Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az egyik itt kuporgott az ölemben - simán éreztem, hogy majd kiugrik a szíve a helyéről. Hegyezte a fülét, kitágult pupillákkal nézett szét riadtan ( nem, nem lövöm a macskákat semmivel ) és látszott rajta, hogy qrvára nem élvezi a műsort...
A másik itt ült mellettem és hasonlóan hegyezte a füleit - minden egyes tetves közeli robbanásnál összerezzent...
Szerencsére eddig nem vettem észre, hogy bármelyik is tépkedné a szőrét idegségében - remélem nem is fogja...
@26010 Véncsont: SUV-ot nem vennék akkor sem, ha kapnék annyit a vesémért, hogy vehessek - nem bírom a batárokat... Falat nem döntök, mert az piszokkal jár, viszont a már említett kar letépős rituálét majdnem megléptem...

-
CactuS
Arcképgyáros
Boldog Új Évet mindnekinek.
Nálunk apum hozta a formáját, szabályos kis aug.20.át rendezett, de jó volt
Kutyának annyi baja volt,hogy kiitta a vödörből a vizet, meg néha rávakkantott a rakétákra. Nála ez nem meglepő, anno amikör a lapokat vágták a teraszra/konyhába simán aludt a gép mellett, talán 1x megszaglászta 
Mondjuk nálunk szokott a nappaliban a szőnyegen is dögleni, konyhába csak akkor megy, ha kaját akar

Bubu79 Családi házban lakunk, rá adásul sarokház, hátsó szomszéd is messze van, oldalsó meg nem volt otthon /a kutya se
/
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kutyának annyi baja volt,hogy kiitta a vödörből a vizet, meg néha rávakkantott a rakétákra. Nála ez nem meglepő, anno amikör a lapokat vágták a teraszra/konyhába simán aludt a gép mellett, talán 1x megszaglászta