Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Miva'?

..nem látom, mit? -
Zewa
senior tag
Nah ez itt magyarban elég érdekes lenne.
Bár velem is előfordult már iesmi de nem magyarok voltak a segitőkész emberek hanem osztrákok.(170Kg-nyi butor, X5-össel voltak, megkérdezték néemttül tesommal lekentenék és segitettek. furcsáltam megköszöntük szépen és kaptak egy üveg finom bort
) -
BlacKSouL
addikt
úbazz, ezt a verziót még nem hallottam
[link] -
BlacKSouL
addikt
Elmebeteg de jó [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
legalább csinosak azok a tyúkok?
-
Kidus
őstag
Ma elmentem a boltba. Kicsit elszamitottam magam, tobbet vettem, mint amit haza tudtam volna hozni anelkul, hogy a fulemre is akasztok szatyrot.
Kozben elkezdett cseperegni az eso is, mondom nagyon jo.
Epp befejeztem a zacskok egybe pakolgatasat, es erosen gondolkodtam, hogyan jutok haza, mikor megallt mellettem egy kocsi. Egy fiatal csajszi nez ram kifele:
"Do you need a ride?"
Oh mondom, koszonom, az jo lenne.
Gyors kerdes, hol lakom, haza is hozott fel perc alatt, szepen megkoszontem, en jobbra, o balra. Azt sem tudtam, kicsoda, csak ugy segitett.
Itt ilyenek is vannak
-
Csyppa
senior tag
Imádom a Hungarotel-t.

-
Whaskes
senior tag
isten aldja, aki feltalalta az alcoholt!!
-
BlacKSouL
addikt
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Huzzak?

Szerk.: Jaaaaaaaa, hogy ez olyan, mint az a kerdes, hogy "miert fognak az etiopok feher lovat a halottaskocsi ele?"! Termeszetesen azert, hogy huzza ugyebar...

-
philoxenia
MODERÁTOR
A klasszikus kérdés, mire használják az indiánok a lóbőrt ?

-
János bácsi a csatában
János bácsi a csatában,
János bácsi a csatában,
János bácsi a csatában
Elesett egy fűszálban.Arra ment egy indiánus,
Arra ment egy indiánus,
Arra ment egy indiánus,
És szivébe lándzsát döf.János bácsi testét kukacok eszik,
János bácsi testét kukacok eszik,
János bácsi testét kukacok eszik,
És az egyik felkiált:Glóri, glóri alleluja,
Glóri, glóri alleluja,
Glóri, glóri alleluja,
Ez az ember már hulla. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem majd en eldontom, hogy akarok-e egyaltalan egyeni avatart. Egyelore foglalkozzatok genetikailag dalias forumtarsunkeval...

Amugy meg hagyjatok beken az adatlapomat! Perverz disznok! Kukkoljatok a sajatotoket!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
vagy elborzalmasztóan szörnyűséges.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hala az egnek...

Mizu.... ez a kerdes olyan imadnivalo, hogy hihetetlen. Gondolod, hogy osszefoglaljuk neked tematikusan, hogy mik voltak a nap esemenyei? Olvass vissza, ne offold szet a topicot ilyen kerdesekkel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy a legfontosabb ujsag: Ehes vagyok, adj ennem!
-
neongorack
senior tag
Hi all!
Ezer éve nem jártam errefelé, lassan márcsak a blogomba írok, ígyhát mondom benézek mizu erre?
-
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tobben is lekicsijetiztetek...

(az amugy allando jelzo is lehet)
-
EQMontoya
veterán
ahh, ez mekkora retro feeling volt, age of 2 hárman multiba...

-
BlacKSouL
addikt
Továbbra se tudja senki konkrétan, hogy esetleg Pesten, nem online 3000Ft-os kiszállítási díjú webáruházban, hanem sima mezei boltban hol lehet tutira biztosan kapni Moskovskaya vodkát? Nagyon kéne, de eddig nem jutottam semmire.
Nagy alkesz fórumtársak esetleg? -
válasz
venember83
üzenetére
jajj istenem, van olyan topic valahol, hogy miért ez az aláírásom vagy mi a nyavalya, többet nem segítek
mondjuk már én sem nagyon tudom hol van 
-
7
addikt
Kekszarvas. Mi lesz a palacsintaval? Kerdeztek mar a totyikban is.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Te meg vagy huzatva hallod, nem ígértem meg, hogy megyek sosem, legalábbis józanon biztos nem
erre valaki betesz az elsőbe
Biztos azért tettetek be, hogy Én legyek a vendégcsalogató, de el kell keserítsek mindenkit, legnagyobb sajnálattal közlöm, hogy tutira nem megyek, hozzátéve azt, hogy tényleg nagyon szeretnék, de ez most sajnos nem fog menni, ne haragudjatok 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
ehin ni. én is kérdeztem msn-en is, meg tán még pü-ben is, hogy jössz-e, és mondtad, hogy jössz.
basszus, úgy néz ki, hogy csak telefonon ígérted meg, mert írásos bizonyítékát nem tanálom. de ettől függetlenül gyere, mert szerepelsz az 1. hsz-ban. legalábbis azt hiszem... igen, ott vagy.
-
válasz
venember83
üzenetére
Oldd fel magad, a megfelelő topicba egyszer már leírtam, ez a házifeladatod

-
-
ngabor2
nagyúr
hunn van-e a jánoska? remélem nem felejtette el, hogy szombaton jön a buliba... vacsorát nem rendelt, csak azért...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ez most jo dolt:- ) elmegy az embor nyomtato bemutatora es kap egy kestg ajandekba:- ))) es meg teccik is:- )

udv
neduddki
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor meg ne huzd a szad, eheto volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ménem mentél vissza, hogy márpedig ez nem stefániaszelet, és nekem adjál azt!
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem pislogtal eleg szaporan (ertsd: csabosan) a kiszolgalofiura... te hibad

-
(Kolombusz)
veterán
Hogy rohadna meg az étterem, ahonnan a kaját hoztam.
Stefánia szelet cimén kaptam két kis fasirtot, meg két szelet tojást.
Mig beletették a tálba, amiben hazahoztam, addig legalább 20 adag rendes stefánia szeletet vittek el előttem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Még semmi, mára igérték a visszahívást, azaz ma telt le az igért 2 hét.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
magyar ember leleményes. ha van rá pénzze, megveszi. ha nincs, ellopja. ez már csak ilyen.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem hasznal, sosem hasznalt. Most jutott eszembe, csak azert irtam s kesobb/n neztem ra a topik linkjere. Mas kene, nem kave.... Tenyleg, 230as melohelyrol valami hir?
mod: vagy 320as volt? Fene tudja, a memoriam is csapnivalo
Szoval mi a helyzet?EQMontoya: lelemeny volt mikor keves embernek volt netje s ugy szereztel meg dolgokat, ez igy mar csordaszellem. Nem sajnalom a kiadokat, szo se rola, csak nem fair az egesz, ennyi. De nem akarok offolni az Offban

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ébresztő, nem kell egy kis kávé?

-
venember83
nagyúr
Hmm, miert gondolom azt, h a NFS Pro Streeten ma massziv hsz-domping lesz?
Modik esetleg figyelhetik, warezveszely.Hehe, Viktor77 megelozott

Szomoru, hogy mostansag minden jatektopiknal ez van
Ilyen a mai fiatalsag, mindent olcson s konnyen.mod: hoppa, latom mar tegnap zartak, jol elkestem.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez is egy megoldás

Egyébként azthiszem szintenként vannak főkapcsolók, így elég csak ott lenyomni
Az alapján, amit Ladybug linkelt, ez csendháborítás, csak kétlem hogy valamit is tudnának csinálni... miután elmentek, úgyis újrakezdenék a zenélést

Szerintem beszélni fogok a koli seniorral, és megpróbálom meggyőzni, hogy nincs szükség rá, hogy hajnalban is üvöltsön a zene. -
Whaskes
senior tag
ez a nem semmi!

Koldulás
5. § (1) Aki közterületen vagy nyilvános helyen másokat zaklató módon koldul,
harmincezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt a rendőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
(3) Az (1) bekezdés alkalmazásában másokat zaklató módon koldul: aki a járókelőket, illetve a nyilvános helyen jelenlévőket pénz átadása céljából leszólítja, illetőleg aki házról házra, lakásról lakásra járva kéreget.most ha megbüntetnek egy csövest, az honnan az anyámból fizet be 30k-t? habár az a max büntetés, de akkoris. lefoglalni semmit nem tudnak tőle, a 2l-es kannásboron kívül. többe kerül az ügyintézés, mint amit be lehet tőle hajtani. 2 pofonnal is el lehetne intézni.

(#11703): "jóban kell lenni a portással, meg a karbantartókkal. Kérni kell tőlük kulcsot. Probléma esetén elemlámpát kézbevenni,"(eddig egyetértek veled) és átmenni hozzájuk aztán inni pár sört, esetleg egy kis páleszt.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Jóban kell lenni a portással, meg a karbantartókkal. Kérni kell tőlük kulcsot. Probléma esetén elemlámpát kézbevenni, leslattyogni, főkapcsolót feltárni, és DIRR! Kapcsolószekrényt gondosan visszakulcsolni, elemlámpa jótékony fénye mellett szobába visszaslattyogni, 300Ft-os szivacsos füldugót fülbe besempergetni, és elszenderedni.

-
Whaskes
senior tag
nincs egy barátom sem a googlen kívül

Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de azt lehet inkább kihagynám 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://img159.imageshack.us/img159/2629/cicave6.th.jpg)

egy kicsi jetit szeretnél