Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
_az
senior tag
mi a véleményetek arról, hogy holnap ráhajtsak az egyik valószinüségszámítás gyakorlatvezetőre? van rá esélyem, hogy könnyeben átvészelem a zh-kat?
ez a csaj smasszerolt a múltkor is 
és másodéves 
-
Old Death
senior tag
edzőm megkért, h a hétvégi versenyre küldjem el a nevezéi lapot e-mailben... na neki is álltam.. mondom leszedem a versenyt rendező egyesület honlapjáról a excell-es táblázatot beírom az adatokat oszt kész mehet is.. no de! nem lehet letölteni a nevezési lapot
erre fogtam magam és megcsináltam (úgyahogy), aztán mikor kész voltam elolvastam az egész versenykiírást, h hova is kell küldeni, meg jól írtam-e mindent... erre le van írva, h csak az ő nevezési lapjukon küldhető el
na erre én nem estem pánikba.. miért is tenném és szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra (no persze finoman), h hogyan küldjem el azon, ha nem lehet leszedni? és csatoltam az én nevezési lapomat
remélem elfogadják... mert ha nem itt fejek fognak hullani... először az enyém az biztos 
szerk.: ezt is csak azért írtam le, mert nagyon fatyán (a frászt!) indult a napom.. és a vége is jó
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
gyors elalvásra: dodi féle házipálesz

többieknek: Múltkor szerelem hugi gépét, na nem a gépbe lógott a hajam, hanem a földre, erre bakker hugom rálép, pont mikro emelném fel a fejem
Fájt

Ő emg fetrengett a röhögéstől arra a mondatomra, hogy ááááá ne lépja hajamra!!!4
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
füled mögé

amúgy anno azér növesztettem, mert hogy nincs vele gond...hát rájöttem, hogy pont olyan, mint a rövid haj: mos-kondi-fésű-beszárít-zselé/vax/akármiformázó...
csak hosszú hajból 10x annyi a van a kobakodon, mint rövidből, ezért sokkal szarabb... namost előfordulhat, hogy a haj gyorsan zsírosodik, stb... akkor 2 naponta rituálézhatsz ezzel, különben olyan szépen néz ki... pláne összefogva, mikor a fejedre lapul... szóval praktikus és jól is néz ki
-
VladimirR
nagyúr
pedig errol akar egy regenyt is konnyu osszef*sni, hogy a Te szavaiddal eljek - nagyreszt ilyen meselos, hulyejuzertehuzos rizsat lehet belole irni, szoval pont esszetema

ascii: (elnezest, ezt ma olvastam es lattam mennyire tetszett)
aki azt mondja, hogy linux jó, win rossz, vagy épp fordítva, az egy dilettáns elvakult barom - pontosan erre utaltam en is a b***d meg a pingvined poloval - az egy dolog, hogy itt a foumon belefutni egy-ket baromba, de hogy egy tanar ennyire *** legyen
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
nyitnék 1 topicot h ''mitől lehet elálmosodni könnyen és gyorsan?'' szerintetek enyém lenne a nap topicja?

-
escie
őstag
-
VladimirR
nagyúr
es gondolom linux polo volt rajta a kovetkezo felirattal:
Software is like sex
it's better, with a penguin
irjal pl a tuzfalakrol, azok fontossagarol, meg a fergekrol, arrol, hogy miert fektettek ki a sun serveret, es az ms-et miert nem, es arrol, hogy es sok barom l***xmaniakus csinalta
(elnezest a jelenlevo l***xmaniakusokol
)
_az: ram meg azt irtak, hogy ugy nezek ki, mint renton (trainspotting) - nem tudom, hogy ez most dicseret akart lenni, vagy sertes
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
höhö én is éhány hete vágatam a hajamból(-10cm), ''sickboy'' szerint úgy nézek ki, mint ákos a ''test'' album idején
amúgy azér szedettem belőle, mert kezdtem megőrülni a fél órás szárítástól, meg a sok sz@rakodástól 
bár lehet, hogy tovább kéne ''igazíttatnom'' ha már így belejöttem...
-
tildy
nagyúr
Micsoda zabalavinát indítottam el?

Na persze, azt ha elhíztok, majd rámkenitek , mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép kis népség....
vladimirR: 6
Én itt szerényen eleszegetem a tejfölös sajtos kétszersültet
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
viszek en is, kettonkkel csak nem banik el (meg hivtam mar Kalandort is, hogy jojjon talira, elkapjuk Ot is)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
holnap asszem en is lecsapon, csak azon filozok, hogy .6, vagy .3
es csak hogy Esmeinnek megjobb legyen: az elobb etem jo kis kaposztastesztat, most dobok ra egy kis mezes zserbot (nem, nem taltosodtam meg, itthon vagyok a heten
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hazaértem melóból.
És most kipakolom a hűtőt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolverine
félisten
Hosszú haj rulez...
Nekem marad... 
-
Esmein
nagyúr
Én ha levágatnám a 22 centis hajam pucérnak érezném magam.
-
anaqer
veterán
Hja, a végefelé kúszott azért az nálam is... mondjuk engem nem érdekelt, inkább kússzon mint ritkuljon. (Különben is - ''Nincs többé kopasz fej, csak segig érő homlok!''
) Viszont a szárítgatással elszórakozott idő azért zavart, még a mostani egy-két perc is nyűg néha... ha tudnám hogy nem nézne ki nagyon idiótán, lekapnám egyből az egészet bőrig. :\
Kalandor:
''Komolyabb'' helyekre nem járok (kigyúrtkopaszállatnak amúgy sem néznének), szóval inkább csak elhatározás kérdése lenne, csak hát a megszokás... -
escie
őstag
nekem 3mm volt a legkisebb hajam.
aztán középsuli másodikban eldöntöttem, hogy hosszúhaj, és punktum.
azóta hosszú. úgyhogy nálam ez szabályoz
, csak az a gáz, hogy lassan kúszik a homlokom hátrafelé. 
a gondozása meg nekem absz. nem vesz sok időt/türelmet igénybe, megszoktam.
bár lehet egyszer érdekességképpen előkapom a borotvát, azt' heló hosszúhaj.
-
kapcs-ford
őstag
Sziasztok !
Lenne véleményetek a kérdésemre az alábbi témában?
Bővebben: link
Köszi! -
Esmein
nagyúr
-
anaqer
veterán
Rövid haj uralkodik... gimiben három évig volt hosszú lófarkam (nem úgy
) - akkor jó ötletnek tűnt, de aztán a maintenance overhead egy idő után kezdett idegesítő lenni. Még a hótkopasz figura maradt ki eddig a repertoárból, de azt hiszem előbb-utóbb arra is sor kerül... -
escie
őstag
pfh, levágattam a hajamból.

kb két éve nem volt ilyen rövid. most kb az államig ér. eddig a nyakam alá is leért.
az előbb még le akartam nyomatni nullásgéppel, mostmár kezdek megbarátkozni vele.
na, ha sokan röhögnek holnap, akkor négy év után 3mm-es hajam lesz ismét. -
Dominator
aktív tag
Bevallom, azt hittem benyaljuk a vereséget. De nem. Azért ez jó.
-
Szőrös
veterán
1-1 vazeee juhéééé

-
Esmein
nagyúr
Egyszer probáld ki a tejfölös rántottát. Mennyei. Viszont van más kajám, várj egy percet Tildy

Bővebben: link
Nutellás szalámis sós 4eva
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem sajna. Max ha otthon összeütök és behozom. Délután már büfé sincs. Ráadásul nem jó dolgo éjfélre hazaesni, jobb akkor már, ha midnen nap 6.30ra jövök be...De sajna ez nem tőlem függ

Mindegy, jövő héttől úgyis befizetek alagastroyal 1100 kcalos napi menüre
Tékrys:na az nem jó, mert ülök itt a gép előtt azt idejekorán megcsócsálom
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aktuális, de sajna elég ''hülyén'' járok dolgozni, igy az etkezeseim is randomok.
(Ha 6.30-15 oras a muszak, akkor 11.30 kor kaja, es este 6kor)
Ha meg 15-23 ora kozt dolgozom, akkor ugye a szokasos 11.30-12 és marad egy etkezes, amit sehol nem tudok lebonyolitani?
A 2szersült mérete pedig 2cm*3cm.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
a rendszeres ésszerű étkezés és mozgás hoz formába... napi max 2 étkezéssel nem fogsz fogyni rendesen, csak szenvedsz...(feltéve hogy még aktuális a fogyókúrád)
szerk: menj kórházba... 2 hét csak infúzión és kórházi kaján tutti, hogy kellően leépülsz... izé... fogysz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez olyan hihetetlen?
Én emg egyedül nem fogom kicipelgetni azt a batyut...

ez a csaj smasszerolt a múltkor is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

erre fogtam magam és megcsináltam (úgyahogy), aztán mikor kész voltam elolvastam az egész versenykiírást, h hova is kell küldeni, meg jól írtam-e mindent... erre le van írva, h csak az ő nevezési lapjukon küldhető el
na erre én nem estem pánikba.. miért is tenném és szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra (no persze finoman), h hogyan küldjem el azon, ha nem lehet leszedni? és csatoltam az én nevezési lapomat

)
Díjnyertes...