Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni.
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest