Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
DragonR+
üzenetére
Itt viszont meg tudod rendelni : Bővebben: link csak nemtom mennyi a kiszállítási díj.
-
DragonR+
aktív tag
-
VladimirR
nagyúr
pvpgn szerver pl miert lenne illegalis? nyilt forraskodu cucc, ami mintegy battle.net szerver klont csinal, dio1-2+lod, sc+bw, w2 bnet edition, w3+tft szamara
wow-szerverrol nem tudok meg sokat, eddig nem kezdtem meg neki
anaqer: az semmi - van egy topic (ahol reszletesen leirtam (egy magammal torteno beszelgetes soran), hogy hogyan kell beloni a fent emlitett pvpgn szervert, es azert nem teszek csak bele egy kimerito forditast, ami lepesrol-lepesre, az enyemnel sokkal reszletesebben mutatja be a szerver beuzemelesenek modjat, mert kicsit tartok tole, hogy zarnak
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
DragonR+
üzenetére
media markt, tesco, ilyenek
mit akarsz venni?
egyebkent jo, engem is hulyenek neztek ma:
mondom a sracnak, hogy akarok csinalni egy wow szervert (itt ph-n fel sem merem hozni., mert mindenki azt hiszi, hogy lopni csalni akarok), erre lelamaz, hogy igy szarok a free szerverek, meg szakadnak, meg instabilak, meg torlik az acc-ot, meg egyebkent is, mekkora faszsag, hogy mig ok fizetnek a wow-ert havi x ezer forintot, meg megvettek tizenakarhany ezerert, addig en ingyen akarok jatszani, meg ha ismernem az mmorpg-k hatteret, megertenem, hogy miert jobb legal serveren tolni
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes? -
DragonR+
aktív tag
Emberek!
Menten behorpad az agyam!
Elhatároztam, h megvásárolok egy számítógépes játékot.
De sajnos nemtom, hogy hol tehetném ezt meg Zalaegerszegen.
Beugrott a chat.
Feltettem a kérdésemet a város szobájában, erre egy jó ember:
''Te hülye vagy. Tőcccsd le DC++-ról.''
Mondtam neki, h nekem eredeti kéne. Erre ő: ''Ez nem warez.''
Ilyen sokat aludtam volna?
Nos, boltcímet nem kaptam, egy lehülyézést igen.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
uristen, probalt mar valaki pingponglabdát égetni öngyujtoval ?

majdnem levitte kezem, miarákból csinálják ezeket ?
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Willamette vagy Northwood?
Ha Will, akkor talán 2.4GHz még kijön belőle, ha NW, akkor 2.8 jó eséllyel. Bár hallottam már olyan példányról, ami 3.2-őn még elindult, de annak már izzadás, BIOS-reset, elemkivétel, és bő 1 órás teljes sötétség volt a vége, mire újra bepöccentették
De a 2.8 az esélyes. -
Pópa
senior tag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
?
-
Dreamcaster
senior tag
Intel Celeron 1.7Ghz = 100%
P4 2.0 Ghz nem ártalmasan huzva = ?%
Köszönöm. -
Esmein
nagyúr
-
Niquis
aktív tag
Ja, a prociból nem sikerül 1900Mhz-nél többet kisajtolni, Albatron NF2-es lap, Coolink 300-as táp társaságában. Különösen azért meglepő ez, mert előtte 2000-en ment sokáig (alapfesz), és amikor beállítottam erre, Prime95-stabil volt. Aztán, mikor tovább akartam húzni, 2 perc alatt kifagyott. Innentől hiába játszottam a feszültséggel, bármivel.

-
-
Monya78
veterán
Szóval a következő procidnál már kell a kraft??? vagy csak azért mert még soha nem volt mobil barcid...???
Én mindig előre fele lépkedtem a procik terén
286 (16Mhz) -> 5x86 (133Mhz) -> PI (233Mhz) -> PII (266Mhz) -> CeleronII (1100@1150Mhz
) -> AMD 2000+ (1666@1850Mhz) -> AMD1700+ (1466@2150Mhz) -
Lord Zero
addikt
ha azt mondom, h SUNET, akkor ring a bell vkinek?
melyik országban van (vmi szolgáltató lehet, net vagy telefon, asszem)?
szerk> oké, kösz, megvan (google, tudomtudom)
svéd, elméletileg
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
-
Esmein
nagyúr
2000+ athlon xp, 2 db halott nf7 után gigabyte 7vt600, ami továbbra is szuperál Niquisnél, aztán mégegy halott nf7, aztán kv7, aztán ic7 aztán kd7, aztán most nf7s. Procim volt már 2000+, 2500+barton, 2.4P4C@3, 1600-as duron, 1600+ palomino, 1000-es morgan duron, és most van egy 1333-a thunderbördöm

-
Dominator
aktív tag
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe. -
Dilikutya
félisten
1 hónapja voltam regelt tag, lelkes újonc, szokni kellett még a szabályokat

Nem ez volt az utolsó balhém, az amerikás topikban illetve az America's Army-ban felmerült, hogy esetleg ezt a nevemet többet nem használhatom
Azóta aki figyelemmel kiséri a poltopikokat, annak feltünhet, hogy a nevem nem túl sűrűn bukkan fel. Inkább kerülöm a feltűnösködést, még a végén valami sz@rrágó politikus elleni kirohanásom miatt bannolnának engem... ez kb olyan lenne, mint amikor Al Capone-t adócsalásért ültették le ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sick boy: azóta már ki is szabaditották
már van 2 hete elrabolták. hát hogy figyelsz te oda?
-
Sick Boy
őstag
mi a fuck!? Elrabolták Magdi nénit LOL

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Dilikutya
félisten
Nekem asszem ez volt az első: Bővebben: link
Vagyis az első, amit megtaláltam
Az első egy proci elpasszolás volt, az szerintem törölve is lett a sikeres üzlet után. -
Esmein
nagyúr
Megtaláltam életem első topicját, akkor még azt sem tudtam az amdt eszik vagy isszák
Bővebben: link -
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nálam a játék install support viszi a prémet.
Pontosan másfél óráig szenvedtem telefonon keresztül ( én voltam a hívott fél természetesen
) szenvettem, mire sikerült felinstallálni a gámot.
És akkor jött a csattanó.
A játék neve: Rayman
A platform: Win XP
A csattanó:
Megkérdezem a végén. Mekkora is a rendszerkövetelmény, ott van a doboz hátulján. Mire elgagyogja. 486DX stb, stb.
És ekkor elárultam neki, hogy ha szétveri a fejét a falon sem fog elindulni XP alatt.
Aztán meg jött nekem sírva, hogy mért ilyen sok a telefonszámla.
Én meg: ''Hát azé vazze, mert ha elakadsz NFSU-ban, akkor is engem hívogatsz mobilon, persze hajnal fél 1-kor!'' -
Dilikutya
félisten
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arhquis: MSN az kemény dió ám....
Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
Panther: Hát a Radeon7500-nek még passzivan is elég bármi
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
hopp mi jutott eszembe : pofátLAN party....milyen név ?

Loretto : elmúlt a remegés...franc tuggya mitől vót. -
Arhquis
aktív tag
Én már nem tom, kiben higyjek.
Haverom nagy óverklokker. Elég jol informált. Mindenhez volt értrelmes, és télleg használható hozzászólása.
És nem tudott regisztrálni magának egy elcseszett msn-t. Pedig az azért télleg nem egy nagy cucc. -
Dilikutya
félisten
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
Na igen.
Egy igazán elvetemült User BÁRMIRE KÉPES, csak hogy ''menjen'' a gépe
Aztán ha már ég, meg füstöl, akkor mehet a telefon az infos rokonnak, hogy jajj, hát valami van, pedig nem is csináltam én semmi rosszat. Csak lefagyott a windóz, oszt elforgattam 180 fokkal a procit, hátha úgy majd nem fog lefagyni... -
Arhquis
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én meg mindig azt mondtam, hogy ha kell valami szoljon nekem, és ne barmoljon bele. Én pl utálom más sz@rját takarítani

Amugy meg levágta a PS2 véget, meg a biller tövénél a vezetéket, és ráforrasztott két RJ45-ös dugaljat, meg vett egy 5 méteres egyenes kötésű kábelt. És a kábel az cserélhető, méretezhető
-
Dilikutya
félisten
Akkor sem jutott eszembe
De máskor is mondták már rám, hogy nem vagyok elég aberrált ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most nem a sufnituningról van szó, hanem arról hogy eddig mindenkit arra biztattam én is, hogy ne féljen a PC-ről, mert ami valahova belemegy, az odavaló.... valahogy ez nekem eszembe se jutott, hogy USB-t az RJ45-re... talán mert az RJ45 eleve foglalt a net miatt, így nálam véletlenül sem fordulhat elő, mivel csak egy hálókari van a gépben, az alaplapi.
Ez a bill hogy müxik? Házibarkácsot én nem nagyon szeretem. Bár a VGA-m most úgy néz ki, nem ad más lehetőséget
Wolverine: belemegy ez, csak akarnod kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Uuuutálom a chat-et.

Lehet, ez volt a baj?
![[kép] [kép]](http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45c.jpg)