Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az egyik itt kuporgott az ölemben - simán éreztem, hogy majd kiugrik a szíve a helyéről. Hegyezte a fülét, kitágult pupillákkal nézett szét riadtan ( nem, nem lövöm a macskákat semmivel ) és látszott rajta, hogy qrvára nem élvezi a műsort...
A másik itt ült mellettem és hasonlóan hegyezte a füleit - minden egyes tetves közeli robbanásnál összerezzent...
Szerencsére eddig nem vettem észre, hogy bármelyik is tépkedné a szőrét idegségében - remélem nem is fogja...
@26010 Véncsont: SUV-ot nem vennék akkor sem, ha kapnék annyit a vesémért, hogy vehessek - nem bírom a batárokat... Falat nem döntök, mert az piszokkal jár, viszont a már említett kar letépős rituálét majdnem megléptem...

Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest