Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vágányzár
tag
sokat irogatnak itten igazad van én még ezelőt sosem baszarintottam ijjjesmit mások elé, de Édesanyám mán alszik-vagy kitu7gggya Apám mán nem henceg-, barátaim dógoznak, alszanak használhatatlanul részegek oszt jött ez szabadícssmeg lehetőség. (NO meg ingyenes-oszt a távoli faszarintos világban ki mit gondol rólam hogy éjféltjljlyban italosan egfy kicsit megererdt a kétuljlyas gépelőp-hát nesze. Amúgy üdv.
felsővezeték
-
EQMontoya
veterán
első felére: ganaly részegen már én is irkáltam ph-ra 1-2x, vicces volt olyan Winner szinten sikerült. de ennyire én sem voltam durva.
vagannyal kapcs: a linkelt hsz-ek alapján teljesen érthető, amit irsz, a kérdés csak az, hogy mennyire igaz az, amit leirt... amennyiben az, akkor úgy érzem, hogy ez esetben tán nem kellene érte megjegyzést tenni, ha nem, akkor meg teljesen osztom véleményedet.Same rules apply!
-
vágányzár
tag
baszódj meg modikám! majdnem Apa lettéél.. más az, és lehet , hogy nem lesz az ujból többé...... a linkgyüjteményed közepesen gyenge, kérj segítséget ''házigazdától'' Ő priviben valóban a ''legjobbakra'' utalt (kulturált, inteligens, visszafogott hangvételű de célirányos levelet kaptam és igaza volt! parvó voltam). Előélet, CSÁVÓ miegymás mír nem hagytad válaszolatlanul............????nem hibáztatom???? Öcskös valkószínüleg a hiba te vagy-bocs én legalábbittam meg ergy aberált sérült paraszt vagyok aki magasról leszarja a tekintéjlyjelvűséget. Öszefüggést seggítek neked keresni, hajolj be!!!!!!!!!!!!!!
felsővezeték
-
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés)felsővezeték
-
vágányzár
tag
nem nézni le, én írni.........mifasz: ja:fogd meg a bokád..........
a szaporodo-, es kivalasztorendszereken nemigen terjed tul az erdeklodesi korod.
BOCS, nem nézlek le, nem ismerlek, italos is vagyok , szar hetem volt,valahol ma különösen szar .................
nem rúúúúúúúúúg ki-oszt akkor mivan
és tínyleg ennek a manusznak van hatalma (persze a tekintélyelvűség csak hallomásból ismertrémtörténet)
''valahol persze igencsak sajnalatos, hogy mar a centenarishoz kozeledsz mindezzel a sok hasznos es kozerdeku hozzaszolassal, de en mar juszt sem leszek az, aki kidob innet. tovabbi kellemes tartozkodast!''-----------------LESZAROM HOGY MIHEZ KÖZELEDEM ITT
TE CSÁVÓ nem levelezünk? NÉKEMISJÓTTENNE:.............felsővezeték
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest