Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz
- Intel 1851-es Procik
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest