Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
valoban nehez ertelmeznem, amit irsz. most akkor mintegy lenezel, amiert alapveto nyelvtani / gepelesi szabalyokra figyelmet forditani mereszelek meg akar ittasan is -- erettsegi?! szerintem mindketten boven tul vagyunk mar rajta, akkor meg hogy is kerul ez ide? -- es utana inni hivsz? erdekes, bar annyira talan nem is meglepo kombinacio... mindenfele ambivalens jellemvonasokat beszamitva, nyilvanhogyne.
[...]
hmm, most latom csak, hogy felesleges is volt rogton a belsos kommenteket neznem - utolso par tucat hozzaszolasodbol is nyilvanvalo, hogy a szaporodo-, es kivalasztorendszereken nemigen terjed tul az erdeklodesi korod.
valahol persze igencsak sajnalatos, hogy mar a centenarishoz kozeledsz mindezzel a sok hasznos es kozerdeku hozzaszolassal, de en mar juszt sem leszek az, aki kidob innet. tovabbi kellemes tartozkodast! -
anaqer
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
baratom, nem is ismerjuk egymast... de ha tenyleg azt hiszed, hogy csak (az amugy valahol tenyleg nevetseges) tekintelyelvusegbol nem hagytam reakcio nelkul a posztodat, biza' elegge el vagy tajolodva.
a reszegseg pedig maximum magyarazat, de nem mentseg - sajat tapasztalatbol tudom, elhiheted. -
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
felre ne ertsd, en mar nemigen teszek semmifele kulonosebben moderatori megjegyzeseket... csak rajtam maradt a cim (utoljara egy nyiltan zsidozo nyomoronc kommentjet kurtitottam meg), szoval ilyen szempontbol *majdnem* azt csinal, amit akar.
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi. -
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
hat itt eppen rossz lora tettel - en eleg sokfele helyzetben benyomok (peldaul amikor majdnem apa lettem (na hat, az izgalmas ket het volt)), de azert ennyire osszefuggestelenul meg fent nevezett neduddkit sem lattam irni.
nem hibaztatom a csavot CSAK ez alapjan, de azert olyan is van, hogy eloelet meg miegymas...
[link], [link], [link]
talan eleg erv a tag komolytalansaga mellett...? -
anaqer
veterán
Hat ezek sem eppen szalonkepesek, de
''No milk today, my love has gone away
The bottle stands for love, a symbol of the dawn''
helyett anno gyakran hallottuk AKÓ es hasonlok alkalmabol, hogy
''Jamnizcky Arpad, a k* a*,
a k* a*, k* a*''
valamint
' 'Now you do what they told ya' ''
helyett ''az a kib* Orcsa''
De a kedvencem akkor is a teljesen oktatofuggetlen, es megis zsenialis [link]. ( Es akkor ott vannak meg a Jeges-fele orok klasszikusok, meg a Schonherz rap / metal, etc. ) -
anaqer
veterán
<MetaMorfoziS>
szoljon hangosan a kernel, ameddig csak makel configureolok eeen...
qdb.hu megint uralkodik... -
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eddig három Samsungom volt - egyik gépben egy 80as PATA, a másikban egy 120as SATA meg egy 200as SATA2. Gondom még soha nem volt velük, pedig a 120ast még a Sulinet legelején vettem... nem mostanában, na.
Bár az elmúlt tizenpár évben egyetlen lct10-es Quantum halt ki alólam (a hírhedt Philips IC-s széria, ugye), szóval lehet hogy simán csak szerencsés vagyok ilyen téren. -
anaqer
veterán
Legszebb, hogy szeptemberben fogok új vinyót venni - mostaniak lassan 3+ évesek, szóval SPCR-n kinéztem pár hete a most tesztelt öccázas Samsungot - aztán kezdhetek mindent újra. Felmerült már hogy ghostolni kéne inkább, de mivel erre eddig évente egyszer került sor (akkor is inkább alaplapcsere mint férgek miatt), nem nagyon törődtem vele...
-
anaqer
veterán
Mai napom, krosszposztolva máshonnan, nem írom le magyarul:
I woke up today to what seems like a pretty heavy case of the malware/trojan/virus infection... I got rid of the more serious ones (no taskman, no regedit, no 'run', etc.) but there are still a few popups and various programs behave nothing like they used to (eg. utorrent seems to get deleted from a certain directory and firefox no longer uses a couple of plugins). I guess it's time for another clean install - it's been well over a year, and I was sort of planning to do one anyway... just not right now. Oh well. At least all my mp3's seem to be intact.
[...]
Well, that doesn't seem to go very well so far. It's been so long since last time, I forgot that the retarded XP installer only makes logical partitions if you already have a primary on the disc, meaning that some parts of the system WILL get onto that existing primary partition. We obviously can't have that, so the way to go is to boot Linux and create another primary partition with fdisk... only the old Red Hat CD I had lying around doesn't handle SATA drives.
So I download a DSL distro, burn it, boot it, and marvel at the fact that even the fdisk it has is some cut back version that's of no use to me. SLAX Frodo seems to do the trick, but now the XP CD won't boot - it does on a different computer, but that's not much of a comfort. I download another XP ISO, tinker with nLite for about half an hour, and then wait for another one until the P3 compiles a bootable image. The actual burning is something of an adventure though, as the non-standard PSU is rated for a whopping 4.2A on the +12V rail, so to keep inside the power budget I had to take out the GF4 and go with integrated video.
That's about as far as I got, the rest I'll leave for tomorrow. Unless I decide to go buy... I mean, steal a Mac, that is.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest