- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
escie
őstag
figy, ez a cég a hírekből él. most ha minden előfizetője összevissza linkelné a híreit, akkor senki nem fizetne értük. szerinted a tv-k/rádiók ingyen kapják a híreket a hírügynökségektől?
szerk.:
de közben felfogom azt is, mi a problémád.
én a belső, előfizetős tartalomról beszéltem. az, hogy miért nem lehet belinkelni egy hírüket, ami kint van, bárki által elérhető, hát passz. enyhe rigolya? vagy nemtom... 
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
escie
őstag
-
Szőrös
veterán
-
Viktor77
titán
-
Szőrös
veterán
UFF
kérdés : van WoW és EQII topik. ezek nékem nem látszódnak bal oldali listában. ugye hozzászólok akkor fel kéne gyünnie de nem. minden más topik látszódik de ezek nem. mééé ? -
Esmein
nagyúr
Nohát, elsüllyedt az offtopik ? UP
-
Drizzt
nagyúr
Hehe, hazaértem a buliból. Most tolom az utolsó sört ma. Vagy az elsőt?

-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Hát ez elég lol.
Corepad magna teszt hp optikai egérrel
-
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Viszont a rögzítéshez is ki kell valamit találni, nem? Yahh: a hajtogtáshoz sem árt a spéci szerszám, mert nagyobb felületű lapokat, hosszabb éleket kézzel nehéz lesz hajtogatni...
Nyahh: nem tudom, Szeged környékén foglalkozik-e valaki kazánokkal. Ha igen, akkor ott meg lehet próbálni... -
Esmein
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
Nem tudja valaki, milyen szakembert kell keresnem, ha custom made műanyag (nem fröccsöntött) vagy alu dobozt szeretnék csináltatni ?
-
Esmein
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
F-ECT$
titán
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
a kérdés összetetteb, mint gondolnád

tedd fel így: ezen a héten alig tudtam pillantást vetni a ph-ra, annyi dolgom volt, te viszont semmit mást nem bírtál csinálni, ezért egyfolytában itt lógtál
esetleg: te viszont semmit mást nem bírtál csinálni, mert egyfolytában itt lógtál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudom, melyik a jobb
vagy bal
(de ne politizáljunk)
szerk: (önmagamhoz képest túl sok szmájlit használok)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
de rég jártam erre
(ez egy tökéletes off megnyilvánulás volt, a maga mindenható érdektelenségével és apátiájával együtt, köszönöm) -
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Csak azért irtam ,mert nekem nem hitt, hogy nem tudok segíteni neki, mert döglődik az msn.
Az önállóságot hiába is vrárnám el tőle, iylen témáhz sokszor süsüke...
(Múltkor a hajamat téptem mikro szamtech szakos létére nem tudja a számrendszerek közti átváltást

)
Esmein: tudom , ismerem, nálam is van ritkán.Stylesheet okozza..
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
-= CsoCso =-
tag
-
fokukac
nagyúr
-
escie
őstag
-
F-ECT$
titán
-
_az
senior tag
régebbi laár por lart hallgatok és sírok!!!

szerk: már azt se tudom, hogy festettem ,vagy fostettem
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
-
tildy
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
Agostino
addikt
Nem tudom belefér-e ilyesmi ide, ha nem, majd kiszedi egy mod.
Az ablakomból rá lehet látni egy forgalmas buszmegállóra. 15 perce zajt hallottam és kinéztem. 4 vagy 5 14-15 éves gyerek ugrált a tetején, a tetőről a kukára. Nagyon belemelegedtek a dologba, mert nem vették észre hogy egy auto padlófékkel megáll az utca túloldalán. Egy 30as faszi kipattant a kocsiból, majd az egyik gyereknek lekevert egy akkora sallert, hogy a gyerek felnyalta a járdát, a többi meg elfutott. A manus még a falhoz vágta a srácot, majd elengedte. Ezután tett még pár kört.
Hiába no, megéri néha elszakadni a monitortól.
-
Wolverine
félisten
-
Tithian
őstag
-
F-ECT$
titán
-
emvy
félisten
A pápa elvileg még él.
Ja, a tesztet CSAK 1x és 30 percen belül ér kitölteni.
Ja, és fölésaccol egy kicsit, legalábbis nekem a hivatalos mérésen néhány ponttal kevesebb lett, mint itt (5-7-el kb.). Ha 50 percet töltesz vele, akkor az már akár 20-30 pont pluszt eredményezhet esetleg (az időhatár nagyon fontos, amikor voltam a mensa-nál teszten, ott az idő nagyon szorított). -
Wolverine
félisten
-
vtechun
veterán
nekem csak 127 lett, de a vége felé már csak tippelgettem ....
-
F-ECT$
titán
Másnak se megy most az msn?
-
tildy
nagyúr
Én még azon vagyok elakadva, hogy annak idején egz politikus lett pápának választva

Egyébként rip.(iagz az info meg nem biztos)
Bár akinek halálhiret keltik, az sokáig fog élni.
[Szerkesztve] -
-= CsoCso =-
tag
-
Esmein
nagyúr
-
V.ki
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Meghalt a pápa, nekem meg fáj a fejem. Szerintetek melyik érdekel jobban ?
-
Esmein
nagyúr
-
KovacsUr
addikt
-
Esmein
nagyúr
Bakkeerrennneeeeee elkezdtek harangozni

-
_Volkovy_
nagyúr
Még nem.
Hivatalos bejelentésre várunk.. -
V.ki
aktív tag
-
e.vid
senior tag
Elhunyt a pápa.
R.I.P.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Tildy, ha figyelsz:
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
e.vid
senior tag
-
Bazsesz
őstag
106 pont, azaz átlag feletti, de normális. Csak nem tudom, hogy hol lennék én noooormális....
Na mind1, majd megcsinálom vasárnap hajnalba a buli után, kváncsi vagyok, hogy akkor mennyit fog mutatni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KovacsUr
addikt
-
e.vid
senior tag
-
KovacsUr
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
V.ki
aktív tag
Létezik olyan Win verzió,hogy 1.01?

Találtam vmi packet,letöltöttem,létrehoz 1 Win1.01 könyvtárat csomagolás után.Elindítom,floppy-t kér.Berakom a floppyt.Elindul a progi,elég komolynak tűnt.
Nem mertem vele kisérletezni
RE #3609 for emvy:Hát,kíváncsi leszek,mi történik vele,remélem itt él még 1 darabig...Jobbulást neki..
for Esmein:
[Szerkesztve] -
emvy
félisten
-
KovacsUr
addikt
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
e.vid
senior tag
-
kiskubai
tag
kezdetben vala a plexi. én látom, hogy jó. kivágám a réseket dekopirral. az első mivelet után feladtam. go to lézergépes. he is kivágni. én menni haza bringával. akkor történé a nagy baj, mert a plexi félbetöré. én mondani hangosan: a kiba***tt ku**a életbe, hogy az a köcsög bringa. lézeres marad, mert tökéletesen kivágta, bringa röpül, mert naggyon magamraharagította magát.nah, ehhez szóljatok hozzá.
de végüli só let, mert úgy tört el, hogy így is használható
-
anaqer
veterán
-
gozso
őstag
-
Szőrös
veterán
-
emvy
félisten
A pápa nagyon az út végén van...

-
emvy
félisten
-
KovacsUr
addikt
-
Szőrös
veterán
-
emvy
félisten
Nemmegy

Szóval Bővebben: link-et mondjuk 150 felett kellene tolni a csapatnak, és mehetünk.
-
KovacsUr
addikt
-
Gambit
őstag
-
emvy
félisten
Emberek, nem akar valaki jönni az IPM elmebajnokságra? Szóval csapattársat keresek
.
Azt nem tudom, hogy ez logikai (IQ-teszt-szerű), vagy műveltségi... ha az előbbi, akkor szívesen neveznék.
-
törölt tag
sry
Valahová le kell írnom, hogy nagyon sajnálom II. János Pál-t
nem azért mintha de hűvallásos keresztény lennék, de nagyon (nagyon-nagyon) sajnálom, ennyi
-
escie
őstag
-
potzike
csendes tag
Ez azért eléggé ottvan
: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is benn vagyok...