Hirdetés

Aktív témák

• Viktor0610
    MODERÁTOR

Ez is időszaktól függ. Párom 5 kmre dolgozik az albérlettől, kocsival 15 perc alatt benn van, általában. BKV-val 30-35 perc, de múltkor kocsival kifogott egy frankó dugót: 45 perc. Viszont én sokkal messzebb vagyok, és gyorsabb szvsz a hév-metró-7es bsuz kombó, mintha ugyanezen a vonalon kocsival jönnék:U
    Kényelem: szinte mindig van ülőhelyem:U Ráadásul reggel 6kor gyakran végigbóbiskolom az utat... Ezt kocsiban nehezen tehetném.

Peterket: tudom, tudom, vidék az más.. .Nem is azért mondtam.... Remélem ladybug nem nyel le emiatt keresztbe, hogy kicsit belédkötök, de : neked sem a 40 km a nyomós érv, hanem a megfelelő tömegközlekedés hiánya:U Vidéken én sem gondolkodnék a dolgon, de itt?:F

[Szerkesztve]

Engem pl. marhára idegesít, h. Tschepel-szitiből mindenhova (min.) egy órával hamarabb el kell induljak, h. odaérjek. Nem az út hossza miatt, hanem a várakozások miatt... Amennyiben csak ezt spórolom meg az autóval (de mint tudjuk, általában ennél többet lehet), már sokkal hamarabb ott v.ok...
    Ezért leszek én is környezetszennyező, egyedül az autóban ülő sofőr...

[Szerkesztve]

Aktív témák