Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Lásd föntebb, Zsánmisellzsárr, Oxigén ugye
Ilyen 70-es évek vége felé kezdett el alkotni de eléggé atmosphere/ambient lowtempo trance.
Amikor ez a betét van a starship troopersben akkor rohamoznak ki a gyalogosok a hajókból, de így vagy 200-an. Fantázia és valóság előadáson néztük ezt a részt, erre valaki mögöttem beszól : ''Nézd a hülyéket, mennek pecsételtetni [a jelenléti ívet]''
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Átírom .esmeinre, név ugyanaz marad, szaros freemailen nemtom átnyomni

Bővebben: link
Ezekkel a JMJ-ekkel rontott meg faterom kiskoromban. Benyomta agyba back-elite-n és hajrá
Lehettem vagy 12 éves.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
vald be hogy a gülü macsek enyhített meg

Esmein: vállalatnál lenni tűzfal, nem engedni mp3 át, de emilben ha a kiterjesztést áttírod xyz.esmein-re akkor jó lészen
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
ad 1 - nem a bántás volt a szándékom, - a hsz végén a p, az í és az sz betűk összeolvasása egyértelműsítik ezt
ad 2 - egy offtopicban, offtopic mivoltából eredően, nincs olyan, h ''on''
ad 3 - végképp megharagudni? nem, végképp eltörölni!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ad 4 - a ''Bocsííííí''-t olybá veszem, h rehabilitálódtál, mert ez volt a szándék (lsd még ad 1)
ad 5 - ezután jön az ad 6
ad 6 - ezelőtt volt az ad 5
ad 7 - így kell túlragozni egy témát (lsd még ad 5, ad 6)
..............
-
Esmein
nagyúr
Az az igazság, hogy oda van linkelve az ftp cím

Na majd mindjárt megint, mert sztem szpészek bezavartak kicsit.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
háttőőő...izé...
Ha kaptam volna rá pár évet magányosan, akkor sem jöttem volna rá.
Esetleg ha dekódolnád és megadnád a megfelelő zenei hangot, akkor odahaza eljátszanám, oszt kiderülne, hogy most csillakközi, roboccsaru vagy sztárvórszos.
szerk: fájörvól nem engedi a muzsikát
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Kotta ?

[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
elárulod hogy ez mi volt??? Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Jean Michel Jarre monnyon fel ( az a monnyon le ellentéte ugye ? )
-
escie
őstag
pont előttünk tüntetnek a gazdák.

vagy negyedórát álltam az országúton, mert épp a szembejövőket engedték a rendőrök, király.
én meg azt hittem, hogy gyorshajárért állítanak meg a zsernyákok, pont előtte két km-re volt egy trafi...
de olyan Renault trakort láttam, hogy ihaly...
viszont tüntetni is tudni kell. az első traktorra kitéve valami transzparens, fehér papíron ''golyóstollal írt'', alig látható betűk, valami ''etetés'', meg ''elég volt'' meg ''vidék'', ennyit tudtam kivenni.
volt valami ''monnyonle'' tábla is. abból gondolom, hogy nevek voltak rajta...
szóval zajlik az élet mifelénk is...
-
erdeya
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nos. Először is szögezzük le, hogy egyetlen szavad sem esett rosszul (na jó a rangkórság igen) és ezt a postot is mosolyogva írom.
Talán pettyet nyers voltam, csak tudod ama ősi szokásjogot elevenítettem fel, hogy minden témának van totyikja.
Mert előfordult már, hogy valaki a videokártyáknál kérdezett pl. a procikról, mert úgy látta, az a topic pörög jobban. Így érthető is volt a szándéka, de ugye ahogy én is most, őt is elhajtották, hogy a megfelelő homokozóban jáccon tovább.
És mint mondtam ezt az elvet követtem amikor írtam, hiszen egy OFF topicban nem ilik ON-nak lenni.
Szóval mielőtt végképp megharagszol, hamar szeress meg
Bocsííííí![[kép] [kép]](http://ajzz.org/images/articles/2004060113212769_3.jpg)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
sajnos azt nem ismerem, en mint mondtam a teleport pro nevu progit hasznalom, abban lehet allitani, hogy mit szedjen: vannak eloredefinialt beallitasok, mint pl kepek (png, gif, bmp, jpg...) de adhatsz meg magad is, hogy csak jpg, es meretet is lehet allitani (bar lehet, hogy csak azt, hogy x meret alatt, ebben nem vagyok biztos)
asd bele magad a manualba es a beallitasokba, csak lesz abban is valami hasonlo
Bash: koszonom
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Jean Michel Jarre - Equinoxe part 2. Isten ez a csóka. '78-ban olyan zenét alkotott, hogy még most is remeg a térdem bele, pedig nem vagyok vmi konzervatív zenei téren

Ha valaki játszott a Masters of orion 2-vel akkor ismeri ezt az atmoszférikus zenei világot.
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
nezd meg ezeket => Bővebben: link, ha mindent le kell szedned tokeletes, ha csak egy reszet, akkor merulj el a beallitasaikban (en a teleport pro-t hasznalom, eleg jo cucc)
de mondjuk ha a filenevek valahogy sorban kovetik egymast, akkor jo pl a getright is, mert az tud olyat, hogy sorban egymast koveto nevu file-okat leszed, pl.: kep%#%.jpeg, ahol, %#% helyere o berak egy-egy szamot, az altalad megadott intervallumbol az altalad megadott lepeskozzel
erdeya: ki vagy Te itt, hogy csak ugy kiosztasz valakit? nem hinnem, hogy van itt olyan dolog, ami nem ferne be az off topic-ba (mondd, hogy nem az zavart, hogy ujonc az illeto, mert ilyen alapon egy fanatikus tagnak sincs mit irnia ide) -
gTWELVE
tag
jajjj!! Ez a kép nagyon brutál! LLOOOLL
-
Esmein
nagyúr
Csillakközi invázió után húst enni háááát...

lol.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
eszem már egy sültcsirkét a jó kis bélfröcsögés tiszteletére.
-
Lord Zero
addikt
nem értem, konkrétan mi bajod ezzel
nem ő az első, aki úgymond on topic dolgot kérdez
jómagam is szoktam feltenni itt ilyesmi kérdéseket és - kapaszkodj meg: -válaszokat is kapok, itt sok jófajta ember megfordul, és én balga, bízom is bennük, mi több: köszönettel tartozom nekik
nincs kedved linkelni? oké
de vkit elküldeni a fenébe egy off topicból, mert szerinted nem oda illőt kérdezett...hmm
akkor basszál le engem is, meg azokat, akik segítettek nekem
gonosz vagy? nem, csak egy kicsit röhejes
szerk: rangkórság szagot érzek
ezt minél gyorsabban revidiáld, ''kolléga''
písz
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Figyi kolléga!
Ez itten az off topic. Ha nem találsz a kérdésednek megfelelő topicot újat nyitni meg nem akarsz, akkor ott az azonnali kérdések órája topic. Nincs kedvem linkelni...
Gonosz vagyok? Sebaj...
Esmein: Bizony, én paráztam is, mert a melóhelyen vagyok és egész reggel 403 volt. De már jóóóóóó!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Egyébként reggel volt egy többórás leállás ?
-
mbit
tag
képeket akarok leszedni (több mint 1000-et). Az gond, hogy az előnezeti képek egy php-ra hivatkoznak, amire a nagy méretű jpg kép van hivatkozásként téve, ezért a flashgettel nem tudom leszedni egyben. Milyen progit ajánlottok?
-
Esmein
nagyúr
Tűűűű, ttűttürűűűűű. Tűűűű tüttürűűűűű... Jó ez a csillakközi invázijó. Henthentkillkill.
-
Shim
őstag
vki tudja merre található a Totál Metál klub?
-
erdeya
senior tag
Nos őszinte leszek...
Tegnap beharangoztam a fizetésnapi ivászatot, de kimaradt.
Nem volt rá érkezésem, meg aztán gondoltam a mai napra is.
Ma ugyanis borversenyre megyek. A Kedvesem apukájának naggggyon finom bora van. Vegyes szőlőből, muskotályosból, rizlingből fehér és vörsből vörös
Tutira lesz egy két aranyérem!
Beeszek egy csomó ingyen zsíros kenyeret hagymával, aztán végigkóstolom az összes bort! -
Anoprox
újonc
Egy hagyomanyos vervetelnel törtenik aids szüres? Veradasnal? (biztosan) Ilyenkor közlik a paciensel, hogyha pozitiv?
-
gTWELVE
tag
bazz Xscorch... el is felejtettem már. még mielött lett volna worms azzal játszottunk. win98on még ment arra emlékszem. biztos ellehet indítani XP alol is..
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
valoszinuleg lehalt az explorer.exe
ctrl+shift+esc => file menu => new task (run) => %windir%/explorer.exe
escie: ilyesmi, de ez mar egy ''koppintas'', az eredeti meg valahol a 286-os idoben keletkezett (ha nem regebben)
majd utankeresek annak a tankwarznak is
kosz mindenkinek az infokert
[Szerkesztve] -
hát ilyet még nem pipáltam... az előbb eltűnt a taskbarom, a start menüm, a quick launch-om, minden, ami ott lenn van a kíndózban...
a win maga ment, nem fagyott le, csak alulról eltűnt minden, és ott maradt az üres csík...
csak alt f4-gyel tudtam újraindulni. néha olyan dolgokat produkál a vindózom, hogy csuhajja!
-
escie
őstag
eszembejutott a játék neve.
Bővebben: link Xscorch...
nemtom, fog-e win-en menni, illetve érdelie-e még egyáltalán VladimirR-t...
baloldalon, a ''latest'' nevű link alatt van a forrás. szvsz c-ben... -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
mi több: cpu killer

99%os downclock -
escie
őstag
tök jó játék...
-
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
Helyszíni helpdesk lesz . Remélem nem olyan mint amit gozso csinált

szal ez nem az a fajta helpdesk lesz, mint ami az interwarenél volt...
Esténként meg backup meg ilyesmik...
[Szerkesztve] -
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna! -
Drizzt
nagyúr
Olyat akarok tenni, amit nem tettem hosszú ideje:
Chat oldalakat ide, most!!!
Izé, légyszi.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Nincs teljesen igazad.
Ugye norvégia előtt a Pannon GSMnél voltam, suli mellett.
Imádtam, zenghetnék ódákat róluk, nem teszem, de... Nagyon imádtam ott lenni, emberileg , szakmailag a legjobb ''gárda'' akikkel ott találkoztam.
Aztán ugye 3 hónap norvégia, utána államvizsga, augusztustól meg a sysdata. Jó lett volna az, csakhát kevés volt a linux tudásom, nekik gurura volt szükségük, két hónap alatt meg nem tudtam az lenni.
(az már a vezetők sara, hogy azóta is főképp pályakezdőknek hirdetika poziciót miközben...)
Sam: nappali tagozatos voltam a bmf-en., informatika szakon. Az összes nyarat végigdolgoztam 18 éves korom óta, mivel anyámék, szégyen nem szégyen : Csórók. ANyám , mikor az eltéről átmentem a bmfre, azt mondta: nem tud engem finanszirozni, ha átmegyek ide, ő egy fillért nem fog fizetni.
Így esett az eset.2.ban 9 ből 2 tárgyam nem sikerült-> köszönjük jöjjön vissza jövőre, félévismétlés.
1 év meló az interwarenél helpdesken. (Fél évig nuku suli, fél évig meg heti 1 óra sulibajárás...) Megint suli, majd 3. novemberében szakmai gyak. a Pannon gsmnél, üzemeltetésen, heti két nap. 4év. kooperatív képzés: 4nap meló (45 ezer forint ösztöndijjert) 1 nap suli.
Hát ennyi.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
Helpdeskes leszek a DHLnél. Egyebet nem mondhatok.
(És ha midnen igaz besegítek -igaz még a gyér - angoltudásommal is egy helyre)
Hogy jobb-e enm tudo.Van lehetőségem tanulni, bár majd elválik nem mondok előre semmit.
Az előző munkahelye tudásgyarapítás és pénz szempontjából sokkal jobb volt (fejlesztőnek vettek oda fel, linuxos scriptírás ilyesmik voltak, de ez itt is lesz) , viszont... Na inkább nem mondom, de nagyon nem szép módon tették ki a szűröm.
Most viszont bármilyen munkaajánlatot kapok/kaptam muszáj elvállalnom, emrt a jövő havi albit ki sem tudtam volna fizetni.
Bár ezen még így előre nem gondolkodtam, de ha mégsem jönne úgy össze ahogy én szeretném, és ez kiderül 2-3 hónap után, akkor amit addig elrakok pénzt abból kimegyek angliába, és ott elkezdek dolgozni.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
senkit se érdekel, miféle borzalmakat láttam?

-
Bazsesz
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hidd el, hogy ha mondjuk egy hétig el lennél tiltva a keresőktől, akkor valaki biztos mutatná az ösvényt. Elvégre is mindenki helyettesíthető. Még te is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
C.: Hirtelen azt hittem már, hogy nagyúr lett textből. Akkor dobtam volna egy hátast, az tuti.
Vlad (#1403) : Ez már lejárt...
De van egy ötletem. Csinálj egy olyant, mint amit a viagrások küldenek. Biztos kaptál már, ilyen kis felugró ablakocska, mikor semmit se csinálsz, és előugrik a windows-ban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Juj ezt nagyon beszívtam
Ismeritek a viccet?
Szőke nő megy kocsival, egyszercsak egy rendőr megállítja:
- Hölgyem maga 100 km/h-val hajtott, mikor itt a megengedett sebesség csak 80km/h, kérem a jogosítványát.
Csaj tisztára beparázik elkezdi kotorni a táskáját, de végül jogosítvány helyett egy tükröt nyom a rendőr kezébe. Az megfogja, belenéz:
- Ja, maga kolléga, akkor menjen tovább nyugodtan
Hogy hogy jön ez ide? Ránéztem a beszúrt képre...majd megnéztem Lord Zero IP címét...már épp akartam beírni, hogy hehe ez is nem Lord Zero ip címe...aztán leesett
-
_az
senior tag
basszus, előbb néztem meg az ''aktív'' neten fent lévő felvételeit, mármint a tegnapiakat: hihetetlen: szvsz kötelező a királylinda 2 öccse és a harkányi ''bűz van'' c. video... NE MVAGYOK KÖTELES ELHINNI!!!!! Ennyire torz emberek élnek itt? Nézzétek meg, kiváncsi lennék véleményekre...
Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyen 70-es évek vége felé kezdett el alkotni de eléggé atmosphere/ambient lowtempo trance.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezt minél gyorsabban revidiáld, ''kolléga''

![[kép] [kép]](http://cyla.webhop.net/whoami/gotcha_ph.png)