Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
Ehh az első edzés sok kihagyás után szar tud lenni. Én egy hetet hagytam ki nemrég(nyaralás miatt), az első edzésen majdnem elhánytam magam, ilyet azóta nem éreztem mióta egyszer ittam edzés közben elég sokat.
Azt viszont nem tudom hogy most mi a túró volt a karommal, igazából hozzá van szokva a mindennapi terheléshez, mert mondjuk igaz hogy azt az egy hetet kihagytam de azóta minden nap edzek.
Sebaj, a lényeg az hogy mostmár rendben van.(És délután megint mehetek a szőnyegre)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest