Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne nézzél őrültnek, én sem adnék, csak nézelődtem, és megláttam, aztán jött a gondolat

Előbb autó kéne, de ha az lenne, akkor sem adnék ennyit ezért, esetleg ha milliárdjaim lennének. De akkor sem lenne értelme, mert úgy, ahogy az igazi downhillesek, úgy sem használnám ki. Tökre elég lenne egy 200ezres akkor is. Jelenleg viszont amit ép ésszel kerékpárra költenék, az 65 ezer pénz, azt is csak egy leárazott modellre, hogy ott legyen a tudat, hogy egy 85 ezresért fizettem ennyit
Ilyentájt vannak jó kis leárazások, mert jönnek a 2008 - asok, engem meg ugyan nem érdekel, hogy most 2008 - as legyen, csak az, hogy jót kapjak a pénzemért.
Aktív témák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest