Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem meg nem lenne mar rossz irni tov a cikket, hogy kudhessem Racenak a finisht

Tegnap foghattam az extrara h elment a kedvem, na de ma mire? Vagy mari? Vagy klári

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nem is rossz otlet elinditani a messengert, jelentkezzenek ott is az adakozo hivek

-
csapos2
addikt
987654321
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Aztan mostman mindig en köszonjek? Es hogy ha nincs kinek? Aze meert PHuralomra torsz atto meh koszonhecc, nem kell am ugy eszállni.

-
-
ngabor2
nagyúr
az elmúlt évek inflációs adatait hol találom? 2004-től érdekelne. valaki be tudná linkelni? ki szeretném számolni, hogy hány százalékos reálbér-változásom volt azóta, hogy dolgozom.
-
nemcso
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha bevételről van szó a mikulás rögtön színre lép.

-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
Engem inzultant hogy be ara gyunni a vajukhoz, ganyet laptonyoi, de elhajtottam, modtam neki, ijjen igenyes munkara megfelelo elokipzeccseg kell, szakll nem oleg:- )))
udv
neduddki
-
PazsitZ
addikt
Itt nincs valakinek ötlete, hogy bekkelhetném ki ezt a problemet?
[link]
Szerk.: ma tényleg nem akar menni a linkelés -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
World peace.
NG-nek egészség, jókedv, jólét. -
Makaveli
senior tag
Jó reggelt Vietnam!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem buktatom le, hogy hol van, és mit csinál...
-
venember83
nagyúr
Szep napot mindenkinek!
Mivel Race elvtarsat nem talaljuk sehol, ezert mostantol diktatorikusan atveszem a helyet.

Tehat kezdodhet a megvesztegetes, kivangatas, h ki mit szeretne s mit adna erte, kapitalizmus ueber alles

ng: siker eseten kapsz te is a szamladra kis jutalekot, hogy ugye neked jobb legyen, csak egy kis egyuttmukodest szeretnek latni ezert csereben...
-
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
A Ph még mindig nem kifestőkönyv hiába vagy színes csacsi, azaz nyúl.

------------------================@@@@================------------------
Amúgy jó reggelt mindenkinek! -
ngabor2
nagyúr
előre szólok: ma morcos és kötözködő leszek. legalább annyira, mint bármelyik más napon.
de azért, hogy kultúra nélkül ne maradjatok, elmondok egymesét:
Egyszer volt, hogy nem volt
A szódásüveghegyen is túl
A kurtafarkú malacon innen
Németül a szék der Stuhl
A Hétfejű sárkányon innen
Az Ingerenciás tengeren is túl
Az orosz mostohán innen
A kemény legényen is túl
Tahófehérkén innen
De a fattyúk tavától egyészen bisztosan nem messzebb
Felrobbant az atombomba
És én kurvára összefostam magam -
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
De lazán nyomjatok
Halloween nem nov 1 vasárnapja?
Van eki beakarja erőszakolni ezt az ünnepet magyarba bár sztem baromság.
Hallo party= meggyujtotok egy töklámpást?
#9062 Tiv83us: érdekes itt máshogy van.. ha el akarsz vmit érni egy kisebb nagyobb pénzösszeg és elérted.

-
Kidus
őstag
-
tiv83us
veterán
Na ugy dontottunk tartunk egy legkalapacsos Halloween party-t.

Tegnap ota tobb tokom van mint valaha

-
-
frame>24
addikt
Miért kérte bizonyos volkovy c. user a saját ban-ját, és miért lett az önigényű ban tiltva? (szab.)
-
tiv83us
veterán
Annyi. Ha mar most aludnek, akkor lenne 7 es fel oram, hogy ki aludjam magam. De nem lesz meg 6 ora se mar megint, sot 5 sem, mert egyfolytaban furnak a faszkalapok. Ihatni sem ihatok, hogy jobban aludjak, mert addig nem megy ki es hat az amerikai borton nem az anuszok angyali pihe-puha alma.
-
tiv83us
veterán
Igen, nem is lenne bajom ezzel, hogy ejszaka epitkeznek, hogy ne tartsak fel a downtown forgalmat, csak ugye en 4:30-kor kelek, 5-re jarok dolgozni /hajnal/ es pilotakat szallitok ki hajnalban a repterre, ahol nem art, ha esznel van az ember a 6 savos autoapalyan, tele 18 kerekes truck-okkal, mert egy rossz mozdulat es ha tulelem, akkor megyek a bortonbe.
-
tiv83us
veterán
Na latjatok, most o sem tud elmenni jobb helyre a legkalapacs miatt es inkabb itt kerdezget ilyen elvontsagokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
Ti hogy hivjatok a tavkapcsolot?

-
tiv83us
veterán
Hogy az a holdjaros puderes r0ncs0sra kurt budos paraszt qrva anyjat kapja be a kombajn annak, aki kitalalta, hogy este 9 es ejjel 2 kozott fektessenek uj csoveket es nyomassak legkalapaccsal az utakat 10 meterre a hazunktol, csak azert mert ez nem "lakoovezet" hanem belvaros es itt oda verik a f@szukat ahova akarjak, hogy alljon bele a letra a fejebe. Szkjuzmi.
Beveszek meg egy xanaxot, hatha vegre ket nap utan sikerul 3 oranal tobbet aludnom.
Megb@sz az ideg... -
csepelball
tag
Mennyi offtopic. Elég kemény
talán idejárok néha irtani
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Más az hogy mit mondok be, meg hogy miben egyezünk meg. feltéve hogy kellek nekik.
Holnap 4 óra körül már okosabbak leszünk. Addig ne is várjatok.
Jóccakát. -
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Ismerősömmel beszéltem, azt mondta nyugodtan mondjam be a 60-100-durchmars-t
azazhogy mondjak be nyugodtan nagyobbat, mert legfeljebb majd alkudnak, de szerinte menedzser pozícióban már 3-al kezdődő számok vannak, és ha túl kicsit mondok, akkor nemcsak magamat becsülhetem alá vele, de a melót is. De azért 300k-t én magamat ismerve soknak tartok, de azt mondta, hogy ha meg tudom csinálni a melót, és nem érzem gáznak, akkor meg miért ne kérném érte a legnagyobb összeget amit hajlandók kifizetni. Ha meg nem vagyok jó, akkor meg próbaidőben bármikor elküldhetnek. -
poffsoft
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére

-
poffsoft
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szeretnél beszélni róla???
Sikeres ember milyen gyakran cserél tápot? Minden lábmosás után?
Urak! melyik aza program, amivel az xp startup-ot lehet optimize? Emlékeim szerint az indítási sorrendeket, meg a delayt is be lehetett vele állítani, csak nememléxem, mellik prg volt?????
-
poffsoft
veterán
válasz
sanyixXx
üzenetére
most nem azér, de nincs a környéken egy teso, ócsan, vagy hasonló? Régen simán púdernek hívták , amit keresel. Most talán vastag, világos alapozó...
A szájbecsukós témáról nem nyilatkoznék, csóri kutyákat megin alegjobb álmukból vertem FEL !!!!kicsitomi88: a ritmikus mozdulatokhoz korántsem a tekintetnek kell merevnek lennie.....
-
-
kicsitomi88
őstag
ejj rohadt extra h nem elerheto webes feluletrol csak ftpn, biztos vmilyen kapu vilmos oprencert hasznalnak

na akkor talan mikor felebredek mar jo lesz, ha nem akkor megy minden fwre, fujj.
Na meg estimesenek SP
-
Motion_Blur
félisten
Azt akartam írni, hogy a jövő. De nem, ez már a jelen...
-
BlacKSouL
addikt
Picsán görcsölök mikor nincs vesztenivalóm.

-
sanyixXx
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
esetleg valaki kevésbé humorosnak van tippe?

-
sanyixXx
senior tag
hali
hol kapni fehér arcfestéket Bp-n?
budaörsi vagyok, ahhoz közeli hely kéne. esetleg itt börsön. halloween buli lesz és kéne egy kis smink
köszi
-
izé, valaki nemtud olyan oldalt ahol a kötelező biztosítások vannak összehasonlítva?
köszia

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Huhú kicsimonti, csak nem randid vót?
azér milyen megható előttünk váltok férfivá
Ha valami jó csajozós tipp kell vagy esetleg a bibe meg a porzós témában lenne valami kérdésed, szívesen adok tanácsokat
Ha nagyon szépen megkérsz megtanítalak olyan csajozós nézésre, hogy ahogy ránézel a jányra azonnal leázik róla a bugyogó és harcra készen ácsíngózik majd utánad, Én már nem merem használni, párszor ráb@sztam

Whaskes: hejesírásra nem ártana figyelned

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
soha nem is állitottam az ellenkezőjét
végülis csak negyed órát várt rám a csaj, szal nem is késtem sokat 
t1: jaja, nem rossz, bár nekem nem a kedvenc nickelback-em.
(too bad pl jobban tetszik) -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
azo van rajta... hallgasd meg
sztem kedvenc lesz
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Rockstar-t ismered?
-
ngabor2
nagyúr
ngabor@lizard:~$ uptime
20:48:09 up 70 days, 15:16, 2 users, load average: 6.80, 5.01, 4.41no, még egy hónap...
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Zeneje jo. Van OST-ja? /Szerk; Ja, most latom, hogy te meg az egyrol beszelsz, nem az Extinction-rol/.
Tegnap megvettem a Planet Terrort. Tipikus Rodrigouez/Tarantino film. Ajanlom minden kismamanak

Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Halloween nem nov 1 vasárnapja?