Hirdetés
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAthis
csendes tag
-
mentor_4
tag
az ott egy vízipipa a kuckóban?
-
LordAthis
csendes tag
Köszi
És ja, a gyártáshoz is jó dolog, ha a melós nem tudja elrontani
"Azért nem lettek kidobva, mert arra, hogy a memtest86 fusson órákon, napokon keresztül, mindegy mit teszel ki,"
Jaja, meg konzolhoz is megfelel. Amúgy a csíkos+halványból lehetne jót csinálni, de monitor LCD-t szétszedni másképpen, de ugyanakkora anyázás, mint TV-t
"Amúgy a csíkos+halványból lehetne jót csinálni, de monitor LCD-t szétszedni másképpen, de ugyanakkora anyázás, mint TV-t"
Talán vmikor lesz affinitásom hozzá, de nem biztos.
Ha lesz, akkor belevágok, mert ezek gyk ingyen jöttek, kidobás helyett, tehát ha ócsóért megrendelem aliról a led-csíkokat, akkor max azt fizetem tanulópénznek, ami hát nem egy eget-rengető dolog!
Mondjuk 26 év távlatából (Pont 2000 első pár hónapjában kezdtem a szervizeskedést.) nem hinném, hogy gondom lenne, pont ezzel...
..málló laptop külső burkolatot is sikerült használható állapotba tenni, legalábbis egy 2-5 évet biztosan kapott még a "Sufni-Tuning" miatt!
Az meg még 2012 előtt volt, amikor csináltam, mielőtt elhagytam-, és visszajöttem szép hazánkba!
GyK a csavarok körül mált szét a műanyag, amit tisztítás után kétkomponensű ragasztóval szépen visszaépítettem...
(Csavar ki-be tekerés mellett, nagyon sikeres projekt lett, összerakás után olyan stabil volt érzetre is a lapos, hogy élmény volt megfogni!)
Ugyanígy az egyik zsanér körül is meg kellett erősíteni, és ugyan többé nem volt szétszedhető a zsanéros része, de veszélye sem volt, hogy valaha az életben mégegyszer elengedi...
-
hcl
titán
-
Rowon
nagyúr
Durva, hogy a tápegység meg az elektronika be van dugva egy full zárt helyre szellőzés nélkül aztán ott kozmálódik. Tudom, nem új dolog, csak én korábban nem igazán láttam ilyet.
-
hcl
titán
Gratulálok. Mindig jó olvasni amikor egy elektronikai eszközt megmentesz egy kis javítással.
Pont a napokban mentettem én is meg LG tévét. Szegénykét azért dobták ki mert kék volt a háttérvilágítás. Szerencsére egy kemény 5000ft-os ledszalag volt a baja. Nekem meg 3 óra szerelés és lett olcsón egy okostévém ami nálam szerintem még simán kiszolgál 5-10 évet amennyit használom. Egy hasonló méretű plazmát váltott. Ez szerencsére nem fűti fel egy fél óra után a komplett szobát
. Szerencsére úgy találták ki, hogy a benne lévő két fólia sorrendjén kívül ne tudd rosszul összerakni.Köszi
És ja, a gyártáshoz is jó dolog, ha a melós nem tudja elrontani
"Azért nem lettek kidobva, mert arra, hogy a memtest86 fusson órákon, napokon keresztül, mindegy mit teszel ki,"
Jaja, meg konzolhoz is megfelel. Amúgy a csíkos+halványból lehetne jót csinálni, de monitor LCD-t szétszedni másképpen, de ugyanakkora anyázás, mint TV-t
-
LordAthis
csendes tag
Ez a te irodád?

Valamivel több helyem van... de nem sokkal
32" TV éppen elfér a földön fektetve. Asszony telerakta a tortás cuccaival az én helyemet is 
A tesztmonitor meg akkor jó szerelésre, ha már nem kár érte
Én is ilyesmit szeretek csinálni, ha nem jön be akkor nincs gond (ez a TV is ilyen volt, anyám Samsungja meg nem ilyen
). A 42-es LG is azért ott szerelődött (és maradt is ott) mert ott fér el az asztalon.Igen, kis kuckó!

Van 3 monitor, 1 csíkos, kettő halvány, az utóbbi kettő azonos típusú, egyszerre leselejtezett céges...
