- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Nemtom, akarjak? Holnap programot csinálok haverstráccal, kibeszéljük az élet dolgait, azt mondja csináljunk programot, holnapig találljam ki mit szeretnék szilvesztreitg, de én már ma megmondtam neki a tutit, mármintazthogy pina, de azt ondta, hogy nőkről szótse, mert neki már kürvára elege van belőlük, meg gyűlüöli őket, én meg mondtam, hogy akkor a jelenetkezőket küldjde hozzám, én meajd elintézkedem.
Arohadtéletbe, egyre jobban üt a pia, pedig már egy fél úrája nem iszom, de a bor az alattomos állatfajta.
tildy: nem ciki kérincsélni nagyon távolról jött embertől akik azt mondanak amit akrarnak?
nem mondok mást, mert megint elcsodálkozol.. de még én is holnap 
jajj, távolról jött emberek sem nem megsértődni, mert na..
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem mondok mást, mert megint elcsodálkozol.. de még én is holnap