Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ne Fagyááá Le ^^ mert szeretem ha büdös a proci egy kicsit...
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez soknyolc, nade?

-
Winner_hun
félisten
503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503503
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
viszont elég kevesen halnak meg 100 éves kor fölött, úgyhogy érdemes megcélozni.
amúgy jó reggelt mindenkinek, még jánoskának is.
-
tiv83us
veterán
Asszem kezd elalmositani a sor meg a jazz radio amit hallgatok eshat var a jo meleg agyiko benne egy jo novel, akit ha jol emlekszem Kidusnak hivnak es mellesleg gonyoru is /mwgha alszik is...
Ugyhogy ha megbocsajtotok...
Nincs jobb erzes a parod melle bebujni a meleg agyba...

-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Csak a passzív 40 kg, az aktív több. A drive unitok nagyok és nagyon nehezek. A mély főleg, de pl. a közép is akkora, hogy csak hátulról lehet beszerelni a dobozba. Mellesleg a doboz is korrekt darab.
Szerk.: Hát, biztos jó cucc, de ennyi pénzért én már nem biztos, hogy KEF-et vennék. No meg valahogy jobban bízom abban, hogy "leszarjuk, hogyan néz ki, de k... jól szóljon, mellesleg veszik is a jó nevű stúdiók, mint a cukrot", mint a "careful convergence between [...] design aesthetics and the physics of sound" hozzáállásban.
-
WN31RD
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz
WN31RD
üzenetére
HI!
"150 Anniversary Signature Series Tower (Passive) 3-Way 44" h Any Finish 45,300.00
1" Dome Treb, 3" Dome-Mid, 15" Bass 19.5" w with Piano
RA: 100-1500w, into 8 Ohms, 91db Sens 23.5" d High Gloss150A Anniversary Signature Series Tower (Active) 3-Way 44" h Any Finish 51,300.00
1" Dome Treb, 3" Dome-Mid, 15" Bass 19.5" w with Piano
Ultra Low Noise Fully Discrete Amp, Tripod base 25.7" d High Gloss"udv
neduddki
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
A képen látható a 300-as, de a "domestic" sorozatból. Nehezen fogsz róla információt találni a neten...
A 150-es nagyon meggyőzően szól, de csak feleekkora, viszont úgy néz ki, mint egy kisebb szekrény. Nekem csak ezekhez képest apró 50-esem van.
Bal oldal: ATC SCA2, NAIM CD555 plusz táp, legfelül meg valami lemezjátszó.
-
neduddki
nagyúr
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nem, a monoblokkok is ATC gyártmány, ugyanaz illetve nagyon hasonló, mint a többi aktív monitorban, csak nagyobb teljesítményű, és - úgy rémlik, azt mondták, hogy - a hőleadás miatt került fizikailag külön dobozba.
-
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
"Amugy meg mi a francnak kell ez msot Nked. mer ocso???:- )"
Öööö...
Ki akartam próbálni valami normális EQ-t már egy ideje. Kapok hozzá mérőmikrofont is. Fülre elég jónak tűnik a szobám akusztikája (a faburkolat ilyen szempontból hasznos), de kíváncsi vagyok, lehet-e, kell-e, rajta korrigálni.
"ezt a kipet nesztem en is:- ) randa!:- )"
Irigykedj csak.
-
venember83
nagyúr

-
BlacKSouL
addikt
basz-szaki, rákattintottam FF-ban egy linkre, és az egész úgy záródott be mindenestől, hogy meglepődni se volt időm. Nem kérdezett semmit, csak eltűnt a mutató alól a FF. Ez meg hogyanvagyon?
-
neduddki
nagyúr
válasz
WN31RD
üzenetére
HI!
mert a 1032es 360/db nakkernettojat nics kedven kifizetni most eppen, mikor gyakorlatilag a 8020asok is hatente ha mar 1* be vannak kapcsolva az nagyszo:- (((
hangero van, de a cd dvd dvd dvd vcr tv /deck is csak lesz ma elobb utobb:- )/ koztt nics kevem allandoan dugdosni, szolva kell egy preamp elhetoelg tavos ezert is nem mentem a braun utan, aze kcist sajnalom:- ( mod: valjuk be annak a minlamis szolasnak a 99% dvd, tehat vegul is ellenk nelkule...udv
neduddki
mod: your price jobb odalt: - )
200ert hozhacc nekm is, utalom:- ) amugy szimmetrikus a dog???:- )))
-
WN31RD
addikt
neduddki, azt hiszem, hamarosan beszerzek egy ilyet baráti áron. Játszani jó lesz, kíváncsi vagyok, a CA2 mellett a hangminősége elfogadható lesz-e.
Ismered esetleg?Más: (nem akarom a házimozis topicot szétoffolni vele)
A Genelecjeiden van hangerőszabályozó, nem? Akkor minek a Denon?
Az ADP61 helyett nem érné meg jobban nagyobb Genelecre váltani? -
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Alighanem heves csuklásba kezdene, mert mindazok, akik lassabb NET-tel vannak fent, rögtön szitkozódni kezdenének, mivel a rengeteg smile megfogná úgy a böngészőjüket, hogy task managerrel is alig lehetne kilőni utána...
Valamint a moderátorok körében is feltűnést keltene, alighanem kedvenc Télapónktól is csak virgácsot kapna

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
jegyzettömb. beleirod a smiley kódját. kimásolod, visszakarod oda még 3x. van 4. kimásolod a 4et, megint visszrakod 3x. van 16. pont pont pont... kevés lépésből igen sok állitható elő.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt ne tőlem várd, én csak felvetni szoktam dolgokat. Az utat neked kell végig járnod.
Egyébként te vén vagy, nem öreg. ;) -
tbs
addikt
Inkább alugyatok (mint én), gyorsvonatok... Bököditek itt egymást a járókerettel...

-
csapos2
addikt
Öregember nem gyorsvonat.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
van kódja (pl: ha ebből kiszeded a szóközöket: : D D D, akkor a fogatlan vigyorgót kapod. nah, kimásolod 1x, kijelöl, kimásol, 2^14>10.000, tehát 14 másolással meg van oldva a dolog. de mondjuk 16ig nem érdemes másolgatni, egyszerübb nyomni a ctrl+v-t

-
BlacKSouL
addikt
Na most végre megnéztem a Sofőröket. Katasztrófa. Hogyha tényleg ilyenek között közlekedünk mindennap. Egyébként meg sírva röhögtem végig főleg a tojásos részt.

-
Thrawn
félisten
Néha binárisban könnyebb kommunikálni, csak ritkán találkozok fajtabeliekkel (R2 széria
)Zewa: Blogos fórumra gondoltam, ott nem szól érte senki (hacsak nem viszed túlzásba). Vagy küldhetsz privátot valakinek tele smileyval. Nekem ne küldj már kaptam Winner_hun-tól egy 10.000 db-ost
venember83: kérdezd Winner_hun-t, hátha elárulja (elküldi
) a titkot -
-
1010
őstag
ha holnap is 10 10 kor kelek akkor talán elérem a 10 55 öst buszt
de ennek a vége sehogy se jön ki kerek számra
-
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Lehet hoyg ez Isten büntetése mert 2.-es lett az Irodalom tz-m?
Hihetlen.
Kár.... utána nézek nicns-e véletlen kifestegetős topic, ahol kiélhetem kreativitásomat
-
Zewa
senior tag
ÁÁÁÁ!!!
Felébredek édes álmomból, bekapcsoloma TV-t és erre eza primitiv #&@ Győzőt halgathattam 2MP ig.
megbéllyegezte az egész napomat.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne dicsekedj vazze, mert küldök egy láda citromot...

-
Thrawn
félisten
A #&@!!! miért nem találom a #&@!!! #&@!!! topikot mikor #&@!!! akarok!
Már megvan de a #&@!!!
-
eddie17
addikt
Nem csípem a focit, de amit a csávó a Sportklub-on művel, az besz@rás

Lehet ez csak nekem újdonság, de nagyon küldi. -
venember83
nagyúr
Na ugy, latom ki kell kenyszeritenem a love-ot

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
mióta vlc-t használok, nem installáltam codecet...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én nagyon örülök veled.

Amúgy nekem WMP11 is viszi a 720p+DTS-t. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
Miert nem orul senki se velem/nekem?
Ejnye... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
DTS-hez asszem AC3 kodek kell.
-
venember83
nagyúr
VLC player

(Kolombusz): megy minden szepen, csak meg kellett a megfelelo lejatszot, ami a fajllal s a DTS hangsavval is megbirkozik egyszerre. De megvan, VLC a nyertes.
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Egyik legjobb baratomat mar kerdeztem, de nem valaszolt szimpatikus modon...
Media Player Classic... vegre, egye meg a fene
Ennyit szencedni... Persze ez se birkozik meg DTS-el, miert tenne. -
RoyalFlush
őstag
vagy p|náról vagy kajáról esik szó .. szóljatok ha valami lényegeset kihagytam !
mod: talán csirke eladó ?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a paprika ugyan az a kategória, mint a paradicsom. és a kettő együtt lecsót alkot, amit nagyon szeretek
jóó kis füstölt szalonnával, kolbásszal, friss kenyérrel... nyami. -
BlacKSouL
addikt
Még jó hogy abban nagy a konszenzus, hogy a pina gyümölcs. Néha édes, néha tiltott, de akkoris.

-
ngabor2
nagyúr
tiszta vallásháború lesz itt a paradicsomból. nem egy paradicsomi állapot...
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"But due to the scientific definition of a fruit, the tomato remains a fruit when not dealing with US tariffs. Nor is it the only culinary vegetable that is a botanical fruit: eggplants, cucumbers, and squashes of all kinds (such as zucchini and pumpkins) share the same ambiguity."
Same link
-
ngabor2
nagyúr
minden definíció kérdése. ha a gyümölcsöt érett termésnek definiáljuk, akkor gyümölcs. ha úgy, hogy gyümölcs az, amiből pálinkát lehet főzni... akkor zöldség.
vénember: a sztaki egy nagy kalap... zöldség? vagy gyümölcs? esetleg paradicsom? vagy szőlő?
-
venember83
nagyúr
The U.S. Supreme Court settled the controversy in 1893 by declaring that the tomato is a vegetable, based on the popular definition that classifies vegetables by use, that they are generally served with dinner and not dessert
Tudom, ez elvileg csak adozasi szempontok miatt fontos. De New Jersey szerint is zoccseg. Igen, a vegen azt irja, h megis gyumolcs, de ez is csak azert, mert ma nem lehet igazam. S csak ezert.

kicsitomi: no comment inkabb. Sztaki meg egy nagy kalap *. Ide mindenki kepzeljen mindenki valamit, lelkivilaga szerint.
Mas: mkv-t mivel erdemes lejatszani? Power DVD szerint nem gyumolcs s ezert nem hajlando lejatszani... Win Media Player kiesett, mas javaslatokat varnek.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Venember mondta h így irjak...
(kamu
)KIDUS: mondtam neki h hasznaljon sztakit...

-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A linked szerint pont gyumolcs.
Olvasd el figyelmesen, miert maradt zoldseg statuszban.
Nekem is zuccseg volt 24 evig, aztan megtudtam, hogy gyumolcs, azota csak siman paradicsom, ahogy eddig is... szerintem mindegy, izre ugyanaz
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Fúbakker, azért ezt így leirni...
Még ha poénnak szántad, akkor is.
Van annak sokkal szebb angol neve.
-
kicsitomi88
őstag
Hmm
ma vettem 4,5l energy drinket, masfel het alatt elfogyott 6 liter.
Sztem az energy drink egy fogyoeszkoz.
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Jaaa...

Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megbéllyegezte az egész napomat.