Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Énrám szintén az X2 vadászatnál vmi nóném kb 1 centi vastag csicsás bordát akartak rámsózni

-
Daweee
őstag
A természet igazságos: Aki vak, az jobban hall. Aki süket, az jobban lát. Akinek az egyik lába rövidebb... annak hosszabb a másik

-
Daweee
őstag
Nem valószínű hogy erre készül, nézem a legújabb tagunk részt, ott egy darabig sipiii név szerepelt, majd később Bloodparty... egyik sem olyan név...
-
Daweee
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
az nem lehet, hogy azért, mert több samut adnak el mint az összes többiből együtt? Egyébként melyik boltról beszélünk?
Amúgy meg nekem eddig csak samsung vinyóm volt, anno egy 80-as, egy 160-as, és most egy 320-as, igaz ez csak a miskolci felhozatal miatt, egyébként seagate-et szerettem volna... De eddig egyikkel sem volt probléma.
Aktív témák
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én anno Accelero X2-t kerestem, de még csak nem is hallottak róla 90%-ban... egy két helyen akadt Zalmi VF900, de végülis felmentünk Pestre érte.