Plusz van még beszerzési forrás, ha akarom.
Azért nem lettek kidobva, mert arra, hogy a memtest86 fusson órákon, napokon keresztül, mindegy mit teszel ki, amíg olvasható, felismerhető a kép, felirat, adatok.
Nyilván ezeken más munka nem zajlik
-
Bambuszpro
tag
Gratulálok. Mindig jó olvasni amikor egy elektronikai eszközt megmentesz egy kis javítással.
Pont a napokban mentettem én is meg LG tévét. Szegénykét azért dobták ki mert kék volt a háttérvilágítás. Szerencsére egy kemény 5000ft-os ledszalag volt a baja. Nekem meg 3 óra szerelés és lett olcsón egy okostévém ami nálam szerintem még simán kiszolgál 5-10 évet amennyit használom. Egy hasonló méretű plazmát váltott. Ez szerencsére nem fűti fel egy fél óra után a komplett szobát
. Szerencsére úgy találták ki, hogy a benne lévő két fólia sorrendjén kívül ne tudd rosszul összerakni. -
hcl
titán
Ez a te irodád?

Valamivel több helyem van... de nem sokkal
32" TV éppen elfér a földön fektetve. Asszony telerakta a tortás cuccaival az én helyemet is 
A tesztmonitor meg akkor jó szerelésre, ha már nem kár érte
Én is ilyesmit szeretek csinálni, ha nem jön be akkor nincs gond (ez a TV is ilyen volt, anyám Samsungja meg nem ilyen
). A 42-es LG is azért ott szerelődött (és maradt is ott) mert ott fér el az asztalon. -
LordAthis
csendes tag
Egyik se, ez egy szerviznek rutinművelet, meg otthon se nehéz.
@mrzed : Én is azt hittem, hogy lent-fent vagy két oldalt
CCFL-nél mg ilyenek voltak, vagy háttérvilágítás.
és @ViZion : Mi ebben a kitartás? Rossz csíkot küldött a kínai, kaptam másikat... ezt csak intézni kellett meg megvárni.@mindenki, köszi

Persze, de az minden nap "ezt csinálja"!
Én csak ezért nem vállalkoznék rá:
Kicsit kicsi!
Szerk.:
Most, hogy még pár hozzászólást olvastam, egészen kedvet kaptam hozzá, hogy néhány moncsit megnézzek!
Van, ami különben tökre jó lenne, de a fényerő...
Abból kettő is üzemel, Tesz Moncsiként. -
hcl
titán
" De miért lett volna ez gyenge... " Nem azt írtam, hogy gyenge, hanem valami nem fémes hordozófelületnek néztem...
" Egy világításba való LED sokkal nagyob árammal működik, nem csoda, ha melegszik. " Igaz, ezt tudom! Mindegyik kivitelű lednek megvan a gyárilag megadott határértéke(i)! (feszültség, áram, minimális hőleadó felület) Csak egy rossz példa volt!
Viszont a CD-lemez probléma az szerintem valós! Az egyik gyári lemezem, amit végig a tokjában tartottam egy fiókban...már 10évet sem élt meg és már olvashatatlan! Elfogadtam, hogy kezd lehalni az olvasóm és megpróbáltam máshol/másik gépben! Ugyanott, ugyanúgy lett olvasási hibás! Jó, ismerőstől kölcsön kértem az ő lemezét (egyszerre vettük meg ugyanazt, ugyanakkor) és az ő példánya is már hibás volt! Nála is megpróbáltuk az Én példányomat és nála is ugyanott adott hibát! Mindkét adathordozó felülete sértetlen, karcmentes volt. Bizonyos megvilágításban a rétegek között olyan furcsa olajszínű foltokat lehetett látni, amitől előfordulhatott ez a hiba! A gyártót és a játék kiadóját nem akarom leírni!
" De, kezdenek meghalni a LED-ek. " Nem akartam okoskodni! Legyen úgy! Ha visszaír az érintett, akkor úgyis megtudjuk!
...de nem offolok tovább, mert már nagyon elmentem egy teljesen más irányba!
" Az egyik gyári lemezem, amit végig a tokjában tartottam egy fiókban...már 10évet sem élt meg és már olvashatatlan! "
Az viszont nem hiszem, hogy általánosítható. Vannak itt ilyen tesztlemezek, kuka mellett talált, olvashatóak. Sokat számít, hogy mondjuk hol, hogyan készült, mennyi UV-t kapott, stb."Bizonyos megvilágításban a rétegek között olyan furcsa olajszínű foltokat lehetett látni, amitől előfordulhatott ez a hiba! "
Rossz minőségű gyártás. Valószínűleg nem tervezett, simán csak belesz*rás vagy éppen olyat tudott hozni a beszállító. -
Undoroid
őstag
"Nem, mert a maximálisan beállítható fényerő fog csökkenni! "
Nem tudom, én azt láttam, hogy kevésbé világít->kevésbé melegszik. Az áttolt áramot meg a driver módosításával lehet csökkenteni, de mivel impulzusüzemben megy, ugyanott vagy."Aluból van az a hordozó és még úgy is képes volt az a fakezű futár eltörni? "
Meghajlította. De miért lett volna ez gyenge...?A Ga-As LED 5-10mA áramon megy, éppen csak világít. Egy világításba való LED sokkal nagyob árammal működik, nem csoda, ha melegszik.
CD szerintem, ami gyári nyomott, ugyanúgy sok évtizedig jó, a gond az írottakkal van."Szerintem elképzelhető az is, hogy nála nem a háttérvilágítással lesz gond, "
De, kezdenek meghalni a LED-ek. Ecchphoto fejtette meg itt a környéken, hogy a TV-kben LED valójában kékes lenne, előtte van egy sárga réteg, és az ég le, potyog le. Ettől lesz lila." De miért lett volna ez gyenge... " Nem azt írtam, hogy gyenge, hanem valami nem fémes hordozófelületnek néztem...
" Egy világításba való LED sokkal nagyob árammal működik, nem csoda, ha melegszik. " Igaz, ezt tudom! Mindegyik kivitelű lednek megvan a gyárilag megadott határértéke(i)! (feszültség, áram, minimális hőleadó felület) Csak egy rossz példa volt!
Viszont a CD-lemez probléma az szerintem valós! Az egyik gyári lemezem, amit végig a tokjában tartottam egy fiókban...már 10évet sem élt meg és már olvashatatlan! Elfogadtam, hogy kezd lehalni az olvasóm és megpróbáltam máshol/másik gépben! Ugyanott, ugyanúgy lett olvasási hibás! Jó, ismerőstől kölcsön kértem az ő lemezét (egyszerre vettük meg ugyanazt, ugyanakkor) és az ő példánya is már hibás volt! Nála is megpróbáltuk az Én példányomat és nála is ugyanott adott hibát! Mindkét adathordozó felülete sértetlen, karcmentes volt. Bizonyos megvilágításban a rétegek között olyan furcsa olajszínű foltokat lehetett látni, amitől előfordulhatott ez a hiba! A gyártót és a játék kiadóját nem akarom leírni!
" De, kezdenek meghalni a LED-ek. " Nem akartam okoskodni! Legyen úgy! Ha visszaír az érintett, akkor úgyis megtudjuk!
...de nem offolok tovább, mert már nagyon elmentem egy teljesen más irányba!
-
hcl
titán
" a LED lámpa akkora mint a fejed, de az nem megy tönkre. " Igen, mert annak legalább a kétharmada hőleadó felület és legalább 20gramm hővezető pasztát is elhasználtak a kényes felületen! Ipari területen nem tréfálnak!
" azzal ugyanott vagy, mintha leveszed a fényerőt. " Nem, mert a maximálisan beállítható fényerő fog csökkenni! Még véletlenül sem lehet túltolni a ledek munkaáramát! Tehát eleve egy kicsivel sötétebb lesz minden = kevesebb hőfejlődés = nagyobb élettartam...
" nem műanyag klipsszel rögzíteni, mint gyárilag, hanem csavarral " Na igen! A műanyag klipsz kiugorhat a helyéről vagy eltörhet és megint annyi a hűtésnek, azután jöhet a csere...Aluból van az a hordozó és még úgy is képes volt az a fakezű futár eltörni?
Így már értem, hogy miért sikerült annyira gyengén a javítás! Láttam már több munkádat és csodálkoztam is ezen!" az a LED mennyi üzemórát fog kibírni, mennyi hőleadó felület kell neki, stb " Régen (nagyon régen) majdnem kiesett a szemem, amikor a piros színű Ga-As (Gallium-Arzenid) ledek adatlapját tanulmányoztam, akkor olvastam a gyári adatok szerinti várható élettartamot normál használat esetén: valami 13millió üzemórát említett az adatlap! Ez az érték a felhasznált anyagok változtatása miatt azóta jelentően csökkent...de az is lehet, hogy rosszul emlékszek, mert ez egy elképesztően magas szám lenne! Bár régen pont így volt a CD-lemezekkel is! ~70év volt a várható élettartamuk, de mára ez is a töredékére csökkent...
Minden esetre szép mentés volt! Egy újabb szép munkát adtál ki a kezeid közül!
Le a kalappal!* * *
ERRE azért még kíváncsi leszek! Szerintem elképzelhető az is, hogy nála nem a háttérvilágítással lesz gond, hanem maga a kijelző kaphatott egy apróbb pofont és az sérült meg! Az viszont nem lesz javítható...
"Nem, mert a maximálisan beállítható fényerő fog csökkenni! "
Nem tudom, én azt láttam, hogy kevésbé világít->kevésbé melegszik. Az áttolt áramot meg a driver módosításával lehet csökkenteni, de mivel impulzusüzemben megy, ugyanott vagy."Aluból van az a hordozó és még úgy is képes volt az a fakezű futár eltörni? "
Meghajlította. De miért lett volna ez gyenge...?A Ga-As LED 5-10mA áramon megy, éppen csak világít. Egy világításba való LED sokkal nagyob árammal működik, nem csoda, ha melegszik.
CD szerintem, ami gyári nyomott, ugyanúgy sok évtizedig jó, a gond az írottakkal van."Szerintem elképzelhető az is, hogy nála nem a háttérvilágítással lesz gond, "
De, kezdenek meghalni a LED-ek. Ecchphoto fejtette meg itt a környéken, hogy a TV-kben LED valójában kékes lenne, előtte van egy sárga réteg, és az ég le, potyog le. Ettől lesz lila. -
Undoroid
őstag
Igen, ez borzalmas a mostani LED-esek esetén, hogy a hűtés viszi a hátán. Nézd meg egy ipari csarnok világítását, a LED lámpa akkora mint a fejed, de az nem megy tönkre. (Illetve : arról tudod, hány üzemóra a garantált működése.) Lehetne E27-re is olyat gyártani, ami tartós, sőt, van is, csak nem veszik meg a népek, mert nem 1000Ft. (Utóbbira meg panaszkodnak, hogy meghal.)
Mindenhol az ezeknek a gagyi LED világításoknak a halála, hogy szétég. Viszont amikor egyedi LED megy rajta tönkre, azt kicseréled, és megy tovább. Nekem sok ilyen javított izzó van itthon, nagyon ritkán veszek újat. (Több évente.)"Esetleg -elektromos úton- néhány százalékkal csökkenteni a ledek áramának maximumát? "
Kicseréled előtte az ellenállást (vagy ha PWM meghajtás, akkor azt módosítod), de azzal ugyanott vagy, mintha leveszed a fényerőt."Nem lehet valahogyan jobb hővezetést elérni a "lavor" anyaga és a ledek között?"
Gondolkodtam szilikonpasztán, csak el lett felejtve :S Az jót tenne neki, szerintem is. Meg nem műanyag klipsszel rögzíteni, mint gyárilag, hanem csavarral.
A hordozóanyag alumínium.Amúgy nem direkt erre van tervezve, hogy tönkremenjen, ezek még így is tovább bírták, mint a készülék életciklusa lenne. Egyszerűen megvan hogy az a LED mennyi üzemórát fog kibírni, mennyi hőleadó felület kell neki, stb. Ez nem egy nagy csoda. A gyártó meg nem arra gondol, hogy 10 év múlva az a pár ilyen TV, ami még használatban van, mennyire lesz szerelhető, mert előbb fogják kidobálni a vásárlók azért, mert újat akarnak venni, mint tönkremenjen.
" a LED lámpa akkora mint a fejed, de az nem megy tönkre. " Igen, mert annak legalább a kétharmada hőleadó felület és legalább 20gramm hővezető pasztát is elhasználtak a kényes felületen! Ipari területen nem tréfálnak!
" azzal ugyanott vagy, mintha leveszed a fényerőt. " Nem, mert a maximálisan beállítható fényerő fog csökkenni! Még véletlenül sem lehet túltolni a ledek munkaáramát! Tehát eleve egy kicsivel sötétebb lesz minden = kevesebb hőfejlődés = nagyobb élettartam...
" nem műanyag klipsszel rögzíteni, mint gyárilag, hanem csavarral " Na igen! A műanyag klipsz kiugorhat a helyéről vagy eltörhet és megint annyi a hűtésnek, azután jöhet a csere...Aluból van az a hordozó és még úgy is képes volt az a fakezű futár eltörni?
Így már értem, hogy miért sikerült annyira gyengén a javítás! Láttam már több munkádat és csodálkoztam is ezen!" az a LED mennyi üzemórát fog kibírni, mennyi hőleadó felület kell neki, stb " Régen (nagyon régen) majdnem kiesett a szemem, amikor a piros színű Ga-As (Gallium-Arzenid) ledek adatlapját tanulmányoztam, akkor olvastam a gyári adatok szerinti várható élettartamot normál használat esetén: valami 13millió üzemórát említett az adatlap! Ez az érték a felhasznált anyagok változtatása miatt azóta jelentően csökkent...de az is lehet, hogy rosszul emlékszek, mert ez egy elképesztően magas szám lenne! Bár régen pont így volt a CD-lemezekkel is! ~70év volt a várható élettartamuk, de mára ez is a töredékére csökkent...
Minden esetre szép mentés volt! Egy újabb szép munkát adtál ki a kezeid közül!
Le a kalappal!* * *
ERRE azért még kíváncsi leszek! Szerintem elképzelhető az is, hogy nála nem a háttérvilágítással lesz gond, hanem maga a kijelző kaphatott egy apróbb pofont és az sérült meg! Az viszont nem lesz javítható...
-
hcl
titán
" Pontosan ettől. Kicsit leveszed a fényerőt, és sokkal hosszabb az életartama. " Ez már csak így megy...
Sajnos ez a helyzet más világítótestekkel is és azokon rendszerint nem tudsz fényerőt módosítani...inkább gyártják a további szemetet, de ez egy más téma!
Néztem a korábbi javításodat! Ott is a túlhajtás/túlhevülés végzett a ledekkel? Nem lehet valahogyan jobb hővezetést elérni a "lavor" anyaga és a ledek között? Elég nagy felületű lenne a hőelvezetéshez, de a ledek hordozója túl vastagnak néz ki és talán nem is fémes (el tudta törni a futár) szóval inkább hőszigetelő... Esetleg -elektromos úton- néhány százalékkal csökkenteni a ledek áramának maximumát? Biztosan ki van az találva, hogy túl sokáig ne legyen hibátlan (tervezett elavulás) és cserélni kelljen!
Igen, ez borzalmas a mostani LED-esek esetén, hogy a hűtés viszi a hátán. Nézd meg egy ipari csarnok világítását, a LED lámpa akkora mint a fejed, de az nem megy tönkre. (Illetve : arról tudod, hány üzemóra a garantált működése.) Lehetne E27-re is olyat gyártani, ami tartós, sőt, van is, csak nem veszik meg a népek, mert nem 1000Ft. (Utóbbira meg panaszkodnak, hogy meghal.)
Mindenhol az ezeknek a gagyi LED világításoknak a halála, hogy szétég. Viszont amikor egyedi LED megy rajta tönkre, azt kicseréled, és megy tovább. Nekem sok ilyen javított izzó van itthon, nagyon ritkán veszek újat. (Több évente.)"Esetleg -elektromos úton- néhány százalékkal csökkenteni a ledek áramának maximumát? "
Kicseréled előtte az ellenállást (vagy ha PWM meghajtás, akkor azt módosítod), de azzal ugyanott vagy, mintha leveszed a fényerőt."Nem lehet valahogyan jobb hővezetést elérni a "lavor" anyaga és a ledek között?"
Gondolkodtam szilikonpasztán, csak el lett felejtve :S Az jót tenne neki, szerintem is. Meg nem műanyag klipsszel rögzíteni, mint gyárilag, hanem csavarral.
A hordozóanyag alumínium.Amúgy nem direkt erre van tervezve, hogy tönkremenjen, ezek még így is tovább bírták, mint a készülék életciklusa lenne. Egyszerűen megvan hogy az a LED mennyi üzemórát fog kibírni, mennyi hőleadó felület kell neki, stb. Ez nem egy nagy csoda. A gyártó meg nem arra gondol, hogy 10 év múlva az a pár ilyen TV, ami még használatban van, mennyire lesz szerelhető, mert előbb fogják kidobálni a vásárlók azért, mert újat akarnak venni, mint tönkremenjen.
-
Undoroid
őstag
"agy ezek is alapból nagyobb áramon vannak járatva és a fejlődő hő végzi a dolgát?
"
Pontosan ettől. Kicsit leveszed a fényerőt, és sokkal hosszabb az életartama. Anyáméban már többször cseréltem csíkokat, más baja a LED TV-knek nem szokott lenni. Ez is kibírt 10+ évet amiről értekezünk." Pontosan ettől. Kicsit leveszed a fényerőt, és sokkal hosszabb az életartama. " Ez már csak így megy...
Sajnos ez a helyzet más világítótestekkel is és azokon rendszerint nem tudsz fényerőt módosítani...inkább gyártják a további szemetet, de ez egy más téma!
Néztem a korábbi javításodat! Ott is a túlhajtás/túlhevülés végzett a ledekkel? Nem lehet valahogyan jobb hővezetést elérni a "lavor" anyaga és a ledek között? Elég nagy felületű lenne a hőelvezetéshez, de a ledek hordozója túl vastagnak néz ki és talán nem is fémes (el tudta törni a futár) szóval inkább hőszigetelő... Esetleg -elektromos úton- néhány százalékkal csökkenteni a ledek áramának maximumát? Biztosan ki van az találva, hogy túl sokáig ne legyen hibátlan (tervezett elavulás) és cserélni kelljen!
-
hcl
titán
-
bence1024
tag
Pont mostanában kezdett vacakolni a kis szobai lg tv-m.
Nagyon szép lilás foltok láthatók a képen
Lehet megpróbálom megszerelni. -
hcl
titán
"agy ezek is alapból nagyobb áramon vannak járatva és a fejlődő hő végzi a dolgát?
"
Pontosan ettől. Kicsit leveszed a fényerőt, és sokkal hosszabb az életartama. Anyáméban már többször cseréltem csíkokat, más baja a LED TV-knek nem szokott lenni. Ez is kibírt 10+ évet amiről értekezünk. -
Undoroid
őstag
Újabb varázslat zárult sikerrel!
Azt lehet tudni, hogy a régi ledek mitől pihentek meg? Vagy ezek is alapból nagyobb áramon vannak járatva és a fejlődő hő végzi a dolgát?
-
hcl
titán
Egyik se, ez egy szerviznek rutinművelet, meg otthon se nehéz.
@mrzed : Én is azt hittem, hogy lent-fent vagy két oldalt
CCFL-nél mg ilyenek voltak, vagy háttérvilágítás.
és @ViZion : Mi ebben a kitartás? Rossz csíkot küldött a kínai, kaptam másikat... ezt csak intézni kellett meg megvárni.@mindenki, köszi

-
V.Milán
aktív tag
Mindig öröm látni, mikor valaki ilyen kitartóan dolgozik, hogy megjavítson valamit. Respect

-
ViZion
félisten
ehh, valaki nagyon ráért!
Szép munka, gratula a kitartáshoz.
-
mrzed
senior tag
Gratula, szép munka. Minden elismerésem a kitartásodhoz.
Én teljesen abban a hiszemben voltam, hogy körbe vannak ledcsíkok. Van egy kis szutyok 24" fhd acer monitorom, annak a tetején sötétebb a kép, feltételeztem, hogy a felső ledcsík adta meg magát. Most már csak szét kell szednem, ha már ihletet adtál.
-
LordAthis
csendes tag
Nem tudom eldönteni, hogy elhivatottság, őrültség, vagy a kettő különleges elegye kell ehhez, minden esetre respect!
És a leírását is köszönjük, ezek alapján mindenki át tudja gondolni, hogy belevágna e...
Kevesen vagyunk ilyen örültek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ ASUS O! Play Air HDP-R3 médialejátszó eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Maximus Z790 Hero alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

"