Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ne nézzél őrültnek, én sem adnék, csak nézelődtem, és megláttam, aztán jött a gondolat

Előbb autó kéne, de ha az lenne, akkor sem adnék ennyit ezért, esetleg ha milliárdjaim lennének. De akkor sem lenne értelme, mert úgy, ahogy az igazi downhillesek, úgy sem használnám ki. Tökre elég lenne egy 200ezres akkor is. Jelenleg viszont amit ép ésszel kerékpárra költenék, az 65 ezer pénz, azt is csak egy leárazott modellre, hogy ott legyen a tudat, hogy egy 85 ezresért fizettem ennyit
Ilyentájt vannak jó kis leárazások, mert jönnek a 2008 - asok, engem meg ugyan nem érdekel, hogy most 2008 - as legyen, csak az, hogy jót kapjak a pénzemért. -
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem a motor a szénszálas, hanem maga a karosszéria. Csak hogy a motor és a karosszéria között nem sok hely van. Meg amikor rámegy az üzemanyag a karosszériára és meggyullad, akkor az bőven 150 felett van szerintem

Azért is jutott eszembe ez a karbon most, mert a kerékpárokat nézem, hogy karbon váz, meg ilyenek, és valahogy eszembe jutott ez a tűz dolog

Na, de akkor most véglegesen, mi az a fok, amitől kezdve el kezd olvadni, majd el kezd égni egy karbonszálas anyag.
-
szatocs
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
De most akkor a grafitra kell gondolni? Olyan 3000 körül? Mert szerintem a versenyautók motorjai simán vannak 130 fok körüliek, vagy mikor az üzemanyag rájuk ömlik töltés közben, akkor nem égnek el azon nyomban.
Szerk.: Na látom már, hogy 450 - re van módosítva
De akkor tuti, hogy nem a 3000 - es kategória? -
szatocs
őstag
Pont ma gondolkodtam el azon, hogy vajon a karbonszál, amiből a versenyautókat készítik, az mennyire éghető, és hány fokon kaphat lángra. Valaki talál erről valamit a neten? Mert nekem nem sikerült. Esetleg tudja valaki a választ?
-
szatocs
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ez az elzett a TUTIUS lakat. Ez az, ami 2000 ft, és 2 év után úgy akad, mint a bánat

Az általad másodikként linkelt kép is pattanós

A harmadik képet nem is kommentálom
A végén lehet, hogy mégis ez a tutius lesz, nem szenvedek itt vele. Csak hát ha már ennyit adok valamiért, azt ne egy szarért adjam. Mert ha tudnám, hogy 3000-4500 körül olyat kapnék, ami jó vagy 10 évig, nem gondolkodnék. -
szatocs
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Mondom, nekem nem az a lényeg, hogy ki nyitja ki, meg ki nem, hanem hogy legyen még egy zár, a biztosítás miatt, meg ha a másik zár beszarik, akkor legyen egy ideiglenes megoldásom. Eddig sem akartak bemenni, gondolom ezután meg még úgy sem.
Full réz lakatot meg mondjál már 3500 környékén

Tutius lakattal meg az volt, hogy olajoztuk, zsíroztuk, ugyanúgy szar lett. Aztán mentem a boltba, hogy milyen van, mondta van Tutius, mondtam, hogy zsíroztuk is, azt mondta, hogy nem kellett volna. Praktikerben meg azt mondták, hogy kell az neki időközönként.
De nem hiszem el, hogy senki nem használ itt kültérre lakatot
Ti milyet használtok? -
szatocs
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Csak akkor van gond, hogy ha az is 1 év után már akad, meg minden baja lesz. Mert attól függ, hogy megéri-e, hogy meddig tart. (ok, tudom, hogy az sem utolsó, hogy ha megvédi az értéket, de hát ha ezt csak 1 évig tudja, akkor mindegy, ha 1800 - ért veszek egyet. És akkor majd' 3 évig van lakatom 1 helyett ugyanannyiból.
-
szatocs
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Igen, meg is kérdeztem, de két lakat közül (egyik 2400 volt, másik 3600) azt mondta, hogy mindegy, mert mindkettő jó lesz. Na én erre mondom azt, hogy még egyiket sem próbálta

Néztem amúgy Citadel, meg ABUS cuccosokat. Az ABUS tűnt jobbnak. De drágább is volt, az már 4500.
-
szatocs
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Tuto, az meg milyen?

Garázsra lesz második zárként, hagyományos kinézetű lakat

Most csinált ismerős rá két lakatfület, és most nagy keresgélésben vagyok. Nagy pénzeket viszont nem akarok rákölteni, mert ott van a másik zár is, ez csak arra kell, hogy visszariasszon, meg hogy ha az alap zárral történik valami, akkor legyen egy B verzió is.Szerk.: Régebben volt már olyan, hogy az autóval kellett az ajtóra állni, mert elromlott a zárszerkezet

-
szatocs
őstag
Ahogy nézem, még mindig nem működik a keresés...
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy melyik az a lakat, amelyik jó kültérre, úgy, hogy nem fog akadni, meg rozsdálni, meg ilyenek. Most egy TUTIUS van, de az 2 év után olyan lett, hogy szinte rá kell csimpaszkodni, hogy kinyíljon így ősz fele. Hát akkor még télen milyen lesz...
Vagy tud valaki ilyen topicról, amelyikben lakatokról van szó? Voltam prakrikerben, volt vagy 8 fajta lakat. 1800 - tól 19 ezerig. Hát amire én gondoltam, az olyan 3500 ft.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest