Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mi ez valami detektív mókus? Ez határozottan kellemesebb mint a tehenek

-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
jajj istenem, ezek a mai emberek, kicsi teheneknek latszik a nyelve fuuuj,

-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Tehennel szemben sok volt a kifogas, fel se volt oltozve, csak ugy logtak a togyei. Ez meg ugye eleg kulturaltan nez ki, feloltozve, raadasul a nyelvet sem nyujtogatja.
A tehenet Kolombusz azert tette be, h mosolyokat csempesszen az OT-ba, ez pedig a komolysag celjat szolgalja, kerem szepen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azért ez mégiscsak más, mint egy tehen...
-
venember83
nagyúr
Jo napot!

-
tiv83us
veterán
Joejt mindenkinek, nemsokara hajnalra mehetek dolgozni...
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt! kint hideg van... bent meleg... nekem meg ki kell menni.

-
ngabor2
nagyúr
no ismételten jóreggelt mindenkinek.
helyzetjelentés: még mindig fáj a térdem, a kávéautomata ismét rossz (tegnap is az volt), így át kell bicegnem a másik épületbe. amúgy épp sajtsalátát reggelizek, ami nem egy könnyű kaja.
-
Whaskes
senior tag
ilyet én még nem éltem, akartam a számlámról levenni pénzt, beütöttem a kódot, kiírta a gép, hogy kártya elnyelve, bocs
mennyi idő amíg visszakapom? 
-
Whaskes
senior tag
ejj, nem is aludtam, és mehetek tovább....
-
BlacKSouL
addikt
UP!
Ja, vagy nem?

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
heeee, nemár, már kezd bonyolult lenni, vénember a nagyapád, de azért szeressétek egymást, mint káin és ábel!
-
piqla
őstag
Ostag lettem

Szerk.: Omajgáss, itt egy tiv61! Mikor tertel vissza?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem pár éve(kb 7) lett egy mandulatályogom, amit a háziorvos rosszul diagnosztizált, és már majdnem szájzáram lett, mire a gégészetre felrohanva megmondták hogy hát ez mi is volna. Rögtön ottfogtak, mondták hogy fel kell nyitni, stb, kész lettem idegileg. Tudni kell, hogy nekem annyira érzékeny a garatreflexem, hogy ha valaki más a nyelvemhez nyúl, mondjuk doki a fanyalókával, már képes vagyok leokádni. Erreföl még ott elemezték tanuló dokinénivel, meg jött vagy 4 asszisztens, meg a főorvos, szóval kellően elkezdtem izgulni. Kérdezték ettem-e már, mondom nem. Na, akkor száj kinyit(szájzár az kutya egy dolog) kicsit kifeszegették, aztán fanyalóka be, mondom akkor rókakoma gyereki, de nem volt bennem kaja. A doki látta hogy nem egyszerű, úgyhogy jó sok lidokaint nyomott a torkomba, de azt mondta, hogy erős a garatreflexem, bajos lesz. Aztán már attól öklendztem, mikor belesprézett. Kicsit zsibbadt, aztán elővették a sápasztót(én így hívtam a 20 centi hosszú injekcióstűt) és mondta, hogy ez az érzéstelenítő. Benyomta, de nemtom hogy tudta megoldani, mert én közben összevissza hörögtem, meg büfögtem a semmit
Aztán kezdett hatni. De mikor a 20 centis szikével elkezdett matatni, akkor már izzadtam, sírtam, minden volt. Aztán a két bevágás után még egy 20centis csipesszel szétfeszegette a sebszéleket, hogy kitisztuljon, amit minden nap megismételtek, és készen is voltunk. Hát köpni-nyelni nem tudtam egy napig. Ott b.szták el, hogy egyik reggel előbb adtak kaját, mint ahogy a tágítás volt. A dokit le kellett mosdatni utána. A hajnali 4-kor seggbeszuri se volt vidám, egy óráig remegtem tőle, meg a napi 3 infúzió, főleg az egyik, amire azt mondták hogy ez egy nagy adag vénás injekció, amitől én már hulla lettem, de kiderült hogy infúzióba nyomják, nem a vénámba. És olyan volt, hogy beletolták a csőbe, és ahogy ment be, a mellkasomban meg áradt szét a forróság, ami állítólag a gyógyulás jele volt. Négy napot voltam bent, még a felújítás előtti kórházrészlegen, de nem kedveltem meg a kórházat. -
Zewa
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
Valami olyasmi...
Amugy is: Midenkitől azt hallotam hogy "Ne fürgyé' le"
Elegem volt. Nem szabad a tömegekre halgatni szoval: Lezuhanyoztam,hajat mostam, megborotválkoztam stb stb...
Tényleg jó érzés. Próbáld ki te is!

ps.: Mert megérdemlem.

#11450 tiv61us : nyerő dolog lehet pl a beszéd ha már 1 helységben vannak, de lehet hoyg chat.hu?

-
Zewa
senior tag
Huuu.. De rohadt jó érzés tisztának lenni
Nem tudom minek övülteni? Én inkább hősiesen viselek mindent
Csöndben az átlagnál is bambább arcal nézek ki a fejemből. -
tiv61us
őstag
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A fürdetés mindig kritikus egy macskánál - iszonyat, hogy mit tudnak nyalakodni egy-egy lubickolás után...Egy alakalommal azt hittem katasztrófa fenyegeti a lakást - de aztán időben kiderült, hogy csak a macska sziszeg úgy, mint a törött gázcső

Ha már macskás sztorik - olvastam a logouton egy tuti cikkecskét valaki macskájának a nemi életáéről - szét rötyögtem a búrámat a sztorin és a nyelvezetén - de egyszerűen nem ugrik be, hogy ki követte el
A lényeg az volt, hogy a tisztelt gazdi örömmel újságolta a szomszédjának, hogy most aztán örülhet, mert az ő macskája elrendezte a másik macskáját és hamarosan szaporulat várható, mire a szomszéd hahótázva felvilágosította, hogy maximum méhen kívüli terhes lehet a macskája, merthogy az is kandúr.... -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ugyan, meg o kert bocsanatot

Nekem az tetszik, hogy akarmennyire kapaszkodik belem furdetes kozben, sosem hasznalja a karmait, az meg, hogy harapjon, elkepzelhetetlen.
Persze jatekbol, az mas
Karomvagas is annyi, hogy magam melle ultetem, es levagom az osszeset, es kesz.
Tabletta torkan lenyomas szinten csak annyi, hogy szepen kinyitom a szajat, tabi be, szaja becsuk, nincs semmifele hiszteria.
Tokeletesen emberszereto allat. -
Kidus
őstag
-
Bubu79
addikt
A mieink sem olyanok - de a nagynéném cirmosa határozottan háklis jószág, alighanem az lehet a baj, hogy nem talált a családban senkit, akit elfogadna gazdinak ( ha jól rémlik azt olvastam valahol, hogy a macska választ gazdit magának, nem pedig fordítva
)Egyetlen egyszer voltam megtorlás áldozata - egy alkalommal az idősebbik macsnak injekciót adott az állatorvosunk, de valahogy szerencsétlenül szúrhatta meg csórikámat, mert hiába fogtam meg a grabancánál, még így is képes volt rendesen megharapni ( azóta is megvan a heg a hüvalykujjamon ), majd az eset után kb. két hétig nem igazán foglalkozott velem - tüntetőleg még a fejét is elfordította, ha elment mellettem

-
Zewa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem is van öcsém! (hallod apa, van öccsém
)
Nem tudom één midnig kijöttem az állatokal, fajtársak jól emg vannak egymás mellet.philoxenia: Miért ne? lehet hoyg van is csak te nem tutsz rola.
fokukac: Tivus csak probálja leplezni igazi énét. Külömben is láttad hoyg hasonlit az avatarja magára? Nézd meg a PH!-s párok vagy mi.. Durva.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez komoly?
megalol...:
ennyire nem lehetsz lúúúzer

-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Vigyázz a macskával is - nehezen felejt és hajlamos bosszút állni, ha úgy érzi sérelem érte

Nemtetszését képes érdekes módon is kifejezni - ha azt veszed észre, hogy nem csak az alomba piszkít, hanem máshova is, és nincsen egészségügyi oka, akkor el lehet kezdeni filózni, hogy vajon nem megfeleő kaját adtál-e neki, simogattad-e eleget, vagy mi a búbánatot követhettél el el Őnagysága ellen...
Bár azt hiszem feleslegesen koptatom a billetyűzetemet, hiszen Kidus szakember

-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagyon mely lelkisebet tud hagyni az ilyesmi a kutyakban. En egyszer reg, valami 15 eve /talan 10 korul lehettem/ meghintaztattam Mancit /a spanielunket igy hivtak
/, utana mar elegge morgott ram, mikor kozelitettem 
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Köszi, javítva. Kicsit fáradt vagyok. --> Kézenfekvő céleszköz (ágy) alkalmazása a probléma megoldására hamarosan megkezdődik.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hova esett Dakk vagy az unokam?

-
FehérHolló
veterán
Öcsém, amikor kicsi volt (hallod apa, van öcsém!), szórakozott a nagynénémék leonbergiével. Elvitte a kutyakekszes tálát, majd amikor a kutya utánament, nyújtogatta neki egyesével a kekszeket. Azt, amikor a kutya "nyúlt" élrte, mindig megette előtte. Aztán megelégelte az eb, és bekapta a kezét tövestül.
Nem harapott rá, meg semmi, szóval nem esett baja a gyereknek, de az öcsém tanult az esetből.
A kutya is tud kölyköt nevelni.
A Dakk (ez vót a neve nekije) viszont egészen haláláig meg volt sértődve az eset miatt. -
Zewa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Magya nyugdijjas?!
Ne viccelj tudod mien ára van ezeknek a tasakos macska kajáknak. Mulkor láttam ien alu tasakos cuccot, 690ft/kg-os áron....
Egyik barátom minden kutyakáját megkostól mielött a kutyájának adá(mármint száraz kaja, kutya keksz ienek. kutyaszalámi/kész cuccot nem eszi meg
)
Egyszer elemtenünk a gazdaságos áruházban, gondoltam a Chappi csak jó lesz de ő azt monda olyat ne vegyek mert az nem finom!
Én is meg kostoltam régen egy kis kutyakekszet +pár db kutyatápot (száraz).
nem volt semmien különleges ize vmi növényi cuccos lehet.ps.: lol csont nékül lehetnék a fiad söt.. talán még az unokád is.
-
Kidus
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Miert, en mindig is megkostoltam, amit az allataimnak adtam.
Hadd tudjam mar, milyen, szart nem adok
( A Chappi meg tenyleg sos, nem is jo a kutyanak, bar szeretik pont az ize miatt, de nem egeszseges, inkabb Acana, Eukanuba, stb... de azok meg dragak )
-
venember83
nagyúr
Mindenhol csak ez a vadaskodas s homokozas, szornyu...

-
-
Winner_hun
félisten
Reggel go suli, ha nem tartana vissza a természet. Jó, agyalok, akkor kocsival megyek be, úgy is el kell mennem posztót venni, összekötöm a kellemeset a hasznossal. Na fél óra alatt előre jutottam fél km-t (de lehet kevesebbet) szóval maradt a vonat. Ezt a gyalogos gyökkettő sebességet még BP-n sem sikerült elérnem

-
escie
őstag
hu, neztetek mar a Holmes ustokost!?
az elobb voltam kint, egy nagy kor alaku pamacs, mintha egy kodfolt lenne. mar kezitavcsovel is igen latvanyos.
erdemes megnezni, a perseus csillagkepben latszik... (ha nem vilagitja szarra egy varos az eged, es nem felhos, persze...
) -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szörny és embervadászat közben azért nem annyira
Mondtam már hogy nem csipázom a fejlesztéseket? Mindig lesz valami szűk keresztmetszet... Most pl. lehet venni ramot, mert kerreg a gép... -
No akkor kikel-e vagy kikelet?

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem a pro. A gazdája

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Na gyere bazzeg, gyere, gyerunk, mire varsz?
Megjegyzem ez a legkevesbe sem volt igenyes irasmod... 
tildy: 2600 pro maris szivat?
-
kicsitomi88
őstag
Venember gyere vissza, hulyultem

Ne pukkadj mar atmegyek aztan seggberugdoslak

kerdezni is akarok meg meselni is, na haladjal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1010
őstag
tyuhuuuuuuuuuuuuuuuu
-
tildy
nagyúr
Kellett nekem új videókártyát venni, rögtön notebookra lettem kárhoztatva...

A 3.14csába ezt besz.ptam.stílusos idézet az uristen@menny.hu-ból -
most nyomtam az arcomba egy mangót, jó nagy magja van neki, szerintetek ha elültetem lesz belőle fa?
akkor majd ehetek sok-sok mangót
még kaptok Ti is egy kettőt

-
WN31RD
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
"mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa"
Vagy akiknek bejön a jól megtervezett felület és jellemzően megbízható működés (a szoftverre gondolok konkrétan a Windowshoz képest, a hardver nem jobb, mint egy business class PC, sőt). A unixos kollégáim pl. eléggé szeretik, pedig igencsak értenek a gépek belső működéséhez. Mellesleg igazából nem is vészesen drága a Mac egy normális PC-hez, pl. ThinkPadhez, jobb HP-hoz, képest.
(Nekem speciel nem jön be a Mac, nem vagyok hajlandó a géphez alkalmazkodni, alkalmazkodjon az hozzám, ebben pedig a Linux sokkal jobb.) -
WN31RD
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nálam az XP @ Banias 1.4 GHz, 512 MB egyértelműen lekörözte sebességérzetben, "pattogósságban" a Vista @ Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB rendszert (mindkettő ThinkPad). Nálunk a windowsos rendszergazdák sincsenek éppen a sebességétől elájulva (nem panaszkodnak nagyon, de ha szóba kerül a téma, leginkább hümmögés a válasz
). -
tiv61us
őstag
macska jott kajat kerni de megembereltem magam es nem adok neki
csak majd ejjel
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa. működjön minden, amit használnak. nem érdekli őket a könyvtárstruktúra, a filerendszer típusa, hogy hanyas kernel, meg milyen libek, driverek, satöbbi. bedugja... megy. minden. ennyi, kész.
pc-nél telepítessz, driverre vadászol, megint telepítessz, beállítgatsz, szidod az épp aktuális verziót, aztán némi kínlódás után használod. ha ügyes vagy, sebességre azonos gépen gyorsabb, mint a mac. de összehasonlíthatatlanul többet kínlódtál vele. mindennek ára van. a kényelemnek is.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Akinek van pénze mac-re, annak sztem netre is.

WN31RD: nekem 1 g rammal is sokkal gyorsabb volt, mint az xp. Minden pöccre történik, nincs idegesítő winchesterdolgoztatás, ha lépkedek nagyobb mappák közt, ha keresni akarok valamit. Felhasználói élményben jeles.
Bár lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nálam 7/24-ben megy és szépen tud indexelni.Az OSX meg persze, hogy villám, néhány tipusú gépen kell csak menjen, bőven tudnak optimalizálni. Két egyforma PC pedig szinte nincs.
-
WN31RD
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"Gyors"
A Mac OS X igényeihez képest brutális hardver kell neki, hogy érzetre hasonló sebességet produkáljon. Szép meg kényelmes lehet éppen, ez mondjuk elég szubjektív, de speciel gyorsnak, pl. az XP-hez vagy OS X-hez képest, nem nevezném, legalábbis jelenleg emberi áron kapható hardveren. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hat nezd, ehhez meg net sem kell, szoval felolem lehet lassu

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha új a gép, akkor a Vistához sem.
Nyomtatóm például úgy teleplt, hogy csatlakoztattam, mondta, hogy várjak, letöltötte a legfrissebb drivert magától, felrakta, beállította alapértelmezett nyomtatóként és már nyomtathattam is. Mindez kb. 1 perc volt. A net lassúsága miatt.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanuljunk angolul!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elegem volt. Nem szabad a tömegekre halgatni szoval: Lezuhanyoztam,hajat mostam, megborotválkoztam stb stb...