Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
látod nem is vagy "csacsi", bár gondolom a matematikához hozzám hasonlóan te sem értesszzzz kiemelkedőbben, de emberek között mocorogva már láttál/hallottál dolgokat..
Bubu79: egyenletekről szó sincs, nem egy kiforrott analitikus gondolatmenetről tanúskodik bill. kopogtatásom, csak egy sötét sejlés kiböffenéséről van szó. I love USA, i love bárki=valaki, no és emígyen tovább
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Te "kis csacsi", te is ollan jó viszonyba vagy véle mint én,,,,,,,,,,, No de, csak kezdj fírkálni a papírra, jelöld a bárkit, akárkit, mindenkit és mit. A jobbat jelöld: > és a rosszabat jelöld: < és próbálj összefüggéseket kersni. (a sör mindíg jó) hamar rájösz, a kijelentésed túlbonyolított és zavartr keltő mert így redukálva bárki=valaki, nekem legalábbbbbis ezt dobta............
-
tiv61us
őstag
gyerekek
az internet az nemzetkozi
ez benne a szep
csokolom -
Bubu79
addikt
Hááát

Az biztos, hogy azért van amerikai modiból pár ( leszámítva azt, hogy emberileg alkalmasnak bizonyultak rá - mert ez is fontos szempont ), merthogy az időeltolódás miatt ott nagyobb valószínűséggel követi valaki a PH!-t az éjszaka folyamán, mint itt, hiszen a moderáció amennyire én tudom, nem főállásban zajlik és mégcsak fizetést sem kapnak érte, tehát nem várható el, hogy műszakokat hozzanak létre néhány bagoly PH!-zó miatt

A Japánok meglehetősen szorgalmas, kistermetű emberkék és bár Malacka szintén kistermetű, mégsem keverendőek össze vele - de egyebet nem tudok róluk. Nemigen találkoztam Japán moderátorokkal még
Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink 
TivSr-en kívül nemigen tudok más "mezei" amerikából PH!-zóról, amennyire én észrevettem a többiek mind modik
Persze az is lehet, hogy csak én nem találkoztam Velük - nem csodálkoznék, mivel az általam követett topikok száma nemhogy véges, de könnyen számontartható 
vágányzár: hmm - értem már a magvas gondolatok eredetét

Csyppa: lehetséges, hogy ha az aktív moderátorok számát nézzük ( gondolok itt azokra, akik tényleg előfordulnak mostanság a fórumon ), akkor tényleg jogos lehet az egyenlőségjel, de összességében azért még a "hazai" moderátorok túlsúlyban vannak - pláne ha számbavesszük azt is, hogy a Házigazdák is moderálhatnak, ha úgy adódik
-
tildy
nagyúr
Ezen már én is gondolkodtam, mármint amit vágányzár ír.
gondolom azért van annyi amcsi mod, mert ők akkor alszanak, mikor mi ébren vagyunk, és mikor mi alszunk , ők vannak ébren.
Vagy azok a japánok?
Csyppa pedig tök egyszerű.
Amerikában van azt hiszem 3 mod. Amerikai felhasználók száma a fórumon szerintem két kezeden meg tudod számolni.
Itthon van x mod, ami arányában nem annyival több az említett 3nál, mint amennyivel arányában több hazai user van
-
vágányzár
tag
Egy újoncnak mindig van egy elvitathatatlan privilégiuma, kérdezhet butákat is…
(… olvass vissza… jéghegy effekt, de sokszor nem is követhető vissza… ) Na, szóval a matematikával napi szinten mára már csak alapműveleti szinten vagyok barátságban. A kérdésem a következő : mi f@szé van az, hogy hazai moderátor létezik: x, USA mod. létezik: y, hazai felhasználó létezik: a, USA felhasználó létezik: b és alábbi megállapítások távolabb álnak a hamisságtól:
- x>y, de nagyságrendileg összemerhető
- a>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>b (nagyságrendileg ?- nu , számojjlyjík más)
elvileg x=y,valamint a=b, no de ez teljesülhet ha x/a<<<<<y/b? Szóval kedves hozzáértők, elveszítettem a fonalat. Valaki segítene? (természetesen lehet, hogy a vélt peremfeltételeim tévesek, és ezek szerint a ≠b illetve x≠y) Az elején szótam, a matek nem erősségem........... -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
persze, éni is(
), főleg a nem pirospöttyös-bocskoros fajtákat...
A Te gombád sem ilyen, mérges féle, ugye???
-
Diego!
senior tag
Ma éjjel kell az órát átállítani?
-
bocX
tag
[az ev reklamja]
sztem nagyon jo
csak nehogy erre ébredjek én is egyik reggel

-
ladybug
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Kihalt fagyos most e tájék...
egy kis szíverősítő
Egy kis szerelmes
meg egy kis szerelmes
egy klasszikus
meg egy klasszikus -
Bash
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Majd reggel megmondja a telefon/számítógép/cable box... Ha most kellene állítani, akkor már tudnál róla, TV/rádió/újságok még lehet a munkahelyed is mind közlik az emberrel.
Egyébként meg az új törvény óta (2007) a DST minden év március második vasárnapjától november első vasárnapjáig tart, egész egyszerű megjegyezni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A kacsákon a műveletet előre megfontolt szándékkal hajtotta végre. Most lehet, hogy váratlanul érte az esemény. Tanulság: az ember mindig legyen felkészülve mindenre.
Apa mindjárt ideér és leszúr, mert túlbonyolítom a dolgokat, és túl sokat beszélek. Inkább iszok valamit, ami nem zalával kezdődik és nem gyöngyével végződik.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Áh, csak kacsákat tud fényképezni
esetet nem.Bash: Tényleg, ez a Rain-X ez valami filmet képez a szélvédőn? Nem kenődik el egy idő után a lapátoktól? Én eddig azt tapasztaltam, hogy amelyik szélvédőre fújtak bármit is, vagy esetleg nem teljesen zsírmentesen volt letisztítva, azt rendesen a lapátok se tudták letörölni, illetve olyan furán nedvesen hagyták.
-
Bash
őstag
Lementem ide a privát autómosó területünkre nyugodtan lecserélni az ablaktörlőimet meg lekezelni Rain-X-el a szélvédőimet. Mellettem állt egy Monte Carlo SS bling-bling 20"-s kerekekkel lesötétítve... tipikus pimp mobile, de nem volt a járgánnyal senki. Pár perc múlva megjelenik egy fiatal srác valami mini Honda-val és odaállt a Monte Carlo-hoz bebikázni. Odaszóltam a srácnak, hogy kerekek helyett vehetett volna egy jó akksit, sokkal jobban járt volna vele.
Nem szólt semmit, végezte a dolgát, Monte Carlo beindult, elállt a Honda-val. És akkor elővette a kis spray-t meg rongyot a kocsiból és elkezdi fényesíteni a kerekeket, gumikat meg a műanyag részeket. Nem tudtam megállni hangos nevetés nélkül. 
-
EQMontoya
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
aki tarantino filmet megvág, azt utána ugyanúgy meg kellene

-
troland26
őstag
visszatértem.....

-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Pofám leszakad. Első reklámig csak vagy 5 percet vágtak ki. Nem győztem kapkodni a fejem. Aki így látja először, az egy zavaros épphogynem B-kat filmnek gondolja. Ez előre megfontolt, nyereségvágyból elkövetett megcsonkítás. Tudom, hülye vagyok, hogy tévében nézem, de mindig bizakodom.
Egyébként ez külföldi csatornákon is jellemző? Hogy megvagdossák a filmeket? -
kicsitomi88
őstag
Szép és vicces estét mkinek!
-
ngabor2
nagyúr
az órákat el ne felejtsétek 3-kor visszavenni 2-re! addig is jó éjszakát.
-
ladybug
őstag
-
ngabor2
nagyúr
ez az állandó koránkelés... holnap nem kell korán kleni, mégis álmos vagyok. ha lefexek, éjfél után fenn leszek úgyis. no nem baj, majd akkor még írok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Próbálom visszafogni magam pedig, dehát valakivel meg kell vitatnom a dolgokat
Most is akartam írni egy kis dühöngést, majd meg is teszem, de szolídabban.Na de most tényleg. Volt itt nekünk egy ilyenünk, és most ez van helyette. Engem bosszant. Vallástól függetlenül is, a legszebb épület volt. De kellett a hely a cocializmus gyönyörű cizellált cirádás, szemet gyönyörködtető építményeinek.
-
davincsi
csendes tag
Szép estét mindenkinek!

-
BlacKSouL
addikt
mond valakinek bármit is az hogy Vоплі Vідоплясова ?
Közben kolbászos-virslis lecsó...hogy adjunk a kulinárisnak is..
-
BlacKSouL
addikt
Hűű, nem győzök visszaolvasni. Pedig nem is péntek van

-
Integra
titán
körülnézek az irodában...
félig üres. a másik fele netezik, röfög, páran amerikai fociznak, keresztül dobálják a lasztival az irodát, már levertek egy virágcserepet, a főnök épp most rendelt az egész brancsnak kaját étteremből, annyira van értelme ma dolgozni, de tényleg...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pepe szeleti Döndöt, Dönd szeleti Pepét

-
himbilimbi (18+)
-
BlacKSouL
addikt
Pár évtized? Hol élsz? Ez nem Ausztria. Ott jönnek ki évtizedek után a problémák. Nálunk egy év a maximum idő az ilyesmire.
Konkrét példa: Nagyanyáméknál a faluban vezették két éve a csatornát. Szép gondolat, perszehogy. Természetesen a főcsatornát az úttest alatt kell vezetni, mert erre biztos van előírás. Természetesen az útburkolatot fel kell törni, és újrabetemetni, majd leaszfaltozni, ez természetes. De hogy 2 év alatt 4x(!!) kelljen feltölteni aszfalttal a folymatosan mindig megsüllyedő és beszakadó friss részt...És ami a poén, hogy nem egy falusi mellékút, hanem egy elsőrendű(haha) főútvonal (23). Persze, így aztán hosszú évekre biztosítottak maguknak munkát, mert évente kétszer egész biztosan javítgatni kel, hiszen hol itt szakad be, hol ott, hol az egyik sáv van lezárva hetekre, hol a másik. Aztán természetesen úgy foltozzák be, hogy 3-4 centivel kiemelkedjen a foltozott rész a többitől, így a süllyedés először szintbe hozza, majd csak aztán süllyed meg. De addig is, ha rámész, akkor szétszedi a futóművet, mert az egyenletesség az ilyenkor nem egy nagy erény. Szar alapanyagokból, szar kivitelezéssel, szar hozzáállással csinálják már a visszatemetést is, nemhogy az aszfaltozást. Mert szerintem ez nem normális dolog.
Ja, és persze van amelyik szakaszon nem is tesznek rá plusz réteget. Kiássák, betemetik(vissza a homokosagyagos földet) rámennek egyszer a kézi hengerrel, rátolnak egy teszkógazdaságos alapanyagú aszfaltot, nagyjából egy szintbe a régivel, aztán jónapot. De aztán az olyan lesz, mintha földúton menne az ember, nem szívesen teszem a fogam közé a nyelvem azokon a részeken.
Dehát ez ugye kit érdekel?
Másik példa a kitérdekelre: Katona Kálmán vett egy házat Szuhán a másik nagyanyáméknál, még közlekedési miniszter korában. Megvette, kiment kocsival, ledöbbent hogy milyen szar az út a faluban, hiphopp, odavezényelt egy egységet, és 1-2 hét alatt olyan utat csináltatott a faluba, hogy csodájára jártak. Komolyan mondom autópálya minőségű. Aztán jött ott is a csatornázás nemrég, a fentebb említett módszerrel itt is (meg)csinálták, ott azóta 3x kellett javítgatni 2 év alatt, plusz a kátyúzás. -
BlacKSouL
addikt

-
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
"majd kiderül.." ? Hát ez nem teljesen természetes? Szerintem inkább az lenne égbekiáltó csoda, ha egyszer nem nyúlna le senki semmit.
De hogy kiderülne? Hááát, 1000-ből 1. Ha épp a kiderítőknek az az érdeke. Addig meg míg nem az...
Eh, inkább megyek vissza szűz sprotnilányokat nyalogatni
-
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mit vársz?
Ez A magyarország.... /aztán majd kiderül, hogy ennek a lóvénak is lenyúlták a felét, stbstb... , de majd az adófizetők(sic!) szépen visszafizetik az EU-nak, mégegyszer
/Azér az picit gáz, hogy a magánvagyonok harácsolását (is) a valóban adófizető (jó munkásemberek) polgárok finanszírozzák a srácoknak, de még az EU-t is belevonják a körbe... gyönyörű maimagyarvalóság....
-
BlacKSouL
addikt
Gombás bocskoros jó reggelt mindenkinek. Mindkettőt oda ahova szeretné
Akkor lássuk azokat a sprotnikat, viselősek-é vagy sem..Azé' ez se kutya
-
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
peterkeT:ja, gombás játék- az egy szerencsejáték. Aki a pöttyös-bocskoros csiperkéből készült pörköltet kapja, na , ő vesztett

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyészen pontosan nem tudnám megmondani, hogy ha összehajtogatnék egy világtérképet, akkor kik lennének az ellenlábasaink

nem is ismertem söt még nem is láttam de azért sajnálom az ipsét
sztem nagyon jo
csak nehogy erre ébredjek én is egyik reggel