Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
duplazokni: soha, max mikor kolcsonoztem ingyen sulitol sibakancsot es 2 szammal nagyobb volt csak s kellett a zokni, h ne lotyogjon benne a labam.
jegeralso: soha, elemis koromban meg elvetve cicanadrag, de annyi. Inkabb hasson at a -20 fok
pulover: egy, nagy hidegben ala egy vekony hosszu ujju polo. Ha kint van az ember, akkor a jo dzseki a lenyeg, rendkivuli hideg eseten javallott a tollal belelt vörzsön.Sokfelek vagyunk...
-
Whaskes
senior tag

-
7
addikt
Hajh, ha belegondolok, hogy en meg valami olyan helyen szeretnek elni, ahol rengeteg a ho...

-
tildy
nagyúr
Nem tudlak sajnálni

5 fok az egy szem blúz(vagy pulcsi) +kabát+farmer+sportcipő idő. Még sapi sem kell, se kesztyű. Kivéve ha motorozik az ember, akkor erősen ajánlott viszont a sál , meg a kesztyű is
Egyébkétn a hőérzet is sok mindentől függ . Itthon pl. a -5 fok ezerszer hidegebbnek tűnik, mint pl.a norvég -10
Más a páratartalom.
Azt a moszkvai -40et azért szívesen kipróbálnám
-
Bash
őstag
Borzasztó dolog a fázás, 40°F (5°C) körül annyira fel kell öltöznöm, hogy már mozogni is alig tudok. Duplazokni, jégeralsó, vastag farmernadrág, atléta, póló, 3 pulóver, sapka, és még így is didergek. 90°F (~32°C) felett érzem jól magam, ha nem végzek fizikai munkát, akkor nem izzadok.
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
no problem
az urmertekekkel van meg bajom nekem is,
a labat mer egeszen megszoktam
a yard meg kozel egy meter azzal nincs gond, meterben szamolom
a merfold is megvan mar
hat ido kerdese -
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
lab es incs
ma' igy magyarosan -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Úgy néz ki a január eleje is belefér még

tiv61us: bizony, az anyatermészetnél jobb formatervező nemigen van - az összes tej közül az anyatej csomagolása a legesztétikusabb

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szintén zenész?

-
poffsoft
veterán
csatlakozom! Vetközni egy idő múlva nincs hová (az állandó pancsi meg ugye kivitelezhetetlen), viszont öltözködni akár a csillagos égig. Persze attól még kutyául tud fázni az ember fij/jány-a

Azért én a meleget (up 18 c°) nem naon komálom, 30 c° felett pedig kimondottan rühellem
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Remélem nem veszed sértésnek, ha azt mondom öltözz fel, rétegesen, jó melegen
Egyébként azt mondják azok fáznak jobban, akiknek az erek közelebb futnak a bőrükhöz. Pl. kézfeje elég jól lehet látni,miylen mélyen mennek az erek. Akiknek túlságosan "kinn " vannak, annak könyebben lehűl a vérük, jobban fáznak.tiv61us: teljesen más érzés, mikor a saját házad előtt esika hó, és kimész pl angyalkázni. Ez nem olyan , minthogy elrepülök valahova, ahol van.
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tényleg szegény bash, még havat se lát .
Hogy lehet így élni, én bele is őrülnék.
Najó azért a pálmafa is hiányzik néha
-
Bubu79
addikt
Bár felénk is ilyen jól megoldott lenne a parkolás - van úgy, hogy negyed órát körözök a környéken, hogy parkolóhelyet találjak és sokszor még így is csak két-három utcával arrébb találok helyet ( nem kényelmi okoból lenne fontos, hogy a ház környékén tudjak megállni, egyszerűen csak jobban oda lehetne figyelni a jószágra... )
Szép nyugis környéknek látszik Bashland

-
ngabor2
nagyúr
no, ma is betámolyogtam. nem fehér volt a hajnal, inkább sötét és hűvös. azt hittem, hidegebb lesz, ezért alaposan felöltöztem. nem is fáztam.
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hat igen
a vicc az. hogy a szavak kozott is azokkal vannak a legtobb gondom, amiket mar ithon is hasznaltunk, tehat nemzetkoziek
egy pelda
front
de itt azt kell mondani frant
es meg van ezer
de ha negyeven evig frontot mondtal....
hat ez van
de iszerertek itt elni
neha beszelek hulyeseget naoszt? -
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Igaz, New Yorkról a tömeg ugrik be, meg a taxik.
Hmm. Ha sok pénzem lesz, meg sok vízumom, akkor tuti csinálok egy hónapos USA túrát, mert annyi olyan hely van, amit megnéznék, de ahhoz egy jóféle autó kell, aztán keresztbe át soksok államon.Kettős tagadás? Ez nem az? Höhö
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kezdem elerni az o szintjet... De legalabb vidam leszek

-
BlacKSouL
addikt
Én már nem is emlékeztem hogy linkeltem. Templomos balhé? Nem amikor arról volt a vita hogy miért harangoznak kora hajnalban is, meg egész nap többször?
Azért arrafelé tudatosan úgy megy már szerintem jó ideje az építkezés, hogy a közlekedés alapvetően az autót jelenti. Osztálytársam volt Houstonban a nővérénél pár éve, és mondta, hogy a lakóövezetek közvetlen kocogásra alkalmas részein kívül nem nagyon van az utcán gyalog ember, aki mégis, az túrista

-
tiv61us
őstag
hianyzik a turonak a hideg
ha az kell el ell menni a hegyekbe sielni meg ilyenek
de hetkoznapi eletben eleg afarme5 , polo lecet
ki a fax szeret fazni
farmerrol jut eszembe
2 dolgot nem tudok /meg meg szazat, de ezeket nagyon nem/ megszokni az angol nyelvben
az egyik hogy nincs dupla tagadas
hogy a faxomba lehet azt mondani, hogy pl. ne parkolj itt mindig?stb.
a masik a farmer
nem tudok atterni a jeansra
megint ugy jartam, hogy egy no a szeken hagyta a farmerdzsekiet
vittem utana es mondtam, hogy elhagytad a farmerdzsekidet
szerintem meg mindig azon gondolkodik, miert neveztem parasztdzsekinek...
dehat a beidegzodesek -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Emlékszem erre a képre, valami templomos balhé alkalmával linkelted.

Én csak az épület másik oldalán lévő parkolóig közlekedem gyalog, ugyanis ott áll a járgányom. A szemeteskonténerig és a postaládámig is kocsival megyek, és itt a miért. -
BlacKSouL
addikt
Nah, én meg egy órán át kerestem, mire rájöttem hogy nem gépen van egy régi kép tőlünk az erkélyről. De csak meglett.(Nem az én gépemmel csináltam)
Tudom már miért lettem ilyen kényelmes. A kép bal alsó részén a játszótér-szerűség az óvodám udvara, tehát rengeteget kellett mennem odáig. A kép bal szélén a fák mögötti lapos épület az általános iskola, ahová szintén nem kellett 3/4 8 előtt kelnem hogy beérjek 8-ra. A középsuli kb 300 m-re van a háztól, tehát legalább 5 perccel kellett korábban kelnem onnantól kezdve. És két bolt van közvetlen közelben, az egyik 50 m, a másik 70.
mod: a kép jobbszélén a magasabb épület a polg.hivatal(városháza), a kisebbik a múzeum, mellettük jobbra (már nem látszik) pedig a mozi. És rájöttem hogy jó helyen lakom.
Én meg ezt látom ha kinézek egy felhős koranyári napon az erkélyünkről a 7. emeletről. -
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
csak nehogy leSüsüzzön

-
Tybee21
senior tag
nem tudja vki véletlen annak a zenének az előadóját, címét, ami a Die Hard 3. (Az élet mindig drága) részének elején szól? (a robbanásig

-
csapos2
addikt
Azt hiszem beszélnem kell Vaskézzel.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Killed In Action
-
(Kolombusz)
veterán
Amerikából fórumozók, vagy azok, akik tudják, hogy mit jelent a KIA (kéáéj) rövidítés, azt megköszönném.
Katonás játékokat játszom és ez az, amit nem értek. -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ez mintha csak genetikailag daliás Jancsikánk szájából hangozna.
A nép fel van háborodva! Vénemberek accát lopkodják pécsi huligánok!
Róka: Addig jó, amíg az asszony a rókád mellett nem látja abba a bizonyos topicba linkelt képeidet.
-
marsu
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
És még saját kerti tava is van ....

Bármikor le tud fürdeni!

Tudom, nefürgyéle ....
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Na mert téged philoxenia-nak szólít? ;)
R2D2: Most szólj hozzá. Nem kiborító?
Tiv: Nem. Ez egy csacsi. ;)
NG: Még szép. Meg is büntettem

-
Bash
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
elállt, elállt, de nem kell aggódni, mert reggele lefagy, csúszni fog, mint a takony, Te meg majd jól seggreesel

-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nefürgyéle.
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccakát gyerekek, nekem holnap ződhajnalban menni kell melóhelyre.
-
EQMontoya
veterán
de gonosz vagyok... behivtak msn konferenciába... véletlenül mind a 6 résztvevőnek kifagyott az msn-je...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marsu
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Olyan világos van a városban, mint nappal. A lámpák megvilágítják a havat, a hó meg a felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg felhőket, a felhők meg a havat, a hó meg ...
Látod, ez egy ördögi kör ... Viszont hatalmas felfedezés!

-
poffsoft
veterán
efogyotta pörinoki, estére gyün a zsírosdeszka
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más a páratartalom. 

Jól beszélsz - a latyak miatt utálom végtelenül a telet...