Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest