Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Whaskes
üzenetére
én még csak 30nál járok...
ilyet viszont nem tudsz:
RX packets:21174437433 errors:0 dropped:0 overruns:254868308 frame:0
TX packets:22601523920 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:1364499346768 (1.2 TiB) TX bytes:7056189266195 (6.4 TiB) -
Whaskes
senior tag

Lassacskán ez is megvan

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Neked mostanában mindegy mi, csak folytatásos legyen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#8683, Törögg Szultán: Látom te is észrevetted...

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Nem, mit ne mongyak folotteb igencsak fenntartasamim vannak ujabban az ajanlasaiddal:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ha virnyot akarsz jobb ha idejeben ebrecc, mert tvajjis bajo voltak nov kozepetol a nakkerekkel:- (((
udv
neduddki
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Elnézve a pillanatnyi családi wishlist-et, eléggé a végén szerepel. Főleg, hogy nagyrészt csak papírnehezéknek használnánk. Azért meg nem veszek, csak hogy legyen. De azért very kind of you.
Kalandor: Én is nézegetem az aprókat, de a fent említett okokból maradok elvi síkon.
p
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
10 hsz-t visszaolvasni ennyire nehéz?

-
(Kolombusz)
veterán
Nálatok nem lassú a PH!?
-
Sokadik próbálkozásra és nagyon nehezen jött be a fórum, az arcképek nem láthatóak...

-
PazsitZ
addikt
Én vagyok béna vagy nincs általános laptop topic?
Minden esetre az lenne a kérdésem, milyen laptopot érdemes venni mostanában? (ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik) Én sajna nem nagyon vagyok otthon a témában.
Haver most akar venni, olyan 200 a keret. -
Whaskes
senior tag
nálatok is baromi lassú a ph?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
ne feledd: ha nem lenne utolsó pillanat, soha semmi nem készülne el.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kész.
Már csak azt nem tudom, hogy hogy fogom kibírni a mai napot mindenféle alvás nélkül. Az este 40 percet tudtam csak aludni (elbóbiskoltam a papírok mellett).
De ez van, amikor az ember az utolsó pillanatra hagyja a dolgokat. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Turkaloban 40-50 dollar itt is, ja, negyednapi fizetesunk. Kell egy?

-
ngabor2
nagyúr
ismét egy rövid hét kezdődik...
-
-
na, végre sikerült bekonfigurálni a routerem!

banánhéjon csúsztam el, de Lunatic kollega 30 másodperc alatt megoldotta a dolgot.
-------------------------
Télapó, mit tippelsz, ide az északnyugat-közép balkánra mikor ér el a hdtv?
amikor a jelen helyzet az, hogy ilyen mákos tv-adásokat nézünk a kábeltévén?és úgy adják a filmeket, hogy egyszerűen levágják a két szélét, hogy beférjen a 4:3-ba...

-
"a véredben fürödnék, átvágnám a torkod, néznél rám, de nem értenéd a dolgot"
továbbá "adj valamit, amitől múlik a fájdalom"
kurvajó ez a tankcsapda, most pont leírja a hangulatom.
a vicces az, hogy 13 év kellett hozzá, hogy megismerjem, de jobb később,mint soha.
-
BlacKSouL
addikt
Level5 Part 2/4-ig jutottam elsőre. Vigyázz, addiktív!
-
FehérHolló
veterán
13 órája csinálom a hálózatanalízis házit. Még a fele visszavan és ma 12:00-ig kell beadni.

A kávé még életben tart szerencsére. -
kicsitomi88
őstag
Elmentem aludni.
A cádizi remeterol meg nincs hir?
-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én ugyan nem most ébredtem de kissé komás vagyok..
17-18sz köznyékén Angliában volt magas a tömény fogyasztás(boroka bogyos szeszesz ital -asszem Gin) Utána kéne néznem de nekem ugy rémlik hogy a Katonák hozták magukkal a recdeptet és mdienki nyomta otthona z ipart.. pl kádban keverték a hozzávalókat
-
BlacKSouL
addikt
Jó reggelt kívánok,
megjöttek a ...
vagy mán este van?
vagy hány óra van most? öhöm, éjfél. míg az órám pirosa 1-et mutat. Most akkor olyan álmosnak kéne lennem mint 1-kor, vagy mint éjfélkor? Azt írta: Köszönöm. Honnan tudtam hogy ezt fogja.

Ne pislogjá' ott a szomszédba, mer lefejellek köcsög
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Csak full HD-ben érdemes gondolkodni, abban is csak akkor, ha jönnek a ilyen TV adások.
Persze az őrült mozisok (peterkeT) előbb is rámozdulnak.
-
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Mennyibe kerül felétek egy P1-es notebook*? Itt 10k körül már kapsz egyet - természetesen szar akkuval, viszont egy DOS kell csak rá, és lehet nyomatni az összes Lucasarts játékot, sőt a Wiz7-et is. Mondjuk ki kell fogni egy olyat, amin van gémport, mert nem hiszem, hogy USB-s kontrollert sikerülne működésre bírni vele. Asztali gép meg már túlzás lenne.
Anno használtam egy céges Toshibát, valami Satellite CDT4x0 volt, 166-os MMX procival és 48MB RAM-mal, meg 2,1-es HDD-vel és 800x600-as DST kijelzővel. Nagyon cool cucc volt. Kéne is vennem egyet, csak félek, Katica agyonütne vele - súlya az azért volt neki...
p
-
RoyalFlush
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
nagyfaternak is volt
sőt még meg is van valahol ..
Szeszfogyasztásra visszatérve: dokk-sí Aki nem is böngészi át az egészet a lényeg ebben a két mondatban van (diagramm elemzése):A fentiekbõl látható, hogy Magyarországon egyrészt igen magas az egy fõre jutó alkoholfogyasztás. Másrészt a hazai alkoholpolitikusok szerint - az utóbbi évek valamelyes javuló tendenciái ellenére is - igen kedvezõtlen szerkezetû: azaz a töményszesz-fogyasztás igen nagy, és évtizedekig tartó növekvõ aránya jellemzõ.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mennek lefelé a full HD TV-k árai, beindulnak az adások és ha nálunk is így lesz, akkor lesz érdemes HD-TV-t venni.
-
parandroid
félisten
Kezd új értelmet nyerni a televízió: [Link]. Kezdhetünk (vissza)számolni, hogy ez mikor ér ide. Nem mintha számítana, jótét lelkek minden valamirevaló műsort ripelnek és feltesznek netre.

Attól tartok kinéz egy-két nagyobb HDD, és a DVD-lemezek is kicsik lesznek, ha továbbra is nézni szeretném az összes sorozatot, amit most nézek.
p
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
az nem "svájci sapka", az jambó

-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, DVD-ről hashelni és beállni seedelni parasztság?

Nincs helyem a vinyón, viszont a star wars 1-6 dvdripet vinnék szépen. -
tiv83us
veterán
Akkor melyik volt az arulo? Nem Thrawn volt az, aki dezertalt egy jo adag Tie Advanced prototipussal es megtamadta az Emperort?
ps: Mar eszembe jutott, hogy az o vezetesevel vadasszak le az arulo Zaarint. De reg is volt mar... Szivesen tolnam, ha elindulna XP-n vagy OS X-en

-
Whaskes
senior tag
"1975-1994 között Magyarországon a tiszta szeszesital fogyasztás folyamatosan meghaladta a 10 l/fő/év értéket."
büszke vagyok magyarországra.

-
ngabor2
nagyúr
parancsnoki híd... mitől híd?
-
Thrawn
félisten
A hamisítvány kötetek nem George Lucas jóváhagyásával jöttek ki, részben azért mert nem ütöttek meg egy bizonyos színvonalat. Nagy részük tényleg elég gáz, de vannak köztük jók is.
rdi: ha benne lett volna a neve valamelyik filmben/könyvben akkor biztos meg tudnám mondani

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mivel logolod a forgalmat? azert megprobalkozok vele. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)