Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
7njl1-bol eladtam egy rakarta valot maig kivalon muxenek sak a venti kellet nemejjiken cserelni, en kedveltem ezt a darbokat:- ) en az abit asus hujjesegek hejejt csaptam le ezekre
udv
neduddki
p.s. tildy: hat oleg regta nem latok az expertnel csenteket kisse minht asok aebretlv olna:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg kompletten a csentekrol amit sajnalok /van meg egy raks mas is, e abbol csak darabok/, abbol a vilagbol tan csak GB-k vannak meg ojajn allapotban, az agyondicsert abit asus ok mar pihenoban:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
7njl4 nem volt oylan minőségi mint a 7njl1 és a 7njs zenith.
Ez utóbbiak 30-50 ezer forintba kerültek eleinte.Annyira mélyen érint a dolog, hogy teljesen magam alatt vagyok Komolyan, ennyire még sosem buktam ki.
Hát hol lesz itt márkahűség? Miért van az, hogy ami jó az volt és nincs többé? Kész , elmúlt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
HI!
En par szmauakt meg ma is szeretem:- )
udv
neduddki
p.s.
Kellettem, fáj, de leszakít,
Nem kérdett , csak hazavitt.
Bántott hó, vagy jégeső,
Kínzott nyár, vagy télidő,
Szabad voltam, nincstelen,
De sértetlen, ó Istenem.Új világ - súgta a szád
S testemet drót fonja át.
Bántott hó, vagy jégeső,
De sértetlen, ó Istenem.Kellenél, de nincs kegyelem,
Hervad már zöld levelem.
Bántott hó, vagy jégeső,
De sértetlen, ó Istenem.https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szemedben egnek a csillagok
Tavolba nezel de en itt vagyok
Most engem olelj at ne az ejszakat
Vedd eszre vegre mar hogy szeretlek es talalj ram!udv
neduddki
-
parandroid
félisten
Kopipészt rulez. Bár nála lehet a vágólapon is van valami szkript, ami szétbassza az oda másolt szöveget.
Mit kérdeztél amúgy, kiscica? Lusta vagyok keresgélni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Ezen már én is gondolkodtam, mármint amit vágányzár ír.
gondolom azért van annyi amcsi mod, mert ők akkor alszanak, mikor mi ébren vagyunk, és mikor mi alszunk , ők vannak ébren.
Vagy azok a japánok?Csyppa pedig tök egyszerű.
Amerikában van azt hiszem 3 mod. Amerikai felhasználók száma a fórumon szerintem két kezeden meg tudod számolni.
Itthon van x mod, ami arányában nem annyival több az említett 3nál, mint amennyivel arányában több hazai user van[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
BlacKSouL
addikt
De ha ott joban megnézed, az utolsó feltűnés megegyezik a regisztrálás napjával, és ennyi hsz-t összehozni egy perc alatt
Tiszta hülye vagyok ilyenkor is még lecsót enni. Holnap meg majd nem lehet megmaradni mellettem. És aludni se fogok rendesen.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
vágányzár
tag
Fiam, csak mi és mi létezünk, szóval testvérek vagyunk mindnnnnnnnnyájan, felsőbbrendű mesterek nem léteznek! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek mesterek.
"csacsi" a test öregszik, no persze, hogy nem erről van szó! Mán nem lehetek oly állat mint a multban.
[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
vágányzár
tag
A józanul félrebeszélek szitukat feleségemmel jegyeztetem, mer ha büntiben/szeszmentes tobzódástól távol/ vagyok próbálom szimulálni előzőekben említett szitukat.............. Gyártási hiba: persze mindenki ezzel vagdalkózik, de kérdem én, hány darab korrekt hibakivizsgálás zajlott ezügyben? Szerintem a technológia a tervezők idejében is minden képzeletet felülmúlt..........lehet, hogy te kedves barátom csak az első széria gyermekded hibáit vagy kénytelen magaddal vonszolni utadon.......
amúgy mán tudom mijljlyen harmincon túl egy szorulás...........
[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
vágányzár
tag
Öregszel, felejtessz......."mindent felhasználtak, amit csak találtak" ezt a fajta bizar nemi kontaktot eleink/szüleink nem igazán kedvelték, szerintem alapanyag tekintetében mindenképpen hagyományhű vagy, a technológia már régtől fogva igen absztrakt, de ennek ellenére reprodukálható könnyűszerrel......................
Beszóni meg köll.......érteni meg nem muszáj semmihez, de itt mán nem elég a technológiai háttér, a tudás, stb, ordenárébb a pedigré..............Egy bögyös/igazán tőgyes/ urológus csaj mágjlyján is égethet, persze elötte illik dugni az áldozattal... .............. no itt mindenkitől elnézést kérek, de ez mán az éjszaki rovat.....
persza ha írtamvón: fokhagymát cm tőtáv........stb...........[ Szerkesztve ]
felsővezeték
-
poffsoft
veterán
-
Thrawn
félisten
Azt nem értették, hogy egy emberi arcnak miért kék a színe, pedig nem is ember hanem chiss. Ja meg nem illett bele a PH! arculatába. Röviden ennyi, és most már mindegy is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Aki mellesleg lángelme volt, hihetetlen taktikai érzékkel rendelkezett köszönhető annak a képességének, hogy az ellenfél kultúrális vakfoltjainak megértéséből ki tudta használni azok gyengeségeit.
Link 678-tól megpróbáltam összeszedni milyen könyvekről is tudok.
Ha tetszett A birodalom örökösei, akkor ezt a kettőt mindenképpen olvasd el:
- A múlt kísértete
- A jövő látomása
Timothy Zahn nagyon tud írniDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
A hamisítvány kötetek nem George Lucas jóváhagyásával jöttek ki, részben azért mert nem ütöttek meg egy bizonyos színvonalat. Nagy részük tényleg elég gáz, de vannak köztük jók is.
rdi: ha benne lett volna a neve valamelyik filmben/könyvben akkor biztos meg tudnám mondani
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Pelikán vs gólya - benéztem az értelmi szerzőt is, Zigóta követte el, nem Evetke
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Többféle megoldás közül is választhatsz. Pl: ha van egy csinos lány a szomszédban akkor kopogj át, hogy nagy baj van
Nimrod: az elég unalmas film lenne, csipogni meg sípolni sem szabad?
csapos: hiszek neked, bár most jobban örülnék ha itt lenne a bizonyíték is
-
Thrawn
félisten
öööö
a)
Nem kell harcolni, hívd át, zárd be az ajtót és mondd meg neki hogy túl sok tojást ettél
b) nem lehet mert állatvédő vagyok
c) nem lehet mert nincs kalapács itthonfokukac: ezt mondom én is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest