Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez is időszaktól függ. Párom 5 kmre dolgozik az albérlettől, kocsival 15 perc alatt benn van, általában. BKV-val 30-35 perc, de múltkor kocsival kifogott egy frankó dugót: 45 perc. Viszont én sokkal messzebb vagyok, és gyorsabb szvsz a hév-metró-7es bsuz kombó, mintha ugyanezen a vonalon kocsival jönnék

Kényelem: szinte mindig van ülőhelyem
Ráadásul reggel 6kor gyakran végigbóbiskolom az utat... Ezt kocsiban nehezen tehetném.
Peterket: tudom, tudom, vidék az más.. .Nem is azért mondtam.... Remélem ladybug nem nyel le emiatt keresztbe, hogy kicsit belédkötök, de : neked sem a 40 km a nyomós érv, hanem a megfelelő tömegközlekedés hiánya
Vidéken én sem gondolkodnék a dolgon, de itt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest