- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Most hogy említed tényleg - az admirális saját körlete alap esetben egy kiállítóteremnek látszott, de szükség esetén átváltozott parancsnoki híddá
Pár kötetet olvastam az általad említettekből - a Han Solo háborúja ugrott be elsőre rögtön, ami még az új köztársaság előtt játszódott bőven, amikor még egyszerű csempész volt - ha jól rémlik
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi könyv jelent meg a trilógiára épülve
Szerk.: Mit értesz hamisítvány kötetek alatt?
-
Thrawn
félisten
Aki mellesleg lángelme volt, hihetetlen taktikai érzékkel rendelkezett köszönhető annak a képességének, hogy az ellenfél kultúrális vakfoltjainak megértéséből ki tudta használni azok gyengeségeit.
Link 678-tól megpróbáltam összeszedni milyen könyvekről is tudok.
Ha tetszett A birodalom örökösei, akkor ezt a kettőt mindenképpen olvasd el:
- A múlt kísértete
- A jövő látomása
Timothy Zahn nagyon tud írni -
Bubu79
addikt
Vörös szem, kék bőr és hideg, kimért gondolkodásmód jellemezte a Chimera birodalmi csillagromboló fő dirigátorát
Ezer éve olvastam A birodalom örököseit, mégis beugrott a csillagromboló neve - ez kóros?
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia #8592 üzenetére
ja persze
aztan felistenno
meg jo munkasasszony -
ngabor2
nagyúr
válasz
frame>24 #8585 üzenetére
ááá, nem úgy kell azt csinálni. valamelyik szilveszteres topikban (asszem 2005 szilveszter) csak nekem 133 hsz-om van. és az csak az a topik, holott máshol is hozzászóltam aznap. tehát tömbösíteni kell, és jómunkásember lehet a t. user. feltéve, ha már nincs egyedi rangja. vagy nagybetűs rangja. bár az is egyedi rangnak számít.
tildy: 11684 súlyozott hsz-hoz még egy "kicsit" gyűjtögetni kell...
-
tildy
nagyúr
válasz
frame>24 #8585 üzenetére
Nekem csak napi 17 van
Csak? Végülis tényleg piszok sok.
És még mindig nagyúr vagyok...
Valami el van kefélve.Hozzászólások Rang Regisztráció óta
eltelt napok0-49 újonc 0
50-99 lelkes újonc 15
100-199 kvázi-tag 30
200-399 tag 60
400-799 fanatikus tag 100
800-1749 senior tag 180
1750-3499 őstag 270
3500-5999 PH! addikt 365
6000-9999 PH! kedvence 450
10000-16999 PH! nagyúr 600
17000-24999 PH! félisten 850
25000-? Jómunkásember 1100Na nekem az utsó megvan, mégse vagyok jó jómunkásembernek? Kinél lehet reklamálni?
Ja lehet, hogy súlyozott.... -
frame>24
addikt
válasz
RoyalFlush #8582 üzenetére
Az 3,7 éven keresztül minden egyes nap 21, ami azért elég sok. Karácsony napján is, mikor mindenki a fa alatt ül. Szilveszterkor, ivás helyett/mellett. Húsvétkor, nuszi-üldözés helyett. Az egész nyáron, mikor a strandon kéne dögleni. stb-stb...
-
paramedic
aktív tag
-
Gambit
őstag
Most látom az új rangot, poén...
Ki fogja elsőként elérni?
Bubu: Nemá, lecsekkolom.
-
tud valaki valami jó boltot a fővárosban, ahol lehet kapni szép szövetkabátokat? szükségem lenne egyre, de nem biztos, hogy ilyet plázákban a legkifizetődőbb vásárolni, szóval hátha van valamelyikőtöknek egy bejáratott boltja, vagy ilyesmi
-
kicsitomi88
őstag
Azt nem tudja valaki veletlenul h egy 24 eves oregember mit keres Cádizban?
-
PazsitZ
addikt
Csak nekem halt be 5-10 percre a PH?
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #8548 üzenetére
HI!
JO ugy segbe ruglak, hogy Szaharaban szallsz le:- )))
udv
neduddki
p.s. mikorra akarod idoziteni???:- )))
-
tiv61us
őstag
raadasul iden a red sox lesz a bajnok
-
Bash
őstag
válasz
tiv61us #8556 üzenetére
Akkor meg vagy az időzónád vagy a területi beállításaid rosszul vannak beállítva vagy nem frissítetted közel egy éve a rendszered.
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #8552 üzenetére
na most nem hiszed el de volt egy citizenem
es tenyleg attallt
meg a szokoevre is figyelt
de mar az enyeszete lett
most egy gyonyoru seikom van mutatos, es semmi extra
meg a 30-as honapoknal is tekerni kell egyet a datumon
de nagyon szeretem
es szep is amellett hogy pontos
mondjuk a computerem visszaallitota ma az orajat, nem tudom miert
de most itt 7 ora van az tuti
ja a leyeg az hogy legalabb 20 eve volt es a venezuelai ismeroseim vettek nekem valamelyik repteren -
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz) #8550 üzenetére
Az még a legjobbik eset, ha öntudatlanul, és a szobában.....
Magyar vagy? Tankolj a MOL-nál! : ez halál komoly?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid #8546 üzenetére
Most mér, szerinted nem menő öntudatlanul feküdni valamelyik fotelban?
De csicska vaaaaagy. -
poffsoft
veterán
válasz
őőő, én már próbáltam, p.csa részegen kimondottan sz@rul éreztem magamat, nem is nagyon erőltetem azóta...
De ugye nem kis gombákból csinálja, csak kis gombákkal???
férfiasan száraz a martin dráj, vagy az absint inkább ,nálad?
Ünnepekre én egy kis gyenge szamorodnira szavaznék, de félesen....neduddki: Látod, Ő szerencsés ember. Én az asszonytól max az activi@-t tudnám elkobozni, de inkább mekhagyom neki!
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
Te csak maragy csendbe, aki az asszony piajat issza...:- )))
udv
neduddki
p.s. studio???
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #8544 üzenetére
Így van! Érettebb urak egészen fél2-ig tartják magukat...
Gombácskád merre jár megin? -
Muréna
őstag
most jöttem haza házibuliból, épp tejet iszok.. érekel vkit?
-
paramedic
aktív tag
Óraátállítás miatt 13 órát melózunk ma éjjel...
-
vágányzár
tag
válasz
poffsoft #8530 üzenetére
akkó szerecccccccccccccc?
no, lészen egy kérdés, sokaknak ez semmit sem jelent, de egy igazi férfi jellemében-lehet picurka-de egy fontos mozaik........Mikó kicsivótá bizton vót fogmosópoharad, be is merítetted a fürdőkádba, a levegőt gondosan kiengedvén vihogva telifingád, és szörnyülködtél méljljlyj más az érzés. /ki ne tudná!!!!!/ Szerinted a pohárteszt megléte/vagy hiánya hogyan befojásolja a szekszuális vonzodást a kamasz fiúk esetében a konyhaasztalon fekejtett bontott csirke irányába.kontra,rekontra...............fedáksári.....amilo=amilnitril?
-
vágányzár
tag
-
BlacKSouL
addikt
Erőviszonyok agyarországon
-
vágányzár
tag
Öregszel, felejtessz......."mindent felhasználtak, amit csak találtak" ezt a fajta bizar nemi kontaktot eleink/szüleink nem igazán kedvelték, szerintem alapanyag tekintetében mindenképpen hagyományhű vagy, a technológia már régtől fogva igen absztrakt, de ennek ellenére reprodukálható könnyűszerrel......................
Beszóni meg köll.......érteni meg nem muszáj semmihez, de itt mán nem elég a technológiai háttér, a tudás, stb, ordenárébb a pedigré..............Egy bögyös/igazán tőgyes/ urológus csaj mágjlyján is égethet, persze elötte illik dugni az áldozattal... ..............
no itt mindenkitől elnézést kérek, de ez mán az éjszaki rovat.....
persza ha írtamvón: fokhagymát cm tőtáv........stb........... -
EQMontoya
veterán
gusztusos téma, jóétvágyat
-
vágányzár
tag
válasz
BlacKSouL #8509 üzenetére
A nagy lótuszfasztum.......azelött pusztakézzel téptemki, nem is roskadoztam felette naphosszat, no de ma már műanyag világunkban mit fog meg az ember puszta kézzel........latex "kesznyű", az meg kutyára csúszik......
bár, teknika vívmány, a porszívóra szerelhető gyermek orszívó mintájára látok hatásos alternatívár.. -
Bubu79
addikt
válasz
vágányzár #8508 üzenetére
"lehet, hogy te kedves barátom csak az első széria gyermekded hibáit vagy kénytelen magaddal vonszolni utadon" - bár így lenne, de sorban az ötödikként nehezen tudom elképzelni, hogy a technikával lehetett a baj.
Baj inkább az lehetett, hogy raktársöprő termékként mindent felhasználtak, amit csak találtak - ezért hát a nagy univerzalitás, mely megnyilvánul abban, hogy beleszólok mindenbe, de nem értek igazán semmihez"amúgy mán tudom mijljlyen harmincon túl egy szorulás..........." -akkor Téged már az urológus is kedvesen mosolyogva, gumikesztyűben fogad? Miközben erősen érdeklődik a prosztatád hogyléte felől
-
vágányzár
tag
A józanul félrebeszélek szitukat feleségemmel jegyeztetem, mer ha büntiben/szeszmentes tobzódástól távol/ vagyok próbálom szimulálni előzőekben említett szitukat.............. Gyártási hiba: persze mindenki ezzel vagdalkózik, de kérdem én, hány darab korrekt hibakivizsgálás zajlott ezügyben? Szerintem a technológia a tervezők idejében is minden képzeletet felülmúlt..........lehet, hogy te kedves barátom csak az első széria gyermekded hibáit vagy kénytelen magaddal vonszolni utadon.......
amúgy mán tudom mijljlyen harmincon túl egy szorulás...........
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #8502 üzenetére
Most nézem csak - az írás még a motor váltás előtt születhetett, ezért lehet fals az adatlapon az adat - ha belép akkor valószínűleg éppúgy helyrejön az aktivitás mező is, mint másoknál
vágányzár: lassan jöm a nedű, nehezen veszem fel a fordulatszámodat
Tényleg ellépek aludni, mert nem lesz ennek jó vége - álmodjatok kékeket, vagy székeket, vagy what ever
-
vágányzár
tag
Fiam, csak mi és mi létezünk, szóval testvérek vagyunk mindnnnnnnnnyájan, felsőbbrendű mesterek nem léteznek! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek mesterek.
"csacsi" a test öregszik, no persze, hogy nem erről van szó!
Mán nem lehetek oly állat mint a multban.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest