Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
köszi.
no, kiganéztam a modkert. elfogyott a frissítő gyóccerem, úgyhogy remélem éjszaka alvás lesz végre. mindjárt kezdem is.
amúgy... ha lenne a (közel)jövőben debreceni tali, akkor jönnél? szállás biztosított.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
örülük is. a cuccok az esetemben 1 db kombinált gáztűzhely, amit valszeg csütörtökön fogok felavatni. a nov 17-re szánt palacsinta már ezen fog sülni. tehát a köv. hivatalos buli nem nálam lesz, hanem pesten.
-
ngabor2
nagyúr
mi van itt? parasztlázadás?

a szarvas épp most hagyott itt-ott mindenféle házatartási gépekért kb. 225k-t. de legalább lesz szép új gáztűzhely, illetve kedvenc bátyámnak hűtő, mosógép, páraelszívó.
most meg megyek lábat mosni, mert reggel elfelejtettem behintőporozni

-
válasz
venember83
üzenetére
hűséges szarvasán lovagol

-
BlacKSouL
addikt
De tényleg, hol vannak a modik?
Moderátorgyűlésen? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ülj gyorsabb járműre

-
BlacKSouL
addikt
fejezzétek már abba, mert közétek verek a szívsorompólapáttal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor hacsak más tanács még nem érkezik később, akkor 230-ra taksálom a dolgot.
-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
nem tom
elfelejtettem
-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
jaaaaaaaaaaaaj

-
-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
fogalmazhacc érthetően is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez a poén, hogy a meghirdetett 3 feltételből (beszerzési tapasztalat, felsőfokú végzettség, tárgyalóképes angoltudás) jelenleg még nem rendelkezem egyikkel sem, mégis kérték hogy az elfelejtett angol önéletrajzot küldjem be, és már hívtak is hogy menjek interjúra. Szóval én ha HR-es lennék, akkor ennyi hiányossággal már toltam volna is félre a jelentkezésemet, ők meg mégsem. így ha bemondom a 250-et, akkor is elmegy?
-
válasz
venember83
üzenetére
a nők fontosabbak, de kurvasok pénz kell hozzájuk.
-
válasz
Janoska26
üzenetére
én nem érném be 3 kilóval

--------
de félretéve a tréfát, Blacksoul, ne mondj túl alacsony összeget, mert azzal azt a látszatot kelted a munkáltatóban, hogy azt gondolod magadról, nem vagy értékes.
nem tudom, milyen diplomád és milyen tapasztalatod van, de mondjuk egy ilyen állásra sztem 250 még nem túl sok tapasztalattal is elérhető. vagy még több. játékelmélet.

ui. nekem van olyan haverom, aki 550-et keres, mint beszerzési manager, de mondjuk ő már 4 éve csinálja ezt, és ügyesen váltogatva érte el ezt a szintet.
-
BlacKSouL
addikt
Azért várom a kevésbé mosolyogtató tippeket is
Haverom azt mondta legalább 200, ami nem hangzik rosszul, ha a melót tekintem akkor még kicsit kevés is, ha a saját jelenlegi kvalitásaimat, akkor meg sok
De merjünk 19-re lapot húzni? -
BlacKSouL
addikt
Holnap megyek interview-ra. Japán vállalat helyi gyártóüzeme beszerzési menedzsert keres. Nagyon rámharaptak, pedig a 3 fő feltételből egyet sem teljesítek
De elfelejtettem angol önéletrajzot küldeni, és írták, hogy na küldjek csak. Majd mikor elküldtem, már hívtak is, hogy menjek intejúra.
Ha odajut a dolog és rákérdeznek, mekkora fizetést dobhatok be vajon? Ami reális is lehet. (Telefonos ügyfélszolgálatosként br 150-et kaptam)Jancsi: És ha azt akarom hogy esetleg fel is vegyenek?

-
válasz
venember83
üzenetére
Azért Én még szerethetem, remélem nem haraguszol meg érte

-
-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
mi van mi bajod van
-
válasz
venember83
üzenetére
Ez -t sem kell azért elfeledni
izé, Race hol van?Készül az OLED-ekre?biztos finomságokkal meg miegymással 
-
válasz
venember83
üzenetére
I:J.B: Értsd így jártál Bázzeg

-
venember83
nagyúr
Szó [értsd: saw] szar, egyik rész sem fogott meg, unalmas.
-
1010
őstag
a fűrész már klasszikus

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Aszittem csak horror ér.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
King a Király, és ebből nem engedek

-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
persze, csak Én nem szeretek könyvet olvasni, az olvasás az még menne is, de sajna bealszom akármilyen könyvet olvasok max 5 oldal után
nomeg, a filmnek hamarabb vége van 
-
válasz
venember83
üzenetére
Jó ízlésre vall
nálam is ottvan az első 3-ban, persze ebben a kategóriában
Azért ez is ott van a szeren 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pedig az első 2 rész jó volt... na de away, mer má igyis elkések, f@ssszom...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
És mit szól mindehhez a szarvas?

-
davincsi
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Na látod ezt tőle kéne megkérdezni!!!!

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Istenkáromló
nekem bejött bár nekem mindegy csak Zombit lássak
nézd meg a 28 héttel később-et
az tutira be fog jönni, jókis szaftos miegymás

-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tegnap volt egy hozzászólás, amire majdnem reagáltam, de pont ezért amit írsz, nem tettem.
Már ha említed (bírálod/fikázod), azzal is csak "neki dolgozol".
S bizony én nem szeretnék még ebbe a hibába sem esniA smiley meg nem véletlenül volt a hszem végén, ettől még nem tetszik...
Amúgy akkor is maradna fél pénzed, ha nem ikszeled ki az oldalt, hanem végignézed a felsorolt dolgokat?
-
(Kolombusz)
veterán
Hát, ez a Resdident Evil kurrrrva szar.
Igazatok volt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mondom hogy tudatalatti. És mikor megmagyarázza valaki, akkor leesik, és hirtelen átformálja a véleményt. Vagy nem.
És van a köztes megoldás, mikor egy irritáló, idegesítő dolgot bedobnak látszólag véletlenszerűen valahova, és beszéltetik róla az embereket. És a sok hülye ember meg beszél róla, ahelyett hogy ignorálná. Hogy így szar, meg úgy, de mégis beszélnek róla.
Ennek lettünk páran az áldozatai most, NG áldásos tevékenysége előtt. Még én is elkövetem a hibát, pedig elég jól ki vagyok képezve a marketingszakmából, ugyanis egyik legjobb barátom, volt osztálytársam marketinges, és 2,5 évig egy albiban laktunk. -
BlacKSouL
addikt
Van jó marketing, meg rossz marketing. Ez rossz marketing.
Van a tudatosra ható marketing, és van a tudatalattira. Ez a tudatalattira hat.
Van a kedves, érdekes, poénos, szerethető marketing, és van a "rühellem, idegesítő, szánalmas" marketing. Ez az utóbbi.
Van a hatékony marketing, és a hatástalan. Ez hatástalan.Ugyanis nincs célközönsége. Hacsak nem a fanatikus bugirajongók. De mivel nekem alapból nem szimpatikus a csávó, hát ignorálok mindent ami hozzá kapcsolódik.
Idősebb korosztálynak gyerekes, fiatalabb korosztály meg nem célközönsége a terméknek.
Kíváncsi lennék a tervező marketingeseire.Jellemző, hogy én még elkaptam a linket, meg is néztem, láttam is hogy az oldal alján valamelyik ismert cég neve szerepel, de - habár megnéztem az első videót - fingom sincs hogy melyik az. És valóban, én sem jutottam el a termékig. Bár értenem kéne a poént, hogy mivel csak az egyik videót néztem meg, így megmaradt a fél...

-
tepedt
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek magáról az oldalról, Boogie-ról, ez eladásnak ennek a fajta módjáról és persze magáról a termékről.
Szerintem eléggé erős ez a módszer mikor egy átlagos terméket próbálnak ilyen parasztvakítással eladni...
-
davincsi
csendes tag
Bemegy a cowboy a kocsmába, és kér egy whiskyt. Csendesen iszogatja, hozzá pedig gyönyörű, tökéletes karikákat ereget a szivarjából.
Egyszer csak egy nagydarab indián kocogtatja meg a vállát:
- Ide figyelj sápadtarcú, nagy bajban leszel, ha nem hagyod abba az anyázást! -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szorgos vagyok én is, múlt héten pl. három nap is rávettem magam, hogy elinduljak dolgozni.

-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
akkor gyanús a hálózati kommunikációóóó hmm..

-
tepedt
csendes tag
Jó reggelt off-olók

Had ajánljak kezdésnek egy témát amiről kiváncsi vagyok a véleményetekre

A szlogen: Pénzért bármit?
A link pedig : [eltávolítva, mert a PH nem ingyenes reklámfelület
][ Módosította: ngabor2 ]
-
Zewa
senior tag
Szép jó reggelt midnekinek!
Mit kukorékoltok ti hajnalban?!

Kalandor nyugi van dögivel
Töltögetős gépen olyat kaptam be hogy a felhasználói fiókók elött bejött egy roahdt nagy sárga sműlmi, ott ugrált a képernyőn és röhögött.
De olyan is volt hogy egyféreg elkezdte enynia képernyőt. Szó szerint jár körbe és amerre ment mint egy radir eltünt a képenyrő
utána meg kékhalál.
(abbana szitúban nem volt olyan vicces)
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kulonben fel kene avatni azokat a cuccokat, mikor lesz nalad hazibuli?

üjjle eggyess 

az összes, szerintem hétvégén megnézem a 4. részt is csak az a baj, hogy ilyen retek kamerásak vannak, az meg rengeteget bír rontani egy filmen, úgyhogy várok türelmesen
nálam is ottvan az első 3-ban, persze ebben a kategóriában