- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
ez nem hagy nyugodni:
"hiszed vagy sem, de tisztában vagyok én vele,hogy mi minden jót tettél a PH-ért, de már ugyanannyit ártottál is bőven."
tobb okbol sem hiszem az elso felet, de ezt most tekintsuk lenyegtelennek
ez kicsit bovebben is erdekelne, de latvan, hogy csaposnak nem vagy hajlando valaszolni, talan nekem elarulod:
mint moderator, hogyan veled, mit artottam a ph-nak (foleg annyit, amennyit tettem erte)komolyan erdekelne a velemenyed ezugyben
emellett esetleg megirhatod azt is, hogy "mint maganembert", miert csipem a szemed
ennyire zavaronak talaltad volna nyers, olykor vulgaris, de indokolatlannak meglehetosen ritkan nevezheto megnyilvanulasaimat?
Aktív témák
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs