Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
figy, ez a cég a hírekből él. most ha minden előfizetője összevissza linkelné a híreit, akkor senki nem fizetne értük. szerinted a tv-k/rádiók ingyen kapják a híreket a hírügynökségektől?
szerk.:
de közben felfogom azt is, mi a problémád.
én a belső, előfizetős tartalomról beszéltem. az, hogy miért nem lehet belinkelni egy hírüket, ami kint van, bárki által elérhető, hát passz. enyhe rigolya? vagy nemtom... 
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
UFF
kérdés : van WoW és EQII topik. ezek nékem nem látszódnak bal oldali listában. ugye hozzászólok akkor fel kéne gyünnie de nem. minden más topik látszódik de ezek nem. mééé ? -
Esmein
nagyúr
Nohát, elsüllyedt az offtopik ? UP
-
Drizzt
nagyúr
Hehe, hazaértem a buliból. Most tolom az utolsó sört ma. Vagy az elsőt?

-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Hát ez elég lol.
Corepad magna teszt hp optikai egérrel
-
Wolverine
félisten
Viszont a rögzítéshez is ki kell valamit találni, nem? Yahh: a hajtogtáshoz sem árt a spéci szerszám, mert nagyobb felületű lapokat, hosszabb éleket kézzel nehéz lesz hajtogatni...
Nyahh: nem tudom, Szeged környékén foglalkozik-e valaki kazánokkal. Ha igen, akkor ott meg lehet próbálni... -
Esmein
nagyúr
Nem tudja valaki, milyen szakembert kell keresnem, ha custom made műanyag (nem fröccsöntött) vagy alu dobozt szeretnék csináltatni ?
-
Lord Zero
addikt
a kérdés összetetteb, mint gondolnád

tedd fel így: ezen a héten alig tudtam pillantást vetni a ph-ra, annyi dolgom volt, te viszont semmit mást nem bírtál csinálni, ezért egyfolytában itt lógtál
esetleg: te viszont semmit mást nem bírtál csinálni, mert egyfolytában itt lógtál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudom, melyik a jobb
vagy bal
(de ne politizáljunk)
szerk: (önmagamhoz képest túl sok szmájlit használok)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
de rég jártam erre
(ez egy tökéletes off megnyilvánulás volt, a maga mindenható érdektelenségével és apátiájával együtt, köszönöm) -
tildy
nagyúr
Csak azért irtam ,mert nekem nem hitt, hogy nem tudok segíteni neki, mert döglődik az msn.
Az önállóságot hiába is vrárnám el tőle, iylen témáhz sokszor süsüke...
(Múltkor a hajamat téptem mikro szamtech szakos létére nem tudja a számrendszerek közti átváltást

)
Esmein: tudom , ismerem, nálam is van ritkán.Stylesheet okozza..
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
régebbi laár por lart hallgatok és sírok!!!

szerk: már azt se tudom, hogy festettem ,vagy fostettem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor irjal mar errőla hugom mailcimere (Kinti neven phzik.), mert nekem ma egy 10 felkialtojeles mailt irt arrol hogy nem megy az msn.
Egyébként elküldtem emlegebb éghajlatra hugom, tehetek én róla , hogy nem megy? Legyen már ennyire önálló, hogy utánanéz miért nem megy.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Nem tudom belefér-e ilyesmi ide, ha nem, majd kiszedi egy mod.
Az ablakomból rá lehet látni egy forgalmas buszmegállóra. 15 perce zajt hallottam és kinéztem. 4 vagy 5 14-15 éves gyerek ugrált a tetején, a tetőről a kukára. Nagyon belemelegedtek a dologba, mert nem vették észre hogy egy auto padlófékkel megáll az utca túloldalán. Egy 30as faszi kipattant a kocsiból, majd az egyik gyereknek lekevert egy akkora sallert, hogy a gyerek felnyalta a járdát, a többi meg elfutott. A manus még a falhoz vágta a srácot, majd elengedte. Ezután tett még pár kört.
Hiába no, megéri néha elszakadni a monitortól.
-
A pápa elvileg még él.
Ja, a tesztet CSAK 1x és 30 percen belül ér kitölteni.
Ja, és fölésaccol egy kicsit, legalábbis nekem a hivatalos mérésen néhány ponttal kevesebb lett, mint itt (5-7-el kb.). Ha 50 percet töltesz vele, akkor az már akár 20-30 pont pluszt eredményezhet esetleg (az időhatár nagyon fontos, amikor voltam a mensa-nál teszten, ott az idő nagyon szorított). -
vtechun
veterán
nekem csak 127 lett, de a vége felé már csak tippelgettem ....
-
F-ECT$
titán
Másnak se megy most az msn?
-
tildy
nagyúr
Én még azon vagyok elakadva, hogy annak idején egz politikus lett pápának választva

Egyébként rip.(iagz az info meg nem biztos)
Bár akinek halálhiret keltik, az sokáig fog élni.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Meghalt a pápa, nekem meg fáj a fejem. Szerintetek melyik érdekel jobban ?
-
Esmein
nagyúr
Bakkeerrennneeeeee elkezdtek harangozni

-
_Volkovy_
nagyúr
Még nem.
Hivatalos bejelentésre várunk.. -
e.vid
senior tag
Elhunyt a pápa.
R.I.P.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Tildy, ha figyelsz:
Bővebben: link -
Bazsesz
őstag
106 pont, azaz átlag feletti, de normális. Csak nem tudom, hogy hol lennék én noooormális....
Na mind1, majd megcsinálom vasárnap hajnalba a buli után, kváncsi vagyok, hogy akkor mennyit fog mutatni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
V.ki
aktív tag
Létezik olyan Win verzió,hogy 1.01?

Találtam vmi packet,letöltöttem,létrehoz 1 Win1.01 könyvtárat csomagolás után.Elindítom,floppy-t kér.Berakom a floppyt.Elindul a progi,elég komolynak tűnt.
Nem mertem vele kisérletezni
RE #3609 for emvy:Hát,kíváncsi leszek,mi történik vele,remélem itt él még 1 darabig...Jobbulást neki..
for Esmein:
[Szerkesztve] -
kiskubai
tag
kezdetben vala a plexi. én látom, hogy jó. kivágám a réseket dekopirral. az első mivelet után feladtam. go to lézergépes. he is kivágni. én menni haza bringával. akkor történé a nagy baj, mert a plexi félbetöré. én mondani hangosan: a kiba***tt ku**a életbe, hogy az a köcsög bringa. lézeres marad, mert tökéletesen kivágta, bringa röpül, mert naggyon magamraharagította magát.nah, ehhez szóljatok hozzá.
de végüli só let, mert úgy tört el, hogy így is használható
-
A pápa nagyon az út végén van...

-
KovacsUr
addikt
-
Emberek, nem akar valaki jönni az IPM elmebajnokságra? Szóval csapattársat keresek
.
Azt nem tudom, hogy ez logikai (IQ-teszt-szerű), vagy műveltségi... ha az előbbi, akkor szívesen neveznék.
-
törölt tag
sry
Valahová le kell írnom, hogy nagyon sajnálom II. János Pál-t
nem azért mintha de hűvallásos keresztény lennék, de nagyon (nagyon-nagyon) sajnálom, ennyi
-
potzike
csendes tag
Ez azért eléggé ottvan
: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is benn vagyok...