Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Birkóztál?
Az király! Azt figyeltem meg, amikor utcai bunyó volt (mert volt azért
) akkor a cselgáncsnak mindig több hasznát vettem, mert ugyanúgy ahogy egy birkozó (aki véleményem szerint a legkeményebbek, de ezt a UFC is alátámasztja
) úgy egy judós is, ha egyszer meg tudja fogni az ellenfelét, akkor annak vége.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Engem 6 évesen íratott be apám először cselgáncsozni, majd bokszolni nekem ott dőlt el, hogy milyen gyerek leszek
Majd meglátjuk, neki mihez lesz kedve, természetesen én biztosan nem fogom erőltetni semmire, de annyit elárulok, hogy már nagyon szépen üti a jobbegyenes-balegyenes kombinációt

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Köszi, de hidd el helyemben mindenki majdnem hasonlóan cselekedne. Meg amikor a kisfiamól írok, mindig jó kedvvel teszem, nem akarom magam elszomorítani azzal, hogy azzal kezdjem, hogy én azért vagyok engedékeny, mert beteg (volt) a kisfiam. De most örökre le is zárom a betegség témát
és linkelek róla egy képet már tünetmentesen, hajjal, jókedvvel stb. (beteget már nem akarok, mert az remélem már elmúlt):
Bővebben: link
Ja és a lovas tanyán, ahová ki szoktunk menni (heti 3-4-szer), van kiskutya, kiscica, kicsi ló (a képen), kiskecske stb
és ennél jobb terápiát egy kórházban sem tudnának felírni, mint hegyek között, jó levegőn állatok (mint én
) és kisgyerekek társaságában lenni. -
Markgx10
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nem veszem kioktatásnak, örülök mások véleményének is a témában. Nos először is nem kétféleképpen neveljük a gyereket, mivel az anyja neveli én meg (minden szabad időmben) játszok vele. Ennek ellenére, ha bárhová megyek a gyerekkel (kb. két-három nagy hisztitől eltekintve) normálisan, fegyelmezetten viselkedik. Attól, hogy nem vagyok vele szigorú, még iszonyatosan szeret és tisztel (mint ahogy én is Őt) Ja és a legeslegfontosabb: Nem a szigorú nevelés, hanem a sok játék(!!!) segítette át Őt a kemoterápiás kezelések és műtétek sokaságán (és azt nem lehet szigóruan csinálni
) . Ezt az orvosok mondták a Heim Pál kórházban, és én hiszek nekik 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Jó persze igazad van, de hidd el az anyja elég szigorúan neveli (szerintem túl szigorúan
) én inkább olyan játszótárs vagyok mellette. Ami nem jó, de hogy megértsd csak annyit mondok, hogy a rák csúnya betegség
Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye
)
Üdv:
Márk
Ja, tegnap nagyon mérges voltál valami miatt, olvastam -
Markgx10
őstag
Ez nagyon nagyon enyhe az ő bajához képest. A másik, hogy tuti nem lesz egy mama kedvence (amúgyis az apja vagyok), mert ha rámütött akkor egy rossz, verekedős gyerek lesz
Harmadjára meg nem vagyunk egyformák, én meg főleg nem vagyok tökéletes, de a kedvedért nem fogok ezen változtani, ha megengeded 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem panaszkodásból, de ha átment volna a gyermeked hasonlón mint az enyém (rendkívül súlyos betegség) akkor szerintem te sem tudnál szigorú lenni vele.

Ráadásul én még a nagyszülőknél is engedékenyebb vagyok, mindennek örülök amit csinál
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
A földhöz verős hiszti nálunk is előfordult egyszer-kétszer
Egyszer a főutcán (Egerben lakom) vágta magát földhöz, de úgy, hogy átfogta a bokámat (mozdulni sem bírtam) és úgy ordított egy fél óráig. Mindenki nézte, hogy ki ez a kegyetlen apa
De akkor sem haragszom rá. Az anyukája
elég szigorú vele, én pont azért vagyok nagyon engedékeny. Tudom nem jó nevelési módszer, de nekem megfelel.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Milyen idősek a gyerekek? A kisfiam 3,5 éves és nagyon rossz gyerek (apjára ütött)
, de nekem a legjobb a világon. Ő az egyedüli akire egyszerűen nem tudok haragudni. Délután viszem ki egy lovas tanyára lovagolni, ez most a kedvenc időtöltése (meg velem verekdeni
): felül a póni hátára és hajrá 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Én holnap leszek gyerek felvigyázóban. Ilyenkor ha kettesben maradok a kisfiammal, akkor kezdődik az ereszd el a hajam
Ilyenkor mindent lehet, amit amúgy nem
Megy a rohangálás, ugrálás, verekedés stb. Ez a legjobb dolog az életben (akinek nincs gyereke az még nem tudja) 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Na itt vagyok. A Tildy oldalán a Ph-s képeknél láttalak meg. Néztem hogy ezt a csávót ismerem, sőt barátok voltunk egy időben
Velem amúgy annyi van, hogy dógozok, megnősültem, elváltam, van egy kisfiam, meg most már nem bokszolok hanem gyúrok
(Mindig az eszemről voltam híres
) Röviden ennyi.
Emlékszel még, hogy szétcsaptad a suliban Mikulát (azt hiszem így hívták)?
Mennyit ökörködtünk akkor vazze! A régi szép idők...
Veled mi a pálya? Mit dolgozol? (nem értek hozzá, ez a moderátorkodás főállás?
)
Üdv:
Márk
Aktív témák
- Óra topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor lehet véletlenül a ban gombot nyomogatnám itt magamban
Igen nálatok az is háborús helyszínnek számít. Itt vidéken nyugisabbak a játszóterek

Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye
elég szigorú vele, én pont azért vagyok nagyon engedékeny. Tudom nem jó nevelési módszer, de nekem megfelel.