Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
tények alapján vitatkozni... fúúúj! mi lesz így a bulvárlapokkal, meg esetleg a politikusokkal, a médiasztárokról nem is beszélve. le akarod rombolni a fogyasztói társadalmat? szégyeljed el magadat jó erősen.
az "ez egy ilyen nap"-hoz: nyugi, lesz ez még rosszabb is. mint az én mandulagyuszim
télleg, annak használ, vagy árt a meleg tea?(amúgy beszarás, a mixtura pectoralis más vényköteles... pedig régen nem volt az. ezt a lórugás antibiotikumot megértem, csak azt nem, hogyha a mi cégünk gyártja (valahol), akkor nekem miért kell annyit fizetni érte
) -
válasz
FehérHolló
üzenetére
pénteken tanulni?
minek, ha nem tanulsz, nincs mit elfelejtened

-
FehérHolló
veterán
El kéne menni már tényleg tanulni, de a francnak van kedve.
Helyette itt bújom a PH fórumot, és egyre értetlenebbül állok a beáramló info előtt... Mi a fenének szidja valaki halálra Dellt, Microsoftot, whatevert, ha az egyszerű alapokkal nincs tisztában?! Maradjon csendben az ilyen, és legalább nézzen utána először annak, amit nyilvánosan fikázni készül... Ha meg megemlítjük neki, hogy esetleg nem úgy van, ahogy gondolja, akkor mi vagyunk a műveletlenek, a tájékozatlanok meg a bunkók...
A holló monologját olvashatták.
Gábor bácsi: Majdnem. Pulyka volt, de csak rizst csináltam hozzá, azt ráöntöttem a szaftot, és kész. Nem volt kedvem szórakozni vele. Ez egy ilyen nap.
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az első idézetnél nekem is az ugrott be, de a másodiknál gyanús volt az ékezetek hiánya

-
bmx powa
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
vagy éppen most kötötte be egy csinos lány előtte térdelve a cipőfűzőjét...
-
válasz
ngabor2
üzenetére
nekem meg jött délelőtt 11-kor egy sms sikertelen kézpénfelvétel 25000FT
a tálcám mellettem, kiderült ahonnan elköltöztünk, oda küldtek egyet, mert lejárt a másik, a huszárnak csak annyi esze nem volt, hogy nem olvasta el a levelet amit mellétettek, mégpedig azt, hogy be kell aktíválni használat előtt
miccsináljak szerinted?Jelentsem fel?vagy sem?ja biztonságiőr a csávó
de az a értelmes ipari tanuló fajta, csak azért vacillálok, mert van 4 gyereke bazki, és ha valami gebasz lenne belőle akkor ők sínylenék meg nem ez a fasz 
-
neduddki
nagyúr
HI!
En par szmauakt meg ma is szeretem:- )
udv
neduddki
p.s.
Kellettem, fáj, de leszakít,
Nem kérdett , csak hazavitt.
Bántott hó, vagy jégeső,
Kínzott nyár, vagy télidő,
Szabad voltam, nincstelen,
De sértetlen, ó Istenem.Új világ - súgta a szád
S testemet drót fonja át.
Bántott hó, vagy jégeső,
De sértetlen, ó Istenem.Kellenél, de nincs kegyelem,
Hervad már zöld levelem.
Bántott hó, vagy jégeső,
De sértetlen, ó Istenem. -
mivanitt?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
hollópörköltet?
-
KrAt
veterán
Sziasztok
gyors kérdés, fontos lenne: mi van most a margit híd budai oldalán? Gázos a terep, vagy nem? Tényleg fontos lenne 
-
Bubu79
addikt
Te jó ég... Iszonyat vénnek érzem magam - a Filmmúzeumon a Lord-ról szóló dokumentumfilmet nyomatnak, megfakult klipekkel

Hihetetlen, hogy hogy odavoltam a zenekarért annak idején

És még oldaluk is van : Lordinfo
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Azt hiszem, vele nem lesz se boldogság, se kis holló a közeljövőben.
Azt hiszem, megyek főzni valamit, utána meg tanulni. Apám lássa, hogy csinálok is valamit.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
de te nem úgy csinálod, mint én. oké, ízlések és kredencajtók, de az enyémet más is elérheti, ha nagyon akarja, és elég sok nagybetű van a neve alatt.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sok boldogsagot s sok kis hollot

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Thrawn: adatbazis-hiba, helyesen perpetuum mobile, 2 piros pont elkobozva.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid
üzenetére

-
tbs
addikt
Jajjj... Nem kell azonos "frekin" fújnia. Pl.: a szárny(!) profilú hinta kiegyensúlyozatlansága miatt csavarodik a függesztőin, aminek már van saját frekije. A függesztő + hintasúly egy inga. Szintén egészséges sajátfrekivel. A középső hintára a függesztőpontok sajátfrekije is erősebben hat. Ezek, ha egy kicsit is egyebesnek (a csavarrugó és az igna szemmel láthatón egybeesik), akár állandó szélsebesség mellett is fentarthatja a mozgását, a rendszer kiegyensúlyozatlansága miatt pedig pici szélnyomás változásra is berezonálhat.
A kulcs a csavarodás.
A másik megoldás, hogy szemfüles tinédzserek rángatják a saját frekin egy damillal...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Köszi, azt hiszem, megtaláltad a közös tulajdonságunkat, amit mi már olyan rég kerestünk.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Balfaszkodni is jobb tarsasagban, foleg ha a balfaszsag, mint tulajdonsag, az egesz tarsasagot koruloleli.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Reggel kiderült, hogy a másik fél is az. Akkor viszont nincs miről beszélni.

Igen, jól esik magamban és magammal beszélgetni.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap találtam, most vetettem be először. Akkor most kapok egy pirospontot?

ngabor2: igazad van feltéve ha a szélről azt feltételezzük, hogy mindig az adott frekvencián fúj

-
ngabor2
nagyúr
saját frekvencia? a 3 hinta nem hajszálpontosan egyforma, és a középső saját frekvenciája esik egybe ponotsan a szél által a hintaülőke körül keltett turbulencia sf-ával. ennyi... kell egyből szellemeket, meg egyéb baromságokat hangoztatni
kiváncsi lennék, kik voltak azok a "fizikusok", akik nem jöttek erre rá rögtön.és hogy miért leng ki ugyan annyira? a válasz egyszerű: nem leng ki ugyan annyira, csak nagyon kicsi a különbség.
peterkeT: az ilyen hasznos linkeket miért nem mented a saját személyes mentési helyedre, mint én?
a fontos dolgok mindig legyenek kéznél... -
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
a bs után az első ami eszembe jutott, hogy baromira kéne már valakinek az az ingatlan, mert a terület vagyonokat ér.. de igyekszem e gondolattól természetesen elhatárolódni

-
Thrawn
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem semmi, Bp-en minden nap buli van?
Nem tudom miert nem nez minden magas beosztasu emberke magaba s allitja le a sajat bagazsat, ez mar reg nem er semmit s nem is erdekel senkit... Elnezest, h nem poltopikban fakadtam ki
De ezennel ejtettem is a tematcsapos2: Gyereide
bmx powa: csak jol meg kell csavarni s jo helyen kell lenni, pl a konyha elott

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És ezt, hogy kell kiejteni?
-
Integra
titán
ég a flórián, most olvasom
valszeg egy eltévedt hídfoglaló rossz helyre hajította be a molotovját...
-
BlacKSouL
addikt
Ha egy igen nagy forgalmú hídon pár szellemi rokkant elkezd futkározni a kocsik, buszok között, és valakit, esetleg többeket elütnek, akkor ki a felelős?
Nem kell válaszolni, de én leszek, akinek szabad haladáshoz való jogaimat megsértik vagy az akit "szabadságában" kéne korlátozni, de ezzel az állítólagos jogait sértik, mert nem ugorhat szabadon és önként az autók közé? Közlekedési szabálysértésért soktízezerre büntetném őket egyesével.
Az ilyeneknek a lakása elé kéne beállni vagy 3 Kamazzal, és otthagyni egy időre. -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem szaladozni kéne...

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hűha... Otthonülőke kend..?

-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Nem rossz, most finom freestyle sizos filmet kaptam, ezt imadni fogom. Jovedelem szempontjabol nagyjabol okes a hely, de megszakitas nelkul kell dolgozz viszonylag intenziven sokat, ha haladni akarsz s teljesitmeny-orientalt berezes van.
Legnagyobb problem, h nincs hova bemenni melozni, senki nem szol az emberhez, csak ulsz s csinalod, szoval az itthoni melonak is megvannak a hatranyai, de jobb mint melo nelkul logatni a logatnivalot, szoval nem panaszkodok, jo, amig nem kapok jobbat

neduddki: ice truckers vagy ice suckers? Barmelyik is, meg nem lattam.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
Ice trsukers-t mikor ferdited???:- )))
udv
neduddki
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Bár, ahogy kivettem, nem jövedelmez valami fényesen.
Szereted csinálni?Megyek én is teszek valamit az életszínvonalam emelésének érdekében.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Na most akkor mi van? Te filmekkel foglalkozol a melóhelyeden? Mit csinálsz?
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Sajnos nem tudok akkorat ugrani... Pedig szivesen izlelgetnem, na mindegy, delutani muszak kezdodik, harcra fel, az ellenseg egy ujabb film, de legalabb teli, felek meg fog szakadni a szivem

Pedig a fekete macska meg nem valaszolt a bugos topikban, de jol teszi, inkabb dolgozik, mint beszel

Hehe, poltopiknal Internal Server Error - 500, nem rossz. Letezik, megse tudnak az emberek hozzaszolni, gyonyoru, elegans megoldas, igy moderatori figyelmet sem igenyel.

Mondjuk jellemzo, h most akartam oda benezni, megszamolni hany modi-hsz vagy torolt hsz van, de nem megy, nem baj, akkor megkimelem magam a sokktol.

-
Bash
őstag
Beengedett. Panther megbüntetett, jól.
Pedig csak annyi volt a vétkem, hogy erős a jelszavam. -
csapos2
addikt
Akkor én meg azt kérdezném, minek kell ilyen hülye karaktereket írkálni?
Én nem írom és nincs bajom. -
PazsitZ
addikt
(#8117) Racecam ponn ezt akartam mondani.
%í $g &f #a |g
%+ %%a %a% %a%b
%1
Nemtom' hoccsináltam' , de megy
-
Racecam
nagyúr
De, minden angol betű és számkarakternél rossz.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ugorj át, valamit kerítünk.
-
Racecam
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Akármilyen karakter van a % jel mögött, behal.
venember83: Ez tegnap este óta van így, mi is csak most jöttünk rá. Nyilván Panther bütykölt valamit.
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére

Akkor kenytelen leszek meg varni egy kicsit... De nem, meggondoltam magam, veszek valami nyomorult idejetmult lcd-t, tn+film s kesz. Ha mar bevezettel a malnasba, akkor legy hu nevedhez s adj egy kis finom csapolt barna sort!

Okes, PazsitZ fiam, de ezek enyhen kicsik melora...
Kosz az update-t Race, jo tudni, ezt azert be kene irni az alapelvekbe, nem mintha sokan elolvasnak, de csak tudniuk kene az embereknek, azon keveseknek legalabbis akik alapelveket olvasnak...
-
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sehova. Rájuk fogtam a galiba okozását.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Igen, ez gond.
kicsitomi ha ez-> +4-5% után van ez-> ert, akkor nem jó.
-
venember83
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Bash, nem is tud belépni...
Én meg ezek után nem merek kilépni... -
venember83
nagyúr
Hmm, megvolt a napi mozgas is, meg el is akartak gazolni parszor, minden szep es jo

Bad request-et dob a ph!, valami problem van, gondolom mar eszleltetek...
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache Server at prohardver.hu Port 80
Nem enged tul hosszu hsz-eket irni, fura.
S nem csak nekem.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

télleg, annak használ, vagy árt a meleg tea?
)

minek, ha nem tanulsz, nincs mit elfelejtened

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jól nyomod, szinte hallottam a zenét alatta, ahogy olvastam

miccsináljak szerinted?Jelentsem fel?vagy sem?ja biztonságiőr a csávó
de az a értelmes ipari tanuló fajta, csak azért vacillálok, mert van 4 gyereke bazki, és ha valami gebasz lenne belőle akkor ők sínylenék meg nem ez a fasz