Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
én végigfutottam az említett topicodat
fogalomzavarban vagy: ez nem zaklatás, ez max zaklattatás (de leginkább kibaszás)
a dolog kellemetlen, elismerem, de zaklatásról akkor beszélhetnénk, ha egy (vagy több) bizonyos személy kifejezetten rád (vagy vkire) szállna és folyton hívogatna, stb, itt viszont senki sem veled akar beszélni, hanem mindenki zsanettot akarja (khhömm
)
ennek az a vonzata, h még feljelentést sem tehetnél, ha netán szándékodban állt volna
a célszemély ismeretlen, hogy így mondjam, arról nem beszélve, h bárki (ismétlem: bárki) megadhatta volna a számodat, azzal h ez egy bizonyos zsani száma
most ez így poénos, h mindenféle képeket nézegetünk a neten egy egész ''jó bőr macáról'', de engem pl nem győztél meg, h tényleg ő a ludas -
tildy
nagyúr
Nem.
Nezd meg a zaklatásos topicom. Bővebben: link
Najo neha igen, de hat istenem , annyi okso ember van, en meg nem vittem semmire. Na csondesedek inkabb, mert jon vladimirR azt megregulaz. -
Niquis
aktív tag
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Okostelefonokon Symbian oprendszer fut. Sima mobilokon beégetett firmware, nem programozható szabadon. (elvileg
) -
Kovacsgabor
tag
mi a különbség a mobiltelefon és az ''okostelefon'' között?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
na ez extrém :
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Na ez viszont egy k*rva jó ötlet

Esmein
nagyúr
Hogy mi köze Isaac Asimovnak a Harry Potterhez ?

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
cimem az adataimnal
-
Kovacsgabor
tag
nem gyenge fantáziája van, az biztos.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
RGB legendává vált itt a PH!-n, méghozzá az irgalmatlanul hülye ötleteivel... Jelen pillanatban mentesek vagyunk tőle, de ki tudja, meddig...
Asszem, az egyik topicjának az volt a címe, hogy A nap felrobbantása - keress rá, talán csak zárták és nem törölték...
mod: a lehűlési görbe topic is RGB
mod2: hmm, megbízható források szerint RGB jelen van, de az állapota javul...
[Szerkesztve] -
Kovacsgabor
tag
hi!
megmondaná nekem valaki, hogy ki/mi az az RGB?
már több helyen is olvastam róla, de még mindig nem tudom, hogy mi az. -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
ahogy mondod... vérboci itt van veletek csak kiszabott sok a dolga
most például megyek és beszélek a főrendésszel, hogy ugyan adja már ki nekem a használaton kívüli raktár kulcsát, mert minden szervezetnek van selejtraktára, csak nekünk nincs, holott a legtöbb selejt beszállítói
lehet hogy verekedés lesz, már nagyon ideges vagyok
-
e.vid
senior tag
-
TrollBalint
addikt
Látom ma mindenkinek szar napja van...
Sebaj, nekem is
Egy kurva termet nem lehet lefoglalni, mert ez kell az kell, amaz nem kell, de helyette más kell...
ráadásul ma sincsenek bent a TO-n és nem tudok diákot érvényesíteni... hajaj..
Az az egy boldogít, hogy egyszer ennek a napnak is vége lesz
meghogy itt van Vérboci...
-
Old Death
senior tag
na Dilikutya megkapta
Old Death
senior tag
ha már kibeszélős nap van... én meg mentem volna Győrbe... kiállok időben (vártam 20 percet a buszra
) a busz késik 5 percet.. megy mint a csiga... leszállok a buszról és akkor indult a vonatopm Győr felé... 1,5 éve ezzel a busszal járok és mindig nálunk van időben és van még bő 10 percem a vonatindulás előtt (jegy, újság, egyebek) ez égi jel volt, h ma ne menjek... -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki megbízható, hozzértő nyomtató-szervízt Budapesten?
Please, ajánljatok nekem!
fontos és sürgős lenne!
bocs, hogy nem teljesen az off topicba tartozik
-
DragonR+
aktív tag
Kérdésem a következő:
Tudna-e valaki segíteni nekem felkészülni a digitális rendszerek című tárgyból?
GDF![[kép] [kép]](http://dragonrplusz.uw.hu/smiley/00008.gif)
Még mielőtt valaki a torkomnak esne, elárulom, hogy jegyzetekre volna szükségem.
A költözés során az enyészeté lett a saját órai anyagom.
Ha valakinek van valami jó kis jegyzetecskéje, akkor kérem küldje el a mailemre!
Vagy a linket vagy a cuccot.
Köszi.
Jah, no flame, please.
Thanks.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AI
tag
Akkor ezek szerint kétfrontos háborút vívsz a dilettánsok ellen: a melóhelyeden és a ph-n is

Egy időben én is ugyanilyen voltam, de most már tojok mindenre. Sokkal jobb, ha te is beállsz a semmittevők-beleszarók-hozzánemértők táborába, egy csomó idegeskedést meg lehet spórolni. Tudom hogy ez rossz hozzáállás, de nekem nem volt erőm tovább széllel szemben pisálni. -
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Szóval az van, hogy mire végére érek egy dolognak, az 4 másik problémát szül.
Csak 10 percem lenne olyan, hogy azt mondhasam: Na most nincs semmi dolgom. Az sem állapot, hogy reggel 6-ra jövök és 4-ig 5-ig melózok.
Aztán 8 óra a munkaidő mi? Persze, hazamehetnék előbb, de akkor meg a feladat nincs elvégezve. 22-es csapdája.
Semmi bajom a sok munkával, csak látni lehessen a fényt az alagútban. A célt, amit el akarok érni. Ehelyett mi van? Csak dől a sok hülyeség és nem zárul semmi sem érdemi eredménnyel. Nincsenek igazi elvarratlan szálak.
Ha valami már nem olyan fontos, akkor azt sokan csak beteszik a fiókba (képletesen) v. elfelejtik. Én ettől meg megőrülök...
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-
erdeya
senior tag
Na elindult a mai nap is.
Remélem ma jobban szóval tartotok, mint tegnap.
Sehol sem voltatok. Nem volt egy falatka fórumozó sem, akiből a vérboci majszolhatott volna.
Pedig tegnap jó lett volna dühöngeni, meg kiadni minden bánatom. Akkora a szarkeverés a cégnél hogy ihajj. És persze az összes meló az én asztalomon landol. Na de majd én megmutatom nekik... -
MarKoo
addikt
Gambit merre jár? Látta valaki mostanában?
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem sajnos. Nem a Te hibád.
Viszont végre megvettem a kiszemelt gamepadot, erre meghal a vinyó amin az emulátorok meg játékok vannak. -
Alvin_ti4200
félisten
Micsoda moderátor gyülekező van itt
Amúgy grat Vik
Látom nem jött be az Audigy gameport
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
1:

2: nem tudom, felkerest eddig gondolom helyenkent durva stilusom es kirohanasaim miatt nem kaptam, de valoszinuleg megkoszonnem a megtiszteltetest, de udvariasan visszautasitanam - tartok tole nagyban csokkennenek a ph reklambevetelei
tildy: miert nem vagy msn-en? mondok neked titkot
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
mi a manó.. Viktor77 nagybetűs lett

-
vtechun
veterán
akkor jó, az én melóhelyemen meg már vagy 3-4 hete megy a túlóra, persze én nem maradtam egyszer sem, pláne, hogy nem fizetik, inkább felmondtam

már a próbaidő alatt is leszögeztem, hogy ingyér nem túlórázok semmiképpen sem, most sem ők rúgtak ki, hanem én mondtam fel...
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Hihihi... Szokd a szántást! Holnap kelés 4-kor, fél óra futás+zuhi+öltözködés, család felélesztése, autóba be, ~200km elfelé + ua. vissza, majd munka. Este 11kor jelenés a családnál, fuvar vissza... Ez azért nem átlag, kicsit sűrűre sikerült a holnapi nap...
(Megzuzzantották az egyik autónkat ma du...
))
Szeretettel:
Szalma -
Pet_i
senior tag
Ha esetleg tartózkodik itt most egy hálózatokhoz értő kolléga, átnézne ide?: Bővebben: link Thx!
-
tildy
nagyúr
Fél órája már ott tartottam , hogy már a ph-n is untam magam

Ez nagyon ritka dolog pedig
Nyugi , az én műszakom is hasonló a héten, péntekig 15-23, sőt lehet csütörtökön havi zárás miatt hajnali 5
Remélem nem kell addig itt maradnom, hátha megcsinálja valaki helyettem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) a busz késik 5 percet.. megy mint a csiga... leszállok a buszról és akkor indult a vonatopm Győr felé... 1,5 éve ezzel a busszal járok és mindig nálunk van időben és van még bő 10 percem a vonatindulás előtt (jegy, újság, egyebek) ez égi jel volt, h ma ne menjek...

)
![[kép] [kép]](http://images.csajozas.hu/forum/smiles/fetreng.gif)
Megmenthető róla valami adat? Milyen márka/típusú volt a szerencsétlen?