Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Alaplap Sound Effect Managerében Living Room-ra téve a környezeti beállítást, és "sirályszárny"-ra az EQ-t, nekem jobb eredmény jött ki. Lehet hogy a hangfalelrendezésem miatt, de több érdemi hatását éreztem, mint amannak.
Torzítás nélkül -
RoyalFlush
őstag
Control így működik ez ..
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
oksa megnézem bár nekem alaplapi hangkari van meg X-230 de talán jó lesz.
Kössz a tippet
-
(Kolombusz)
veterán
Van egy BBE nevű funkció, ami a tömöritett zenéket teszi dinamikusabbá. A mélyek és magasak (pl. cintányér) sokkal szebben szólnak majd. AC/DC-nél nagyon feltűnő a különbség. De mondjuk Winamp vagy WMP11 és a Jetaudio között is nagyon hallható a különbség, kikapcsolt BBE-vel is.
A Logout Jetaudio cikkében van leirás róla.
Jetaudio Plus kell hozzá. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kifejtenéd?

-
(Kolombusz)
veterán
Használjon mindenki Jetaudiot BBE-vel és az MP3-ai megtáltosodnak!

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Jelentős változás lesz a jelenlegi belvárosi forgalomhoz képest, hát még ha jövő tavasszal teljesen elkészül az egész. Mióta beterelték a teljes átmenő forgalmat a belvárosba, beleértve a Szlovákia-Csehország-Lengyelország irányába haladó nemzetközi átmenő teherforgalmat is, azóta picit zajosabb az élet itthon. Kicsit nagyobbak a torlódások, és nagyobb a belvárosi légszennyezettség. És ha a belvárosban történik egy veszélyes kamionbaleset, akkor megbénul az egész környék. Ugyanis nincs kerülőút. Nincs hely visszafordulni, tolatni, stb. Szóval nagyon kell már ez az új út. Ez is a belváros szélén megy majd át, de nem a városközpont közepén. És legalább lesz alternatíva gond esetén. Erről persze nincs akkora hírverés, mint a metróról, de ez végülis csak 50ezer embert érint, meg az itt áthaladó évi többmilliót.
De azért kíváncsi vagyok, szerintetek hogy fog elférni a híd tetején a legíveltebb szakaszon két masszív nyergesvontató egymás mellett? -
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ááá, tej, liszt,tojás meg idő kérdés....

-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Süssél, /a többi stimm/

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hm...Akkor magamnak kell sütnöm.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
pikofarád

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
egyetértek, teljesen jogos.
-
poffsoft
veterán
Mai nap fénypontja

-
Mag_
tag
válasz
fokukac
üzenetére
Üdv fokukac!
ez igy van, sznobizmus lenne ha egy olyan mint te venne egy ilyen kerékpárt,mert gondolom idáig teszkós 9990.-Ft-ssel nyomultál,és ha az jo volt neked akkor felesleges 1000x annyiért venni egy ilyen kerékpárt.
De azok akik mondjuk az Olimpián, vagy VB-n tekernek,azoknak igenis megér ennyit.Én egyetértek vele, ez a kerékpár nem neked készült.
peace!további szép napot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nekem csak most tűnt fel, logouton még nincs.
R4-ben is volt, nem tudom miért tűnt úgy, hogy most került oda
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
En mar regota ott latom.... De idopontot nehez megmondani. Parci biztos viszonylag pontos infot tud adni.
-
Winner_hun
félisten
Bal oldalon fent a FÓRUM alatt mióta van ott a KARRIER?

-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Cs ú ny a!
Tegyél rá szarvakat! -
(Kolombusz)
veterán

Jó reggelt!
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
mert az a válasz a világmindenség, meg mindenre.
-
szatocs
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne nézzél őrültnek, én sem adnék, csak nézelődtem, és megláttam, aztán jött a gondolat

Előbb autó kéne, de ha az lenne, akkor sem adnék ennyit ezért, esetleg ha milliárdjaim lennének. De akkor sem lenne értelme, mert úgy, ahogy az igazi downhillesek, úgy sem használnám ki. Tökre elég lenne egy 200ezres akkor is. Jelenleg viszont amit ép ésszel kerékpárra költenék, az 65 ezer pénz, azt is csak egy leárazott modellre, hogy ott legyen a tudat, hogy egy 85 ezresért fizettem ennyit
Ilyentájt vannak jó kis leárazások, mert jönnek a 2008 - asok, engem meg ugyan nem érdekel, hogy most 2008 - as legyen, csak az, hogy jót kapjak a pénzemért. -
szatocs
őstag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
Jóval gyorsabban elég az(a tankolási esetekben), minthogy lenne ideje felmelegíteni azt amire ráfolyik, még a magas fűtőérték ellenére is. De mint mondtam azok már más jellegű, hőre keményedő anyagokba vannak ágyazva, amik jól(jobban) tűrik a hőt.
Egyébként a Carbon-fiber alatt van jó kis kompakt leírás az anyagról.
-
szatocs
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem a motor a szénszálas, hanem maga a karosszéria. Csak hogy a motor és a karosszéria között nem sok hely van. Meg amikor rámegy az üzemanyag a karosszériára és meggyullad, akkor az bőven 150 felett van szerintem

Azért is jutott eszembe ez a karbon most, mert a kerékpárokat nézem, hogy karbon váz, meg ilyenek, és valahogy eszembe jutott ez a tűz dolog

Na, de akkor most véglegesen, mi az a fok, amitől kezdve el kezd olvadni, majd el kezd égni egy karbonszálas anyag.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
Olvdáspontja 3500°C, de meggyulladni meg tud, ha más anyaggal van keveredve. tisztán nem. Viszont elég gyorsan elpárolog. főleg a vékony szálak.
Ööö, izé, versenyautó motorjában mi szénszálas?
Az F1-es tankolásnál felcsapó lángok nem hevítik fel 130 fokra a karosszéria elemeit, viszont azok a szénszálas elemek olyan hordozóval vannak legyártva, ami nem tisztán műgyanta alapú, így magasabb az olvadáspontjuk is. -
szatocs
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
De most akkor a grafitra kell gondolni? Olyan 3000 körül? Mert szerintem a versenyautók motorjai simán vannak 130 fok körüliek, vagy mikor az üzemanyag rájuk ömlik töltés közben, akkor nem égnek el azon nyomban.
Szerk.: Na látom már, hogy 450 - re van módosítva
De akkor tuti, hogy nem a 3000 - es kategória? -
Integra
titán
boldog névnapot tiv.
na nem kell hanyatt vágni magad, csak épp láttam egy oldalon hogy milyen névnap van, aztán a tied van épp
-
BlacKSouL
addikt
-
szatocs
őstag
Pont ma gondolkodtam el azon, hogy vajon a karbonszál, amiből a versenyautókat készítik, az mennyire éghető, és hány fokon kaphat lángra. Valaki talál erről valamit a neten? Mert nekem nem sikerült. Esetleg tudja valaki a választ?
-
Tálapó
csendes tag
Na mi van, mire ideérek, vége a partinak?
Ufókám, ilyen lányokat linkelgethetsz még, tényleg szép, csak a nyelvével kéne kezdeni valamit.
-
venember83
nagyúr

Mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére

Csak ugy, barati alapon

Blackie: de, tudok, fantazialni, szerinted megis miert volt az eleje annyira erdekes? De csak a kedvedert vegigneztem

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
mert nem tudsz fantáziálni
remélem a végét megvártad, ott megszelídül, ott már eléggé huba.. -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
meghajlo smileyt nem talaltad? nagyon el vagy te kanaszodva

mod: majd azert jo lesz ha bocsanatot kersz mert nem magadtol jutott eszedbe, remel van annyi gerinc benned h tobbe nem irsz ebbe a topicba Szegyelld magad

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Danke sehr.
Feketelelek: az elejen jo volt nezni, aztan egyik mp-rol a masikra undorito lett...
mod n-ediken: nesze, h jol aluggyal ->
<sajnos nem kaptam meg azt a smiley amelyiket kerestem> -
BlacKSouL
addikt
ubasszaki helyes pofi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nem ugrik be? Guglinak meg csak ő ugrik be

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
kűdtem egy jokivansaggal egyetemben mind az otot
Nekem nem ugrik be róla marvin
ja igen, nekem a masik jelenti marvint itt10822: de ha azt irod be h marvin bbc?
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Te jó ég - remélem velünk nem kívánsz ilyen magasröptű és gondolatébresztő társalgást folytatni
Vettem néhány doboz tartós tejet és utálnám, ha pocsékba menne
) -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Áá, értem (Perszehogy nem
) De végre megvagy. -
ngabor2
nagyúr
asszem mára kidőltem. ritka szar egy hét volt, ráadásul a szép új routerem is deglett

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
PDF nem kőőő?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én előbb olvastam a könyvet, mint a filmet láttam volna - nekem a könyv jobban bejött, bár el kell ismerni a filmben van néhány jópofa figura
( Mi több egyikük moderátoroskodik itt a PH!-n, nagy feje van és egetrengetően nagy világfájdalma
) -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Sírtam en helyetted is mostanaban, inkabb olvass, ha kell kuldom pdfbe(marmint nem a konyvet, áááá, az tv ellenes mast, ami hasonlit ra, de nem az!!!).

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére

Meg is rendelem ezt a ***** konyvet... Film megvan, de az nem az igazi
Nem is neztem meg, majd a konyv utan, esetleg.mod: nane, 5 konyv??? Az hosszabb mint az Izaura forgatokonyve!!!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ne piszkáld a setét lelkű UFO-t, mert még a végén megint elmegy a színe

P.s.: sasold meg a Galaxis Útikalauz Stopposoknak címezetű remekművet ( vagy olvasd el ) és megtudod milyen kérdésre a válasz 42
Mod.: elkéstem

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
amugy kibaszott jo konyv, erdemes elolvasni(mind az 5 kotetet), meg a regi sorozat is jo volt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Torzítás nélkül

Megtértem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)