Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne nézzél őrültnek, én sem adnék, csak nézelődtem, és megláttam, aztán jött a gondolat

Előbb autó kéne, de ha az lenne, akkor sem adnék ennyit ezért, esetleg ha milliárdjaim lennének. De akkor sem lenne értelme, mert úgy, ahogy az igazi downhillesek, úgy sem használnám ki. Tökre elég lenne egy 200ezres akkor is. Jelenleg viszont amit ép ésszel kerékpárra költenék, az 65 ezer pénz, azt is csak egy leárazott modellre, hogy ott legyen a tudat, hogy egy 85 ezresért fizettem ennyit
Ilyentájt vannak jó kis leárazások, mert jönnek a 2008 - asok, engem meg ugyan nem érdekel, hogy most 2008 - as legyen, csak az, hogy jót kapjak a pénzemért.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs