- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest