Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már megint ez a kibaszatos köd. Faszán szar idő van...állítólag még minimum egy hétig, de lehet hogy többb..Fogom magam és elmegyek melegebb éghajlatra, ahol legalább a nap süt. Baszottul unom már.
Egyébiránt meg úgy bezabáltam, és beittam keresztanyáméknál, hogy az mármáár nem emberi. Ufóhoz méltó.
És délen a lányok is lazábbak, és lehet csajozni, egyáltalán vannak lányok, nemcsak hülye picsák mint itthon. És délen tudom hogy mit akarnak. Ha baszni akarnak, akkor azt mondják, ha meg nem, akkor azt. De itthon azt hiszik majd kitalálom hogy amikor hülyeségeket beszélnek akkor épp mit akarnak, meg bármelyik esetben még sok kibazott lóvét is.
Ja, hogy jó véleménnyel vagyok? Ja, adnak rá okot.,
Na megyek lefeküdni, mert nem birok egy helyben egyenesenü lni.(upsz, áj didit egen. már megint parental advájzori, explicit kontent, meg miegyéb)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest