- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Énrám szintén az X2 vadászatnál vmi nóném kb 1 centi vastag csicsás bordát akartak rámsózni

-
Daweee
őstag
A természet igazságos: Aki vak, az jobban hall. Aki süket, az jobban lát. Akinek az egyik lába rövidebb... annak hosszabb a másik

-
Daweee
őstag
Nem valószínű hogy erre készül, nézem a legújabb tagunk részt, ott egy darabig sipiii név szerepelt, majd később Bloodparty... egyik sem olyan név...
-
Daweee
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
az nem lehet, hogy azért, mert több samut adnak el mint az összes többiből együtt? Egyébként melyik boltról beszélünk?
Amúgy meg nekem eddig csak samsung vinyóm volt, anno egy 80-as, egy 160-as, és most egy 320-as, igaz ez csak a miskolci felhozatal miatt, egyébként seagate-et szerettem volna... De eddig egyikkel sem volt probléma.
Aktív témák
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én anno Accelero X2-t kerestem, de még csak nem is hallottak róla 90%-ban... egy két helyen akadt Zalmi VF900, de végülis felmentünk Pestre érte.