- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.