Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
Whaskes
senior tag
jó reggelt emberek. ma igen mozgalmas napnak nézek elibe. márcsak kv-t kell szerezni.
-
Sziasztok,
Olyankor lehet rendőrt hívni csendháborításért, ha hajnali 4-kor még ordít a zene a kollégiumban, és nem tudok aludni?
-
ladybug
őstag
Köszönöm a jókívánságokat. Javulunk. A gyerekek jól vannak, hamar átvészelték, csak minket, felnőtteket visel meg jobban.
-
Bubu79
addikt
Szerencsére már sikerült leadnom a csúcs-súlyomból ( 116 ) és már "csak" 103 vagyok, de messze még a cél - úgy 95kg körül szeretnék megállni - vagy akár maradhat is a súlyom, csak nem ártana úgy 10 centit nyúlnom, mert a 183 centimhez képest ez egy hangyaizényit sok...
ladybug: jobbulást

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem nem sajnálom tőled
.Ki van ez dolgozva, bár van benne egy kis logikai anomália. Csak hát, ha janoskarol van szó akkor ugye az elmélet is olyan, mint akiről alkotod.
Igen a daliásra gondoltam
-
EQMontoya
veterán
jók ezen a sulis gépek, 2ghz celeron cpu, 256 ram, amiből az integrált vga még levesz, idle állapotban cpu load 30-55%, flash game néha belaggol

-
Bubu79
addikt
Végülis a mosogatás megoldódott - hidd el, bosszantóbb amikor a már éppen elmosott edényeket zúzod le egy laza mozdulattal, mert a szárító mellé teszed

Az nem baj, hogy nem törted össze Magad - még szerencse, hogy nálunk nincsen galéria - egy ilyen mutatvány után azt hiszem a szomszédok a tűzoltóságtól elkezdve a katasztrófavédelmen át mindenkinek szólnának, ha a 100+ kilóm lehömbölödne rianás-szerű robaj kíséretében a lépcsőn

-
válasz
ladybug
üzenetére
Jobbulást. Egy kis simí háztartási keksz és valami nyugatató tea lehet segítene.
Bubu79 #11677: teát ittam csak, illetve megreggeliztünk és a mosatlant akartam lehozni. (De megsajnáltam a barátnőm és elmosogattam egy részét én.
)
Szerencsére nem fáj olyan nagyon semmi, kb 2 métert zuhantam csak, esni meg tudok úgy, hogy minnél kevéssbé üssem meg magam. -
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Biztos nem dolgozik.
Mert amikor dolgozik, akkor nem dolgozik, hanem ide ír,
amikor nem dolgozik, akkor pedig nem ír ide.
De ha dolgozik és nem ír ide, akkor...,ő... ja olyan nincs
Szóval érted...
-
Bubu79
addikt
Azért az nem gyenge mutatvány korán reggel - lezúzni a galériáról... Mit ittál, amit mi nem ?

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
úgy tünik, mineki dógoz...
-
Kicker
őstag
látta valaki tegnap a Túszjátszma c. filmet a Viasaton? Bruce Willis játszott benn... mivel más nem volt a tv-ben így megnéztem, érdekes film volt, csak a végén nem derült ki kinek kellett a dvd...

-
Szép jó reggelt. Legalábbis szebbet, mint amilyen nekem volt.
-
venember83
nagyúr
Mi van, ha dolgozok, akkor kihal az OT???
Jancsi merre van? -
venember83
nagyúr
Szepjonapot.
-
ngabor2
nagyúr
álmos jóreggelt mindenkibe. napról napra álmosabb vagyok. ogy fogom bírni a szombati bulit, azt nem tudom.
-
tiv83us
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Louisville-ben is így fürdetik a macskát?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Mire ideérek, mindig lohad a lelkesedés.
-
nekem még mindig a sör + audislave kombó jön be, ehhez a hangulathoz pont ez illik.
Egyébként nem tudom, mi van velem, de tegnap este 10-ig dolgoztam,
aztán ma 6-kor eljöttem, fél 7-re hazaértem, és bealudtam, kómába estem, 10-kor ébredtem. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
áhh, ha sütni akarunk, akkor kizárólag d8x0-on, rántottát!

egyébként nope

-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ja, meg fekvo gep eseten linux mellett meg finom steaket is suthetsz a chipseten
Erre sem kepes az intel chipset... A lekvarra az uvegekbol igenyt tartok! Finom lightos reggeli/vacsi.
Tenyleg jo ejt s bocs kis okos pottyos kolumbiai, csak nem birok magammal mikor ilyen csapnivalo a kedvem... -
tiv61us
őstag
amugyis hogy lehet egy roka sorcsapolo

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez az, csak keményen. Szerintem kössük ki egy fához és dobáljuk lekvárosüvegekkel. ;)))
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ő kért nf6 alaplapot intel alá, ami nem msi... innentől asus vagy giga. amúgy az asus lapokkal nincs nagyobb bajom (kivéve a8n-e), de egy ekkora cég igazán adhatna magára annyira, hogy a honlapja párhuzamosan 2 látogatónál többet ki tud szolgálni.
mod: nem, nem pofoztam fel. nforce chipset ha szar is intel alá, de pl lehet rá linuxot installálni. p965re meg nem

-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez a velemenyed az ASUS-rol s megis ilyen lapot nezel az ismerosodnek... Hat orulok, h nem vagyok az ismerosod...
helyreigazitas: mar ha eme lap megvetelerol van szo... Ha nem, akkor sztorno.
re#11637: s nem pofoztad fel??? intel + nforce... Na mindegy, ti dolgotok, szalljon ra es a lapjara aldas es beke, inkabb fekszek, szep almokat s meg annal is szebb holnapot mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezt felvésem az ajtófélfára

fokukac: a vége hihetetlen ütős, ahogyan számolgat a fószer 100-ig

-
EQMontoya
veterán
anyám, mekkora trágya cég ez az asus, hogy a rendesen müködő honlapot nem birnak összehozni...
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne:
megvan a szökés teljese második évada és ehhez a feliratok, namost ha ezt dvd lejátszón akrom nézni akkor elég ha beteszem a film mellé a feliratot és akkor a lejátszó automatikusan betölti? Vagy netán rákell égetni az avira a feliratot?
Sürgős lenne...
-
lesaux
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
VHS-ről fogsz tudni DVD-re venni? Tényleg nem értek hozzá, de nekem nem sikerült, pedig egyik Pana, másik Sony. De a másolásvédelem megvédte a tartalmat.

-
(Kolombusz)
veterán
Közben találtam.
Egy jóképű JVC lesz.Jó éjt all.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, akkor egy ilyen dvd-vhs kombót mutatnátok nekem?
-divx
-hdmi
-és VHS-ről DVD-re másol (nem fordítva!!! régi videokazettákat szeretnék dvd-re másolni)
-lehetőleg ne valami dzsunka szar, hanem philips, pana, sony, ilyesmi... -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Most értem a video végére...
Egyszerűen hihetetlen, amit ez a Nő 34 évesen művel... Két gyermek édesanyja, gondoskodik a szeretteiről, abszolut teljes életet él - holott nem adatott az meg Neki, ami más embereknek - a teljes fizikai szabadság.
Sok szempontból sokkal inkább életrevaló, mint én magam - ha belegondolok, hogy milyen piszlicsáré marhaságokon képes vagyok kínlódni...
Gyermekeket nevel, autót szerel, amivel versenyez és maradéktalanul boldog - példás ahogyan él

-
7, 8 között vacsiztam, de még most is teli vagyok, de így nemtudok aludni...
pedig álmos vagyok...
krumpli hurkával kolbásszal... elötte meg másfél alma, 6-kor meg egy bableves ebédre... -
lesaux
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áh, köszi!
Tényleg.
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, beszerezhető a számtech boltokban - nálunk pár száz forint környékén elérhető

-
venember83
nagyúr
Kerdes: PS2 hosszabbito van? Mert akkor nem kellene wireless billt es egeret vegyek es sokkal olcsobban kijonnek... Raadasul nagyon elegedett vagyok ezzel a bill-el, nem szivesen dobnam ki/cserelnem le...
mod: csak kb +1 meter kene...
-
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
-
BlacKSouL
addikt
43 perc, ráadásul angol, de érdemes végignézni. Na gyon kemény
-
Ramius
őstag
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
bár a "szeretet ünnepe" én valahogy nem igazán szeretem ezt az időszakot.... itthon van mindenki és ez engem zavar, nem kicsit, nagyon. meg még sok egyéb dolog miatt sem, de azt nem részletezem

Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

főleg így ebéd után (sült hurka, krumplipüré).

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nah, én balra el, alszás, néha azt is kell, bb.
krumpli hurkával kolbásszal... elötte meg másfél alma, 6-kor meg egy bableves ebédre...