Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.