Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Méghogy gyilkoljuk egymást?
én nem akarom bántani Loretto krokit. Inkább megmérgezem, nehogy megsérüljön a bőre. Táskát szeretnék...
-
jeges
senior tag
vazzze...tiszta állatfarm lett it az off-ba'...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Loretto
veterán
Na elég legyen

-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mnetél volna közgazdának

-
TrollBalint
addikt
Átmentem TO-ra, hogy érvényesitsem a diákom (állitólag ma van az utolsó nap)
átmegyek, hát zárva minden... közbe egy to-s csaj jön, hogy hiába várunk ma szabadság van... de fasza... legközelebb csak jövő héten csütörtök, pénteken lesznek nekem meg akkor kell elmennem...
de szeretem ezt a sulit..
-
erdeya
senior tag
Ez a mai nap igen langyos...
A 3 napos 7végéből a fél cég 4 napost csinált.
Szinte mindenki szabin van. Én is elengedtem pár emberemet.
Az iskolákban is most van szünet, a szülők otthon akarnak lenni.
Cak én dolgozom keményen, Van egy tervem, hogy 12-kor lelépek, de ember tervez...
Bár az az illető, aki mindig akkor szokott hívni, amikor már az iroda zárjában a kulcs és futnék a buszra, ma szerencsére nem melózik, tehát valszeg nem is hív majd. -
erdeya
senior tag
Szervusztok nép!
Boci jó reggelt kíván! -
Dominator
aktív tag
3:39-kor miért nincs nyüzsgés a PH-n?
-
VladimirR
nagyúr
ha kaptok felvilagositast kiszivarogtatod az infot?
(vagy valamelyikotok)
Esmein: ha elolvasod a moderatort keresek topicba irt hozzaszolasom, az talan segit valamit a megerteseben - tudniillik engem rendkivul irrital ez az rgb utohang (ertsd: rgb-re hivatkozva basznalk szet egy-egy topic-ot)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
ki fizet, annak bepiritjak a topic-jat

btw meg nem tudni, mitre jo ez a pirositas, keress ra a piros szora itt a forumon belul - btw az off topic-ot Kalandor piritotta be
szerk.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
még du. akartam írni a mod. ker-be, h legyen a topic piros, h jobban lehessen látni... erre tessék... peros lett )igaz én nem írtam
)
a vicc topic is piros már...
van vmi határozat róla, h melyik topicot illet meg a megkülönböztető jelzés v ''hasra ütés'' szerűen megy? -
e.vid
senior tag
Itt van Bővebben: link
-
Trak
addikt
Hol lehet kapni hővezető ragasztót, vagy vlami olyan megoldást, amivel fel lehet ragasztani a már egyszer leszedett hűtőbordákat? Mondjuk a Zalman VGA hűtőkhöz adott darabokat.
-
MarKoo
addikt
Kukkantsátok meg ezt pls: Bővebben: link
Még mindig a winyóval szenvedek.
-
VladimirR
nagyúr
mbit: ilyenre gondoltal => Bővebben: link?
-
Esmein
nagyúr
Kitomboltam magam, köszönöm.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
EZ:
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.gepanet.com/emc_symetrix.gif)
B.szott nagy szerver telipakolva midnen földi jóval. Főképp tárolásra van(pl. mirorrok) + jó sok ramocskával khm, jó sok mindenre
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na nálam ezért nincs a lakásban egy állat sem.
Najó huginak otthon a papagáj + tubi...
A macskám , ha véletlen ebszökik a lakásba, hogy hogy nem, de szinte az első dolga, hogy végigtrappoljon a billentyűzeten....
A degu egyébként aranyos jószág
szerk: egyszer láttam mókuskerékben futni, meg minden , és ha vendég jött (pl. én) akkor ott produkálta magát
Ja és ha jól tudom, midnent szétrág.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Bővebben: link
Kutya már idomítva van.
-
MarKoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
xcbiker foglalkozik adatmentéssel.

Meg is találtam: Bővebben: link -
Integra
titán
hol van hdd szervíz?
kutyu leverte és most se kép se hang
talán még van remény hogy nem veszik oda 160gb.... -
Monya78
veterán
Kellemes meglepetés ért... kiderült hogy az egyik munkatársam nagyker áron (ill. kicsit ennél is olcsóbban) tud vásárolni....

Legalább nem kell lesnem melyik boltba, mi mennyibe kerül...
-
tildy
nagyúr
Megint láttam symmetrixet
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Azért otthonra nem kéne
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
igen
mert mindig kötöszködsz 
Drizzt gondolom azé, mert olyan interaktív téma és a PH!-val kapcsolatban van... de majd válaszol az aki átrakta
Bash Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Nemt tudom, hogy anyámat-e, ha teszek egy olyan kérdést, hogy a ph! fényképalbum miért nem inkább a fáradt gőzben maradt? Pedig itt jó sokan látnák -> nagyobbat égnék, de többen is küldenének képet... A ph! interaktív aloldalra meg szerintem inkább csak mazochisták néznek be életükben 10-nél többször...

-
erdeya
senior tag
ezekkel a nagykapacitású sata vinyókkal valamiért mindig csak a baj van...
-
MarKoo
addikt
Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.
Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót.
-
erdeya
senior tag
teccett!!!
Röviden annyi, hogy most valami átvilágítás van a cégnél, és beült az értekezletre valami tag. Egy darabig kussolt, aztán elkezdett konferansziét (moderátort
)jáccani. Mindenki csak nézet, hogy ki ez? Valszeg az egyik angol góré hívta meg. De minek?
Osztota a lapokat, hogy mikor ki beszélhet.
Néhány kecske meg ezt úgy felvette, hogy jelentkezett ha mondani akart valamit.
Iszonyú volt. Mint az oviban. Ráadásul az egész értekezletnek nem volt semmi értelme, mert olyan dolog miatt hívta össze egy kis hülye, amiért ha felhívja az illetékes technológust telefonon, megkapja a választ.
Nekem meg időt meg rekeszizom görcsöt spórol.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
boci visszatért az értekezletről
hát hiba volt elmenni
azaz nem is, mert jót röhögtem a sok barmon! -
Loretto
veterán
Bash: semmi kül. csak érdekes hogy ott pont akkor feszenek mint mikor keülnk.Ennyi.
Mindenesetre most hogy reggelin tul vagyok, tudnék horpasztani egyet. -
erdeya
senior tag
mesélj róla, mit gyárt magyarországon a jangce nevű cég???

szerk: na megyek bejárásra
meg értekezletre, meg intézkedni, meg vasakat tapogatni
(bizony ilyet is kell, mert nem esik le a gyűrű az ujjamról)
kb dél körül érek vissza a helyemre, majd benézek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
még tart a kezdeti lelkesedés

tényleg sok a meló (hol nem), de szívesen csinálom
Csak január óta vagyok itt.
Azelőtt a nevem alatti kockában dolgoztam, mint vevőtámogató.
Aztán felfigyeltek rám...
Igen, kell az angol is meg a német is.Tegnap az olasz kellett volna
A macskazabálók...
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem egy cipőre is tellik még ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vehehe![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/aut%F3k/car-smiley-031.gif)