

-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
edigital is csak olyan, mint a többi bolt, van ami jó áron megy éppen, van ami kevésbé. szerintem az edigital vonzereje pont nem a legolcsóbbnak lenni, hanem, hogy rengeteg mindent beszereznek és meglehetősen rövid időn belül és van garanciális szervizük. nekem még nem volt gondom gariztatással náluk, mindent pontosan csináltak, mikor visszavittem valamit.
egy metro tulajdonú mm vagy saturn bolttal pedig kétlem, hogy feltudnák venni a versenyt árban, beszerzéstől függ természetesen adott termékre.
a lényeg, hogy jó áron kaptad a monitorod és elégedett vagy vele
-
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nézd, ők fotó szaküzletként kezdték anno, nem it cég.
tescoban és sok-sok éve a metroban is agyon taposták egymást az emberek. itt meg lerohadt a rendszer, ennyi, várható volt, hiába próbáltak meg felkészülni. és legalább senki sem taposott senkit agyon.
nem látok itt igazán problémát.természetesen csóróság van (ami relatív), elismerem, de aki a százalékokra hajt, az egyszerűen fogadja el, hogy rengetegen szintén a százalékra hajtanak és ez ezzel a kellemetlenséggel is jár. és mindig is fog. mindenki szeret a tovább nyújtózni, mint ameddig a takarója ér.
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem emlékszem rá, hogy régebben ilyen történt volna. és ez a pár ember egyre durvábban igyekszik rombolni és kárt okozni azoknak, akik nagyon hosszú ideje igyekeznek építkezni, segíteni másoknak, főleg, ha még van is mögöttük tudás, tapasztalat. és azért azt lehet tudni erről a kisfiúról is (már aki korábban olvasta), hogy gyakorlatilag egy nulla. és aki ilyen eszközökhöz folyamodik, mindig kiderül, hogy nincs mögötte semmi. az ilyen szimplán még nem kapott pofont senkitől és nem vérzett a feje.
lásd a kis oroszfant is, aki szintén bámulatos érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy felültessen egy topic teljes közösségét és felborítson mindent. először megsértődik, mártírt csinál magából és önként eltakarodik, majd két nap múlva megújult erővel jön és pusztít. és etetik újra és újra. visszasírom divotot és aesirt, komolyan..
hova jutottunk
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem minősíteném ezt a kisfiút, de sajnos van egy igazság és aki nem veszi észre, magára vessen: aki a milyen autót topicba ír, meg is érdemli.
csak azt tudom tanácsolni, hogy ignorálja mindenki, ne írjon oda, ignorálja a trollokat, akármennyire is nehéz, szűrjön és figyeljen oda. és inkább az autós topicban csevegjenek. ha pedig átszivárognak a milyen autót topicból a trollok és rombolók az autós topicba, akkor talán van még moderátor, aki érti a helyzetet és rövid időn belül kitiltja ezeket az autós topicból és lehetőséget teremt arra, hogy a maradék normális egymás között troll mentesen tudjon eszmét cserélni. -
Integra
titán
és a mai nappal megjött az új raffi kártyám, beköszöntött nálam is a paypass korszak

-
Integra
titán
és akkor végre leblokkoltam ezt a candy crush saga játékot is végre, megjött az első invite hozzá. ezzel most már biztosan 1000 felett vagyok a tiltásokban és blokkolásokban az évek alatt

-
Integra
titán
lol, ez egy vicc, ennyi, ez valami kabaré....
inkább nem támad tovább meg mellé üt, hogy ne legyen vége első körben
SZÁNALMAS.
-
Integra
titán
nem kapkodom már el, nincsen értelme. kinéztem már a qnap szervert, amire lefogok csapni, de valószínű hamarosan kap egy alapos frissítést, és ezt inkább megvárom és csak utána veszem meg. hevernek mindenhol a 3.5-es merevlemezek, a dokkolók, azt se tudom min mi van, de nem zavar, majd rendszerezem, ha megvettem

közben elkzedődött a klicskó meccs, német rtl hd, nem tudom magyaron közvetítik e
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
na ezt nem értem.
vinnyog a win7, hogy nincsen helyem és töröljek etc... ok, átmásolok hdd-re nem használt anyagot, lomtárat ürítettem és azt mutatta, hogy van 7gb szabad tárhelyem. újraindítottam a laptopot, erre 1.8gb szabad hely van. wtf?! -
Integra
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
ez sajnálatos, de tényleg nem tudtál mit tenni, meg ők sem. szívtam már meg én is ott. sosem szerettem münchent, ezután sem fogom.

kukac: kis olajár cikk.
persze ma éppen emelték újra a kúton
-
Integra
titán
gyerekek... metroban jártam, karlvackot (is) láttam, meg is vettem, de izibe, 280ft/doboz áron

-
Integra
titán
a google inbox még mindig nem szeret

-
Integra
titán
nyavajás google, megjött az inbox accountom, letöltöm az appot, és erre nem enged regisztrálni, azt mondja, hogy nincsen még meghívóm. hát csessze meg, akkor milyen emailt küldött az előbb amit úgy kezd, hogy hello, ez az invite mailed és tartsd a mailjeid között, mert ez a regisztráció...?!

-
Integra
titán
válasz
Pttypang
üzenetére
alapvetően tőled függ, hogy mit szeretnél. ne azt, amit ő, hanem azt amit te. ahogy te érzed. ha belemész és nem érzed magadénak az egészet, akkor annak úgyis hamar vége lesz, mert idővel rájössz, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. ha kíváncsi vagy és jól érzed magad mellette és úgy érzed, hogy tartósan is eltudsz tölteni időt vele, 4 fal között összezárva akkor, meg próbáld ki, tapasztalat.
azt meg úgyis érzed rajta, hogy milyen sebességgel és komolysággal akarja a kapcsolatot tovább mélyíteni és hogy ezt te hasonlóan gondolod, érzed e vagy sem.
magadnak te legyél a legfontosabb. hülyén hangzik elsőre, de ez az igazság. ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor a másiknak is mindent megtudsz adni, hogy jó legyen. ha saját magaddal bajod van a kapcsolatban, akkor a másiknak sem lesz jó. -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
sajnos már az imdb is magyarosítja a címeket, rendkívül bosszantó
-
Integra
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
ezen már csak legyinteni lehet, nem is értem, hogy lett forint belőle.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
nálam még egyetlen tempomat sem tudott huzamosabb ideig működni

-
Integra
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez a szakasz amúgy már motorral is iszonyú, keresztül hajtok mind fent, mind a rakparton is az autók között, de tényleg nem életbiztosítás. és ha valami baleset van vagy dugó, akkor még rosszabb a helyzet, mert nem lehet az autók között sem előre haladni, mert keresztbe állnak mindenhol, vagy pedig több helyen ezek a buzi kis betongombák akadályozzák meg a motoros forgalmat. és hogy miért mindent szeptembertől kell csinálni.. ezt a csomópontot miért nem lehetett mondjuk nyáron csinálni, amikor jóval kisebb volt a forgalom?
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
pont fél órája hajtottam át direkt a margít híd alatt a budai oldalt, mikor jöttem haza a momból, hogy megnézzem, hogy élőben milyen, most üres volt minden.
nem irígylem azokat, akik itt közlekednek nappal. drámai a helyzet és ahogy a bontási munkákat nézem, az is marad, ha a villamos ott fog menni... messziről kerülje el mindenki a környéket napközben, de tényleg. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem, azért ennyire nem durva a helyzet, a szokásos cégautó ezüst e46, ilyen.
aztán, hogy 3k ojróért milyen állapotot veszel, más kérdés. -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
nekem is bejön maga az os, nagyon is, szerintem szuper

de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan szinten korlátozott, iszonyatosan primitív, semmit sem lehet vele csinálni, ezért úgy rühelltem, hogy majdnem falhoz vágtam szegény kis lg-t anno. menekültem vissza androidra 2 hónap után... ezért szar az ios is, ahogy van, azt is eladtam falhozvágás helyett
tök ugyanaz a gané ostoba korlátozott rendszer, mint a wp.
ha a wp ugyanolyan szabad lenne, mint az android... talán nem is lenne kérdés, hogy wp-t használnék. na meg persze, ha meglennének azok az alkalmazások, amiket már megvettem androidra.
na de várjuk inkább az 5.0-t, meg a javításait inkább
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem basztatják őket, egyszerűen csak jól mutatja a helyzet, hogy akinek az agya már ráállt az almára, az mennyire nem tud már másképpen.. még ha jobb is. mert jobb. szuper a surface3.
ugyanez volt az oprával is, fizettek neki sokat, aláírt az ms-sel, erre almáról twittelt vagy mit csinált. nem tudnak már másképp gondolkodni. ez a durva igazán az almában. -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
jó, de te is tudod, hogy csimpiföldén minden fordítva működik. az meg, hogy közel egy tucat idióta képes mérgezni egy országot, már önmagában is a minősített lolbazmeg. azért megkérdezném ezeket a derék kommenyista keresztyén turbomagyarokat, hogy ugyan miért fáj nekik, hogy ha valaki vasárnap megy vásárolni, főleg ha akkor ér rá vagy egyszerűen akkor akar. mi a fasz baja van az ilyennek? nem tetszik neki? hát akkor ő maradjon otthon. hol árt neki bárki azzal, hogy elmegy vásárolni? sehol. rühellem az ilyen isten barmait.
németországban sem szokom sosem meg, hogy nem lehet vasárnap vásárolni. kabaré... de idővel ott is elfogják ezt törölni szerintem. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
sokkoló

de az utána következő kalinka misheared lyrics se egyszerűbb -
Integra
titán
na

-
Integra
titán
válasz
bandus
üzenetére
a kísérőbe írd bele, hogy a kapcsolatfelvételt a jelenlegi munkaköröd erősen korlátozza, x és y óra között vagy elérhető telefonon, vagy pedig emailen. ha akarnak veled beszélni, fognak, ez ilyen egyszerű. de ne mutasd, hogy de mindenáron hívjanak és hogy itt vagy és nehogy elfelejtsenek. azt érezzék, hogy az állás, amire jelentkeztél, valóban egy lehetőség, nekik és neked is, de nem minden áron. egészséges önbizalmat érezzenek.
-
Integra
titán
tegnap este lőttem, mikor mentünk moziba...

-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
és megbántad? nem, működik rendesen, a gari idődnek meg már vége lassan, akkor meg?

usából hozok szinte mindent, nem érdekel a jótállás. miért? mert semmi sem megy tönkre jótállási időn belül (legalábbis nálam) és ha véletlenül mégis egyszer valami tönkremenne, akkor is bőven van pénz javítani, mivel már annyit spóroltam meg így. az egyik legnagyobb fegyvere az iparnak a jótállás, ezzel tartják szó szerint rettegésben az embereket. és ez is működik a legtöbbeknél. -
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem valószínű.
ha olyanra gondolsz, mint tavaly, amikor a nexus4 ára esett egy 100 ojrót raktársöprésnél (250 ojró volt a 16 gb-os n4, ennyiért vettem én is),ez most nem lesz, mert az n5-öt a kínálatban tartják és tovább gyártják, és mivel az n6 ára vaskos lett, az n5 ára is igazolt, így maradni fog.
szerintem.
peterke:
szerintem idővel meglesz a google store csimpiföldén is, ha már a zene és köny boltjuk is elérhető egy ideje. persze jó kérdés, hogy mikor..? 1 év múlva talán? 2? -
Integra
titán
újabb vereség, fákk
de legalább nem kell strapálnunk magunkat idén sem a kupa miatt már... 
-
Integra
titán
ahogy elnézem az utolsó témát áprilisról, ott folytatódik, ahol abbamaradt, helyes

-
Integra
titán
bit: már megoldottam.. szerencsére...

-
Integra
titán
adjunk a zünnepnek

-
Integra
titán
mikire...

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Integra
titán

-
Integra
titán
ááááááááááááááááááááá
ez már gusztustalan
nah, megvan a másik kedvenc

-
Integra
titán
hát ennyi, nem tudok mit hozzá fűzni..

-
Integra
titán

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
asszem nem tévedtem, amikor nem is olyan rég a csontig benyalásról és az ezzel egyidejűleg történő egymás hátba veregetéséről beszéltem..
önkritika meg zéró.
na mindegy, ilyen is kell, végülis az ilyen is egyfajta világító torony, segít tájékozódni, hogy milyen biztos ne legyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)