Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Szép, jó reggelt kívánok.

Pont erre gondoltam én is tegnap, amikor erről esett szó itt az OFFban. Iszonyat lehet, hogy az ilyen viharok tömegestül jönnek. Bár meg kell mindjam, pont ezért vannak ők ''hozzászokva'' már ehhez. Szerintem ők fenn sem akadnak ilyenen. Már rutinból pakolnal, szervezkednek. Gondolom, ha x-es erősségű, abban már mindenkinek van gyakorlata, hogy mit is kell tenni. Ha meg erősebb, akkor alakul ki fejetlenség.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy de jó is nekik... De szerintem ezen is csak mi morfondírounk, ők cselekednek.
Remélem, nem okoz olyan nagy kárt.
Aktív témák
Hirdetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs