Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére

Különben valami baj van ma velem, valami köcsögakármit olvastam kócosvénség helyett... Hiába a pia és a heti 140 órányi meló ezt teszi...
mmdms: Pedig szerintem tettél. Vagy csak, hogy is mondjam, beszámíthatatlan a barátnőd. Azt már csak te tudod melyik állítás valószínűbb.
-
ladybug
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Akkor Mogyorót nem bírnád elviselni. Ha már 5 perces távollét után hazamegyünk, úgy fogad minket, hogy két mancsát a mellkasunkra teszi, és közben nyüszít. Ilyenkor egy nagy adag dögönyözés kell neki, ami közben mély morrogásokat hallat - ez jelenti nála azt, hogy jól esik neki, amit éppen csinálsz vele.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Szegény te. Éhes vagyok, de semmi kajához sincs kedvem, azt hiszem ez egyértleműen a jólét jele...
ng2: "ngabor2 viccelni próbál... igen kevés sikerrel" című rovatunkat látták
Különben igen, valszeg mindkettő igaz, de az még nem zárja ki azt, amit én írtam. Te mit vacsoráztál?@42977mod: Kösz, de úgy néz ki hibádzik valami.
-
PazsitZ
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem érezted az iróniát.
Legközelebb majd utánapakolok egy sor
smileyt, hogy semmi kétsége ne támadjon egyetlen usernek sem afelől, hogy viccből írtam-e, vagy sem.Riszpekt: megnyugtatlak, nem neked rendeltem. Ha esetleg valamilyen okból mégis csenget nálad egy pizzafutár, akkor valaki más a jóakaród.

-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Az is vagyok. De volt egy Granadánk s nagyon megszerettem, ráadásul hátsókerekes, ami nem mondható el az Alfákról, mármint az Alfettától errefele.
Különben vicces, hogy az apróban szereplő Granadánál szerepel a leírásban a napfénytető, ahhoz képest meg képen sehol sem látszik.

bolond: S nem lehet, hogy valahol középen találkozzanak ezek az elképzelések? Annyira rugalmatlan lenne a vevő?
Bon3ss: Nem bizony!

-
escie
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
nekem sikerült eldönteni - csak pénzem nincsen rá egyelőre...
addig is olcsóbb lesz - amióta szemezek vele, már vagy 30k-val ment lejjebb...

Én ált. két évre veszek telefont, tehát inkább kiadok adott esetben kicsit többet érte, de az olyan legyen, amit szeretek, tetszik és - nekem - jó... Na, a W910 ilyen - LENNE..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Más is így van? Hogy a szemébe mondják(hazudják?) hogy milyen jó pasi vagyok, meg hogy mások helyében rámmoccannának, és közben meg továbbra is(megszokásból?) a pasijukkal vannak? Mert ezt már valóságban sokszor megkaptam. Hát sokra mentem vele.
Büntetnének? Hát akkor senki nem tudná meg... hogy megetettem kínaival

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Álmaim(általában álmaim) nője nem csak elméletben akarna velem lenni, közben meg más (megszokott, csak úgy, régi) pasival van, hanem velem.

Huhú, VoDa, Rólad is álmodtam egyszer
Igaz az se volt normális álom, én a mosogatónkról kajáltam tányér nélkül odapakolt kínai kaját, és adtam belőle villával, és mondtad hogy jó
Kész... -
poffsoft
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Tuti recept: 5 cl Rum(tetszőlegesen helyettesíthető), mellé, külön (az asszonyoknak) egy nagy csésze earl gray, repce-mézzel, csepp lemon-nal.
Isteni finom!A nyereményemet megfelezzük, ha legközelebb találkozunk a teaházban , yo?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
philoxenia: De xar neked!!! sajnállak..
De nem tetted hozzá, mint minden évben...

-
poffsoft
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
a bubó-t. működteti.
Philox: Szia!
Szürkeszarvas a kettedik: adnék, adnám ,miegymás. /yayyde szégenlem magamagamátat!!!/
Igen, ön nyert, a bubó egy 'torlasztólemez' a kipufogóban, ami fokozza a 'motorfékhatást', a ferodolt kímélendő. Mainapokon retardernek híjják a modern buccokba'...
(rhadjomeg $$) és FF is!!!
R2 mit hallott utoljára életében?
.
.
-Dikkmán! Színyesfém!!! -
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

BMW-s buli lesz?