- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
9900 - 9801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Se kep, se jo musor a tellyben, tenyleg szunya, ciao-ciao
-
Bubu79
addikt
Tényleg az Eddát ki is felejtettem - az elmúlt bő két és fél évtized alatt nagyot alkottak, rengeteg jó számot. Sajnos elfajzott a znekar, Pataki is inkább csak a zálogházaival törődik, meg mulatóst nyomat ahelyett, hogy folytatná amit jól csinált

Lord... Szemedben a csillagok... Talán megvan még valahol az a kazetta, amit rongyosra hallgattunk - a nővéremtől csórtam el, sokáig kereste, de hálistennek nem találta

Ha megnézi az ember minden számnak saját mondanivalója van, némelyik nem is kicsit mélyenszántó
Az Általad jómúltkor linkelt Virágdal egyik kedvencem volt, a Szemedben a csillagok pedig még mindig meghat, ha hallom 
Pokolgéptől sok kedvencem volt, de amit a legjobban szerettem, az a Bon Scott emlékére címezetű remekmű volt

Tulajdonképpen hány éves kend abban a pöttyös bundában?
-
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
van itt egy csávó, aki nagyon olcsón árul szinte új ibm laptopokat.
nem tudjátok, mi ennek a háttere? honnan hozza őket, milyen magasról esnek a kamionról, stb. lehet bízni benne?
-----------------------------
Bubu : az hölgyről linkelj valami képet, lehetőleg kielégültet.
-
neduddki
nagyúr
No - közben megleltem a lapjukat - '86 óta vannak és mégcsak nem is hallottam eddig róluk
Neve alapján érdekes zenekar lehet, de majd még szétnézek náluk, hátha... 
neduddki: Sokmindent meghallgatok, amit nem tudok értékelni, az az ühm - yeah - aha-aha típusú gépzene... Valahogy nem jött be már akkor sem, amikor teret hódított magának. Szeretem, ha egy zenében igazi hangszerek szólalnak meg és a zenének van mondanivalója, nem csak refrénből áll...
HI!
En nem: - (
Amug nekem itt kezdodota Lord: Szemedben a csillagok 1988

Az Edda pedig itt:
EDDA művek 5.
Enyém is volt
Emlékezni
Így akarom
A barát
Barbárok
A kör
Gyönyörű lányok
Ünnepudv
neduddki
-
venember83
nagyúr
Kis kíváncsi - linkeljek egy képet a kielégületlen képemről? Nem ajánlanám, szerintem még aludnál az éjjel ahelyett, hogy rémképek gyötörnének 
Inkább menj és tolj be néhány tojást a fejedbe, legalább megtudod milyen az...

#9894 venember83: hidd el szívesen megmutatnám, ha lenne róla képem - de nincsen sajna...

Inkabb a szomszedasszony erdekel, h szepeket almodjunk.
-
Bubu79
addikt
Kis kíváncsi - linkeljek egy képet a kielégületlen képemről? Nem ajánlanám, szerintem még aludnál az éjjel ahelyett, hogy rémképek gyötörnének 
Inkább menj és tolj be néhány tojást a fejedbe, legalább megtudod milyen az...

#9894 venember83: hidd el szívesen megmutatnám, ha lenne róla képem - de nincsen sajna...

-
fokukac
nagyúr
No - közben megleltem a lapjukat - '86 óta vannak és mégcsak nem is hallottam eddig róluk
neduddki: Sokmindent meghallgatok, amit nem tudok értékelni, az az ühm - yeah - aha-aha típusú gépzene... Valahogy nem jött be már akkor sem, amikor teret hódított magának. Szeretem, ha egy zenében igazi hangszerek szólalnak meg és a zenének van mondanivalója, nem csak refrénből áll...
na, meghágtad már a szomszédasszonyt közben?

-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
Valahogy a Karthago kimaradt az életemből - talán a korom teszi... A Pál Utcai Fiúk valahogy nem jött be sosem

Ami ment minden mennyiségben: Pokolgép (Kalapács Józsival), Ossian, Lord, Bikini, Beatrice, Sing-Sing. Külföldiek közül pedig Iron Maiden, Helloween, Metallica, Scorpions - tulajdonképpen ezeket még ma is szívesen meghallgatom

Per pillanat tele van az autó MP3-makkal - hasonló jellegű zenékkel... Ami mostanában megy : Edguy, Iron Maiden (
) Green Day, Bon Jovi és még sorolhatnám - de mostanra kicsit talán lenyugodtam - ha úgy adódik szívesen hallgatok Depeche Mode-ot is ( régen valamiért ölni tudtam volna miatta... )És minő perverzió - semmire nem tudok olyan jól durmolni, mint Vivaldi Négy Évszakjára

Azt hiszem öregszem - vagy mi...
HI!
DM-ert en is es nem is hallgatom, amugy mostanabn nepzenei ihletosegu izek, rock, bluz, meg ami jo, de nem az uj zenek, az "uj"-bol kizarolag a fekete polo-s szam ami teccik mar amnnyire uj /la camisa negra/, amugy meg akusztikusok gitar hegedu etc...
A PUF nekem a fiatlsagom az elkezdett elet a BULI!!! az most is faj es azt nem jo csak ugy hallgarni ahhoz kellenek /maig fejem verem a falba, hogy a jubileuni skusztikus kincenten nem voltma ott az ucca vegen(elfejtetem: -((()/udv
neduddki
mod: kicsitomi88: remelm nem mert akko r meg van esejj hogy elek!!!:- )
-
Bubu79
addikt
Hmm... Nem is rémlik, hogy valaha is hallottam volna tőlük bármit is

-
kicsitomi88
őstag
Par eve ugy volt h feloszlik a PUF...

Bubu79: Aztan Diktátort nem hallgattál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
Valahogy a Karthago kimaradt az életemből - talán a korom teszi... A Pál Utcai Fiúk valahogy nem jött be sosem

Ami ment minden mennyiségben: Pokolgép (Kalapács Józsival), Ossian, Lord, Bikini, Beatrice, Sing-Sing. Külföldiek közül pedig Iron Maiden, Helloween, Metallica, Scorpions - tulajdonképpen ezeket még ma is szívesen meghallgatom

Per pillanat tele van az autó MP3-makkal - hasonló jellegű zenékkel... Ami mostanában megy : Edguy, Iron Maiden (
) Green Day, Bon Jovi és még sorolhatnám - de mostanra kicsit talán lenyugodtam - ha úgy adódik szívesen hallgatok Depeche Mode-ot is ( régen valamiért ölni tudtam volna miatta... )És minő perverzió - semmire nem tudok olyan jól durmolni, mint Vivaldi Négy Évszakjára

Azt hiszem öregszem - vagy mi...
-
Zewa
senior tag
Nem veletek van a baj, velem, stbstbstb. Jo ejt!
Nope, klinikai eset vagyok, nem lehet segiteni, max nok tudnanak, de az mar mas kerdes... Blackie problemaja sajnos nem egyedi...

Nyugodj meg! Ne izgulj! Nagyon fejledt már a mai orvostudomány. midenbizonnyal tud segiteni. Legrosszab esetben is max egy kis pumpát kapsz
-
neduddki
nagyúr
HI!
MA du a karthago volt
Leginkabb a Lord-ra es PUF-ra faj a fogam a Provat Rocktortet, az resz szinte fajt /PUF/
De fel is hivom OKet, hogy-e meg-e lehetne-e szerrezni-e az-e egeszet-e???udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
Nope, klinikai eset vagyok, nem lehet segiteni, max nok tudnanak, de az mar mas kerdes... Blackie problemaja sajnos nem egyedi...

Mintha BlackSoul lett volna érzékeny a témára
Ha rosszul emlékszem sorry...Mi baj? Hátha van rá gyógyír

neduddki: igen - én sóhajtoztam jómultkor, hogy elcsíptem egy dokumentumfilmet róluk a Filmmúzeumon

-
neduddki
nagyúr
HI!
A Dezso bilikban hordtam, meg unnepi alkalmakkor, de aze nem kotoszkodott velm senki: - )
udv
neduddki
p.s. valszeg a termeszeteen velm szuletett szepseg es kedvesseg miatt:- )))
amugy Nked idesztem multkor Lord-ot? -
venember83
nagyúr

-
Bubu79
addikt
Szörnyen radikális vagy - képes voltál hirtelenjében fotózni?
Már az írásod sem a régi - nem volt kunszt megfejteni
venember83: esetleg vezesd fel a következő témát, ha gondolod

mediddlo: nem semmi egy figura vagy

-
neduddki
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Tul ertelmes szamomra itt a beszelegetes, megyek inkabb szunyalni, jo ejt!

-
Zewa
senior tag
-
Bubu79
addikt
Erre csak annyit tudok mondani, jo szorakozast

Magad uram, ha Olgád nincsen
No - elég lesz belőlem mára 
Zewa: Mire gondolsz? Hazudnak a reklámok és mégis sebes lesz az orrom?

-
kicsitomi88
őstag
-
Thrawn
félisten
Jól van már, én kérek elnézést mert közben megtaláltam. Integra-é a dicsőség

-
Bubu79
addikt
-
Zewa
senior tag
Nők-Nő ügyek Topic arhivumban lesz. Integra irta. (bár lehet mintha hallotam volna már előtte is vhol)

kicsitomi88: Hm.. Jóizlésre utal. grt.

(#9874) Bubu79 Ha gondolod én segiteni megkötni a hurkot

-
kicsitomi88
őstag
Ámodok? Csak neked, csak most ,asszony (torolve
)mod: nekem mar asszony
Es annyi idos mint a szomszedod - 1 
Melyik szam? De reg hallgattam mar azt is..

-
Bubu79
addikt
Meglesz az, asszem a csajos topik elsőjében

Beugrott egy Sing-Sing szám...
kicsitomi88: Asszony? Lánynak tűnik inkább - de egyébként stimmel még a hajszín is

-
Nimrod
addikt
-
Thrawn
félisten
Megpróbáltam megkeresni azt a hsz-t, (ha jól tudom EQMontoya írta valahol), hogy:
Csak az a nő foglalt akin fekszenek
Nimrod: tildy nem lehetne C-3PO inkább?

-
venember83
nagyúr
asszonyomrol meg le lehet szallni
Muszaj?

Nimrod: kezdunk a jo megoldas fele haladni...
-
Bubu79
addikt
asszonyomrol meg le lehet szallni
Álmodj csak királylány
Zewa: pfuj - perverz
( csak irigykedek, hogy nem nekem jutott fejembe
)
Nem eszem többé tojást... Túl sok baj van vele... Megterheli az ember szervezetét ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zewa
senior tag
Gáz van.... Az egyik szomszéd ugyan olyan 23 körül van, de Neki ott van a palija és nem biztos, hogy elnézné tévelygésem... A másik szomszéd olyan 50 körül van és férfi ( nem vagyok a haladás ellen, de ennyire nem vagyok lázadó sem, bár állítólag a jövő nője a férfi
), a Harmadik pedig erősen közelít a 70-hez...A kérdés, ami felötlött bennem, hogy
a) bevállaljam-e a szomszéd csajt ( aki nem mellesleg - illetve mellesleg is
gyönyörű
)
b) küzdjek meg a macskákkal ( állítólag a Dánoknál már nem tilos az animal szex, csak ne csináld nyilvánosan ) - ehhez olyan nagy kedvem nincsen - valamilyen okból
c) vegyek-e be nyugtatót ( egy langyosvizes kalapács képében kúszott elém... )Azt hiszem maradok a c)-nél. bár az a) lenne az igazi
- csak hát momentán nem vagyok túlzottan harcolós kedvemben

Sztem mehet egyszerre az a+b+(c+némi alkohol)+a-nak a bakja.+ a másik két szomszéd.
Annyi a lényeg hoyg mindig háttal a falnak helyezkedj!
#9863: "Csak az a nő foglalt akin fekszenek!"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kicsitomi88: Oké egye fene. Cseréljük vissza őket!
-
kicsitomi88
őstag
-
Nimrod
addikt
Na asszongya akkor jövő nyáron Tildy meghal, utána feltámad kukaként. Nagy ötlet.

-
Bubu79
addikt
Szívem szerint én is az a)-ra szavaznék
Gyönyörű, fiatal, okos ( ez már veszélyes
) és eszméletlenül szép göndör hajzuhataga van

Vele is csak egy gond van - foglalt

-
Thrawn
félisten
Gáz van.... Az egyik szomszéd ugyan olyan 23 körül van, de Neki ott van a palija és nem biztos, hogy elnézné tévelygésem... A másik szomszéd olyan 50 körül van és férfi ( nem vagyok a haladás ellen, de ennyire nem vagyok lázadó sem, bár állítólag a jövő nője a férfi
), a Harmadik pedig erősen közelít a 70-hez...A kérdés, ami felötlött bennem, hogy
gyönyörű
)
b) küzdjek meg a macskákkal ( állítólag a Dánoknál már nem tilos az animal szex, csak ne csináld nyilvánosan ) - ehhez olyan nagy kedvem nincsen - valamilyen okból
c) vegyek-e be nyugtatót ( egy langyosvizes kalapács képében kúszott elém... )Azt hiszem maradok a c)-nél. bár az a) lenne az igazi

öööö
a)
Nem kell harcolni, hívd át, zárd be az ajtót és mondd meg neki hogy túl sok tojást ettél
b) nem lehet mert állatvédő vagyok
c) nem lehet mert nincs kalapács itthonfokukac: ezt mondom én is
-
Bubu79
addikt
Nem linkeltem egy faviccet sem, azt en irtam. Ha meg a kedvenceimre mondod akkor bakker tasz*djal meg

"Ha meg a kedvenceimre mondod akkor bakker tasz*djal meg"
Bár állítólag öreg ember nagy bottal jár, mégsem szeretném kipróbálni az ajánlott aktust

Kukac: kész.. ez fájt..
Na elmentem

-
fokukac
nagyúr
-
kicsitomi88
őstag
-
Bubu79
addikt
En tudok egy D-t, linket adjak vagy mar nagyfiu vagy ?

Ha megint egy faviccet linkelnél, inkább kímélj meg tőle - anélkül is fel tudom vagdalni az ereimet

-
kicsitomi88
őstag
gyönyörű
)

En tudok egy D-t, linket adjak vagy mar nagyfiu vagy ?

-
Bubu79
addikt
gyönyörű
)

-
neduddki
nagyúr
Uff
De fura ez az új motor. Olyan Commodore-os.

Thrawn:
Köszi.
http://prohardver.hu/tema/filmezes/hsz_1-50.html
A lámpaláz meg egy olyan dolog, hogy magától mindenkinél elmúlik. Én például az első iskolai fellépésemen elájultam. Azóta meg...
Tildy:
Mit csinálsz jövő nyáron? (link fent)
Csöndben megjegyzem, hogy azért Opera alatt még csinál érdekes dolgokat az oldal. Most például megnyújtotta a smájlikat mint nagymama a rétest.

HI!
Koszonom a mossolyt ma estere!:- )
Jo kedvet csinaltal, ami nagy szo!udv
neduddki
mod: megan az aldozat!!!!:- ))) /tildy: foldimnek szivesebbn toorm nyakat:- )/
-
Thrawn
félisten
Többféle megoldás közül is választhatsz. Pl: ha van egy csinos lány a szomszédban akkor kopogj át, hogy nagy baj van

Nimrod: az elég unalmas film lenne, csipogni meg sípolni sem szabad?
csapos: hiszek neked, bár most jobban örülnék ha itt lenne a bizonyíték is
-
csapos2
addikt
-
tildy
nagyúr
-
RoyalFlush
őstag
-
Nimrod
addikt
Mit szólnál a "Kamerás kukák hallgatnak?" címhez?

-
Bubu79
addikt
Tudnám mit kezdek a sok tesztoszteronnal, amit bevittem a tojásokkal.
Lehet, hogy el kéne zárni a macskákat éjszakára? Hülyén nézne ki egy alomra való nagyfejű, szemüveges kismacska

-
hanee
senior tag
-
Thrawn
félisten
Az lesz a címe, hogy "Tudom mit fogsz csinálni jövő nyáron" ? (kamerázni
)Bubu79: Ennyi volt itthon, be is toltam mindet. Amolyan egy evésre sok, de kettőre kevés szindróma volt, inkább a sok mellett döntöttem

hanee: A sportlövők esznek tojást?

-
Bubu79
addikt
LOL - nemrég értem haza melóból, ugyanezt tettem a fejembe én is
( a hatodikat még teljes valójában elkunyizta a macska, úgyhogy most elégedetten bámulom a TV-t... )#9843 Thrawn: giga LOL - maradt még tojás másoknak is estére?

#9847: Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra ( még más eszi meg
) 
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
ööö akkor jöhetsz is, mert kell valaki, aki kezeli az első filmnél a kamerát.

-
Thrawn
félisten
Uff

Thrawn:
Köszi.
A lámpaláz meg egy olyan dolog, hogy magától mindenkinél elmúlik. Én például az első iskolai fellépésemen elájultam. Azóta meg...
Tildy:
Csöndben megjegyzem, hogy azért Opera alatt még csinál érdekes dolgokat az oldal. Most például megnyújtotta a smájlikat mint nagymama a rétest.

Nincs mit

Voltam fent színpadon, túléltem de nem az én 'terepem'. Második alkalommal mikor be akartak fűzni, inkább elvállaltam a világítást

tildy: Én is ettem 5 tojást, de én jól vagyok. venember83 ősöktől merített tudása szerint így nem vagyok gyenge ember

-
tildy
nagyúr
-
Nimrod
addikt
Uff

Thrawn:
Köszi.
Tildy:

-
venember83
nagyúr
-
Zewa
senior tag
Látom pörög a Fáradt gőz. 1mp-ben 3hsz
Tildy: Lehet hogy túl mohó vagy?

-
Whaskes
senior tag
-
tildy
nagyúr
húh lehet nem volt jó ötlet vacsorára 5 tojást benyomni.

-
RoyalFlush
őstag
-
1010
őstag
na jó éjt
holnap 10 10 kor kelek

-
Norbi14
senior tag
bal alt + shift

köszi
már nem emlékeztem rá.... -
RoyalFlush
őstag
-
Norbi14
senior tag
A billentyűzetem át váltott angol kiosztásra....... hogy tudom vissza állítani magyarra? van valami bill kombo
-
venember83
nagyúr
Nem tud vki vmi alternativ sopcast progit? Nem latom a Juve-Inter meccset

Bar lehet ennek inkabb orulnom kene...
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
Halkan megjegyzem, egész jó palacsintát sütök.
-
RoyalFlush
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
Vérboci
addikt
üvegtigris kettőben most hangzott el a legnagyobb poén... innentől kár nézni:
"Mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz???"

-
Hujikolp
őstag
no, ellenőrizd át a cuccost, könnyen lehet, hogy valahol elszámoltam.
marsu: én is. csak miután kimértem, hogy a nulla és a sütő fémrésze között az ellenáll kemény 0.5 ohm, a fázis és a fémrész között pedig valami 48 ohm... úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. nem véletlenül nyomta le az életvédelmi relét.
Jó a számolás, köszönöm

-
neduddki
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
RoyalFlush
őstag
-
lorcsi
veterán
...na ha már palacsinta, elmondom, hogy ma leteszteltem az éttermet, ahol a párom dolgozik augusztus óta. Hát kéremszépen nagyon finom volt minden, de a desszert különösen. Olyan banános, csokiöntetes, tejszínhabos, mandulaforgácsos, fahéjas spagettivel díszített palacsintát ettem, hogy az maga volt a menyország.
Munkaköri ártalom végett volt szerncsém megfordulni egy pár kiváló helyen és ettem is jókat, de ez a banános palacsinta, hát míg élek nem feledem.
Szerintem a héten még beugrok egyet beburkolni
Aztán szépen rászokom és függő leszek 
csak nem ő csinálta a palacsntád?
-
Bubu79
addikt
Ti tudtátok, hogy Csapos2 híres lett? Épp az előbb láttam az Üvegtigris2-ben

-
Vérboci
addikt
...na ha már palacsinta, elmondom, hogy ma leteszteltem az éttermet, ahol a párom dolgozik augusztus óta. Hát kéremszépen nagyon finom volt minden, de a desszert különösen. Olyan banános, csokiöntetes, tejszínhabos, mandulaforgácsos, fahéjas spagettivel díszített palacsintát ettem, hogy az maga volt a menyország.
Munkaköri ártalom végett volt szerncsém megfordulni egy pár kiváló helyen és ettem is jókat, de ez a banános palacsinta, hát míg élek nem feledem.
Szerintem a héten még beugrok egyet beburkolni
Aztán szépen rászokom és függő leszek 
-
ngabor2
nagyúr
mi ebből a tanulság: kemencét kellett volna venni

ja... csak azon hol sütök palacsintát?
-
RoyalFlush
őstag
marsu: én is. csak miután kimértem, hogy a nulla és a sütő fémrésze között az ellenáll kemény 0.5 ohm, a fázis és a fémrész között pedig valami 48 ohm... úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. nem véletlenül nyomta le az életvédelmi relét.
mi ebből a tanulság: kemencét kellett volna venni

-
neduddki
nagyúr
HI!
Mi a hetvegen attuk meg a nag kakast: - ))) hat hijjaba a hazi az hazi!!!:- )))
udv
neduddki
-
ngabor2
nagyúr
-
marsu
veterán
már a pénz megörzős dolognál rájöttem hogy van sütnivalód
csak nem jó az a k.va sütő 
Pedig úgy ennék egy kis friss sajtos pogácsát ....
-
Hujikolp
őstag
mi ez az sqrt(3)a/2 ?
az egyik gömb sugara, vagyis a külső:
á szor gyökalatt 3, törve 2-vel (testátló/2)
-
RoyalFlush
őstag
már a pénz megörzős dolognál rájöttem hogy van sütnivalód
csak nem jó az a k.va sütő 
-
Hujikolp
őstag
-
ngabor2
nagyúr
nem tudom, ott lenne a moderálva felirat

-
Hujikolp
őstag
Ott a pont! Lécci csempészd bele

1010: Valami olyasmi, holnap doga 18 példából, a tanár meg megadta, hogy mellyek ezek, aztán most csinálom meg.
RoyalFlush: Valamikor neki kell álni
(igaz volt egy hetem rá.
)marsu:
ezt a módszert nemismerem. -
marsu
veterán
A gömb felszíne:. A = 4 \pi r^2 \,. a térfogata pedig:. V = \frac{4 \pi r^3}{3}.

-
ngabor2
nagyúr
azzal a felszín-képlettel baj van... nem R^2?
az egyik gömb sugara a/2 (r), a másiké sqrt(3)a/2 (R), tehár R=sqrt(3)r
a 2 felszínkülönbség: 4*pi*(R^2-r^2)innentől kezdve kézügyesség... 2-ismeretlenes másodfokú egyenletrendszer

sőt, ebből 4*pi*2r^2 = 540
r=4.63cm, a=9.27cm
-
RoyalFlush
őstag
-
1010
őstag
-
Hujikolp
őstag
Help!

Egy gömb átmegy egy kocka csúcsain, egy másik pedig érinti a kocka lapjait. A két gömb felszínének különbsége 540cm2. Mekkora a kocka éle?
A felszín: 4 * R * pí
-
RoyalFlush
őstag
Ma előkerestem LG monitorom (1,5 éves) gar. papírját és számláját. Olyan a jobb széle, mintha éretlen mákkal köpték volna tele
Remélem csere lesz, mert ha nem ráb.szok egy lábas tésztát is 
Előzmény: #9629
LG Life's Good
"Szolgáltatásaink mindenkor vásárlóink rendelkezésére állnak. Termékeinkről vevőszolgálatunk segítségével tájékozódhat."
Aktív témák
-
9900 - 9801
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Dell M4500 Intel core i7-640M / 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt a módszert nemismerem.