- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Se kep, se jo musor a tellyben, tenyleg szunya, ciao-ciao
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #9895 üzenetére
Tényleg az Eddát ki is felejtettem - az elmúlt bő két és fél évtized alatt nagyot alkottak, rengeteg jó számot. Sajnos elfajzott a znekar, Pataki is inkább csak a zálogházaival törődik, meg mulatóst nyomat ahelyett, hogy folytatná amit jól csinált
Lord... Szemedben a csillagok... Talán megvan még valahol az a kazetta, amit rongyosra hallgattunk - a nővéremtől csórtam el, sokáig kereste, de hálistennek nem találta
Ha megnézi az ember minden számnak saját mondanivalója van, némelyik nem is kicsit mélyenszántó
Az Általad jómúltkor linkelt Virágdal egyik kedvencem volt, a Szemedben a csillagok pedig még mindig meghat, ha hallom
Pokolgéptől sok kedvencem volt, de amit a legjobban szerettem, az a Bon Scott emlékére címezetű remekmű volt
Tulajdonképpen hány éves kend abban a pöttyös bundában?
-
fokukac
nagyúr
van itt egy csávó, aki nagyon olcsón árul szinte új ibm laptopokat.
nem tudjátok, mi ennek a háttere? honnan hozza őket, milyen magasról esnek a kamionról, stb. lehet bízni benne?
-----------------------------
Bubu : az hölgyről linkelj valami képet, lehetőleg kielégültet. -
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #9892 üzenetére
Kis kíváncsi - linkeljek egy képet a kielégületlen képemről? Nem ajánlanám, szerintem még aludnál az éjjel ahelyett, hogy rémképek gyötörnének
Inkább menj és tolj be néhány tojást a fejedbe, legalább megtudod milyen az...
#9894 venember83: hidd el szívesen megmutatnám, ha lenne róla képem - de nincsen sajna...
-
Bubu79
addikt
No - közben megleltem a lapjukat - '86 óta vannak és mégcsak nem is hallottam eddig róluk
Neve alapján érdekes zenekar lehet, de majd még szétnézek náluk, hátha...
neduddki: Sokmindent meghallgatok, amit nem tudok értékelni, az az ühm - yeah - aha-aha típusú gépzene... Valahogy nem jött be már akkor sem, amikor teret hódított magának. Szeretem, ha egy zenében igazi hangszerek szólalnak meg és a zenének van mondanivalója, nem csak refrénből áll...
-
neduddki
nagyúr
HI!
DM-ert en is es nem is hallgatom, amugy mostanabn nepzenei ihletosegu izek, rock, bluz, meg ami jo, de nem az uj zenek, az "uj"-bol kizarolag a fekete polo-s szam ami teccik mar amnnyire uj /la camisa negra/, amugy meg akusztikusok gitar hegedu etc...
A PUF nekem a fiatlsagom az elkezdett elet a BULI!!! az most is faj es azt nem jo csak ugy hallgarni ahhoz kellenek /maig fejem verem a falba, hogy a jubileuni skusztikus kincenten nem voltma ott az ucca vegen(elfejtetem: -((()/udv
neduddki
mod: kicsitomi88: remelm nem mert akko r meg van esejj hogy elek!!!:- )
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88 #9888 üzenetére
Hmm... Nem is rémlik, hogy valaha is hallottam volna tőlük bármit is
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #9885 üzenetére
Valahogy a Karthago kimaradt az életemből - talán a korom teszi... A Pál Utcai Fiúk valahogy nem jött be sosem
Ami ment minden mennyiségben: Pokolgép (Kalapács Józsival), Ossian, Lord, Bikini, Beatrice, Sing-Sing. Külföldiek közül pedig Iron Maiden, Helloween, Metallica, Scorpions - tulajdonképpen ezeket még ma is szívesen meghallgatom
Per pillanat tele van az autó MP3-makkal - hasonló jellegű zenékkel... Ami mostanában megy : Edguy, Iron Maiden (
) Green Day, Bon Jovi és még sorolhatnám - de mostanra kicsit talán lenyugodtam - ha úgy adódik szívesen hallgatok Depeche Mode-ot is ( régen valamiért ölni tudtam volna miatta... )
És minő perverzió - semmire nem tudok olyan jól durmolni, mint Vivaldi Négy Évszakjára
Azt hiszem öregszem - vagy mi...
-
Zewa
senior tag
válasz
venember83 #9882 üzenetére
Nyugodj meg! Ne izgulj! Nagyon fejledt már a mai orvostudomány. midenbizonnyal tud segiteni. Legrosszab esetben is max egy kis pumpát kapsz
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #9882 üzenetére
Mintha BlackSoul lett volna érzékeny a témára
Ha rosszul emlékszem sorry...
Mi baj? Hátha van rá gyógyír
neduddki: igen - én sóhajtoztam jómultkor, hogy elcsíptem egy dokumentumfilmet róluk a Filmmúzeumon
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csak hogy tugyatok mihez tartani magatok:
bofudv
neduddki
mod: img>link
Bubu79: teccik???:- ))) van hata is de az nem publikus:- ))) /pedig van rajta Lord is/ meg 99-ben keszult a grafika kizaroalg egy peldanyban nekem:- )
-
venember83
nagyúr
Tul ertelmes szamomra itt a beszelegetes, megyek inkabb szunyalni, jo ejt!
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88 #9876 üzenetére
Magad uram, ha Olgád nincsen
No - elég lesz belőlem mára
Zewa: Mire gondolsz? Hazudnak a reklámok és mégis sebes lesz az orrom?
-
Thrawn
félisten
Jól van már, én kérek elnézést mert közben megtaláltam. Integra-é a dicsőség
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #9865 üzenetére
Muszaj?
Nimrod: kezdunk a jo megoldas fele haladni...
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88 #9865 üzenetére
Álmodj csak királylány
Zewa: pfuj - perverz
( csak irigykedek, hogy nem nekem jutott fejembe
)
Nem eszem többé tojást... Túl sok baj van vele... Megterheli az ember szervezetét
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88 #9859 üzenetére
"Ha meg a kedvenceimre mondod akkor bakker tasz*djal meg"
Bár állítólag öreg ember nagy bottal jár, mégsem szeretném kipróbálni az ajánlott aktust
Kukac: kész.. ez fájt..
Na elmentem
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88 #9857 üzenetére
Ha megint egy faviccet linkelnél, inkább kímélj meg tőle - anélkül is fel tudom vagdalni az ereimet
-
Bubu79
addikt
Gáz van.... Az egyik szomszéd ugyan olyan 23 körül van, de Neki ott van a palija és nem biztos, hogy elnézné tévelygésem... A másik szomszéd olyan 50 körül van és férfi ( nem vagyok a haladás ellen, de ennyire nem vagyok lázadó sem, bár állítólag a jövő nője a férfi
), a Harmadik pedig erősen közelít a 70-hez...
A kérdés, ami felötlött bennem, hogy
a) bevállaljam-e a szomszéd csajt ( aki nem mellesleg - illetve mellesleg isgyönyörű
)
b) küzdjek meg a macskákkal ( állítólag a Dánoknál már nem tilos az animal szex, csak ne csináld nyilvánosan ) - ehhez olyan nagy kedvem nincsen - valamilyen okból
c) vegyek-e be nyugtatót ( egy langyosvizes kalapács képében kúszott elém... )Azt hiszem maradok a c)-nél. bár az a) lenne az igazi
- csak hát momentán nem vagyok túlzottan harcolós kedvemben
-
Thrawn
félisten
-
-
Bubu79
addikt
LOL - nemrég értem haza melóból, ugyanezt tettem a fejembe én is
( a hatodikat még teljes valójában elkunyizta a macska, úgyhogy most elégedetten bámulom a TV-t... )
#9843 Thrawn: giga LOL - maradt még tojás másoknak is estére?
#9847: Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra ( még más eszi meg
)
-
Thrawn
félisten
-
Nimrod
addikt
Uff
De fura ez az új motor. Olyan Commodore-os.
Thrawn:
Köszi.
http://prohardver.hu/tema/filmezes/hsz_1-50.html
A lámpaláz meg egy olyan dolog, hogy magától mindenkinél elmúlik. Én például az első iskolai fellépésemen elájultam. Azóta meg...Tildy:
Mit csinálsz jövő nyáron? (link fent)Csöndben megjegyzem, hogy azért Opera alatt még csinál érdekes dolgokat az oldal. Most például megnyújtotta a smájlikat mint nagymama a rétest.
-
Zewa
senior tag
Látom pörög a Fáradt gőz. 1mp-ben 3hsz
Tildy: Lehet hogy túl mohó vagy? -
tildy
nagyúr
húh lehet nem volt jó ötlet vacsorára 5 tojást benyomni.
-
1010
őstag
na jó éjt
holnap 10 10 kor kelek
-
Norbi14
senior tag
válasz
RoyalFlush #9833 üzenetére
köszi
már nem emlékeztem rá....
-
Norbi14
senior tag
A billentyűzetem át váltott angol kiosztásra....... hogy tudom vissza állítani magyarra? van valami bill kombo
-
venember83
nagyúr
Nem tud vki vmi alternativ sopcast progit? Nem latom a Juve-Inter meccset
Bar lehet ennek inkabb orulnom kene...
-
csapos2
addikt
Halkan megjegyzem, egész jó palacsintát sütök.
-
erdey_a
addikt
üvegtigris kettőben most hangzott el a legnagyobb poén... innentől kár nézni:
"Mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz???"
-
Bubu79
addikt
Ti tudtátok, hogy Csapos2 híres lett? Épp az előbb láttam az Üvegtigris2-ben
-
erdey_a
addikt
válasz
ngabor2 #9816 üzenetére
...na ha már palacsinta, elmondom, hogy ma leteszteltem az éttermet, ahol a párom dolgozik augusztus óta. Hát kéremszépen nagyon finom volt minden, de a desszert különösen. Olyan banános, csokiöntetes, tejszínhabos, mandulaforgácsos, fahéjas spagettivel díszített palacsintát ettem, hogy az maga volt a menyország.
Munkaköri ártalom végett volt szerncsém megfordulni egy pár kiváló helyen és ettem is jókat, de ez a banános palacsinta, hát míg élek nem feledem.
Szerintem a héten még beugrok egyet beburkolniAztán szépen rászokom és függő leszek
-
kicsitomi88
őstag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush #9815 üzenetére
ja... csak azon hol sütök palacsintát?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp #9809 üzenetére
no, ellenőrizd át a cuccost, könnyen lehet, hogy valahol elszámoltam.
marsu: én is. csak miután kimértem, hogy a nulla és a sütő fémrésze között az ellenáll kemény 0.5 ohm, a fázis és a fémrész között pedig valami 48 ohm... úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. nem véletlenül nyomta le az életvédelmi relét.
-
marsu
veterán
válasz
RoyalFlush #9810 üzenetére
Pedig úgy ennék egy kis friss sajtos pogácsát ....
-
-
marsu
veterán
A gömb felszíne:. A = 4 \pi r^2 \,. a térfogata pedig:. V = \frac{4 \pi r^3}{3}.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp #9802 üzenetére
azzal a felszín-képlettel baj van... nem R^2?
az egyik gömb sugara a/2 (r), a másiké sqrt(3)a/2 (R), tehár R=sqrt(3)r
a 2 felszínkülönbség: 4*pi*(R^2-r^2)innentől kezdve kézügyesség... 2-ismeretlenes másodfokú egyenletrendszer
sőt, ebből 4*pi*2r^2 = 540
r=4.63cm, a=9.27cm
-
Hujikolp
őstag
Help!
Egy gömb átmegy egy kocka csúcsain, egy másik pedig érinti a kocka lapjait. A két gömb felszínének különbsége 540cm2. Mekkora a kocka éle?
A felszín: 4 * R * pí
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #9626 üzenetére
Előzmény: #9629
LG Life's Good
"Szolgáltatásaink mindenkor vásárlóink rendelkezésére állnak. Termékeinkről vevőszolgálatunk segítségével tájékozódhat."
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest