Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá' mer' akkor én már a buszon félreértelmeztem amit mondott, meg ahogy mondta. A találkozásból lett most a levelezés. De kezdek megijedni. Tegnap még csak féltem.
Én jól állok köszönöm, azzal sose volt gond
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.
Gyalogfutó Kengyelkakukk: Egy 19 éves lánynak nem ugyanazt jelenti a vacsorameghívás, mint mondjuk egy 30-40-esnek. Ugyanakkor az ötlet jó, csak még formába kéne önteni, azaz valahogy kötni egy találkához. Ami most a legégetőbb problémám.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.