Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Kiragadtál mondatokat, de az egészet egyben nem érted.

Nem a te hibád, én nem tudon átadni néhány mondatban az egészet. Nem is lehet.Nem elvárásokról van szó, hanem fájdalomokozásról. Nem mások elvárása szerint cselekszem, még kedvesem elvárásai szerint sem. Az érdekel mindössze ebben a kérdésben, hogy mekkora fájdalmat okozok a tetteimmel.
Hogy miért éli meg valaki fájdalomként? Hát ezt vajon kell magyarázni egy felnőtt nőnek? Gyere és beszéld meg a nagyimmal, aki 70 évet úgy élt le, hogy hisz kőkeményen, minden vasárnap templom, minden gyermekét ebben a szellemben nevelte fel becsületesen, és el sem tud képzelni mást.
Itt elvágtam ezt a vonalat!Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?
Hidd el én is nagyon egyszerűen le tudnám rendezni azzal, hogy az van, amit én akarok, és kész.
Magam ura vagyok, nagyon rossz nyomon jársz.
Ott is? Hol is? Ez csak elmélkedés. A döntés pedig már megvan, rég, és nem az, amire gondolsz. Most csak igyekszem megérteni, tudod mint a mátrixban. 
Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Ki gondolta volna.

Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Nem hívőként miért vagy még katolikus? Miért nem keresztelkedtél még ki?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest