Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ilyet is rég láttam... lefagyott a linuxom. hw-hibára gyanaxom, egész konkrétan memória-hibára. -
(Kolombusz)
veterán
Hurrá, tanulhatok meg 50 A4-es oldal biológiát holnapra.
-
tbs
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Hmmm... Én speciál igen csodálkoznék, ha tudna kezelni ilyet. Mi a csöcsér' nem vettél egy ethernetlukast..?

Nekem van itt olyan keretem, amin van eSata, usb2, firewire... Eszembe nem jutna egyszerre 2-3 gépre kötni. De még 1re sem 2 lukkal, hogy gyorsabb legyen... Csak nem Apple júzerekhez van szerencsénk..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Sztem 2 egyforma lukjuk van, az meg 8százas és felfűzhető, nem..? A 400-nak más lyuka van. Nem..? Ritkán látok ilyen úri holmikat...

#9989, tiv: Nna, ilyet még nem is szagoltam. Mondom, lehet felfűzhető. Esetleg az ITsok utolsó mentsvára, a mágikus hatalommal bíró grimoire, a User's Guide nem mond semmit..?
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, mind a ketto 400-as, direk olyan kabel rendeltem hozza...
Kuka: Mar megin' hulye vagyol

tbs: Lehet igazad van, csak nem ertem ket gep miert nem tud kezelni egy kulso vinyot. Lehet felbe kellen particionalni es ugy bemountolni...

A f@szom szarakodik, veszek egyet magamnak is...
-
tiv83us
veterán
Jo reggelt!
Van valakinek fogalma arrol, hogy miert van ket FireWire kimenet egy kulos vinyon, ha nem tud kezelni ket gepet? Rakotottem Kidus Mac Minijet, majd az en MacBookomat, kikapcs, restart es vagy a Kidus gepet latja, vagy az enyemet random modon. De kettot egyszerre nem. Fakken shit. Most vehetek en is egy kulso vinyot, amire tud back-upolni a gep...
-
szép új világ...
Év elején az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal együttműködési szerződést írt alá a BSA (Business Software Alliance) nemzetközi jogvédő szervezettel. A paktum megkötése óta jelentősen megnőtt a BSA-forródrótjára érkező bejelentések száma. A cégvezetők egymást jelentik fel...
-
BlacKSouL
addikt
Tudja valaki a Pannon reklámban a szöszit hogy hívják?
-
BlacKSouL
addikt
Hűű, még ma meglesz a 10k..
Jóreggelt amúgy.. -
1010
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=KyaVa0p7mrw

-
EQMontoya
veterán
nincs a winfosban valami hotkey manager, vagy valami, amivel le lehet hotkeyt tiltani? konkrétan az alt+J hozza fel a nero showtime-ot, azt külön nem lehet uninstallálni, csak a neroval együtt, a beállitásaiban természetesen nincs semmilyen utalás a parancsikonra. ehez képest egy spyware semmise

-
Üdv
Némi segítséget kérnék. Karácsonyra szeretnék nagyszüleimtől könyvet kérni, csak nem tudom mit. Hasonló témájú könyvek érdekelnéne, mint pl.: Mitchnik könyvek, Háló Kalózai: Hogyan lopjunk el egy kontinenst. Valahol volt ennek topicja csak nem találom. Arra emléxem, hogy neduddki és még egy páran beszéltek jó kis könyvekről, amik hasonló témájúak voltak és szerintük alapműnek számít.
-
kicsitomi88
őstag
Joejt mkinek

-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
10 10 kor kltem
de a géphez csak késöbb sikerült eljutnommert az életmentő kávé messze volt
-
ngabor2
nagyúr
hehe, kit láttam viszont a fórumon

-
1010
őstag
jó regelt
indul a biznisz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Beléd is!
--------------------------------------------------------------------------------------
Úgy látom egy újoncot kivéreztetett valaki. ;)) -
venember83
nagyúr
Szepjonagyot.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jóreggel. ilyenkor azért tudok örülni, hogy ma nem kell bemennem.
-
tiv83us
veterán
Joejt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az enyém is éjfélig fog tartani... bár akkor már valszeg alszani fogok.
bobsys: hirdesd meg az egyéb hardverek között...
-
bobsys
veterán
esetleg csirkét valaki ? itt van eladó
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Hosszú napom lesz ma. -
Winner_hun
félisten
Kicsit változott a hozzászólások listázásának módja
-
Mindenkinek nagyon Kellemes Péntekreggelt Huszárok!!!

-
Zewa
senior tag
LOL! Ti mia francnak vagytok még fent?
(éjszakásokna:
) -
neduddki
nagyúr
HI!
JAvitlak:- ) a 6363asom nyar elejn lecsereltem egy denon 1907-re, de mint a kozelmultban kiderul olege lerotja a Genelec-jeim zenei kpessegeit:- ( ezert most megiscak egy adp61-es /keress ra! tecceni fog: - )/ project az udvozito /ausztraliuabn van is kinn doktoranduszunk/, habar, ajanurba gyuvo Denon elofok is cseszte az agyamat, de ezek utan inkabb nem, cd-bol Technics 770D, deck: disztargynak ken egy az7 vagy 747 /egy 990es vagy egy 770es is jo mutatna, de disztargynak draga/, van meg egy orion hs284is sanyonak alcazva, meg egy raks vizualsi izem
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Nem felrémlik, hanem meghallgattam két verzióban is. Mélyebb a hangja, ezért énekli mélyebben. Pontosabban nem mélyebben énekli, hanem a mély hangszíne miatt tűnik úgy. Ugyanúgy rezegteti a hangját, sőt, jobban. De Szilvi nekem semmivel nem tűnik rosszabbnak, csak másabb a hangja. Olyan kislányosabb. Például ott van az a csaj a régi Jazz+Az-ból, aki a Csepp a tengerben-t énekli.(mod:Váczi Eszter) Neki kifejezetten furcsa a hangszíne, de mégsem énekel annyira rosszul. Nekem annyira nem tetszik, de nem rossz.
Hozzáteszem nincs abszolút hallásom klasszikus értelemben, viszont világéletemben 5-ös voltam énekből, és az egyetlen fiú aki az ének-memoritereket 5-ösre tudta énekelni az osztályból. Kb 4 lány volt még így, abból 2 énnekkaros.

/L
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Csak rémlik, hogy nem csak a projektoroknak szentelsz különösebb figyelmet, hanem mintha a napokban egy deck miatt is sóhajtoztál volna. Valamint emlékezetem szerint mintha erősítőkkel is foglalkoznál. ebből gondoltam, hogy nem egyszerű műkedvelő vagy - de javíts ki ha tévednék

Ha nagyon vad kedvem van, akkor beizzítom a 20 év környéki RA6363S Videoton erőlködőmet, bevágok valamit a Sony CD lejátszómba, amit saját kezűleg tettem működőképessé pár éve, és boldogítom a szomszédot a két saját építésű hangládámmal

De mostanában nemigen van vad kedvem - lassan ráférne egy generál az erősítő potijaira is, mert recsegnek... Majd egyszer rászánom magma
Ennyit arról, hogy milyen hallásom van
Alighanem elteszem magam holnapra, mert lassan tele lesz a homlokom a billyentyűzet lenyomatával - jó8 mindenkinek
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Eszméletlen szövegeik vannak - 2001-ben hallottam Őket először - egy kollégám autójában szólt.. Füleltem és csak pislogtam - majd rögtön utána elkunyiztam a CD-t

Re. Ha én rózsa volnék: Különbem pedig nem ér - mindenki nem lehet audiofil - én már annak is örülök, ha nem vagyok annyira süket, mint az ágyú

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Csak ülök itt és nyalogatom a szemöldököm - valahogy nem esik le nekem sem, hogy a kolléga mire célzott azzal, hogy leszerepelt a csaj
Az tény, hogy kicsit mintha remegős lenne a hangja
neduddki: HujjeKobalta - LordZero-t illetted eme bájos becenévvel, vagy van más is, aki bejár az offba és kőbalta az avatarja?
Egészen érdekes egyébként amit linkeltél - maga a koncepció, hogy verseket zenésítenek meg rockosítva
Nem rossz 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát nemtom. 4 számot most megnéztem, amelyikben csak ő énekel, de nekem nem tűnik szörnyűnek. Sőt. Furcsa kicsit, mert sokkal magasabban énekel, mint ahogy megszoktam tőle, de nem érzem hogy bizonytalan lenne, vagy erőtlen, vagy pláne hamis.
Konkrétabb példákat kérek, de most már kivesézve konkrétan mi nem tetszik benne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, direkt fülessel hallgattam, hogy közelebb legyen az agyamhoz, meg mert ez szebben szól mint a 2db 50W-os hangfalam. -
neduddki
nagyúr
HI!
Amugy dobbenet volt amusor ijen szempontbol, Szolnoki Peter nekm nagon begyutt, CSipa nevezeturol meg kiderutl hogy tud vmit: - ) Dorina es Barna 0, az tv2 os tehecsegkutatos csak aki az elso nyerte az is harmatos nekem /megnesztem Otth Vera/, Szinetart imadom
udv
neduddki
p.s. amugy 310M
mod: Falusi Mariann egy zseni /de ezt mindig is tuttam/ amugy hallgass ijet: bof ajanlas HujjeKobalta: - )
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az kimaradt sajna... Ő is egy műhangú lenne, akit a hangmérnök tupíroz fel?

BlacKSouL: Ez kész
Pedig úgy hallottam általában mirigyék megfűzik az adott női előadót, hogy énekelje fel a paródiát is, de úgy tűnik nem mindenkinél működik. Annak idején Judy is felénekelte nekik nem csak neked fájt... -
roPHka
senior tag
Tényleg off, csak nekem egy picit szemetszúrt.
Ki a tököm az, aki ilyet képes megjeleníttetni a neten?
Nem biztos, hogy a legjobb marketing fogás a cégnek, bár lehet sokaknak fel sem tűnik, vagy egyszerűen ez most 2007-ben a trendi, vagy nem tudom, de mindettől függetlenül azért a helyesírásra néha lehetne figyelni, ha egyszer már ilyen komolyan veszik és pop-up reklámnak szánják, de ha nem is, akkor is.Mondjuk nem különösebben mozgat a dolog, csak érdekelt volna egyesek véleménye, hogy ez most direkt van így, mert így értelmes, vagy valaki ilyen szinten hülye, hogy lehagy 1-1 betűt. Az meg csak mégegy apró hiba, hogy a "hogy" szócska elé nem tesz vesszőt.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Itt van az említett zenemű - a kommentek között megleled, mi is volt a baj...
neduddki: 'szameg... nincsen valakinek egy időgépe? Ott lenne a helyünk

-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
mivel nem vagy ismeros az ME-n ezert nem tod, hogy az epernyolc az: E/8 es koli a sorban az E/1-E/7 kinn az egyeetm varosban az E/8 pedig Seleymertenm, es aszm 97-ben szunt meg, szoval a fiatalok =ijenkoro jukra sozktak furni: - )
udv
neduddki
p.s. ja a Juno: ojjan bulik voltak, hogy 30 kiB! jo nore juott egy-ket balfasz hapsi, gondolhatod Kozlekkarosken /noaranyra: ha annyit iszol akkor mar ugyis mindegy mert nem all fel:- )))/ mijjen lendultebnereztem magam:- )))
-
BlacKSouL
addikt
Hát én eddig nem láttam az Eurovíziós műsort, most megnéztem, nem volt azzal semmi gond. Kicsit olyan, mintha egy fél hanggal magasabban énekelné a nem refrénes részt, de egész jó. Persze a stúdiófelvétel nyilván jobb, de akkoris.
neduddki: példák?
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet, hogy nincsen annyi oktáv a torkában, mint Jimmy-nek volt, de az átlag luvnyákhoz képest még így sem rossz, amit előad.
Van egy rakás jellegtelen hangú egyed per pillanat mostanság a könnyűzene egén, akiknek lehet, hogy nem 5-ös volt az osztályzatuk énekórán - csak hát egy jó hangmérnök sokmindent megold
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lehet, hogy az Eurovíziós előadás miatt vannak előítéletei, pedig ott a csajnak komoly gondot okozott még a beszéd is, nemhogy az éneklés - úgy kivolt a torka

#9914: Szerkesztettem, mert még bőven nem járt le a limit - nehogy megszóljanak a modik
Valahogy így saccoltam 
-
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Pontosan - nem semmi jó csaj a Szilvi, az biztos
Formás, énekelni is tud, fiatal és nem szőke - lennék a kebelbarátja#9910 neduddki: ha minden igaz, akkor én fiatalabb vagyok Nálad, pedig már lassan tudok egykézzel tapsolni és fürtjeim őszbe hajlanak... Nem tudom mire gondolsz, de nem válaszoltál még a hány éves is Vagy kérdésre?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Azt azért még érdemes megvárni, hogyaszondja:
- Csoki, mije volt a legszebb a legutóbbi nődnek?
- A bajsza..vagy azt hogy:
- Csoki, voltál te már két nővel?
- Egyszerre?
- Összesen..Utóbbiról az én egyik aranyköpésem jut eszembe. Havernak adtam elő nagyon komolyan, hogy "Nem az a baj, hogy két és fél éven keresztül egy barátnőd volt, hanem hogy végig ugyanaz."
-
qdak
addikt
1 éve vok ph-s

-
neduddki
nagyúr
HI!
En eloszro lemasoltam a cd-ket, vagy digiztem a kazettat, asztan pedig megvettem gyari lemezt:- )))
udv
neduddki
p.s. sokaig ne votlma hajlando megvenni a Republic HoppaHoppa-t cd-na mert /Abella nekem mondta, hogy/ veletleul lemaradtak a Nagy Laszlok a cd-rol: - (
Amugy meg Republic-nak a nepzenejeiieiei... foleg miota Szabo Andras azzal a varazslatos hegeduvel be-be szall:mod:
Sotetkapuk magas hazak fenyes udvarok
Nyiljarok ki labam elott ha arra indulok
Erdo kozepebe jarok egyszer madj Rad talalok
Csillagom vezess en utannad megyekFelhi felho fenn az egen
Vartunk mar nagyon
Ecssot hozz a viragokra
S vidd el sok bajom
Csillagom vezess en utannad megyekFeher ingem tiszta legyen mint a ho
Atok engem el ne erjen
Ne bathasson a szo
Csillagom vezess en utannad megyekmar ez szol, az oktober 67-rol!!!: - ))) hegeduvel
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Álmodjál kékeket... Vagy képeket... Vagy what ever
Bye 
BlacKSouL: És mondá az Úr - a tojást márpediglen hiába szádra ne vedd, ha nincsen asszony, kit boldoggá tehetnél általa...
Én megszívtam - már az óvodában is szivattyú volt a jelem

Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ilyet is rég láttam... lefagyott a linuxom. hw-hibára gyanaxom, egész konkrétan memória-hibára.

)