Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már megint ez a kibaszatos köd. Faszán szar idő van...állítólag még minimum egy hétig, de lehet hogy többb..Fogom magam és elmegyek melegebb éghajlatra, ahol legalább a nap süt. Baszottul unom már.
Egyébiránt meg úgy bezabáltam, és beittam keresztanyáméknál, hogy az mármáár nem emberi. Ufóhoz méltó.
És délen a lányok is lazábbak, és lehet csajozni, egyáltalán vannak lányok, nemcsak hülye picsák mint itthon. És délen tudom hogy mit akarnak. Ha baszni akarnak, akkor azt mondják, ha meg nem, akkor azt. De itthon azt hiszik majd kitalálom hogy amikor hülyeségeket beszélnek akkor épp mit akarnak, meg bármelyik esetben még sok kibazott lóvét is.
Ja, hogy jó véleménnyel vagyok? Ja, adnak rá okot.,
Na megyek lefeküdni, mert nem birok egy helyben egyenesenü lni.(upsz, áj didit egen. már megint parental advájzori, explicit kontent, meg miegyéb)
Aktív témák
Hirdetés
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest