Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi különöset, most visszafogott életet élek.Ma remek napom volt: Reggel fél liter forralt borral nyitottam
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni 
Egyet kivéve akinek telefonon keresztül a hogyan irtsunk adwaret a gépünkről mesét adtam le ( apuka netezett, minek eredménye az lett,hogy összeszedtek valami apróságot, amit a drága úgy komentál,hogy "ha bekapcsolom a netet,akkor durva, de tényleg durva sexlapokat hoz be"
)Másrészt még fiatal koromban mindig azt kaptam szakítási vagy elutasítási oknak, hogy "túl rendes vagy,legyünk inkább csak barátok". Igen, már akkor sem vettem be, a lustaság viszont aljas dolog, mert azt hiszem igaz

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni