Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
megsült a sajtosrúd. aki kér, siessen, mert finom lett

-
(Kolombusz)
veterán
Érdekelne, hogy a plazmán és az LCD-n kivül létezik-e HDTV felbontású tv? 720p elég.
Projektoros, vagy sima CRT van ilyen? Nem értek a tv-khez, ezért kérdem.
Mennyivel olcsóbbak ezek és 720p-s kép esetén jobb, vagy rosszabb a képük, mint az LCD-nek? X360 lenne rákötve, meg digitv. -
csapos2
addikt
Routerekhez értő emberkék bekukkanthatnának ide: [link]
Előre is köszönöm.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hopsz, reggelt írtam. Megszokásból.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
reggelire ?

-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Nemsokára jön a fiiiinom csípős pizzám.

-
poffsoft
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
szoktam. De már kicsúsztam az időlimiből...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem főleg ez tetszik.... csak hiányzik az emo..

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
biztos az istálló...
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
fel: sajna, ez van. Még dolgozom rajta, hátha előbb-utóbb felnövök a feladathoz

ezexerint rossz poen volt, mert Te sem vágtad le....
ez jobban tetszik?

yetike: ugye azért nem fogunk veszekedni?

-
7
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Azt hittem, hogy az Integra véleményére való utalás azt akarta jelenteni, hogy én is a bunkóbb újak közé tartozom. Az igazi újonc meg bunkó, még akkor is, ha már nem újonc a rangja. Az más kérdés, hogy mellé még a fórumot sem ismeri.

vénember: Nem, Integra szerint bunkók az újabbak: [link]
-
poffsoft
veterán
Ki mondta hogy IGAZI újonc vagy?????????????????????????????????????????engem, személy szerint nem zavar, ha 'eltorzítva' írom, ellenben ha a szememközé sikít (persze 18- -ban) akkor igenis.
És megint nem értünk 1-et teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy pont minden párbeszédben, ahol elkerülhetetlen a vulgaritás. Próbáltam, soxor.tehén:

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
te is fiam, fehérholló...

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nos igen, ezzel egyetértek, csak én arra akartam rámutatni, hogy a két rossz közül szerintem melyik a rosszabb, illetve arra is, hogy egy karakter csillaggal vagy kukaccal helyettesítése még nem teszi elfogadhatóvá adott esetben ugyanazt a szót.
-
7
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Köszönöm szépen.... Mondjuk én azt hittem, nem vagyok igazi újonc

Szerintem egyébként meg az nem önmoderálás, ha csak cifrázod ugyanazt a szót. Le lehet írni emberi szavakkal is, vagy akár le sem írni a véleményed -- na az az önmoderálás.
Tehén: Kolombusz tehene nem tetszett egy-két embernek, ezért nyomatékosabban megkérték, hogy most egy ideig ne...
-
poffsoft
veterán
na ya, ez is egy vélemény. A stílusod meg Integra véleményét erősíti...
Nagyon nem vitatkoznék, de az önmoderálás szvsz inklább pozitívum mint nyelvrongálás.
És személy szerint a fasz sokkal jobban zavar bármely kontexusban, mint a f@x, annak ellenére, hogy számomra tökegyértelmű a jelentése. Persze a hímvessző még xarabbul nézne ki szvsz... -
-
BlacKSouL
addikt
Fun music mindenkinek

-
7
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Szerintem nem szalonképesek, ráadásul még gusztustalanul giccsesek is. Akkor már inkább írja le rendesen a delikvens, úgyis ugyanazt a szót takarja (meg a jelentését is). Nekem személy szerint ettől sokkal inkább hányingerem van, mint az eredeti verziótól.
Apropó: Az olyan nyelvrongáló majmokat, akik a kollega által említett módokon írják le a ronda szavakat, nem kéne ugyanúgy moderálni? Mint kifejtettem, szvsz az még rosszabb.
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami?

Szóval semmi
-
Integra
titán
válasz
poffsoft
üzenetére
nem, ez tendencia.
elég régóta vagyok itt és elég sokat olvasom a legtöbbek irásait ahhoz hogy észrevegyem, mennyire rossz irányba halad az újak viselkedése.analógiának egy konkrét példa.
anno mikor ált iskolába jártam mi csak csibészek voltunk és ha a tanár helyre rakott, megszidott minket, szégyeltük magunkat. ma abban az ált iskolában ahol én is tanultam, az egyik volt ált iskolás osztálytársam ott tanít angol tanárként. mesélte, hogy az ablakok rácsozva, a gyerekek elképesztően agresszívak és bunkók, minimális tisztelet sincsen bennük, ha a tanár őket is megbünteti, ahogy anno minket is, akkor a gyerek előveszi a mobilját és felhívja az apját aki bejön és megfenyegeti a tanárt egy osztály előtt, mert a kis suttyó porontya nem tud viselkedni..
na, itt tartunk.
ez a fórum is egyre inkább erre halad.. -
Integra
titán
lehet hogy én látom rosszul, de az újak ezeken a fórumokon egyre bunkóbbak és egyre nagyobb pofájúak....
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
őőőő, csak szépségesként jegyzemmeg: a f@sz, fax, f@x alternatívák a szalonképesek...
PeterkeT! MIlyen vulg. vagy ma???
-
parandroid
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Kettős mérce? Annyiban, hogy más téma a 'fasz' szót leírni, és más valaki másét emlegetni, különösen pejoratívan. Értem én, hogy haveri évődés, az érveimet alább leírtam, érzésem szerint nem szalonképes - ahogyan maga a 'fasz' szó sem igazán az, de indulatszóként még elmegy, ahogyan itt is általában használják a kollégák, így általában nem szólunk érte.
p
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mámmeginmeg mirő maradtam lejaén???
De azé, látomám,. jójött a segiccség .
Pedigaszittem köllhetekmég énis!!!

/BTW a Tiv-ék deklaráltan maradnak távol mostanság??? És Télapu télleg elment az OLED-ekhez????
/ -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem csak Ő futamodott meg
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Köszönöm
(nem mintha nem ezért írtam volna be...
)Pedig megérdemlem a tapsot

-
venember83
nagyúr
Sot, nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok, de ezek kozott minel tobb oromteli perced legyen!
Ha Amcsiban lennenk, akkor most megtapsolnalak, de igy nem. 
Kosz a felajanlast, de inkabb szunya. Jo ejt mindenkinek, aki megerdemli!
11051: Csak azert, mert szulinapod van:
Kulonben nem vagyok hive ennek a folyton tapsolos orom/elismeres/mindenfele pozitiv erzes kinyilvanitasnak.De legalabb benne vagyok az elso otben, aki felkoszont

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kell alma?
Boldog születésnapot nekem

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hat igy nem is lesz vita... Megfutamodsz, mi?
mod: nagy a csend, kaja elfogyott, nekem is fekudnom kene...
-
7
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Érdekes vitának ígérkezik, menjetek bele, de tudjátok: csak addig érdemes folytatni, amíg mind a két fél tud újat mondani. Amikor már ugyanazt szajkózzátok, majd álljatok le vele, úgy már kívülről unalmas, belülről meg nagy indulatokat kelt feleslegesen.
Csak gondoltam, szólok, láttam már ilyesmit. Az utolsó szó jogáért való harc szokta halálra vágni az egészet.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem hiszem én azt, a tények azok tények.
yetike: Szerintem nem lesz vita.

mod: Jóéjt mindenkinek(!) ! Szép álmokat!
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ne is, mert mindjart jon a valasz, aztan majd inkabb attol mesz/visznek a falnak

mod: mellesleg eszembe jutott egy kis nepi koltemeny, de ilyen felfokozott hangulatban inkabb nem sharelem meg a topiklakokkal, inkabb a fejlemenyekre varok. Ja s kozben eszem a majas hurkas, sonkas, pannonia sajtos kenyeret, kis finom sos retekkel, nyam-nyam.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ohh, hogy falnak ne menjek

-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Átgondoltam, és úgy látom, hogy ez nagy részben azért volt mert "én" írtam, mivel más esetekben mikor ilyen szavak szerepelnek - akár kicsillagozatlanul - elsiklotok felette. Ez nem feltétlen baj, csak ha én moderátor lennék elvárnék némi következetességet magamtól.
Tudom, hogy nem értünk egyet, de én így látom, és mások is így látják. Ja és tény. Elég csak beírni a keresőbe ebbe a topikba a férfi nem szerv "f" betűvel kezdődő nevét ami "sz"-re végződik és köztük egy "a" van.
Nem azt mondom, hogy az a baj, hogy moderáltátok, nem is az, hogy mást nem, hanem az, hogy kettős mérce van.
Várom válaszotok.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
#11029: Azt is moderáld akkor kérlek.
-
parandroid
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ez történt. Kértelek, hogy ne tedd, hozzászólásokat moderáltam.
p
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor ez esetben arányos büntetés( vagy ha a figyelmeztetés az volt akkor az ), hsz-ek törlése.
-
parandroid
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások "Bővebben: [link].
p
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Részemről saját kicsillagozott obszcén megjegysemet kértem mod.kerbe töröljék .. ennyi. OFF topic vagy sem, a trágár, vulgáris és közönséges megjegyzésekkel tüzdelt hsz.-ek nekem sem jönnek be .. amint látom elvekbe is ütközik

-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem nem.
Nem tőled kérdeztem így ha az érintett nem szólt tehát innentől kezdve csak mint magánember szólhatsz mivel ha alapelvet sértek mar szankciót alkalmaztál volna. Tehát szerintem ez nem gáz.
BASH: Sajnálom, hogy ma mindenki karót nyelt.
Persze majd próbálok finomítani, ha ez tényleg szabályba ütközik, de ellenkező esetben vegyétek ezt stílusnak, egyfajta kifejezésmódnak bizonyos helyzetekben.
-
Bash
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Akkor szólok én is. Nem tetszik a kultúrálatlan beszéded, és nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy csak az tudja elolvasni a hozzászólást, akinek szól.
-
parandroid
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Vagyok annyira nagyfiú, hogy szét tudom választani a moderátori és magánjellegű hozzászólásaimat.
Egyszerűen nem tartom jó ötletnek megkérdezni valakitől publikban, hogy kisebb lett-e a nemi szerve. A bratyizsnak is van egy határa, amíg szalonképes, ez érzésem szerint túlment azon.
p
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, van konkrét okom, ezt akartom mondani és így akartam kifejezni. Olyasféle bratyizás, és mivel az érintett nem szólt érte, ki is csillagoztam, más is szokta ezt használni...
Le lehet rólam szállni, tudom mik miatt csinálod ezt.
-
parandroid
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Van bármilyen konkrét okod a kifejezés használatára, vagy csak az öncélú vulgaritás?
Utóbbi esetben sürgősen állj le vele.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hat igen, neha a PH!-motor is teved, te es a senior tagsag...

mod: Masik megjegyzesedre meg inkabb nem reagalok, t.i. rangomon aluli lenne...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
kétlem
de szerintem inkább zárjuk a témát -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az kb. ugyanaz, Neked tudni kéne.
Én átszokom, rájöttem miközben... Na ezt majd MSNen...

[MODERALVA]
mod: Senior tag lettem
[ Módosította: tiv83us ]
-
RoyalFlush
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nem nelkul, hanem puhan. Mert pl a nok eleg jol megelnek az emlitett testresz nelkul. Kulonben elgondolkodtam s csakazertse szokok at a magyar billentyuzetre s ekezetes irasra.
Max logoutos cikkek eseteben es a kep/fogalomzavar elkerulese vegett. -
kicsitomi88
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Amint látom erőteljesen amortizálódik a szókincsed is, én a helyedben óvatos lennék
-
kicsitomi88
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
zsugorodik az agyad

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A remény hal meg utoljára - elhiszem, hogy sajnálná kevesebbért adni, mert mocskosul sokat fizetett érte két éve... De amit a gép nyújt, az mai szemmel nézve tényleg nem ér annyit...
Viszont az eladó tud valamit - azt, hogy minden ár elfogadható valakinek, legfeljebb nem megy az eladás egyik percről a másikra

-
ladybug
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ez az emlékezet. A térképen is kezdek már javulni, de helyszíneken én vagyok a jobb.

Mod: De aztán lehet, hogy mégsem...
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A gondolkodásmód főleg, de rengeteg cikk van e témában. Íme.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
elsődlegesen az, hogy női agy nőkben, férfi agy meg férfiakban fordul elő. méghozzá fejenként egy.
-
venember83
nagyúr
Hmm, a mereten kivul mi a kulonbseg a noi s ferfi agy kozott?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Tegnap valamiért mondtam ezt, méghozzá ugyanolyan hanghordozással, ahogy te szoktad.

poffsoft: 8600GTS szépen megy, jó lesz az. PC-re nem költök többet.
Egyetemre egy alap noti sok rammal és nagy hdd-vel, hogy tudjak torrentezni, meg egy xbox360 lesz majd. No meg hozzá lcd tv is kéne. Meg soook-sok pénz, hogy ezt meg is tudjam venni. Többek között ezért is érdeklődöm olyan lejátszó iránt, ami elvégzi a 720p-re nagyítást a sima adásból. -
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
cserélj gépet.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mennyél vissz, és üvöltsed, hogy de van, DE VAN!

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
huygens
üzenetére
Akkor jó.
Mert mikor a Coraban megkérdeztem, akkor azt mondták, hogy ilyen nem létezik.Köszi a választ!

És olyan van-e, ami HD-ra konvertálást elvégzi és nem a TV-nek kell megcsinálni? Mert a chipben azt irták, hgy egy dvd lejátszó/iró sokkal jobban tud nagyítani, mint maga a TV.
Látom, a Thrawn féle ilyen, csak az meg nem divxes. -
Thrawn
félisten
válasz
parandroid
üzenetére

Változott a helyzet?(Kolombusz): van Link
-
(Kolombusz)
veterán
Nem igazán tudom, hogy melyik topikba illene a kérdés, úgyhogy megkérdem itt.
Van-e olyan kombó lejátszó, ami vhs-ről dvd-re másol közvetlenül?Vagy hogyan oldható meg régi vhs felvételek dvd-re másolása számítógép nélkül? Ha a vhs-t egy merevlemezes dvd felvevőre kötöm, az fel tudja venni, ami rajta van? Jelenleg nincs merevlemezes dvd felvevőm és igazából szükségem sincs rá, viszont dvd irós kombó meghajtón elgondolkoznék, ha tudna ilyet csinálni.
-
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt vedd addikti figyelmeztetesnek! 
Ki mondta hogy IGAZI újonc vagy?????????????????????????????????????????

lesz az egész topikkal....